|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
15.3.2010 15:51:43   
christiana21
tako, pa nam je spet apetit šel, kam, nimam pojmauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Kašic sploh noče več, odkar je prišla iz bolnice je sicer bil navadno vik in krik, ko je videla, da bo morala jest, ampak vsaj usta je odpirala, zdaj bi ji pa lažje v uho dajalala kašico, kot v usta - glavo obrne stran, usta drži trdno skupaj in v jokuser posted image . Mleka pa spije nekje 100ml/3h, pa še to traja eno uro, da poje, tako je že cel dan, včeraj zvečer je pa začela. Cucelj vrže ven in joka, ji dam cucelj nazaj pa tišina in spet v jok, pa cucelj ven, ehhh, kdo bi jo razumel.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
15.3.2010 15:51:45   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Jaz sem se pa zmenila za službooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image Sem fullll neskončno vesela.

bravo !!! tako se dela ! si pometla s konkurenco ? user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
15.3.2010 15:52:43   
maja1488
Jst bi imela pa tako torbo
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1878
15.3.2010 16:03:06   
Tanja_
Hvala punceuser posted image

maja dobra-samo ful moraš pazit, kaj zraven oblečeš. Mi je pa všeč model.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
15.3.2010 16:23:21   
majana79
Tanja, a to tisto k smo se menile? user posted image

christiana, a je možno, da jo spet kej boli pa da zato noče jest? user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
15.3.2010 16:31:32   
FLASK_A
Christiana, a to je ful slabo če je vedno na 3ure po 100ml? Men se to načeloma zdi OK..? Ali so ti rekli da je to čisto premalo?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
15.3.2010 16:38:32   
ledenka
tanja user posted image user posted image user posted image super za službo!

christiana user posted image user posted image user posted image za K.G., da spet normalno je

flaska user posted image user posted image user posted image pr vas pa zdravje resno štrajka user posted image

šivilja, je TW zdaj v sredo?

torbici - sta italijanski, samo ne dizajnerski. je pa model zelo podoben Hermesu, res je user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
15.3.2010 16:43:30   
christiana21

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Tanja, a to tisto k smo se menile? user posted image

christiana, a je možno, da jo spet kej boli pa da zato noče jest? user posted image

ne vem, nimam pojma, videt ni, da bi jo kaj bolelo, glede na to, da se smeji, igra, zabava sama s seboj, je živahna, vročine nima več...edino možno je, da jo boli grlo, glede na to, da je malo prehlajena, virozo je dobila od naju z B., naju je pa oba grlo bolelo, tako, da malo tole neješčnost pripisujem temu, ampak potem ne bi mlekca pila, ker tam tudi boli požiranje.
Še bolj, kot, da jo boli grlo, je pa možno, da so jo v bolnici silili jest kašice, ko ni bilo naju z B. tam, enkrat vem, da malecka ni hotela jest, pa je rekla sestra, da naj pustim, da bo ona poskusila. Tako dolgo ji je na silo žlico tiščala v usta, da je mala vse kar je prej pojedla, zbruhalauser posted image . Nekatere sestre so malo bolj grobo postopale, in po moje je zdaj to kar se dogaja, plod tega siljenja z kašico.
Jaz ji kašice naredim, nekajkrat poskusim, če noče, pač noče.

FLASK_A, ni ful slabo, ampak preverjeno se ne redi po tej količini, če ji pa dam rižilino ali keksolino v mleko, se pa gospodični vlečt ne dauser posted image .
Ne bi rada, da bi mi shujšala tamala, precej je dejavna, malo spi čez dan, veliko brca, se igra, včasih tudi trmari in pokuri vse kar poje. Ona drži linijouser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
15.3.2010 16:55:00   
Tanja_
majana tista jauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1884
15.3.2010 17:14:42   
meduzica
hvala punce .. je odločitev padla se bom pritožila na odločbo CSD

in sem se odločila vzet si odvetnika, da mi pomaga sestavit pritožbo če katera ve za dobrega odvetnika s področja socialnega prava se priporočam

sem dvignila odločbo, so razlog (oz. mnenje) napisali ko da sploh nebi brali moje vloge.

Drugače pa se mi v 1mesecu nismo nič zredili. Teža stagnira zaradi viroze, ki jo je prebolel in sedaj smo še rota virus fasali. Zdej smo zelo veseli če poje 100ml na obrok. Smo padli na to da je skoraj vse pasirano samo da kaj poje. Zdravnice še ne skrbi ker zaenkrat še ne hujša.

Christiana upam da je prehodne narave tale neješčavost ... zdej ko sem sama vidla kako grozno je vsak obrok pridno pripravljat potem pa hrana leti vsepovsodi samo v usta ne gre ... ti zbije čist vso voljo ...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
15.3.2010 17:31:21   
ajetam*
Živjo punce!
Vikend je bil lušten, smo bili cele dneve od doma. Sem pa dobila prvo menstruacijo po porodu in se počutim kot bi me en udaril v trebuh.
Je pa Jakob že dva dni tečen, še Jure je rekel, da je tečko.

Christiana super za prespano noč. Mi se še vedno zbudimo ob polnoči in jemo. Pa, da se Klari čimprej apetit vrne.

Šivilja a potem velja za TW v sredo?

Tanja super za službo, a si potem zdaj pri drugi mentorici?

Vsi bolančki , da se čimprej pozdravite.

Vrtec sem tud oddala vlogo, samo tokrat mi niso dali nobenega potrdila,da sem oddala. Kaj pa vam?

