zirafa76
|
poydrav čika pika.....sem imela dva CR, pa pri obeh, torej sedaj tudi po drugem čakam na pregled po 6.tednih, ko ti tvoj g. potrdi, kaj ahko in kaj ne..V prvo sem začela šele tri- štiri mesece po porodu, ampak takrat sem bila bolj boga, ampak cakam na pregled, za vsak slučaj...načeloma priporočajo počakati do 6.tednov, nato pa počasi, še posebej pazi pri dvigovanju, ta je še vedno omejen..teža otroka je vredu, ampak pri nas, ko imam še 2.5 letno Izabelo, njo ne smem še dvigovati..sem jo 2x pa sem imela neznosne bolečine kasneje... Nato pa počasi z osnovni mi trebušnimi in nato po počutju... Nekje sem brala, da se pri prehitri obremenitvi--to velja za oba načina poroda, lahko maternica povesi,kar ni prijetno... vsekakor za pretiravati ni, še posebej po Cr....mesec gor ali dol za kg ne pomeni nič, ampak za vaše telo po operaciji pa veliko.... se pa meni kar kg lepo topijo, verjetno zaradi dojenja itd..in pa napor.... Muren..joj, še kako vem, kako je hudo..jaz danes recimo nisem slišala joka mojega , ki je spal zraven mene, moj, ki je bil v sosednji sobi pa ga je slišal.. ..tako sem baje spala, da me ni mogel zbuditi..joj, res moram začeti spati čez dan... nič, letim...pod tuš, sedaj imam čas... papa