|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
26.2.2010 9:37:33   
shyshy
MB... ja sej bom, samo sem mislila da ma katera podobno izkušnjo, pa da bi že mal prej vedla kako to zgleda.

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
26.2.2010 15:05:56   
zaljubljena23
shyshy, nimam izkušenj s tem, žal...

Pa še moje današnje poročilo...Folikl je zrastel, velik 16x20, endometrij 9, je G rekla, da sem bila pridna, da je lep folikl in endometrij, jutri zvečer si moram dati stopko, v ponedeljek pa imam inseminacijouser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
26.2.2010 15:27:25   
sončk1
JUPIIIII user posted image user posted image user posted image

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
26.2.2010 17:51:11   
miskula
Bravo zaljubljena user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim pesti še naprej user posted image

Nekaj bi te vprašala zaljubljena, kaj to pomeni endometrij user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
27.2.2010 10:10:38   
markojca
POZDRAVLJENE!

Pridružuje se vam še ena borka. Sem v postopku IUI v MB in sem imela včeraj prvo inseminacijo-nič bolečega, razen malo krvi je priteklo kasneje ampak res čist malo. Pridelala sem dva folikla (17 in 19mm), si drugi dan dala stopko in naslednji dan (se pravi včeraj) šla na inseminacijo. Sedaj pa mirno čakat 14 dni, da se pokaže user posted image .

Držim pesti za vse user posted image user posted image sotrpinke, ki skupaj to doživljamo, da pridemo do naših sončkov user posted image user posted image user posted image !!!

Se oglasim na forumu, ko bom imela novičke....UŽIVAJTE.

Ja pa še to, miskula endometrij je debelina sluznice maternice.

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
28.2.2010 12:44:28   
mija75
Super zaljubljena23 user posted image . V ponedeljek pa držim pesti...in čez 17 dni bo veselje čez 9 mesecev pa še večje veselje  user posted image .

Poročaj, ko boš uredila, kdo ti je delal in kako je šlo....

Veliko sreče!

Miskula kako je kaj s tabo? Vse poteka ok, se kaj drugače počutiš po injekcijah?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3656
28.2.2010 12:48:49   
mija75
Markojca dobrodošla! Nas je že kar nekaj tukaj gor, ki smo prvič v tem postopku. Tudi jaz, v torek imam po terapiji z menopurjem 1.UZ, potem pa vidimo kako dalje.

No ti pa le poročaj kako in kaj...seveda mislimo na najboljšeuser posted image  in da ugledaš v kratkem user posted image  ali user posted image .

(odgovor članu markojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
1.3.2010 11:40:52   
miskula
zaljubljena držim pest za danes, srečnouser posted image user posted image user posted image

mija75, jaz se imam super. Inekcije prestajam brez problemov, nimam nobenih stranskih učinko še.

Komaj čakam da bo četrtek, da vidim če sem na vso stvar vredu odreagirala.
Ja, jaz mislim na najboljše, sem zelo pozitivna.user posted image
Upam, da ne bom konec mesca objokanauser posted image user posted image

Kako si pa ti ? Jutri imaš že 1 UZ? Držim pesti da bo vse lepo rastlo user posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
2.3.2010 0:34:19   
zaljubljena23
Hej punce...

Hvala za lepe želje...Preživela user posted image user posted image user posted image Edino majhen problemček je bil v soboto, stopka...Ampak smo pregurali, naslednjič bo že lažjeuser posted image user posted image user posted image ampak vseeno upam, da ne bo potrebno...

