Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.3.2010 8:53:37
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm...še tukaj vse najboljše tvojmu možu lepo praznujte še od nas čestitke za možeka od sjmm....sem prebrala da ste lepo praznovali....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.3.2010 8:54:47
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 tristan je boljši, sam zgleda, da ga še zobki zraven matrajo, zobek št.9 - zgornja leva 4 ali 5 - 10.3. Baki - uživaj in počivaj !!!!! mi gremo pa na kosilo v spodnji štuk naj se tristanček čim prej spravi k sebi...še malo pa bodo vsi zobki prišli na plano pa fejst se razvajajte danes
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.3.2010 9:01:43
|
|
|
|
tanci29
|
čist na hitrco sem prebrala zadnji dve strani... deja ko vidim da si glih uki, kaj si uredila z bolniško čebela-men so tudi kjuti tisti malčki palčki... no jest sem spila kofi...maladva še spita, daddy je očitno šel avte pucat ker ko sem vstala ga ni bilo več doma. je tak mir in tišina da prov paše....včeraj sta bila pri babiki in dediju...mama in ata sta delala...pol sva šla pa še mal u šoping za futr in na lov za kapami...uf a katera ve kje majo kake lepe kape...za hano sem sicer kupila dve v pikapolonici, ena je čist adijo ena je pa kr kul...za erika pa nimajo nikjer nič....ne vem a se ne nosi več kapic, pri dveh letih ...sem jih spet malo oblekla...bolj erika... kolumbo in ostale ki obožujejo strelo....v BC sem dobla majčko s kratkimi rokavi, ki ma notr neko baterijo in pol se sliši strelo ko dirka.....ful je dobra(stane pa mislim da 12 al 13 eur) kolumbo-kako kaj ti...buši raste urša-kaj pa pri vas...a maste počitnikarja katjuša-a se že selite baki, petrušk in urša-dieta še zmeraj laufa' ful ste face res onasiss-pipika kako si...a ste se pozdravili? če rabiš knjigo povej, ker če ne jo oddam naprej, mam že vrsto...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.3.2010 10:37:38
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čist na hitrco sem prebrala zadnji dve strani... deja ko vidim da si glih uki, kaj si uredila z bolniško tanci... nic se... čakam torek ko dela popoldne, da se grem zmenit, če ne pa bom zahtevala kartoteko in grem stran od nje...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.3.2010 12:03:29
|
|
|
|
Čebel@
|
dan.......mi smo od 9.30 do zdele bili zunaj-smo sprobali tricikel in Hana je čist carica-je imela malico kar na sončku in je bila še boljša,kot doma .....ati pomiva šipe( ),Hana je samo padla dol,jaz grem pa cunje naštimat za prat,pol bova pa midva pokosilčkala,ko se mala naspi bo še ona jedla,pol pa spet šibamo ven tanci........jaz sem lani Hani kupila kapico b Pikapolonici(ima 3 male rožičke na glavi ) tamika.......ko bomo vseljeni-seveda pade kavica deja...........če bi bila bližje Kamnika,bi te k moji spravila ..upam da urediš in uspešno menjaš dohtarco evo,tok na hiter od mene-LEP DAN
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.3.2010 14:30:52
|
|
|
|
tanci29
|
hello bejbrle se vidi da je zunaj lep sonček pa formula po tvju...eno ali drugo, tukaj pa nobene... mi smo danes odprli kolesarsko sezono ...smo šli s kolesi do mesta, pa malo po mestu pa na želežniško gledat tutuje...ful je bilo dobro, smo uživali...Hana je še odspala na kolesu ...še dobro da imamo sedeže z naklonom, tko da sem jo lepo spustila malo dol in je veselo ninila....zdele je formula aktualna sam je čist brezvaze k ni ališiča, sploh ne vemo zakaj se gre, k se noben ne dere...ne moraš sedet pred tv pa gledat tole dve uri...je bolj sam u kritičnih trenutkih mal pošpegat...no ja bo že....mislm da bomo zdele kmal šli še na en điro...pol bo pa dan okoli čebela-fajn za potepanje in da je carica hana uživala v triciklu deja-dobro zrihtej v torek...a dopusta ti pa ne morejo pisat, pač poveš po resnic. ajde have fun...papa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.3.2010 15:29:38
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 deja-dobro zrihtej v torek...a dopusta ti pa ne morejo pisat, pač poveš po resnic. ajde have fun...papa sej sem jim že povedala da z veseljem dam dopust, ampak pri nas je tako, da imaš pravico 1dan naleto po izbiri, tega pa sem jaz že izkoristila :( bomo videli no mi pa smo dopoldne bili zunaj, potem pa smo šli k babici na kosilo ... je blo noro...evo tu še malo dokaznega materiala
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.3.2010 17:05:16
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Evo midve sva nazaj iz kosila pri babici, Mare je še vedno na Kitajskem, pride nazaj čez točno en teden, pa kar nekej stvari je kupu tko da bova midve z Lariso lepe! Mal mi je že dolgčas, ampak imam še en zelo zaposlen teden pred mano tko da bo šlo zelo hitro. Deja vso srečo pa fajn zrihtej! Držim pesti! Katjuša za hiško! Surf poskušaj se čim manj sekirat glede izvida. Ponavadi se te začetne spremembe hitro odstranijo in kasneje zahtevajo samo redno kontrolo na eno leto tko da ni panike! Naj te mož crkla! Vsem ki jih potrebujete in grem se mal z tamalo igrat! Se tlele krega na igrače in razkopava po omarah! Se tipkamo papa
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.3.2010 19:46:47
|
