|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
11.3.2010 17:08:52   
markojca
ok, se pravi, da imamo res v MB-ju en mesec pavze, kar mi sploh ni všeč in ne vem zakaj moramo imeti pavzo.user posted image
čedalje bolj me šraufa odspodaj in čedalje bolj se mi dozdeva da bo user posted image .

miskula, ja jutri zjutraj bom delala test, če me že slučajno ponoči kaj ne preseneti; vam sporočim.

Hvala vsem za  medsebojno podporo. Res zelo pomaga, če ti nekdo stoji ob strani in dobiš  hitro odgovor na zastavljena vprašanja.

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
11.3.2010 17:18:00   
mija75
Markojca tudi jaz držim pesti za jutri, da bo user posted image  ali user posted image user posted image !!! Je že čas spet za en +!!!user posted image

(odgovor članu markojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
11.3.2010 19:01:08   
zaljubljena23
Markojca, stiskam pestke user posted image user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
12.3.2010 8:21:36   
Ksenya
Dobro jutro user posted image ,

Zaljubljena23; mene že pošteno srbijo prstki in danes me spet pošteno špika v jajčnikih, tako da imajo vsi živci zbor user posted image
Verjetno da ne bom čakala do srede in bom kakšen testek že med vikendom porabla, čeprav vem, da bo to še malo prehitro, ampak kaj veš, kaj pa če mi le že pokaže user posted image  Itak moram mal zalogo testov porabit, da jim slučajno ne poteče rok uporabe user posted image

Vsem, ki boste delale teste želim, da zagledate user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
12.3.2010 8:39:10   
miskula
markojca, maš tut moje pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
12.3.2010 9:36:16   
markojca
ooo hvala miskula, zaljubljena23 in mija75 za podporo. Sem naredila zjutraj test in ni pokazal user posted image , sedaj pa se mi že kaže rjav izcedek tako da bo zagotovo ta huda, nesramna, zahrbtna user posted image prišla. Nisem toliko žalostna, koliko sem razočarana in jezna. Še posebej ker sem že pred časom ostala brez službe in sedaj cele dneve doma mi res nekaj manjka in to je user posted image , da bi mi zapolnil in osrečil vsakdan.

Vem, da bo boljše in da bom tudi jaz enkrat zagledala user posted image ali user posted image , kot tudi vse ve, drage moje. Vse se zgodi z določenim razlogom, kar pa razumemo šele kasneje, zato ne bom obupala.

Močno stiskam pa pesti za vse vas, da zagledate plusek!user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
12.3.2010 9:43:43   
Ksenya
user posted image user posted image user posted image user posted image  velik objem user posted image user posted image  in pa seveda veliko sreče v naslednjem mesecu

(odgovor članu markojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
12.3.2010 10:01:23   
miskula
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tako je markojca vse bomo enkrat zagledale user posted image

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
12.3.2010 11:13:11   
zaljubljena23
markojca, velik objemček...Zelo mi je žal, da ni bilo uspešno...

Ksenya, nekako sem mislila jaz tudi ta vikend narediti testek, pa so me punce malo prestrašile, do so M dobile nekje 16./17.dan cikla...Tako da je pri meni še skoraj teden dni časa...Ne vem, bom videla....Nisem več pametnauser posted image ...Dajte mi punce povedat, tiste, ki ste dobile M po IUI, kateri dan je bilo to?

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
12.3.2010 11:51:14   
miskula
zaljubljena, jaz bom delala test naslednjo nedeljo, to bo 14 dan po postopku.
Jaz sem tega mišljenja,da moram že prejt kaj čutit da se nekaj dogaja v telesu, tako da glede test še ni 100% da ga bom delala v nedeljo. Če bodo prisotni kakršni koli znaki zauser posted image ga bom delala drugače pa ne, bom pa kar user posted image počakala.
Kako pa je kaj tvoje počutje zaljubljena, a je že kaj posebnega?
drugače pa za vse držim pesti da bomo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3710
12.3.2010 11:56:34   
mag3
Ojla punce.

Imela bi eno vprašanj, za tiste, ki ste bile na IUI v Lj. Ali se dolgo čaka? Gre tudi za to na konzilij?

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
12.3.2010 14:53:14   
Ksenya
Zaljubljena23, user posted image kako to, da so določene dobile komaj 16-17 dan po IUI M; a se nam ciklus podaljša v kolikor imamo IUI ali imajo te punce že drugače daljše cikluse?user posted image Moji so namreč dolgi 27-28 dni in 17.3. bi morala dobiti M, ki pa upam, da je ne bo.
Hkrati upam, da se bo zaradi tega v nedeljo - 3 dni pred pričakovano M že tudi pokazal pravilen rezultat? ali sem spet preveč optimistična user posted image user posted image

Vsekakor za vse močno stiskam pestke, da bomo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
12.3.2010 19:24:40   
mija75
Markojca user posted image user posted image user posted image . Ampak se ne bomo dale, za vsako bo enkrat prišel čas zauser posted image , vse je za nekaj  dobro,..

Pa pozitvno naprej user posted image !

