metuljcek321
|
'Čer! Mrožek že v Egiptu, baje lepo piha, tko da jutri štartajo s surfarijo ... važiči ... pa 32 stopinj imajo ... že čist kičast IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Super, da je Anja boljše. A je za njeno ne-nošenje še kak drug vzrok, a bejbi ? He, he, neboglasnica, you're good (& glugluglu vidim, da je tud podobno razmišljala) ... ampak žal ni res (yet ). hruškica, kateri zobek pa je utrpel poškodbo? Kaj si ji ponudila za jest? Si uspela kaj najti? Je mala boljše? O, populis, žurerka naša ... ej, tole z glavoboli se je meni začelo po 32. rojsntem dnevu - prej NIKOLI NIČ, potem pa vsak etoliko taka migrena, da te nekam prime. Glih včeraj (po tem, k sem prišla s čvekca pri sodelavki - smo imeli anglisti razširjen aktiv, malo degustirali likerčke in kramljali o šolskih & nešolskih temah , me je zagrablo za crknit ... Nalgesin & je popustilo kar hitro Sicer pa 10 points za tisto o Emi Kurent - kolk si me nasmejala, ej - sem se že mal nagibala pod mizo, da veš lol, lol Iraya, Lovro, kako? IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška ne mores verjet, da nimam niti ene kolegice, ki bi prišla k meni spit eno pivo, da se mal sprostim....fak kako življenje.... ah, veš kaj, kar dva si privošči, pa garantiram, da bo prec bolje A je blo danes kaj takega v zraku? Naša miss je spala čez dan 3 ure - podrla rekord. Upam samo, da ni to napovednik kakšne bolezni Majuška, thanks za sočutje ob delovni soboti, ampak veš, je blo prav OK ... smo izpeljali tekmovanje kot se šika, potem še mal počvekali, stregli so nas spredaj in zadaj - ma, se ni za pritoževat In itak sem se sama javila, da si naberem nekaj ur za doprinos Umpa, kul za bye-bye flek - to je res fino brat. Time off je pa torej tud just around the corner - še parkrat spat, potem pa uživancija. Almera, sam še malo, pa boš doma. Kar v tem stilu naprej.