|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
14.3.2010 21:50:47   
špelin@
tilči ima nov avatar user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober večer!

Kakšen prečudovit sončen dan je za namiuser posted image user posted image Sedaj pa upam,da jih bo čim več.Dan smo preživeli večinoma zunaj in posledično sta kar popadala v posteljo.user posted image
Ja, krasen dan je bil user posted image

Ta teden imam pa spet dopustuser posted image Nekaj ima še starega,a jaz pa koristim že novega.Nas je šefinja poslala cel kup na dopust.A se boji,da bomo drugače šli v bolniško?user posted image Pa ravno sem razmišljala,da bom pa mogoče celo cel mesec na šihtu brez bolniške in dopusta.

Uživaj user posted image

Jutri in v torek imam Nejca doma.V torek ima tako cepljenje,jutri se greva pa malo potepat,med drugim greva pogledat sem:
http://www.goodcenter.si/
Tole je kot cash&carry, ne? Ali kako??
Grem tja po mleko,katerega drugače kupujem v Sparu po ceni 0,67 eur.
Uf, sem videla na strani, ki si jo dala, da je fuuul poceni!
Špelin@...včeraj sem tudi jaz spekla mlečni kruh po tvojem receptu,pasmo ga že skoraj celega požrli,sploh topel s kajmakom je bil njamaaauser posted image
Super user posted image Ne govori, koliko smo ga mi požrli... Bo treba na vago user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
14.3.2010 21:51:34   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro dan!

Vidim, da ste danes hudo čvekalno razposložene user posted image

Ooooooooo, lej jo user posted image Dobro jutro user posted image Kako kaj?

Drugače pa smo pri nas imeli napeto dopoldne, so lahko na temle linku
KLIK preberete, kaj je bilo user posted image Madona, taka malenkost, jaz pa sem cviknila, da je stroj fuč... user posted image

samo da ni bilo kaj večjega

Cviknila sem pa ko svina, verjameš? user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
14.3.2010 21:55:00   
tilči
Ja res imajo hude ceneuser posted image
grem gledat Zdravniško prakso
Špelin@ in ostali ..mirno spiteuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tilči -- 14.3.2010 21:56:29 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
14.3.2010 21:56:04   
špelin@

Ja res imajo hude cene
grem gledat Zdravniško prakso
Špelin@ in ostali ..mirno spite

Tudi od mene nočko user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
14.3.2010 22:34:40   
Čmrlika
Me kdo pogreša?user posted image ...evo še sem tukaj,...sem se zdaj pozabavala innardila nov ticker...user posted image

Drugače pa sem ful vesela da vam lahko pohvalim našega Lukeca, ki je priden kot šus, zadovoljen, pridno papa, spančka ponoči...še ko ga krčki dajejo je potrpežljiv in je vse skupaj znosnouser posted image

Pa taja ...zlatika moja kako ga ima rada...upam, da ostane tako...hvala tistim ki ste kako vzpodbudno napisale...se je že malo umirila z obnašanjem...hB...glavno da je prijazna in ljubeča do malegauser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da vse napisano traja še lep čas...

Lepo mi bodite, grem ajat, ... nočko...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
14.3.2010 22:37:15   
Čmrlika
user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
15.3.2010 8:03:38   
špelin@
Dobro jutro user posted image

user posted image

Kar usedite se, kava se že kuha user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
15.3.2010 8:05:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Me kdo pogreša?user posted image ...evo še sem tukaj,...sem se zdaj pozabavala innardila nov ticker...user posted image

Drugače pa sem ful vesela da vam lahko pohvalim našega Lukeca, ki je priden kot šus, zadovoljen, pridno papa, spančka ponoči...še ko ga krčki dajejo je potrpežljiv in je vse skupaj znosnouser posted image

Pa taja ...zlatika moja kako ga ima rada...upam, da ostane tako...hvala tistim ki ste kako vzpodbudno napisale...se je že malo umirila z obnašanjem...hB...glavno da je prijazna in ljubeča do malegauser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da vse napisano traja še lep čas...

Lepo mi bodite, grem ajat, ... nočko...

user posted image za pridnega Lukca in user posted image za Tajo, ki ima bratca tako rada user posted image

Oba sta prava srčka user posted image Krasna klovnesa je bila Taja user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
15.3.2010 8:15:26   
kasso
Dobro jutro user posted image

Pester vikend smo imeli. V soboto smo šli na tekmo za pokal prijateljstva treh dežel, kjer je Petja bila najmlajša in zato dobila tudi pokal. V glavnem presmučala je celo veleslalomsko progo. Le 1 vratca je zgrešila (niso pustili, da bi kdo zraven peljal) in le 1x pred ciljem padla, bila je seveda diskvilificirana. Tako je korajžna, da me je presenetila na polni črti. Tudi na krogce je hotela sama in brez problemov šla. Tudi Gašper se je odlično odrezal, bil je v zlati sredini na 11. mestu.
Če katero zanima, so tu tudi slikce, kjer lahko najdete tudi mojadva škrata.
http://www.slosport.org/novice/2010/1003smu13Pokalprijateljstvatrehdezel.html