Mag3 - jaz sem na IUI v Ljubljani čakala 1 mesec po pregledu pri Drobniču, ko se je na osnovi vseh pregledov: HSG, laparoskopija, hormoni, odločil, da me da na IUI. ! mesec čakaš, da dobiš pošto s konzilija, vmes pa greš dat kri za spolno prenosljive bolezni.
Meni se je zdelo vse zelo hitro.user posted image

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
13.3.2010 8:50:43   
markojca
Hvala drage moje, user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena23-meni se je točno na 14.dan po inseminaciji pokazal rjav izcedek (včeraj) in cel dan niti kaplje krvi ni bilo, tako da več nisem vedla kaj naj si mislim, ampak danes zjutraj pa sem dobila user posted image . Se je kar vlilo. Praktično bi mogla včeraj dobiti, ker imam jaz točno na 28.dni M ampak po moje zaradi IUI se mi je sedaj za en dan pomaknila. Imam pa sedaj dosti bolj bolečine kot ponavadi. Sedaj sploh ne bom klicala v MB, če moram imeti en cikel pavze, tako da spet aprila začnem z novim postopkom.

Drage moje, ostanite zdrave in ohranite upanje, da čimprej zagledamo user posted image ali user posted image .

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
13.3.2010 9:04:46   
mag3
Punce hvala za vaše odgovore. Držim pesti za vse nas. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu markojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
13.3.2010 12:37:20   
zaljubljena23
Ksenya, ne...IUI jim je spremenil...

Pri meni je danes komaj 12.dan, po ZM bi morala danes priti...Znakov nobenih..:Sem pa se odločila, da v ponedeljek naredim test, torej 14.dan

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
13.3.2010 13:46:49   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Ksenya, ne...IUI jim je spremenil...

user posted image jst spadam v to skupino, o kateri vam je zaljubljena govorila, zato vam lahko zase povem...jaz sem dobila 2x M na 14.dan, pa potem 1x na 16. in 1x na 17.dan, prvič je pa bi bilo in sem morala na 17.dan priti na krvne test (žal se je potem končalo z abrazijo)...

ste govorile o tem, če smo imele že prej daljše cikluse...jaz v bistvu (razen poleti zaradi menjave okolja) zadnja leta sploh nisem imela svoje M...oziroma je bil ciklus tudi po 50-60 dni dolg...sem si jo moral sprožiti...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 3717
13.3.2010 18:11:32   
mića
pozdravljene,vidim da je kar nekaj novih na tem forumu ne vem ce se me se spomnite ker se ze dolgooooo nisem javila.Naj se jaz povem da sem imela danes tretjič iui tokrat s puregonom prej dvakrat s klomifenom in se mi je zamaknila menstruacija, 17 dan  sem sla v lj celo na test je bil negativen zvecer je pa prisla gospauser posted image  za to pa je po mojem kriva malo terapija ter zelo veliko živčki ter psiha kaj čmo tu pa ne moremo nič pomagat kar je je.
v glavnem ne obupat glavo pokonci ter v nove boje.Midva z mozem hodiva ze pet let od poncija do pilata pa sva se vedno na zacetku pa te ze mine vsa volja do zivljenja pa potem vidis te male sončke user posted image pa si mislis kaj če bi se poskusili in dvigneva glavo ter greva naprej
vem pa samo to da bo vse to trpljenje vsa ta bolečina solze ter žalost ob vsakem ponovnem neuspehu pozabljena ko bova v roke prijela najno in samo najino štručko ki nama jo ne bo mogel nihče vzet ter da bova najbolj ponosna ter srecna starsa na svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image  tako da punce moje glavo gor ter pozitivne misli pa gremo novim zmagam naproti

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
13.3.2010 20:01:28   
mija75
ojla punce,

mene pa zanima, če katera ve kako je, če dobiš menstruacijo v petek ali soboto in nimaš zdravil  - injekcij. Namreč 14. dan po IUI je pri meni petek, lahko se zgodi da dobim menstruacijo v petek ali soboto in če nimam zdravil, mi proprade 1. krog.user posted image  A kej veste, a se da it prej že po injekcije za vsak slučaj, sicer upam, da mi ne bo treba v 2. krog, ampak kljubtemu za vsak slučaj -  a ti jih sploh dajo?

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
14.3.2010 16:58:31   
Fargesia
mija, prej kličeš tja in poveš da nej bi dobila M čez vikend,...kaj naredit. itak ti bojo rekle, da pridi po injekcije. user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
14.3.2010 23:42:54   
zaljubljena23
Ku-kuc user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
15.3.2010 7:29:10   
zaljubljena23
Včeraj vesela, danes žalostna...Posledice konkretnega minusa na testku user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3722
15.3.2010 8:02:35   
miskula
user posted image user posted image zaljubljena objemček user posted image user posted image user posted image user posted image
kateri dan pa je danes? Mogoče si pa prehitro delala test.

Neposredna povezava do sporočila: 3723
15.3.2010 8:12:14   
zaljubljena23
miskula, točno 14.dan...Moj mi tudi pravi, da je prehitro, ampak ajz, hmmm...ne vem...Bomo videli...En testek še je doma, če je do petka ni, bom ponovila vajo, takrat bom že 18.dan

(odgovor članu markojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
15.3.2010 8:23:06   
Ksenya
Zaljubljena23 user posted image user posted image user posted image  pošiljam ti velik objemuser posted image user posted image user posted image user posted image  in pa veliko sreče v naslednjem krogu.

Mene je moj prepričal, da naj ne delam testa do 17. takrat bo moj 14dan po IUI in seveda upam, da se bo pokazal plusek.

Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?