christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Tanja, a to tisto k smo se menile? christiana, a je možno, da jo spet kej boli pa da zato noče jest? ne vem, nimam pojma, videt ni, da bi jo kaj bolelo, glede na to, da se smeji, igra, zabava sama s seboj, je živahna, vročine nima več...edino možno je, da jo boli grlo, glede na to, da je malo prehlajena, virozo je dobila od naju z B., naju je pa oba grlo bolelo, tako, da malo tole neješčnost pripisujem temu, ampak potem ne bi mlekca pila, ker tam tudi boli požiranje. Še bolj, kot, da jo boli grlo, je pa možno, da so jo v bolnici silili jest kašice, ko ni bilo naju z B. tam, enkrat vem, da malecka ni hotela jest, pa je rekla sestra, da naj pustim, da bo ona poskusila. Tako dolgo ji je na silo žlico tiščala v usta, da je mala vse kar je prej pojedla, zbruhala . Nekatere sestre so malo bolj grobo postopale, in po moje je zdaj to kar se dogaja, plod tega siljenja z kašico. Jaz ji kašice naredim, nekajkrat poskusim, če noče, pač noče. FLASK_A, ni ful slabo, ampak preverjeno se ne redi po tej količini, če ji pa dam rižilino ali keksolino v mleko, se pa gospodični vlečt ne da . Ne bi rada, da bi mi shujšala tamala, precej je dejavna, malo spi čez dan, veliko brca, se igra, včasih tudi trmari in pokuri vse kar poje. Ona drži linijo
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|