Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 15:19:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Urša glede kavice pri SJMM.......jst mam z Roksotom v petek kontrolo...če bo vse ok, bo jemal AB do pondelka, pol ga bom mela pa še preventivno en teden doma......tko d če te ne moti d vzamem še Roksota s sabo gremo lahko recimo naslednji torek ali sredo. ja punce kaj pa jst a name ste pa pozable......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 15:19:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO A ima kateratak susilecda cot ni treba likat ,ko se vnjem posusijo???Jaz ga bom mela ko bova sla za sebe ,ce bo tko...Vidim da se nekatere selite,midva tudi pocasi gledava stanovanja,ker bo mozek kmalu dobil drzavljanstvo,sam se nek dokument mora prinest iz bosne pa bo,bo kredit dobil ,ker mu je dir.rekel da mu bo uredil to cepravse ni za stalno..pa tudi za stalno naj bi ga zaposlil kmalu mi imamo sušilec če takoj po sušenju zložiš ni treba likat.... sicer pa jst nič ne likam.... zdej ko se bomo selil sploh likalnika ne bom imela verjetno pa ga bom mogla kupit tu in tam za kako srajco zlikat....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 15:25:39
|
|
|
|
Katjusa
|
spet sem imele z mamico pogovor pa je rekla, da bo velika spremeba in da jo bodo vnučki tud pogrešala pa sme rekla da naj nič preveč ne skrbi da ne bomo tak daleč da jih nebi pripeljala, ko bomo šli v trgovino al pa v kino..... in da jih bo za vikend kdaj dobla sme rekla tako bosta imela vsaj kam na počitnce it ... sem rekla da sej mogoče se kdaj vrnemo pa je rekla, da se ne bomo da bomo pa šli verjetno kdaj na večje stanovanje in še na boljše..... ne vem če je spet v zoc gledala (ko sem mirota spoznala in še ni vedla vendar tist dan sem prišla k njej dol v kuhinjo in mi reče kr iznenada..... spoznala si mlajšega fanta in z njim boš ostala za vedno in bosta imela družino.... sem bla čist zmešana kaj mi zdej to trobi in kdo ji je povedal, da sem 1 uro prej govorila z enim mlajšim od sebe....) jah no sam za hiško pa ni mela zadnič prav je pa res da v kartah ne vidi tak dobro k v zocu..... sem vesela, ker vidim, da se nekako privaja na to misel da se bomo odselili.... še dober da sem takoj povedala tako bo do takrat da gremo že verjetno vse bolj enostavno.... aja pa je rekla da je vesela da imam kavni aparat da ji je ful všeč in da bo prišla večkrat na kavico upam, da bom jst vsaj pol tako dobra mama kot je moja..... do 18 leta mi je bla kot najboljša prijateljjica pol pa sej veste prva prava ljubezen in več ne poveš vsega staršem ampak do 18 oz. skoraj 19 je vedla za vse.... res z njo sem se vedno lahko pogovarjala in ji 100% zaupala upam, da bosta tud moja otroka meni tako zaupala:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 15:27:30
|
|
|
|
Katjusa
|
se vidi, da je danes mir v hiši beni spi že od enih nekje.... florjan pa pomaga dediju gredo za solato delat.... pač neko toplo gredo sestavljata joj mam jst cajta.... moj nekje na poti iz avstrije sem ga še v ikeo poslala k se je ravno mimo peljal..... nič imam stroj perila za zložit....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 15:29:12
|
|
|
|
Katjusa
|
še 20 oz zdej 19 postov me loti do 9999 čveka ni kej bom lahko šla kmal v penzijo.... ravno danes sem dobla en odgovor za službo.... barabe me zavrnejo še predno me povabijo na razgovor claud kak to da iščeš službo a nisi dobla zadnič v salonu???? sorry k nisem zasledila kaj je blo narobe.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 16:36:28
|
|
|
|
Katjusa
|
sonce48 dober dan...:) dej reč kej ne sam brat:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 16:46:01
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan mi smo ok, samo zelo teečniiiiiiiii terapija še ta teden ... ju3 grem zjutraJ OB 7-IH, DA GREM potem lahko ob 12-ih na podelitev priznanja-nagrade (marin) kako ste ve? kaj novega?
