|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
15.3.2010 8:49:37   
pikatara
Marija držim pesti, da čimprej ozdravite. Tudi naš Patrik je nagnjen k bronhitisu, sam k sreči ni tako hudo. Doma imamo skoz ventulin in je pediatrinja rekla, da takoj ko slišim, da malo hrope, naj mu ga kar dam, da se ne razvije v hujšo obliko. Glede bolniške pa vem, da se nekaj da, so punce že pisale o tem. Daj na FB najdi Nino, ona mislim, da največ v o tem.

Meta to da tolk spita je normalno, naša dva sta pojedla nekje okoli 30 ml, pa še to je eno uro trajalo.

Taški, Noki pridem, sam da mi mož avto pripelje nazaj, ker mi je seveda napačnega odpeljal. Pa ne bi malih več v lupince tlačila, ker tulita not.

Pomoč kaj naj naredim s temle mojim sinetom. Vsi predali odprte, vse omare odprte, vse leti ven. Že ima cel od sesalca. Vem, da obstajajo zapirala, vendar moram nekaj bolj ugodno najt, ker so v BC svinsko draga, ker jih rabimo ogromno (ene 30). Pa le za nekaj mesecev, ker bo pol menda že razumel.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
15.3.2010 9:11:23   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Pomoč kaj naj naredim s temle mojim sinetom. Vsi predali odprte, vse omare odprte, vse leti ven. Že ima cel od sesalca. Vem, da obstajajo zapirala, vendar moram nekaj bolj ugodno najt, ker so v BC svinsko draga, ker jih rabimo ogromno (ene 30). Pa le za nekaj mesecev, ker bo pol menda že razumel.

ikea? 3 ojrote za 5 komadov, sam je treba lukne narest user posted image

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90148691

nokes

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
15.3.2010 9:13:51   
gemelli
En ciao vsem skupaj!

Nasa Sara HHOODDII. Ze nekaj casa je delala par korakov, v soboto pa se je spustila in sla. Pa saj ne morem verjet, da je res.

Sedaj ne morem vec.Bom se prisla.

Lepo bodite!!!!!!

Sara & Alex 2.3.2009

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
15.3.2010 9:18:45   
Snezinka4
user posted image Tivoli - najmlajša ima vročino....prejšnji teden je imel pa sine angino...
Lepo čvekajte danes!

Pika - poglej Ikeo, tam imajo tudi nekaj za varnost otrok...

lp šibam

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
15.3.2010 10:26:33   
meta22
jutro!

mi smo pojedli , sedaj pa spimo. sem upoštevala vaš nasvet in jih ponoči nisem prebujala. sta spali malo dlje, vendar sta se potem sami zbudili in hoteli jesti.

jaz komaj čakam da bo malo več sončnih žarkov in da bomo prvič šli ven!!!user posted image user posted image sem že ko kak severnjak bledolična in brez barve, tako mi sinca primanjkuje. sem bla pred porodom en mesec v bolnici, pa nisem vidla sonca od blizu. pa sem drugače odvisna od njega.user posted image

Ljubljančanke pošljite še v Pomurje kaj sončka, da bomo me tudi kofetale. danes pri nas bol sabo kaže.

a je mogoče da je malidve včeraj šraufalo, ker sem spila po dolgem času kavo z mlekom?user posted image sta med spanjem non stop nekaj stokale in godrnjale, pa se rahlo zvijale.

bolančki, hitro se pozdravite, zdaj je čas za akcijo od zunaj.

gemelli, čestitke za prve korake.user posted image kolko ste pa stari, da že pridno korakate?

to s predali smo pa meli tudi mi probleme pri tavečjem. vsi predali odprti in vse zunaj. še celo v kuhinji. smo omare z salotejpom dol zalepili, v kuhinji pa je dobil svoj predal, katerega je lahko razmetaval koliko je hotel.

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
15.3.2010 11:17:17   
blanč
Gemelli bravo za Sarouser posted image user posted image
Snežinkica kmalu se pozdraviteuser posted image
Meta ti ju ponoči kar pusti spati, boš videla, da bosta vseeno lepo napredovaliuser posted image user posted image user posted image .
Jaz sem včeraj naročila tole, saj vem, da je proti vsem predpisom zdravega odraščanjauser posted image user posted image user posted image user posted image ampak, če že oba hočta bit mal na nogicah moj križ pa ne prenese... Po pomoti sem naročila 4 in tako imam dva viškauser posted image Če katera želi???
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
15.3.2010 11:37:37   
meta22
blanč, kaj pa je to?
a to ga gor držiš al kako?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
15.3.2010 11:43:35   
blanč
Meta, tole pomaga, ko otrok še čisto sam ne hodi, pa da ga ne vodiš za rokice ali pripognjen držiš pod pazduhami (kar je edino prav), ga daš tule notri ti pa lahko zraven ravno hodiš...

(Mark Twain)

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
15.3.2010 13:28:41   
4pikice
Blanč- tale zadeva me pa full zanima, kaj misliš, bi to prišlo v poštev za moje k sta 15 m stari in nikakor še nočeta hodit. S tem greš lahko tud ven?