Varja pa je preživela dan pri tašči. Boga ima poln jezik teh zoprnih aft in jo boli. Tako, da je na dieti, ker zelo malo je. Ko smo bili včeraj pri prijateljih, je pojedla celo dva puranja čevapčiča in pol kosa torte, tako da zgleda, da gre na bolje user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
15.3.2010 8:31:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro user posted image

Pester vikend smo imeli. V soboto smo šli na tekmo za pokal prijateljstva treh dežel, kjer je Petja bila najmlajša in zato dobila tudi pokal. V glavnem presmučala je celo veleslalomsko progo. Le 1 vratca je zgrešila (niso pustili, da bi kdo zraven peljal) in le 1x pred ciljem padla, bila je seveda diskvilificirana. Tako je korajžna, da me je presenetila na polni črti. Tudi na krogce je hotela sama in brez problemov šla. Tudi Gašper se je odlično odrezal, bil je v zlati sredini na 11. mestu.
Če katero zanima, so tu tudi slikce, kjer lahko najdete tudi mojadva škrata.
http://www.slosport.org/novice/2010/1003smu13Pokalprijateljstvatrehdezel.html
Opa, ful je korajžna, da je tole progo presmučala, noro user posted image Sem pogledala fotke in ni bilo enostavno za takega malega škratka. user posted image user posted image zanjo in za Gašperja.

Varja pa je preživela dan pri tašči. Boga ima poln jezik teh zoprnih aft in jo boli. Tako, da je na dieti, ker zelo malo je. Ko smo bili včeraj pri prijateljih, je pojedla celo dva puranja čevapčiča in pol kosa torte, tako da zgleda, da gre na bolje user posted image
Ej, res upam, da ji gre na bolje, tole je ena strašno zoprna stvar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
15.3.2010 8:48:58   
suzy85
samo na hitro: dobro jutro! user posted image user posted image user posted image

user posted image ima predizpitno, eva je v varstvu, jst pa šibam drugo diplomo pisat...

špelin@ anketiram 8. razrede in 3. letnike, ker bi rada ugotovila kolikšna je stopnja medvrstniškega nasilja na šolah in naredila primerjavo med osnovnimi šolami, gimnazijami ter poklicnimi in strokovnimi šolami. trenutno rabim še dijake, osnovnošolcev imam dosti.

kasso user posted image user posted image user posted image za oba smučarja!

čmrlika user posted image za pridnega Lukca!!

če katero zanima:
http://www.bolha.com/oglas383755466/kolo-leader-fox-classic-18%BD

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
15.3.2010 9:35:15   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

samo na hitro: dobro jutro! user posted image user posted image user posted image

user posted image ima predizpitno, eva je v varstvu, jst pa šibam drugo diplomo pisat...

špelin@ anketiram 8. razrede in 3. letnike, ker bi rada ugotovila kolikšna je stopnja medvrstniškega nasilja na šolah in naredila primerjavo med osnovnimi šolami, gimnazijami ter poklicnimi in strokovnimi šolami. trenutno rabim še dijake, osnovnošolcev imam dosti.
Potem pa hitro v CE, tam imaš kopico raznovrstnih SŠ user posted image

kasso user posted image user posted image user posted image za oba smučarja!

čmrlika user posted image za pridnega Lukca!!

če katero zanima:
http://www.bolha.com/oglas383755466/kolo-leader-fox-classic-18%BD

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
15.3.2010 9:48:36   
suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
Potem pa hitro v CE, tam imaš kopico raznovrstnih SŠ user posted image

grem v čet na mojo gimnazijo v CE, upam pa, da bom lahko šla tudi v Slov. bistrico na SŠ

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
15.3.2010 10:00:17   
aurora28
Kasso super slike in user posted image user posted image user posted image za tvoja dva junaka. Res sta korajžna! user posted image

Čmrlika user posted image user posted image user posted image z pridnega Lukca in Tajo.

Šibam v službo.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
15.3.2010 11:09:08   
tilči
Dober dan!

