|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
15.3.2010 9:08:40   
KatMat
uuu maja danes ti grem po loncke

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
15.3.2010 9:11:06   
lake
Evo sm z vrtca, prijava oddana, možnost da pridem v vrtec.... hm, pomoje nič.

Bom šla mogoče dons mal v službo pogledat s T. Morm še premislt.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
15.3.2010 9:11:34   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
15.3.2010 9:16:39   
Dudica1
pa že summer kolekcija je na nextu user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
15.3.2010 9:18:35   
PapuaNG
jutro,

res je spet en lep dan, sam sem tako zaspana...sem gledala en film do ne vem kdaj. Sicer sem ga zihr že ene trikrat gledala, ampak mi je tok dober user posted image Se je zjutraj mali že ob šestih neki zbudil, pa sem mu dudo dala...pa izklopla babyfon in spala do pol osmih user posted image
Smo šli tudi mi včeraj na morje, je šel še brat od mojega zraven, tko da je blo super luštno. Je brat vprašal, če je tamal vedno tako priden user posted image Pa še ena gostja v restavraciji je rekla, da tako pridnega otroka pa oni niso imeli user posted image

Sej je res-če bi še ponoči normalno spal, bi bil to en sanjski otrok...ne moreš met vsega al kako že...

Christiana-super za KG, me veseli, da je tudi vam posijal sonček...le tako naprej!

pa sožalje tebi leela...jst zdej, odkar imam malega precej bolj mirno vozim in ne maram preveč hiteti...sem bila včasih pravi cestni dirkač user posted image Ampak na vse pa itak nimaš vpliva....vedno se lahko najde kak idiot...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
15.3.2010 9:21:27   
petrazg
Evo malega sem spravila spat... tako, da lahko sedaj v miru malo počekiram kaj se dogaja....

Maja... super , da ste končno zdravi.... naj traja...
Flaska... a Jaka in Mja sta ok? Za vsak primer user posted image user posted image user posted image ... škodit ne morejo...

Lake... zakaj ne bi jeseni noter prišla???? Mi bomo reskirali pa Lukca kot prvo prijavo dali v Anžetov vrtec... će bomo zatupili, bog pomagaj... Kaj je pa z vpisi meseca maja?

KatMat.... kako lepa torta user posted image user posted image user posted image ... Kako je bil pa oči vesel...

Tanja... nimaš kaj drugega kot zalivanje s fiziološko... po 3 dneh pa še operil P...

Kje pa je Šivilja? A je že ok???

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
15.3.2010 9:23:44   
KatMat
najprej je mislu da je klobukuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
15.3.2010 9:26:29   
Dudica1

najprej je mislu da je klobukuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
15.3.2010 9:27:10   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image user posted image user posted image user posted image

uuu to bo izmenjevanje robe v petek user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
15.3.2010 9:35:00   
Leela
super christiana za K.G., vsak dan boljše novice user posted image

petek, jaz pridem samo ni 100% glede na situacijo. Se bom potrudla ampak najbrž bolj pozno. Za uro pa naj povejo punce iz Lj, ki bodo prišle. Jaz sem za po 18h. ja najboljš, da v sredo rezerviramo.

Tanja_ če imaš aspirator na vdih je bolj švoh, vsaj zame. babyvac veliko ven spravi. Ali pa obilno zalivanje s fiziološko, da na drugi strani ven priteče.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
15.3.2010 9:40:47   
maja1488

Mislim.......halooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Leela user posted image user posted image user posted image  moraš pridet nooooo

Dudi...a si že izbrala next user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
15.3.2010 9:41:13   
Leela
http://www.epicenter-on.net/lokal.php?id=15  

http://www.pizza-cuk.si/index.asp?stran=kjesmo

http://avio-pub.com/

kam gremo? Meni je vseeno.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
15.3.2010 9:42:17   
Tanja_
petrazg, leela hvala.Imam elektronski in na vdih aspirator.Babyvaca nimam, ker nimam pravega sesalca zanj. Kje se pa da kupit BV na hitro?Ne, da bi ga rabila prek interneta naročat?Pa si bom sesalec maagri doma sposodila.Sej s FR spiram ampak je čedalje težje, ker H. čedalje manj sodeluje. Sem razmišljala, da bi kar tisto v pršilu kupila, ker je na hitro konec- a mislte da bi blo okej?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
15.3.2010 9:42:19   
Dudica1
maja dej nehi user posted image no neki stvari mi je pa všeč.Dej od prej mi rajš povej kolk mam user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
15.3.2010 9:45:54   
Dudica1
tanja fiziološko mam jaz od nivee v razpršilu isto kot sterimar in jaz kar našpricam v nos tolk da ga čist zalije

