|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
14.3.2010 20:18:40   
sarar
witch, hvala za lepe željeuser posted image , upam, da bo res tako. je prav bogi. pa sitenuser posted image

anonimna, ko si vse do konca urediš, označiš malo nižje, da hočeš to kot podpis v forumih. potem se ti v okvirčku pojavi ena koda. to kopiraš in jo prilepiš v dodaten opis na svojih zasebnih nastavitvah v ringaraji. to je to, upam da ti uspe user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
14.3.2010 20:19:44   
thevenus
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

kje ste punce! rabim malo vzpodbude...user posted image

veste, kaj me še zanima-tiste, ki vam je kitajska napovedala spol pravilno-a ste ga gledale tu na ringaraji al kafetku? al pa ker drug? če ste po kerem drugem gledale, kero starost ste dale? lunarno ali našo? meni lunarna starost pokaže eno leto večuser posted image  user posted image user posted image user posted image  sej vem da je sam fora, ampak sem šla že gledat, kaj bi bilo drug mesec, pa mi pokaže drug mesec. punčka, rok bi bil pa 21.12. moj ma pa rd 23.12. kaj bi blo to fajn.user posted image

Dajmo sarar  user posted image
Glede kitajske karte... glede na to, da oni drugače štejejo leta (lunarna leta), bi rekla, da so to najbrž lunine mene in da zato kaže, da si nekaj mesecev (kar lahko potem kaže celo leto) starejša. Imaš pa krasna mulčka, tako da ne verjamem, da je res zelo pomembno, kakšnega spola bo tretji otrok. user posted image
witch user posted image tudi jaz bi raje izbrala kakšen drugi mesec kot november ali december, zato ne bova žalostni, ne? user posted image Bo pa april ravno prav za malega januarčka!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
14.3.2010 20:19:51   
sarar
aja, pri meni še nič novega...
zdaj je pa moj user posted image  na vrsti za računalnik user posted image

lahko nočko

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
15.3.2010 7:06:07   
pika555
Pozdravljene!

Moja tečka še ni pritekla, imam pa že od petka filing kot dabo ravnokar prritekla.
Sarar, jutri delava teste, ne? Katerega boš, jaz verjetno BC mini.

Drugače pa je danes 30.dan ciklusa, ponavadi imam dolge od 23-29 dni. Test je bil včeraj -, čeprav je bilo že 10. dan po ovulaciji . user posted image
Upam na najboljši izid!!

Lp

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
15.3.2010 7:30:01   
Pikasta
Dobro jutro!
Ajm BLUE dabl di dabl da... tako da me lahko prebarvate. Pritekla je moja rdečka v vsej svoji lepoti (beri nadležnosti).
Za druge navijam do konca in naprej! Sporočite kako vam kaže in pazite nase in se imejte kar se da lepo na tale ponedeljek. papa

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
15.3.2010 7:30:11   
lidik
pika555 in sarar jutri je pa vajni dan D. Jupi, jaz navijam da se vama pokaže črtica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No naj vam povem, jaz sem spet prišla peš v službo. Tako da sta spet 2.5 km za mano. In povem vam, da počutim se odlično. user posted image user posted image user posted image user posted image Aja pa še tečka se je končno začela poslavljati, tako da upam, da bomo kmalu lahko začeli user posted image , da potem za april prislončkamo črtico. Sem se pa odločila, da danes ko grem domov, se ustavim v DM-u in kupim ovulacijske teste. Ej sarika, ti ko imaš bolj izkušnje s tem, kdaj jih naj začnem delati? Ker namreč glede na sluz in ostale znake, se meni zdi, kot da O sploh nimam, tako da ne morem niti približno vedeti, kdaj bi naj bila. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
15.3.2010 7:31:16   
lidik
Pikasta pa ne no. Jaz sem pa mislila, da vama je uspelo. pa tako lepo je kazalo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak vidim, da si pa kljub vsemu še dokaj dobro razploženo - to je super - tako da počakaj da user posted image odteče in da potem aprila vse zagledamo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikasta)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
15.3.2010 7:33:19   
lidik

user posted image

Evo pa malo vitaminčkov za začetek dneva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lidik -- 15.3.2010 7:36:18 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
15.3.2010 7:36:50   
lidik
Ojej, kaj vse sem vam še zraven prilepila. Še dobro da se da popravit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da niste videle te moje nerodnosti. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
15.3.2010 7:44:59   
lillchy123
jutro pupe user posted image

jaz vas še vedno pridem včasih malo pogledat, sploh moje stare soborke, za katere še posebej stiskam pesti.