Mija, veš da pojma nimam kdo mi je delal inseminacijo, bila je ženska ;)

markojca, kaj so tebi dejali glede testa? Meni je samo rekla, da če M zamuja 2 dni, da naj pridem da bodo naredili test

miskula, ti je odgovorila markojca

Aja, še tole...O sploh nisem čutila ta cikel in sem danes s strahom šla...A UZ je pokazal, da je do nje prišlo...Očitno je me presenetila ponoči ali pa še celo brez špikanjauser posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
2.3.2010 11:31:32   
markojca
Drage moje, mene tako boli levi jajčnik; desnega sploh ne čutim, levi je pa groza-nonstop je prisotna konstantna bolečina, ki ne mine. Ni bolečina zelo močna, da ne bi bilo za zdržati, ampak me boli-ne da bi me špikalo ampak prav neugodna bolečina je. In sedaj ne vem, kaj je vzrok, ker imam jaz ta jajčnik zelo občutljiv, ker sem imela endometrioznega in bila operirana-v bistvu mi ga je na pol vrezala in ščistila ven zasušeno kri in ga nazaj zašila in je že od takrat zelo občutljiv. Ma ne vem. Ne bom se sekirala. Malo sem vam morala potarnati, ker moj lubi je do sedaj že 100x slišal, kako me boli jajčnik.user posted image

Zaljubljena23 meni je prav tako bilo povedano, da če mi zamuja 2 dni, naj nič ne kličem in se ni treba naročiti ampak zjutraj priti, da naredijo krvni test. Ampak jaz bom že doma naredila test, če mi bo slučajno zamudila in pol šla tja. Kaj tebi so še pred inseminacijo delali UZ, ker meni ga niso??? Meni je delal inseminacijo nek moški, ki sem ga prvič videla tam.

Držim pesti za vse nas, da bomo enkrat srečne skupaj s svojimi sončki. Moramo pa se zavedati, da moramo biti močne in ZELO pozitivne.user posted image   user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3660
2.3.2010 15:02:02   
miskula
markojca hvala za odgovor, tega pa res nisem vedla.user posted image

zaljubljena sedaj pa počivaj in grej svoje pikice. user posted image Ali so ti kaj rekli kaj lahko delaš in kaj ne?

Jaz že odštevam kolikokrat se moram še piknt in kdaj grem na prvi UZ, jaz res pričakujem da se zdaj bo pa res prjel user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te so za našo srečo

(odgovor članu markojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
2.3.2010 15:15:24   
sončk1
Oj,

se oglašam...danes zjutraj ko sem šla na WC, sem zasledila malo krvi...imam dnevni vložek in v celem dnevu so 3 madeži gor...
Klicala sem sestro Tatjano na Lonišče...je rekla, da to ni menstruacija...in da moram počakati.

Zaljubljana23...kako pa veš kdaj ti menstruacija zaostaja...ker pri svojih ciklusih veš...pri temu pa jaz ne vem...ker sem imela že na 10. dan ovulacijo?? A ti gledaš od ovulacije 14 dni?? Al kako??
Meni je bilo rečeno, da naj pridem 17. dan po inseminaciji...če menstruacije še ne bo...

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
2.3.2010 17:24:40   
mija75
Ojla punce,

evo danes sem imela 1.UZ, imam na desni strani 1 foilkel 11mm in na levi 13mm in 15mm, endometrij 10mm, dobila sem še eno ampulo in jutri spet na UZ.

Sonček1, mogoče so ti madeži vgnezdivena, časovno se bi lahko ujemalo, a ne?

Držim pesti za vse vas..

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
2.3.2010 23:49:32   
zaljubljena23
markojca, aha hvala za obrazlago glede testa...Ja meni so pred inseminacijo naredili UZ, da so videli, če je do O sploh prišlo..Čudno, da ga tebi niso narediliuser posted image Pol sva že dve, ki bova delali test prej doma...Za krvnega pa še ne vem...ampak mislim, da bom kar šla, ker me bo zelo zanimala vrednost (lanska slaba izkušnja)..A veš slučajno kako je z UZ..Ker tiste, ki so v IVF ali ICSI postopku imajo nekje čez 14 dni po krvnem testu še prvi UZ pri njih...A me tudi?

