špelin@
|
Oooooooooooooooo, hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! Da se še jaz malo oglasim. Sem že en mesec na bolniški, ampak sem tako fertig, da se nisem mogla javit. O tem ne bi javno govorila. Sem pa še vedno redna bralka vaših dogodivščin in vas redno spremljam. Pogrešala sem te Videk je bil prejšnji teden doma, ker je kašljal, pa malo vročine je imel, drugače je pa pravi mali nagajivček, pravi bikec trmasti. Po novem mu je najlepše spat med mamo in atijem, kar kar redno prakticira. Pa toko sem bila vedno proti, ko otroci pri starših spijo, ampak kaj ko ga raje pustim pri sebi v postli, kot pa da jamra in tuli v kinderpetu. Približno 2-3x na teden pride ponoči k nama, sam ne, ampak tako dolgo gnjavi, da ga vzamema k sebi. Naš tudi ponavadi ponoči pristane pri nama - no, zdaj že 2 dni ne in kar ne morem verjet Od novega leta je ati doma in smo se super ujeli. Sem mislila, da bo kakšna kriza, ker ga prej ni bilo čez teden, ampak je vse ok. Zjutraj gre v službo, popoldan oz. proti večeru pa pride domov in Vid kar jucka od veselja, ko pride domov. Tole je pa prekrasno Naša hiška napreduje. Sedaj imamo že inštalacije za centralno ogrevanje, v kratkem pridejo že estrihi, do jeseni bomo mogoče že v novi hiši. Jaz sem danes že nakupla vtrnice in grmičevje za okolico in komaj čakam, da si bom lahko nardila gredico za rože. Sem kupila kar 10 pakelčkov poletnih rožic. Le glej, da boš potem naredila en piknik, pridem pokukat k tebi A imaš kakšne fotke, rada bi videla vašo hiško Tako, to je za zdaj vse, bom se potrudla, da bom večkrat kaj napisala. Aja, včeraj sem srečala barbaw, punca super izgleda, otročka prava cukerčka. Na RR pa ne sfolga, ker je tako zaposlena. Lepo jo pozdravi, če se še bosta srečali Lepe pozdrave. Pridne bodite. Pa en ZS ti bom poslala
|