metuljcek321
|
o, Umpa, nova slikca ... kaj pa je gor? ne vidim najboljš ... could be because of the martini ... aaaa, vidim, da si povečala - pametna poteza ... dobra fora ... IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Ej, pupe, eno nagradno vprašanje: who''s that girl? cel ata postaja ti to resno? men se zdi, da je izrezana mami (beri: jaz) 3jemi, kako kaj mali "norček"? Se pike manjšajo/izginjajo? Hope so. Ojej, ojej, že vidim slikco. Mali pikasti fantič. Šccc, šccc, hitro stran, pa nikol več nazaj. Držte se, še malo, še čisto malo zdržite, pa ste na konju. Thanks vsem za besede tolažbe ob temle foto/prireditev fiasku ... there''ll be other opportunities, I know, ampak še vseeno sem žalostna. Ah, če ni hujšega, bomo preživeli, I guess. za megastično preživeto nedeljo - naj bo čim več takšnih! Almera, pa si nazaj - WB. Kanarski? Oh yes, baby! Sounds great! populis, te je Robert začaral? Umpa, kdaj pol zacahnamo datum za poroko? In ostale neveste-to-be? Kako priprave? Majuška, hi, hi, dobra kontracepcija, ni kaj. rebeca, Iraya gre jutri v vrtec? Je bla potem OK čez dan? In jp, tudi meni se zdi, da je tale del kar švignil mimo ... dobr smo tipkale, ni kaj, še znamo , odličen je ta naš yummy mummy club populis, moram mal čekirat tole s prireditvijo, vidim - tomorrow, k peljem mišk v vrtec oz. ko jo bom šla iskat (zjutraj bova prezgodnji, bodo še v drugi skupinici - moram bit ob 7 o''clock že v službi - tekmovanje za angleško bralno značko) ... anyway, na FB se mi je oglasila frendica, k ima deklico v isti skupini, pa ni nič vedela o nastopu - ergo: could be, da se ni so vse skupinice predstavile (glede na to, da je bla njena deklica dan prej v vrtcu na fotkanju, pa ni nič vedela o prireditvi za mamice - sumljivo, sumljivo, there''s something fishy here ... anyway: could be, da nismo zamudili ... no, dost predvidevanja/kalkuliranja ... vse bo jasno jutri). neboglasnica, držim pesti, da je mišica! Na pregled pa se le naroči - zihr je zihr. Btw: kako kaj house-hunting? Boste prišli na naš prelepi konec? Umpa, kdaj bo bratec po TV? Koliko so že posneli? Goooooood luck!!!!! mojček, are you feeling any better now? Happy b''day tvojemu, lepo praznovanje! nanka, res si prava zakladnica zdravniških nasvetov in znanj & we like and appreciate that a lot! Thanks. zimska, kako tvoji fantje? 3jemi, ja, sigurno bodo kaj lepega ustvarili za materinski dan ... mogoče bo celo kakšen mini šov za mamice (prim. zgoraj) . rebeca, se že kaj boljš počutiš? Dneva bo kmalu konec, jutri pa: "Things can only get better ..." Bor, Kali, Lan ... get well soon!