miskula, rečeno mi je bilo, da delam vse normalno..Tudi spolni odnosi so dovoljeni, tako da midva še kar pridno slončkava user posted image user posted image

sončk, user posted image user posted image user posted image upam, da je vgnezditvena...ps: če je res, ti še test ne bo pokazal pravilno, bo še zmeraj kazal negativno, nekje 4 dni po vgnezditveni pokaže pozitivno...Glede zamujanja M pa sem jaz vzela kar 14 dni, ker punce na IVF/ICSI imajo 14. dan po ET že krvnega, tako da bi tule tudi že realno pokazalo..No in če pogledaš, da mi je dejala, da mora dva dni zamujati, je potem to nekje 16.dan oziroma 17.dan, tako kot imaš ti...

mija, ti pa si bila zelo pridna..ta teden tudi tebe čaka inseminacijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
3.3.2010 12:02:18   
sončk1
Ojla,

danes je moj 14. dan po inseminaciji...imam še vedno svežo kri...vendar za mali vložek..čez cel dan...to pa ni dovolj, da bi lahko rekla, da imam menstruacijo..
Vse bolj mislim, da tokrat ni uspelo...težko bi rekla, da je to vgnezditvena krvavitev...saj ta kot jaz vem nastane 6-9 dni po ovulaciji...jaz pa sem včeraj bila 13. dan po ovulaciji.
Počakala bom do petka...v vsakem primeru grem takrat v Leonišče...ali dat kri in preverit, če je mogoče nosečnost prisotna...ali pa po nova zdravila.

Lepo se imejte in za vse navijam za user posted image user posted image user posted image

Lp, S

mi bi radi mel dojenčka

Neposredna povezava do sporočila: 3665
3.3.2010 12:58:53   
markojca
Pozdravljene,

mene še vedno boli levi jajčnik, ta bolečina kar ne mine.
zaljubljena23-meni je tudi ful čudno, da mi niso naredili pred inseminacijo UZ, ker kako naj jaz sedaj vem, če sem imela O ali ne? Sedaj mi več nič ni jasno. Jaz sem imela v sredo 24.2. UZ in je rekla da imam dva folikla v desnem in enega v levem in da si naj dam stopko zjutraj v četrtek, v petek pa naj pridem na inseminacijo in mi v petek sploh niso delali UZ-ja pred inseminacijo. Sigurna sem, da veš več o tem kot jaz, zato te prosim, če mi malo razložiš kdaj bi naj jaz imela O glede na zgoraj opisano situacijo-HVALA TI. Ja, za krvni test bom jaz sigurno šla v MB ampak seveda če ne bo user posted image . Ne razumem pa kaj si mislila s tem: "me bo zelo zanimala vrednost (lanska slaba izkušnja)", če boš šla na krvnega? Kakšna vrednost te bo zanimala? Mislim pa da me, ki smo v IUI nimamo po krvnem testu, če smo zanosile, več pri njih UZ-ja; ne vem sicer zagotovo ampak mislim da ne.

sončk1...držim pesti zate

Ženske ostanite pozitivne!!!user posted image

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
3.3.2010 17:46:04   
mija75
Živjo punce!

Danes sem imela 2.UZ, zvečer si moram dat stopko, v petek pa IUI. JA no folikl je bil en 17mm in glede na to, da sem prvič , me je že kar dala naprej.

Sončk - kako jaz vem je lahko vgnezditvena nekje 10 dni po ovulaciji ali pa nekje v času predvidene menstruacije. Moja prijateljica je sicer naravno zanosila, ampak je imela majhno krvavitev v času predvidene menstruacije in je mislila, da je že dobila, potem pa nič od tega. Seveda je sedaj noseča.user posted image

Misli na najboljše, v vsakem primeru pa si ne smemo dopustiti prevelikega razočaranja, če ne rata. Bo pa v drugo,...takat pač ko nam je namenjeno.

Markojca, zaljubljena, sonck - držim pesti za vse vas in ostale.
Miskula - dobro opravi jutri in poročaj.