Z Nejcem sva s potepanjauser posted image
Šla sva pogledat v diskont in nisem pričakovala,da je to tako velika zadevauser posted image Večinoma imajo slovenske proizvode in zelo ugodne cene.
Končno sva našla tudi pvc lopate,saj bo treba počasi začet štihatuser posted image
Potem sva šla še v Obi,ker sem imela bon in si je Nejc umislil kaktususer posted image .Ko bo šel Tilen po kosilu spat,bova z Nejcem presajala notranje rože

Špelin@...si pa že čisto v morje in poletje padlauser posted image
Kasso...user posted image user posted image za mala dva in user posted image user posted image user posted image  za Varjo

Upam,da se do danes vreme držalo,ker zunaj sušim perilo.Včeraj sem oprala in zunaj posušila 3 stroje ter tako privarčevala sigurno okoli 15 kw.Pa še ponoči je bilo kar toplo,tako da nismo rabili imeti prižganega radiatorja.Tilen je pa baje ponoči na meni spal,ampak sem jaz tako trdo spala,da se ne spomnimuser posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
15.3.2010 18:04:09   
hijenca
Dan dan!

Da se še jaz malo oglasim. Sem že en mesec na bolniški, ampak sem tako fertig, da se nisem mogla javit. O tem ne bi javno govorila. Sem pa še vedno redna bralka vaših dogodivščin in vas redno spremljam.

Videk je bil prejšnji teden doma, ker je kašljal, pa malo vročine je imel, drugače je pa pravi mali nagajivček, pravi bikec trmasti. Po novem mu je najlepše spat med mamo in atijem, kar kar redno prakticira. Pa toko sem bila vedno proti, ko otroci pri starših spijo, ampak kaj ko ga raje pustim pri sebi v postli, kot pa da jamra in tuli v kinderpetu. Približno 2-3x na teden pride ponoči k nama, sam ne, ampak tako dolgo gnjavi, da ga vzamema k sebi.

Od novega leta je ati doma in smo se super ujeli. Sem mislila, da bo kakšna kriza, ker ga prej ni bilo čez teden, ampak je vse ok. Zjutraj gre v službo, popoldan oz. proti večeru pa pride domov in Vid kar jucka od veselja, ko pride domov.

Naša hiška napreduje. Sedaj imamo že inštalacije za centralno ogrevanje, v kratkem pridejo že estrihi, do jeseni bomo mogoče že v novi hiši. Jaz sem danes že nakupla vtrnice in grmičevje za okolico in komaj čakam, da si bom lahko nardila gredico za rože. Sem kupila kar 10 pakelčkov poletnih rožic.

Tako, to je za zdaj vse, bom se potrudla, da bom večkrat kaj napisala.

Aja, včeraj sem srečala barbaw, punca super izgleda, otročka prava cukerčka. Na RR pa ne sfolga, ker je tako zaposlena. Lepe pozdrave.

Pridne bodite.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
16.3.2010 7:27:54   
tilči
Dobro jutro!

Z Nejcem greva sedaj po pikico.
Danes gre tudi moja mami za 2 dni v bolnico v LJ,ker se ji na očeh dela mrena,da opravijo vse preiskave,potem bodo pa videli,če je potrebna operacijauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
16.3.2010 8:20:09   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Včeraj se nisem hotela prehitro pohvalit, ampak danes se pa vseeno bom, čeprav ne vem, koliko časa bo tole trajalo: spali smo kot carji user posted image Včeraj je Gregor spal od 21:30 do 5h user posted image Brez zbujanja! Sicer potem ni hotel več zaspat nazaj, ker je bil mala sovica, ampak vseeno --> SPAAAAAAAAAAAANJEEEEEEEEE v debelem kosu user posted image user posted image Danes je pa spal celo od 21:30 do 6h user posted image user posted image user posted image Vmes je nekaj stokal, ampak nisem rinila k njemu, ker ni jokal ni je potem spal naprej. Oh, kako je pasalo user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
16.3.2010 8:22:13   
špelin@
Dobro jutro!

Z Nejcem greva sedaj po pikico.
Dobro opravita user posted image
Danes gre tudi moja mami za 2 dni v bolnico v LJ,ker se ji na očeh dela mrena,da opravijo vse preiskave,potem bodo pa videli,če je potrebna operacijauser posted image
Kar brez panike, ta operacija je tako simpl, da ni treba biti žalostna user posted image Poznam 2 starejši ženski, ki po operaciji mrene vidita kot sokola user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
16.3.2010 8:26:30   
špelin@
Oooooooooooooooo, hijenca user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dan dan!