anonimna, če si prijavljena kot anonimna, se ti tickerji ne bodo pokazali.

pika555, in vse, ki ste prekmalu delale test, jaz poznam kar nekaj punc, ko jim je test pokazal user posted image šele en teden po izostanku user posted image . in baje, da manj kot 10 dni po O sploh ne pokažejo user posted image , ker je še premalo hormona. razen, če so trojčkiuser posted image tko da kar pogumno, upanje umre zadnje!

witch, glede menstruacije po porodu.. kaj pa vem.. do takrat, ko jo prvič dobiš, že pozabiš, kako je user posted image sploh zgledala user posted image user posted image user posted image drugače si pa veliko mamic za zaščito pred nenačrtovano nosečnostjo vstavi mireno ( vstavi ti jo G), zanjo je pa sploh značilno, da so krvavitve oz krči švohnejši oz. jih sploh ni. jaz sem mela ob user posted image 3 kapljice krvi in to je blo to user posted image k prej je vedno zgledalo, kot da bom kar izkrvavelauser posted image

anonimna user posted image , ja, jaz sem teste delala skupaj z partnerjem. sem se polulala, in pol je najprej on pogledu. se mi zdi, da tko tudi partner doživi malo čarobnosti.user posted image

tko, lep dan in veliko user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
15.3.2010 7:46:19   
witch
Jutro user posted image
pikasta pogumno naprej... april bo naš masec user posted image
pika555 in sarar - držim pesti za jutri (bi pike poke delala pa mi ne gre user posted image )
lidik - ti pa si pridna user posted image s hojo misim user posted image
jaz - moja user posted image se umirja, teče malo bolj normalo, bolečina je tudi znosnejša user posted image zdaj pa čakam, da se umiri in gremo veselo naprej user posted image
Mene pa danes čaka učenje, učenje in učenje. Aja pa kosilo bom naredila user posted image Jutri imam zagovor 6ih knjig, o katerih ne vem nič user posted image v petek pa en ne preveč lahek izpit user posted image o katerem prav tako ne vem nič user posted image
latka, roža03, evatisa, pikalonca, pujs666 - kako kaže? Ima katera dobre novičke?  Nič veš ne barvam roza user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
15.3.2010 7:56:22   
lidik
o witch, kaj je ta dan za zagovor že tukaj? Joj se mi zdi, da je šele bil tisti tvoj post, ko si rekla, da imaš čez ne vem koliko časa zagovor. Pa boš videla, da bo šlo. Dovolj imamo slabih novičk za ta mesec tako da boš videla, da ta novička, glede zagovora knjig bo doba. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ha ha ha, sem pridna, a ne? Upam, da me še vsaj nekaj časa drži. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
15.3.2010 8:02:33   
witch
hja hitro gre ta čas... prehitro user posted image evo smo že na polovici marca..
upam, da bo šlo. Čeprav me bolj skrbi izpit v petek user posted image
sem se ti pozabla zahvaliti za zajtrk user posted image
Zdaj pa grem nekaj vitaminčkov pojest.. potem pa za knjige user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 15.3.2010 8:03:15 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
15.3.2010 8:15:15   
lidik
witch jaz sem prepričana, da bo šlo in zagovor in izpit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
15.3.2010 8:30:56   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: pika555

Pozdravljene!

Moja tečka še ni pritekla, imam pa že od petka filing kot dabo ravnokar prritekla.
Sarar, jutri delava teste, ne? Katerega boš, jaz verjetno BC mini.