(odgovor članu markojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
3.3.2010 23:40:19   
zaljubljena23
sončk user posted image user posted image user posted image kaj pa kakšen testek si že naredila (sem pozabila žeuser posted image )

markojca, a pa si sploh čutila kakšna špikanja v tistem času...Ti si imela full hitro inseminacijo..Jaz sem si morala stopko dati v soboto zvečer (ob 18 uri), inseminacijo pa sem imela komaj v ponedeljek ob 13 uri...Glede tega, kdaj naj bi O po stopki zanosila, pa še nisem nikjer zasledila...Bom malo bolje pokukala in javim, če bom zvedela...Če se slučajno zgodi, da zanosim, nekako razmišljam, da grem na dva krvna testa, da preverim rast hormona beta hcg-ja...Namreč lani aprila sem zanosila in dober mesec dni se je vlekla moja žalostna izkušnja...Beta hcg je rastel vendar premalo (kar je kazalo, da z N nekaj ni vredu)..Tako bom nekako bolj mirna...

Mija, super...Moj folikl je tudi bil velik 16x20 pa sem si naslednji dan že morala dati stopko...Držim pesti, da bo v petek inseminacija uspešna....No tudi jaz sem slišala, da naj bi do vgnezditve prišlo nekje 6-9 dni po O....

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
4.3.2010 8:49:49   
A.M.O.
Čao,
vem, da je bilo veliko govora o pošti s konzilija - v kolikšnem času ste jo dobile? Meni so dali napotnico 27.1., najbrž je še malo prekmalu za odgovor. A lahko kam pokličem, da jih malo "podrezam"? Drugače je to moj 1. IUI, sem kar precej nestrpna... user posted image

Pa čim več pluskovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3669
4.3.2010 9:33:40   
sončk1
Evo...moja menstruacija je prišla, imam že nova zdravila....jutri začnem.

Ne bomo žalostni...kar vztrajat je treba...pa enkrat bo user posted image user posted image user posted image

Lp, Suser posted image

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu A.M.O.)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
4.3.2010 10:17:58   
markojca
Drage moje, moje bolečine v jajčniku počasi izginjajo, še 8 dni moram počakat, da vidimo kaj mi je usojeno ali user posted image ali user posted image .

zaljubljena23
, nič me ni takrat špikalo, samo napetost sem čutila neko v jajčnikih; jaz tudi ne vem zakaj sem imela tako hitro inseminacijo in zakaj mi niso delali UZ-ja. Ampak ne bom se obremenjevala s tem, bomo videli kaj bo. Hvala ti za odgovor. user posted image

sončk1, mi je žal da je prišla user posted image ampak ne obupat in pozitivno v naslednji boj!

mija75, držim pesti!!

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
4.3.2010 10:41:26   
miskula
sončk 1 naslednjič ti bo sigurno uspelo, držim pesti user posted image

evo mene s prvega UZ. Folikli zrasli na desni strani 14,14,11. Endometrij 8mm. Še jutri imam UZ potem pa že dobim stopko. No bomo vidli kako bo jutri. Aja pa danes se šeenkrat piknem.user posted image

Punce nekaj vas bi vprašala, ali mogoče vsete kolikšna je uspešnost IUI-ja v procentih? user posted image

(odgovor članu markojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
4.3.2010 14:15:34   
zaljubljena23
sončk, objemček....

markojca, nekje 36 ur po stopki naj bi prišlo do O...

miskula, na listu, ki sem ga jaz dobila piše, da nekje med 5%-10%, torej manj kot v naravnem cikluuser posted image Sem malo zmedena, zakaj je tako majhna vrednost...Ampak jaz sem še vseeno optimist..Drugače pa bravo za lepe folikleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
4.3.2010 15:21:20   
miskula
to je pa res majhen odstotek user posted image , tudi mene je mal presenetil tvoj odgovor zaljubljena

Pa kaj čmo, me bomo itak zajete v te procente user posted image
Tudi jaz ostajam optimist user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3674
4.3.2010 15:23:44   
miskula

Drugače pa bravo za lepe folikleuser posted image user posted image user posted image

Hvala, jih pridno grejem in hranim z vitaminčki user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?