Da se še jaz malo oglasim. Sem že en mesec na bolniški, ampak sem tako fertig, da se nisem mogla javit. O tem ne bi javno govorila. Sem pa še vedno redna bralka vaših dogodivščin in vas redno spremljam.
Pogrešala sem te user posted image user posted image user posted image

Videk je bil prejšnji teden doma, ker je kašljal, pa malo vročine je imel, drugače je pa pravi mali nagajivček, pravi bikec trmasti. Po novem mu je najlepše spat med mamo in atijem, kar kar redno prakticira. Pa toko sem bila vedno proti, ko otroci pri starših spijo, ampak kaj ko ga raje pustim pri sebi v postli, kot pa da jamra in tuli v kinderpetu. Približno 2-3x na teden pride ponoči k nama, sam ne, ampak tako dolgo gnjavi, da ga vzamema k sebi.
Naš tudi ponavadi ponoči pristane pri nama - no, zdaj že 2 dni ne in kar ne morem verjet user posted image

Od novega leta je ati doma in smo se super ujeli. Sem mislila, da bo kakšna kriza, ker ga prej ni bilo čez teden, ampak je vse ok. Zjutraj gre v službo, popoldan oz. proti večeru pa pride domov in Vid kar jucka od veselja, ko pride domov.
Tole je pa prekrasno user posted image user posted image

Naša hiška napreduje. Sedaj imamo že inštalacije za centralno ogrevanje, v kratkem pridejo že estrihi, do jeseni bomo mogoče že v novi hiši. Jaz sem danes že nakupla vtrnice in grmičevje za okolico in komaj čakam, da si bom lahko nardila gredico za rože. Sem kupila kar 10 pakelčkov poletnih rožic.
Le glej, da boš potem naredila en piknik, pridem pokukat k tebi user posted image A imaš kakšne fotke, rada bi videla vašo hiško user posted image

Tako, to je za zdaj vse, bom se potrudla, da bom večkrat kaj napisala.

Aja, včeraj sem srečala barbaw, punca super izgleda, otročka prava cukerčka. Na RR pa ne sfolga, ker je tako zaposlena.
Lepo jo pozdravi, če se še bosta srečali user posted image

Lepe pozdrave.

Pridne bodite.

Pa en ZS ti bom poslala user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
16.3.2010 8:29:05   
špelin@

Dober dan!

Z Nejcem sva s potepanjauser posted image
Šla sva pogledat v diskont in nisem pričakovala,da je to tako velika zadevauser posted image Večinoma imajo slovenske proizvode in zelo ugodne cene.
Ampak za v to trgovino moraš biti s.p. ali kako?? user posted image

Končno sva našla tudi pvc lopate,saj bo treba počasi začet štihatuser posted image

Potem sva šla še v Obi,ker sem imela bon in si je Nejc umislil kaktususer posted image .Ko bo šel Tilen po kosilu spat,bova z Nejcem presajala notranje rože
user posted image user posted image user posted image  Ej, a veš, da se je mojim božičnikm kaktusom zmešalo: spet cvetijo user posted image

Špelin@...si pa že čisto v morje in poletje padlauser posted image
Joj, ne govori, kar sanjam...

Kasso...user posted image user posted image za mala dva in user posted image user posted image user posted image  za Varjo

Upam,da se do danes vreme držalo,ker zunaj sušim perilo.Včeraj sem oprala in zunaj posušila 3 stroje ter tako privarčevala sigurno okoli 15 kw.Pa še ponoči je bilo kar toplo,tako da nismo rabili imeti prižganega radiatorja.Tilen je pa baje ponoči na meni spal,ampak sem jaz tako trdo spala,da se ne spomnimuser posted image user posted image
Tudi pri meni se je perilo fajn sušilo zunaj, zadnjo rundo (posteljnino) sem samo dosušila v sušilcu.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
16.3.2010 9:08:52   
tilči
Midva z Nejcem sva nazaj.Sva tako hitro opravila,kot še nikoli.Cepljen je bil s Prevenarjem.Za novo cepivo še niso slišaliuser posted image .Sem pa gledala cene in so verjetno med najdražjimi.
Špelin@....ne rabiš biti s.p..Tudi posameznik lahko nabavlja v trgovini.In hvala za spodbudne besedeuser posted image
ter seveda
Gregi user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
16.3.2010 9:22:43   
špelin@

Midva z Nejcem sva nazaj.Sva tako hitro opravila,kot še nikoli.Cepljen je bil s Prevenarjem.Za novo cepivo še niso slišaliuser posted image .Sem pa gledala cene in so verjetno med najdražjimi.
Špelin@....ne rabiš biti s.p..Tudi posameznik lahko nabavlja v trgovini.In hvala za spodbudne besedeuser posted image
ter seveda

Vidva sta pa res ekpresna user posted image

A potem je npr. mleko dejansko 48 centov?? Celje, here we come user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
16.3.2010 9:25:13   
tilči

ter seveda

A potem je npr. mleko dejansko 48 centov?? Celje, here we come user posted image

48 je cena brez davka,zraven je napisana cena z davkom 0.53 eur

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
16.3.2010 9:28:04   
špelin@

ter seveda

48 je cena brez davka,zraven je napisana cena z davkom 0.53 eur

Aha, potem je na spletni strani napaka http://www.goodcenter.si/sl/Hrana/mleko_madeta_35/
Je pa še vedno zelo ugodno.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.