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
15.3.2010 17:33:12   
šivilja
Ledenka - ja predstavitev TW jw to sredo ob 9.30 - 10.00

Tanja - ja , če bo vsaj še ena kandidatka poleg tebe, je lahko predstavitev še 1.4. dopoldan.
Me pa že ful zanima kje boš.user posted image

K.tja - a se nam pridružiš v sredo, da najdeš kaj za palačinke mešat (pa mi še tičino prineseš user posted image )

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
15.3.2010 17:34:49   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Živjo punce!
Vikend je bil lušten, smo bili cele dneve od doma. Sem pa dobila prvo menstruacijo po porodu in se počutim kot bi me en udaril v trebuh.

Christiana super za prespano noč. Mi se še vedno zbudimo ob polnoči in jemo. Pa, da se Klari čimprej apetit vrne.

Vrtec sem tud oddala vlogo, samo tokrat mi niso dali nobenega potrdila,da sem oddala. Kaj pa vam?

Ajetam - velja

Vrtec - potrdilo moraš dobiti, samo imajo 15 dni časa, da ti ga izdajo. Gor bo tudi številka, s katero boš na internetu lahko spremljala kako je z vašo prijavo

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
15.3.2010 17:41:00   
lake
Tanja Super za službo. Samo pazi da boš na takem delovnem mestu, da ne bo tok daleč da z nama s Šiviljo neboš mogla na kavo med službenim časom user posted image user posted image .

Christiana Važno da pije, moja niti 100ml ne pije na 3h.

Šivilja
Tud jst pridem v sredo.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
15.3.2010 17:43:06   
Dudica1
Smo doma...
Jaz sem se pa spomnila da moram oddat vlogo za otroške,ne smem pozabit!

Jutri moram dopoldne najbrž v Lj pa ne vem kdo bi šel z mano user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
15.3.2010 17:46:58   
majana79
meduzica, moja sodelavka je sama napisala pritožbo, ne rabiš ravno odvetnika, če poznaš kakega pravnika, ti lahko formulira zadevo
moraš pa v pritožbi jasno napisat na kateri del pritožbe se pritožuješ in utemeljiti res s konkretnimi argumenti - da jim bo bolj jasno
ker tako kot praviš, se dostikrat sliši, da sploh ne preberejo izvidov... odvisno tudi od komisije in pa to, koliko diagnoz ima otrok, ker naj bi za podaljšanje imel vsaj 2 različni
Tanja, zakon! user posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
15.3.2010 17:48:09   
ajetam*

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Živjo punce!

Ajetam - velja

Vrtec - potrdilo moraš dobiti, samo imajo 15 dni časa, da ti ga izdajo. Gor bo tudi številka, s katero boš na internetu lahko spremljala kako je z vašo prijavo

Tega pa sploh nisem vedela, da bomo potem po internetu spremljal prijave. Ato pomeni, da bodo vsem po poošti pošiljali potrdila, ko bo rok za prijave mimo? Sem jo pa vprašala koliko je kaj prijav, pa je rekla, da jih je že zdaj več od razpoložljivih mest.

Kako pa kaj zobje? To že čist predolgo traja. Si zelo potrpežljiva.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
15.3.2010 17:53:00   
ledenka

Tega pa sploh nisem vedela, da bomo potem po internetu spremljal prijave. Ato pomeni, da bodo vsem po poošti pošiljali potrdila, ko bo rok za prijave mimo? Sem jo pa vprašala koliko je kaj prijav, pa je rekla, da jih je že zdaj več od razpoložljivih mest.

a to vrtec K? user posted image bom dala kot prvo varjanto vrtec T., mi je sicer ene 200 m delj, imajo pa več skupin.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
15.3.2010 17:54:51   
majana79

jaz tudi nisem vedela tega...

za prijave pa itak vsi vemo da jih bo ful, samo župan vztrajno goni svoje, da bo dovolj mest za vse

a piše na netu, da jih je 500 in neki še brez od lani user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
15.3.2010 17:58:50   
ajetam*

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a to vrtec K? user posted image bom dala kot prvo varjanto vrtec T., mi je sicer ene 200 m delj, imajo pa več skupin.

Ja vrtec K. Jaz imam tam že Izo. Ko smo pa njo vpisoval smo bili v T. šele 90+ nekaj na čakalni listi, K. smo bili pa prvi v čakalni vrsti in smo ga potem dobili.

Naš otrok je pa kruhožer.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
15.3.2010 18:12:57   
Tanja_
lake itak, da bom imela čas za kavo. Vednouser posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
15.3.2010 18:45:55   
christiana21
Tanjina služba bo kofetkanjeuser posted image

Jaz pa kupujem voziček, trikolesnik, dogovarjala sem se, ampak od prodajalke ni ne duha ne sluhauser posted image . Naj bi se dobili ju3 v Ljubljani, jaz bom šla počasi spat, ona mi pa ni odpisala, niti me poklicala, jaz pa njene številke nimamuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
15.3.2010 18:53:24   
christiana21
Dudi...tole ne bo prav pri rojstnih dnevih christiana 31.1. . 31.12. bo prav...saj ne, da je kaj nujnega, samo opazila semuser posted image , skor eno leto je še do moje 24-etke, ampak vseeno, eno leto hitro mine, pa me je strah, da bi mi ve punce prepozno čestitaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1898
15.3.2010 18:56:54   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Dudi...tole ne bo prav pri rojstnih dnevih christiana 31.1. . 31.12. bo prav...saj ne, da je kaj nujnega, samo opazila semuser posted image , skor eno leto je še do moje 24-etke, ampak vseeno, eno leto hitro mine, pa me je strah, da bi mi ve punce prepozno čestitaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nabrž je neki zbrlkljalo user posted image
potem pa še povej na kateri strani je seznam

Neposredna povezava do sporočila: 1899
15.3.2010 19:01:02   
christiana21
Nazadnje sm ga videla na 1. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......