neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Dan! Lan zjutraj ni imel vročine in sem ga poslala v vrtec, čeprav kar grdo kašlja. Sedaj imam slabo vest, pa še videla sem jih da so šli na sprehod, jaz pa Lanu rvno danes nisem pod bundico oblekla flisa, se mi zdi da je premalo oblečen... Po eni strani sem si zjutraj oddahnila, ker ni imel vročine in ga porinila v vrtec, po drugi se zdej sekiram da sem sebična in da bi bil komot lahko doma, da ne zboli do konca... Kaj pa bi ve naredile na mojem mestu? Hej, prvi nasvet: ne glej skozi okno, ker te potem samo skrbi. Ne resno, tudi sama se večkrat tako obremenjujem, potem pokličem vzg. in ji težim, bz. Bolj ko kompliciramo, bolj so bolni. Jaz načeloma sicer vedno počakam, da je en dan brez vročine, ampak ti Lana najbolj poznaš. Če se ti je zdel v redu, potem je to to. Kašljal bo itak še celo pomlad. Flis pod bundo bi bil preveč, je bolje, da je manj oblečen, da ne zakuha. Verjetno bi ti bilo isto žal, če bi ga pustila doma in bi zdaj on veselo divjal naokrog, nič mu ne bi bilo, samo ti bi se živcirala, ker bi imela delo z obema. Lanu je v vrtcu ok, malce se bo naigral in predvsem užival. Prav si naredila! Uživajta v dvoje...
|