Drugače pa je danes 30.dan ciklusa, ponavadi imam dolge od 23-29 dni. Test je bil včeraj -, čeprav je bilo že 10. dan po ovulaciji . user posted image
Upam na najboljši izid!!

Lp

jz mam tud tak filing, sam je še ni. bove jutr skup delali, zmenjeno. sam sm zjutraj na šihtu, tak da bom šele popoldne sporočila kaj je pokazalo. user posted image user posted image user posted image user posted image  za naju in ostale ki še čakajo rezultate... bom pa delala ene teste k jih je ena punca prek neta naročila... pojma nimam keri so

pikasta,user posted image tud zate velik pikapok za drug mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lidik, bravo za 2,5km user posted image . jz pa študiram da bi hmal, ko bo še mal toplej, začela s kolesom na šiht hodit
lidik, na kolk dni maš že user posted image ? bom pogledala na navodila pa ti povem ker dan cikla začneš delat teste
witch upam da se ti uspre čim več naučiti, pa tudi tebi veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo

< Sporočilo je popravil sarar -- 15.3.2010 8:31:58 >

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
15.3.2010 9:01:34   
lidik
ja zdaj ta mesec sem spet imela na 28 dni - drugače pa imam tako nekje 25 - 28. Ampak 28 je res tisti najdaljši. Sarika hvala ti. Jaz pa stiskam pesti do jutri. Joj kako dolga bo do popoldneva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
15.3.2010 9:09:38   
sarar
hja... ne vem kaj ti naj napišem. piše tko- če je cikel dol 25dni, jih začneš delat 8 dan,če 26 dni 9 dan,itd... za 28-dnevni cikel začneš delati testke 11.dan. jaz bi na tvojem mestu še vseeno kak prej delala, če imaš ponavadi krajši cikel. ker dan si pa danes?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
15.3.2010 9:11:03   
sarar
aja, zdej sem šele na tikerček pogledala user posted image .  jz bi ga proti koncu tedna začela delati. ko bo 9.ali 10.dan

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
15.3.2010 9:22:03   
lidik
hja sarika po tikerčku sem sicer 6.dan, ampak si moram spremenit, ker tisto res čisto prav ulila se mi je en dan kasneje, tako da moram prestaviti to, pa itak mi se še niti poslovila ni - ne vem kaj dela ta mesec tako dolgo. user posted image user posted image user posted image user posted image ma ti povem, da mam ta mesec res vse čudno. user posted image user posted image user posted image user posted image Hmm....ja nič, potem bom pa jaz od 8.dneva naprej delala. Kaj praviš? Misliš da bo vredu?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
15.3.2010 9:25:03   
Arwenko
Ojla punce, samo da vas malo pozdravim, sem še med živimi... user posted image

Držim pesti, za vse, ki delate testke, pri nas se počasi približuje ovulacija, nekje ta teden bi morala bit, ker je danes 14. dan ciklusa, tako da moramo bit pridni, upam, da mi uspe moža zanimiratuser posted image user posted image user posted image

Uživajte in se priporočam za kakšno konstruktivno debato user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
15.3.2010 9:28:24   
lidik
takole pa sem si popravila tikerček. Tale bi naj bil bolj pravilen. Bom pa res menda nekje v petek ali v soboto začela delat. Hmmm...skoraj boljše v soboto po mojem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
15.3.2010 9:29:17   
lidik
Arwenko potem pa danes napis na vrata: Ne moti!!!! In pridno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Boš videla, da bo tvoj za to. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
15.3.2010 9:31:55   
Arwenko
Napisa ne rabim, ker psi ne znajo brat user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram spravit mojega v akcijo ja, problem je samo, ker je bo ta teden noro naporen v službi, upam, da bom jaz imela dovolj energije user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
15.3.2010 9:35:37   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Hmm....ja nič, potem bom pa jaz od 8.dneva naprej delala. Kaj praviš? Misliš da bo vredu?

ja po moje bo ok user posted image
sam veš kaj, men še vedno pokaže da si v 6.dnevu cikla user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
15.3.2010 9:39:10   
sarar
zdej pa 5. dan vidim user posted image  očitno se mi že meša user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......