|
RE: Dolenjke, 2. del 13.3.2010 16:31:19
|
|
|
|
rea27
|
hello! U, pa je res zatišje tu gori..hehe, saj naša čebelko spet kmalu pride, pa bomo kako rekle. Uglavnem..ej..sem šla mal na nextovo stran pogledat. Imajo toooliko novega, poletnega, luškanega da te kr nekam prime..Madona, pa sej jst bom celo porodniško spufala na te otroške cunje!! Ampak, Eva res rabi kratke stvari za poletje, tako da sem si že en okviren spisek naredila...Ma, vam povem, prav luškane stvari imajo... :) Drugače pa..tudi naše male pikice se nekaj loteva. Mislim, da je počasi krivo že tole vreme, ker je treba kurt, pa ni treba kurt, pa se je treba več oblečt, pa se je treba slečt...in tako je..nos spet napaden. Pa nam ne curlja in ne kaplja, pač pa ima suho sluznico in "hrope" ko diha ali pa "smrči"..pa ne - ubistvu samo težko diha.. Tako, da z materino dušico sem jo že namazala. Zvečer bom pa še mal evkaliptusa v vročo vodo nakapljala in ga malo v spalnico dala..Lahko pa da so tudi kaj zobki posredi..Ima 37.4 ..kar vem, da še ni vročina, a ima vseeno res toplo glavico..Upam samo, da ne bo hujšega... Kako ste kaj na tale lep dan? Sicer se sonček že počasi skriva, a vseeno, paše da ne sneži a? Živka in ostale, a ste za kak čajček popoldan? Zvečer? papa od nas
< Sporočilo je popravil rea27 -- 13.3.2010 16:32:50 >
|