|
|
|
tanci29
|
danes pa res niste čvekalno razpoložene... no mi smo šli popoldne še na en điroooo, pa na eno kofo...Hana je uživala v triciklu...je mela danes bicikletni dan ...erik pa ni hotu met poganjalca...tko da smo ga kar u marelo posadil pa je bil kr happy... zdej sta popapila večerjico, še malo pa čofat pa spat... deja-u kok maste vi še snega...LEPA SLIKICA simona-fajn da ti dnevi takole hitro grejo, pa kok bosta lepe z Lariso, možek bo ziher kej fajnga prinesel, da pocarta svoji dve pupi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.3.2010 20:00:10
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci.....jaz sem tukaj Hanči že 1 urco spi-sta se pred spanjem še z atijem namakala in sploh ni hotla izpod tuša ....sem mislila da bo kej težav pri spanju,pa jo je v trenutku zmanjkalo ......smo pa potem še celo popoldan šetkali,tko da me kar malo noge bolijo .......jutri je pa dež napovedan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.3.2010 20:01:04
|
|
|
|
sjmm
|
ČER! bizi day ni kej....smo zgodaj vstali, oči peljal mulčke vn, mami na brzake kosilo, juhca z nudelčki, njokci in omakca..pol smo šli pa na zbiljsko jezero...uf gužva in blat...smo bli tak usrani, da bom ju3 drgnila in drgnila....čevle in voziček..bljak...pol smo hotl še na en kakavček...pa smo bli tak usrančkani, pa še mali je začoril k ta velk v avto...smo si kr doma prvošli mal kofi in kakav crkljanja drgač pa postavlam rekorde s cotam..sam pospravla pa nism NIČ....obup...sam je ju3 dopoldne moj doma k bo imel avto na servisu pri sosed in bo mal ta malga zabaval...jz bom pa mal v roke pljunila vidm, da po ta velkem vsi lepo uživate sunny day Pa lepe pozdravčke vsem skupaj..če bo cajt bom še kej počekirala...me še kuhna čaka..je k bomba...dons je že 2x pomivalc laufu, pa mislim, da bo še 1x..obup
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.3.2010 20:45:10
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.3.2010 20:59:43
|
|
|
|
Urša08
|
čer Vidim da ste vse uživale na sončku danes . Pri nas je že čista tišina, otročka že urco pančkata, možek spet za računalnikom dela, jaz sem pa do konca uspela knjigo prebrat . Nejc užival z mojima, se je valjal po snegcu, kepal, ma itak mel 100% pozornost. Danes popoldan sta ga še na Bled peljala račke futrat in je videl grad tko da so še na grad šli. Za popotnico so pa še kremšnite prinesli mjami so ble dobre. Dopoldan sva se z Žigcem cartala, me je neki vročina napadla, možek delal, po kosilu smo šli pa še mi vn na sončka in je ful pasalo. Ko smo pa nazaj prišli smo pa še eno kavico na balkonu na sončku popili, potem sva pa z mojim en film pogledala na kavču, pa je bil že Nejc doma. Sedaj se valjam po kavču in mal tv kukam - sam nič pametnega Si grem en čajček skuhat potem pa počas kr spat. Sem neki čist sesuta nočko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.3.2010 21:24:29
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 ajvy... kako so punce? pa ti? si prosta? Punce so ok...Tisa je še prehlajenko.... Danes sem delala dopoldan.... ta teden sem cel dopoldan... Hvala za skrb... KAko je Tristan??Zakaj se ga je to tako dolgo držalo?
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.3.2010 21:27:37
|
|
|
|
Ajvy
|
noččko vsem
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.3.2010 21:35:58
|
|
|
|
claud
|
Čer! Končno lep dan! Mi smo bili v živalskem vrtu in smo se imel super, Larissa uživala, ful gledala, občudovala... Jutri grem na še en razgovor...oz pogovor.... ...če bivši šefe kj rabi.... Zdj pa študiram al naj grem spat al kaj...... Hm..verjetno da kr grem... NOČKO
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.3.2010 6:43:51
|
|
|
|
baki
|
jutrooooo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.3.2010 7:26:15
|
|
|
|
baki
|
a je že kera vstala?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.3.2010 7:29:38
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.3.2010 7:35:21
|
|
|
|
baki
|
jutro čebel.. .prinas je sonček.upam da ne bo več snega,in da bo zdej bol toplo.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.3.2010 7:36:02
|
|
|
|
baki
|
hvala za kavico.sem jo že pila
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.3.2010 7:37:39
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Mi smo tudi že pokonci, no v bistvu že eno uro Žiga je že popapcal zajtrk, Nejc še je. Baki no kolk je šlo z dieto dol? Petrušk pa tebi? čebel@ jutro in hvala za kavico
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.3.2010 7:42:41
|
|
|
|
baki
|
petrušk urša.....a se bota še naprej držale diete.jst se jo bom.sem zgubla 6.5 kg.in ne mislim nehat.sem včeri ful grešila dons grem naprej se še ne dam
< Sporočilo je popravil baki -- 15.3.2010 7:44:18 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.3.2010 7:47:32
|
|
|
|
baki
|
urša a piješ kavico al si jo že z možekom zjutraj?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.3.2010 7:48:36
|
|
|
|
Urša08
|
Baki jaz sem zgubla dobre 3 kile - sem že na pol poti. Tele diete se ne mislim več it - se bom še vedno trudla da izgubim še tri kile sam na svoj način. Baki super za - kile To pa je uspeh
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......