Koliko pa to stane?

2+1=4pikice

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
15.3.2010 13:53:20   
blanč
4 pikice ne vem... Bomo probali pa ti potem lahko povemuser posted image . Ena pa pride 11 €.Bom probala še enkrat najdit filmček, zgleda fajnuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
15.3.2010 13:57:52   
blanč
Tale je podoben, takole zgleda...
http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.thejuppy.com/images/image2.jpg&imgrefurl=http://www.thejuppy.com/&usg=__Fl757jH3MC7JiwLiBImhagzXIIo=&h=500&w=348&sz=119&hl=sl&start=515&um=1&itbs=1&tbnid=Y5ab51ibHQa87M:&tbnh=130&tbnw=90&prev=/images%3Fq%3Dbaby%2Bwalker%26start%3D500%26um%3D1%26hl%3Dsl%26client%3Dfirefox-a%26hs%3D04U%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:sl:official%26channel%3Ds%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
15.3.2010 15:10:38   
nokes
user posted image  uf, blanč, dobr si se v kavbojkice vrgla!!!  aja, to nisi ti? al si? user posted image

danes bilo ful fajn, sem čvekala na polno, čeprav glih ne vem, kaj oz. o čem sem nakladala user posted image  almk, lepo te je bilo spoznat, tvoja 2 sta cukra. pikatara hvala za namig glede kosila, rižota popapcana z užitkom user posted image  doma imam enega crknjenega psa, niti oči ne odpre, ko mu stopiš na rep. to ti je nek lovec user posted image

no, upam, da smo otvorile letošnjo sezono vozičkanja in da bo od zdaj naprej samo še lepše in toplejše vreme.

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
15.3.2010 15:14:52   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

4 pikice ne vem... Bomo probali pa ti potem lahko povemuser posted image . Ena pa pride 11 €.Bom probala še enkrat najdit filmček, zgleda fajnuser posted image

men je full všeč! če imaš 2 viška, kupim oba! ko prispe pošta, mi javi na zs, da se zmeniva, ok

2+1=4pikice

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
15.3.2010 15:17:39   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

user posted image  uf, blanč, dobr si se v kavbojkice vrgla!!!  aja, to nisi ti? al si? user posted image

danes bilo ful fajn, sem čvekala na polno, čeprav glih ne vem, kaj oz. o čem sem nakladala user posted image  almk, lepo te je bilo spoznat, tvoja 2 sta cukra. pikatara hvala za namig glede kosila, rižota popapcana z užitkom user posted image  doma imam enega crknjenega psa, niti oči ne odpre, ko mu stopiš na rep. to ti je nek lovec user posted image

no, upam, da smo otvorile letošnjo sezono vozičkanja in da bo od zdaj naprej samo še lepše in toplejše vreme.

bo ta teden še kej vozičkanja po tivoliju, jest bi tud, dons ni blo šans, da pridem. mogoče jutri, v sredo, četrtek??

2+1=4pikice

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
15.3.2010 15:34:54   
pikatara
Noki ti imaš samo psa crknjenega, pri nas so pa vsi trije. Otroka sta se do 14 igrala, bila sta čisto pridno in tiho, pojedla sadje in šla spat. Mala se je nekaj oglašala, pa nazaj zaspala. Tako da je še vedno mir.

4pikice načeloma v sredo spet.

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
15.3.2010 16:17:16   
blanč
4pikice zmenjenouser posted image
Mogoče, če bo lepo vreme se vam v tivuliju kratkem pridružimo tudi miuser posted image
Noki še ko me bodo črvi pojedli se ne bom mogla v take hlače spravituser posted image user posted image user posted image Ene smo pač BIG MAMEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
15.3.2010 21:17:39   
blanč
Tale sonček in vozičkanje vas je pačist ubilo, da ni nobene tukajuser posted image user posted image user posted image
A ima mogoče katera od vas avtozice maxi cosi priori sps??? Me zanima kako se obnese. Danes smo v pikapolonici probali priori xp in je kar fajn, zdaj pa po netu vidim, da so sps cenejši samo ne vem kakšna je razlika med njima razen v podnožju za fiksiranje v avto.

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
15.3.2010 21:19:29   
marijaa
Punce moj je dobil danes bolniško user posted image user posted image user posted image , od pediatra od tastarejšega. Brez problema!
Alarm, se vrnem.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
15.3.2010 21:29:11   
Alenka-8
A ima mogoče katera od vas avtozice maxi cosi priori sps??? Me zanima kako se obnese.

Mi imamo, smo zadovoljni. Pa še relativno poceni so. Smo ju kupili v Leclercu v akciji, če se prav spomnim za dobrih 100 eur. To je bilo že lani, ko sta bila še čist mičkena.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
15.3.2010 21:32:59   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka-8

A ima mogoče katera od vas avtozice maxi cosi priori sps??? Me zanima kako se obnese.