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
15.3.2010 9:51:47   
PapuaNG
tanja, kak sesalec pa imaš, da bv ne paše? sej je tko narjen, da na različne cevi pride...razen če imaš tistega, ki se sam sprehaja po stanovanju user posted image Jst sem pri malemu delala tako, da sem mu najprej nos spucala z BV, potem sem mu pa še fiziološko nalila. Ker če sem mu jo prej, je samo tisto vodo ven potegnilo. Tako pa je raztopilo za naslednjič...BV pa mislim, da se samo prek interneta lahko naroči. Ga pa hitro dostavijo...

Aja, a z elektronskim pa nisi zadovoljna? Glede 'sodelovanja'-jst moram malega fejst prijet (ga napol zadavim user posted image ), če mu hočem kaj narest, ker je že tok močen in se zvija in odmika glavico. Še najlažje je, če ti en pomaga pri tem...če si pa sam, sem pa upoštevala petrin nasvet-da mu z eno roko glavo fiksiraš.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
15.3.2010 9:52:14   
ledenka
tanja, jaz imam kar največjo brizgo (20 ml) in fiziološko. mu tud polno stisnem v eno nosnico, pa gre marsikaj ven. ta pršila so premajhna user posted image

lihkar sem 2 torbici kupla na ebayu user posted image NUJNO rabim user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
15.3.2010 9:55:40   
Tanja_
Ja jaz imam tud taveliko brizgo, ampak, ko sem sama jo je res ful težko obvladat-jo moram držat za roke, glavo in še pazit, da ji s konico brizge ne reanim nosu.Imam ene tri roke minusauser posted image

papua na vorwerka ne pašeuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
15.3.2010 10:07:47   
KatMat
na morje mi gremo!!!!!!!!na morje mi gremo!!!!!!!!!!!!jupi jupi jupipi!!!!!!!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
15.3.2010 10:09:26   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

tanja, jaz imam kar največjo brizgo (20 ml) in fiziološko. mu tud polno stisnem v eno nosnico, pa gre marsikaj ven. ta pršila so premajhna user posted image

lihkar sem 2 torbici kupla na ebayu user posted image NUJNO rabim user posted image user posted image user posted image

Jst tut tko delam. Tisto v pršilu imam, pa mi vedno zmakne in jo pol v oko našpricam Not good user posted image user posted image

kakšne torbice ledenka? Slikce slikce user posted image

Tanja...predrag sesalc imaš...na tapoceni paše user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
15.3.2010 10:10:12   
maja1488

na morje mi gremo!!!!!!!!na morje mi gremo!!!!!!!!!!!!jupi jupi jupipi!!!!!!!!!!

A danes? OOOooooo ful vam bo lepo! Uživajte!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
15.3.2010 10:12:34   
maja1488
Jst bom začela torbice krast. Bom vzela, vsebino bom pa vrnika.

Hudiča vidim lepe torbice na ženskah, pol pa cel ebay in amazon obrnem, pa ni take...niti podobne!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
15.3.2010 10:12:34   
KatMat
maja evo se enkrat si jih fajn ogledam in sibam....ce bo kera na rudniku na me poklice grem tja....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
15.3.2010 10:13:11   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

petrazg, leela hvala.Imam elektronski in na vdih aspirator.Babyvaca nimam, ker nimam pravega sesalca zanj. Kje se pa da kupit BV na hitro?Ne, da bi ga rabila prek interneta naročat?Pa si bom sesalec maagri doma sposodila.Sej s FR spiram ampak je čedalje težje, ker H. čedalje manj sodeluje. Sem razmišljala, da bi kar tisto v pršilu kupila, ker je na hitro konec- a mislte da bi blo okej?

Če misliš fiziološko Sterimar je na razpršilo... in takrat , ko drugače ne gre, mu kar špricnem noter. Je hitro konec, ni pa najboljši občutek. Drugače mu jaz dokler pusti, kar ampule notri zlivam... tako, da na drugi strani ven priteče ali pa da pogoltne (to so me na infekcijski poučili)...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
15.3.2010 10:13:28   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

A danes? OOOooooo ful vam bo lepo! Uživajte!
ma ne.....z lake in blue!!!!!!!!!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?