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 17:24:29
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Tamika lepo da se nam mal javiš Ma sej tečnitis bo šel kmalu papa, pa bo ok bravo Marin - kakšno nagrado je pa dobil? Ponosna mamica Katjuša ma super se pri vas odvija? Katera kavica ti je pa najboljša? Men capuccino oz. late maciato Pri nas je Žigec tud malce tečkan - zobek na pohodu, Nejc prejle omagal, ja ni kej ga bom pustila do 18 spat potem pa nbč več da bo do 9 šel spat.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 17:26:02
|
|
|
|
Urša08
|
Deja si uspela zrihtat bolniško al pa dopust? Upam, da ti je ratalo vse poštimat. Sjmm a maš mal pavzice? Kokr ti enih dobrotk skuhaš pa napečeš se te bomo za en vikend kar sposodili
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 17:27:37
|
|
|
|
Urša08
|
A nobene nikjer Sem mislila da me bo kera likanja rešla, pa bo očitno treba likalnik zalavfat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 17:45:50
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla Tamika lepo da se nam mal javiš Ma sej tečnitis bo šel kmalu papa, pa bo ok bravo Marin - kakšno nagrado je pa dobil? Ponosna mamica so imeli v šoli razpis literarno - umetniški na temo ŽIVALI V NESREČI, pa je bilo izbrano njegovo literarno delo. kakšna je nagrada, ti pa ju3 sporočim sem pa res ponosna nanj ne mi delat lušte z vašimi dolce gusti ... se bom kar povabila
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 16.3.2010 17:46:42 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 18:06:55
|
|
|
|
SURF
|
Hvala vam drage moje za pikepoke,prav pridejo Ostajam optimistična in upam,da bo izvid ok.. Mlea-..sedaj razumem zakaj si mi napisala,naj ne čakam na novega člana predolgo....pošiljam pikepoke za Evito ... Tančy-..no evo,pa se ti uresničujejo kolesarski potepi o katerih si nedavno pisala super... Majchy-..ja položnice obvezno na klik..je ceneje,pa čas se prišpara... Sjmm-Uff...blatn dan...maj je pa kot Patricija,ki samo pospravlja . Mihailo-evo,moja čmrla ista...ma to ni dve minutki v mirovanju,res...kot perpetum mobile..še ponoči je enkrat na eni drugič na drugi strani težko narediš kej konkretnega z njo...uspavanje isto...no sedaj jo moj uspava čez dan,se jaz malo čuvam,zvečer pa obvezno sama zaspi,že dolgo...v najini postelji,potem pa jo prestavim,zbujanje dvakrat,včasih enkrat..ma v tej smeri se ne sekiram več,jokat jo itak ne bom pustila...bo že enkrat.. Drugače pa ja...venomer nekaj počne,ampak nič ji ni dolgo zanimivo...najraje je zunaj,komaj čakam da bo vse suho in da bo čisto stabilna,ker ko pa je zunaj je kot da je v raju Katjuša-...selite se..kok super..še enkrat čestitam Baki-ala čisto pa svoje se pravhate tam grta Urša-uff..pri nas isto..vedno pozabijo,se pa trudijo,a kaj ko tak hitro pozabijo ..če kam gredo,listek napišem..v smislu..ajam .... mah to ko pride kdo od naših domov je tok treskanja z vsemi vrati,glasnega ma kaj glasnega..dretja.....pač venomer opominjam...tako da te razumem..upam da boste našli rešitev... Ajvy-tudi za vas neskončno pikepok ........ Kolumbo-...srečka nosečka kot je Katjuša rekla...gotovo kar žariš užiiivaj! A Rok je tudi že v vrtcu? Brkn-...lep pozdravček... Petrušk.... ..... Tamika-..zdej pa nevem a sem prov prečekirala..greste na morje? Če greste s i fajn odpočij,da si nafilaš baterije ob samih decih
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 18:08:28
|
|
|
|
SURF
|
Deja-ja..upam,da ti je uspelo eh taka stvar ko bi mogla biti čisto razumljiva..
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 18:10:34
|
|
|
|
SURF
|
Claud-držim pesti da bo šlo na tem razgovoru in da bo kej bolj tebi na kožo(team,mislim)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 18:18:12
|
|
|
|
Čebel@
|
salt......vav pridna in vse pokomentirala kolumbo......mami je bila čist skulerana-sta se oba s fotrom s Hano na tleh igrala z duploti evo jaz imam spet v ponedeljek kontrolo-je prekloboka rana in se mi je le na eni strani zacelila,na drugi se mi pa še dviguje blazinica in jo moram spet poflajštrat ker zapeljam in me moti ......sem klicala šefovo in je bila čist v bedu da me zaradi enga k* prsta ne bo cel mesec
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 18:19:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dan mi smo ok, samo zelo teečniiiiiiiii terapija še ta teden ... ju3 grem zjutraJ OB 7-IH, DA GREM potem lahko ob 12-ih na podelitev priznanja-nagrade (marin) kako ste ve? kaj novega? Marinu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 18:30:06
|
|
|
|
Čebel@
|
no zdej pa mrk Hana in ati večerjata mleko,jaz pa zelenjavo za francosko kuham
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 18:36:50
|
|
|
|
Onasiss
|
ku ku...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 18:39:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss ku ku...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 18:42:54
|
|
|
|
Onasiss
|
Joj... sem vam kar malo fovš, ker takole lepo vozičkate po sončku.... .. ampak vam želim, da i še dolgo, zelo dolgo... Naša čmrla malo bolje, malce je še sitkana in posledično non stop po rokah.... Ta velik princ pa se je malce urezu s papirjem na prstku...ooooooooo groza...kakšen jok, sem mislila, da mu najmanj pol roke fali, tako, da ti ČEBEL@ sedaj lahko dela konkurenco.... ...sem mu namreč morala povit prst....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 18:44:08
|
|
|
|
Onasiss
|
A ima katera namen študirat na FOV----- uni smer, namreč imam fulll zapiskov pa mi jih je škoda vreč stran.....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 18:49:23
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa.... zelo sem vesela, da si se odločila oditi na svoje. Boš vidla, je fino. Za mamo pa ti bom takole rekla: sedaj se bodo vezi še bolj okrepile, bolj boste navezani in bolj si boste pomagali. surf....počivaj.... Urša....daj mu malo calpola in upam, da ni nič resnega....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 18:50:20
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja..a sta petrusk in petrusk_ ena in ista??? Ne dohajam....
< Sporočilo je popravil Onasiss -- 16.3.2010 18:52:13 >
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 19:12:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Aja..a sta petrusk in petrusk_ ena in ista??? Ne dohajam.... ja to je enainista oseba
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 16.3.2010 19:13:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss A ima katera namen študirat na FOV----- uni smer, namreč imam fulll zapiskov pa mi jih je škoda vreč stran..... še malo prišparaj,jaz se moram še odločit kam čem jit pol študerat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?