Mi imamo, smo zadovoljni. Pa še relativno poceni so. Smo ju kupili v Leclercu v akciji, če se prav spomnim za dobrih 100 eur. To je bilo že lani, ko sta bila še čist mičkena.

To je blo pa res ugodno... Jaz sem jih našla na my toys za 109 € bompa še vprašala kolk je poštnina za dva. Bomo mi tudi kar te uzeli.
Marija fajn za bolniško.

(Mark Twain)

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
16.3.2010 6:22:39   
marijaa
Do 4 h je bil mir od takrat dalje pa do sedaj pa Alina ni spala.
Aja ena medicinska sestra na oddelku je mojmu rekla, da je to zelo od dohterja odvisno glede bolniške, večina jih na žalost noče dat.
Berem, da imate srečanja v Tivoliju. A se lahko tudi mi kdaj, ko bomo vsi zdravi pridružimo?
Pa še nekaj bi vprašala, če se ne motim sem zasledila med drugim  da kdaj tudi kaj na bolhi kupite. Kakšne pa imate kaj iskušnje s tem? Jaz bi kupila sterializator in grelec flašk rabljen,ker zidamo hišo,se nam gre za vsak € in bi rada malo pršparala. Rabim pa to menda, ker meni je malo mleko začelo usihat in sem že malce mogla začet aptamil dodajat, zadnja 2 dni, ker je mala po obroku še kar jokala.. Pa se bojim, da me ne bi kdo nasračkal, ker imam 2 zelo slabi izskušnji s nakupom rabljenih stvari, pa priznam, da še čisto malce odpora. No na bolhi še nisem kupovala. A vam pošljejo po pošti ali greste iskat?
1 avtosedež od maxi cosi imamm še od tavečjega, enega pa še moramo kupit, ker vlupinicah postajata počasi utesnjena.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
16.3.2010 8:06:12   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

Marijaa, preko bolhe še nisem kupovala, je pa verjetno vedno mal rizika vključenega. Lahko se probaš zmenit, da si najprej zadevo ogledaš in jo preizkusiš, preden kupiš. Sicer pa te otroške zadeve tud tukaj na RR dost prodajajo, morda ti celo katera "naša" kaj ponudi. Jaz sicer ne enega ne drugega nisem uporabljala, čeprav smo praktično že od začetka na flaškah. Stekleničke takoj po uporabi samo dobro pomijem, sterilizirala sem jih samo prvi mesec. Sem kar prekuhavala v filtrirani vodi, da ni bilo vse motno in belo od apnenca. Je bilo čist ok. Grelec sem imela pa sposojen pa ga tud nisem kej dost koristla. Še zdej prakticiram tko, da prekuhano vodo še vročo zlijem v termosko, nekaj pa zraven v vrč za hladno. Ko je čas za obrok samo namešam ustrezno temperaturo, dodam prah za mleko in to je to user posted image .

Katere lupinice pa maš, da sta že utesnjena user posted image . Mojedve sta konkretne babnce pa ju še pri skoraj 9 mesecih brez težav notri dam. Itak sta Tian in Alina še premičkena, za ta večji sedež, ne? Sej zdej bojo vedno manj oblečeni pa jih bo lažje not zbasat.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
16.3.2010 8:30:41   
pikatara
Marija vi se nam kar pridružite, bomo vesele. Sterilizatorja in grelca flašk nismo imeli, pa smo že od začetka na AM. Flaške sem enkrat do dvakrat na teden prekuhala v piskru, grelec je pa čisto nepotreben. Sem ga hotla kupit, pa mi ga je tudi prodajalka v BC odsvetovala. Vodo jima skoz v mikrovalovki grejem, hrano pa sproti zmešam. Za avtosedeže sta pa tvoja še premajhna, zdaj ko ne bo več bund jima bodo lupinice prav. Mi smo bili v njih do 11 meseca. Še vedno sta jima prav, le not nočta več bit. Karolina je majcena in je mela peg peregovo, Patrik pa maxi cosijevo, ker je ful večja. Aha vidim, da ti je že Mlinčka podobno odgovorila. Prek bolhe sem prodala pomivalni stroj. So ga prišli iskat.

Mlinči hvala za kavo.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
16.3.2010 8:31:09   
lara light
Dobro jutro!
Kavica...mmm, mlinčkauser posted image

Najprej SARA!user posted image user posted image user posted image  čestitamo za prve korake, jupiiii!! naj bodo vsi v pravo smer, varni, prijetni...super gemelli!!user posted image  Ponosna mamica, verjamem!user posted image  Kdaj se dobimo? Mi smo zdaj v akciji, delamo na vrtu, okrog bajte pr mami, tko da smo zelo prijetno zaposleni, poleg najinih dveh razbojnikov. Moja mali ima prvi zobek, včeraj! Smo kar žurko nardili!

Jok...potem nazaj

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
16.3.2010 8:33:52   
lara light
Marijaa, se podpišem pod mlinčko in piko glede steril., grelca in lupinic....ne pozabit, da so v lupinicah daleč najbolj varni, pa moja2 tud že protestirata in sta skor 11m

ni miruuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?