|
RE: Dolenjke, 2. del 12.3.2010 14:38:29
|
|
|
|
*zmajčica*
|
Oj...evo naju iz sprehoda... je tak lep sonček zunaj...UPAM da bo Laura vsaj mejčn zdej spala...smo mele ponoči žurko...hehe...vbistvu ona jo je mela, mami se je pa jezila....grrrrrrr...sam ni dost pomagal... Hehe sam ste me nasmejale s tem HOFERJEM....Hahahaha... Joj REA no, ne moreš primerjat Metlike in Črnomlja...haha...Sam je zdej fora k ne vem na ktero stran bi pristopla....K ja sm iz Gradaca, to je 7km do Črnomla in 7km do Metlike (tudi do Semiča je 7km)...Pa Gradac je občina Metlika...hmmmm, zdej sem pa na TAnči gori, kar je občina Črnomelj...hehe...DILEMA!! Čeprav men je Črnomelj bl fšeč...in v Metliki res nisem bla že dougo!! Ja JAKNIK je čist blizu mene...smo našo barvo fasade mau preplonkali iz njihove...hehe...Zdej pa na relaciji Črnomelj-Vinica izstopajo!! Haha...Jih ne more noben zgrešit!! Tk da če naju boste kdaj iskale....hehe...ne bo problema! Majra velkom!! hehe...Sej smo vse že dočakale...Mislim, da je edina ki zdej pričakuje tukaj samo Rea?? Al se motim? Čebela kaj si hotla povedat s tem da si v soboto ob 7.30 v Črnomlu?? Da se dobimo na kavici?? HAHAHAHA... Kar se pa tega tiče, je pa tu v BK tako... Šokci-Semičani Ruzanci-Metličani Vatikanci-so pa tisti iz Božakovega (občina Metlika) Jazbeci-Vranovčani (vas Vranoviči) Kurdistanci-Črnomaljčani Mislim da je tko, če ni...naj me katera popravi...hahaha Ja res je naši belokranjci so NAJBOLŠI in NAJLEPŠI...Ja sm rekla vn iz Bele krajine ne grem nikoli!!! Princeska...a z t.s. misliš Tatjano?? Lahk ji povem, mogoč se nam bo pa htela pridružit...hehe Valentinčica....JAaaaaaaaaaaaaaaaa...tako se govori...Belokranjska naveza....haha...sej sem ja zadnič omenla, da bi bla naslednič kavica kar pri na v BK, pa je bla sam Čebelca za... Bomo se pa me še posebaj dobivale...haha...Sam jaz k tebi več NO WAY...Pi*da sem takrat komaj našla...Pol pa še za nazaj cela štala...gužva na cesti, ko da je avtocesta....Hahaha...smo se z vaney tako smejale...hehe...Ko bi ve ženske vedle kje ona živi...Bogu za nogu...Haha...sam ko pa enkrt najdeš prit do tam....je pa zelooo lepo, pa čist na samem je...daleč naokoli nobenga!! Ja Majch sam res...a čmo eno ekskurzijo nardit, bi blo kr dobro...če ne druzga vsaj po Metliki in Črnomlu, da vidijo Rea in Jaknik kje je Hofer, Tuš, Spar, Hura, Lidl...hahaha Ma me je tle vmes vn vrglo... ...Dobr k sm prej kopirala vse....Huh mi je kr odleglo...sej ni čudno k ne morem naklepetat do druge zvezdice, če me pa skos vn meče... NYA....Vse najboljše tudi iz moje strani...Pa praznuj kar se da najlepše!! Jst mam tudi tak kul frizerja...res da je mau zmeden, pa mau kontra usmerjen...pa ceu dan moreš met frej ko se k njemu odpraviš...ampak mi zmerm nardi fantastično frizuro in barvo in sem res zadovolna...Mi sam svetuje kako in kaj...pa vsakič neki druzga nardiva...tak da je res dobr! Hehehe...morje...hmmmm...če niste preveč fine in bi vam blo odveč spat v prikolici in v naselju brez elektrike...vas ja z veseljem povabim na morje...Al pa še bolje mam tudi vikend v Kranjski gori...grmo lahko tudi tam!!! Punce zmeraj bolj opažam neka čudna imena tukaj zgoraj...A spet kdo za komu vohuni?? HAha...Drugač pa...ČEBELCA bi te prosila za podroben opis laserskega odstranjevanja strij (ti si rekla da si dala to čez, ne??) Povej mi vse kar morem vedet, ker ja se morem odločit za tole, ker drugač več nikol ne oblečem kopalk, pa tud v sp.perilu se ne bom mogla nikol več prikazat....Grozno je....in velik jih je!! Me kr v depresijo spravi, ko se v špegu pogledam! Aja pa veste kva sm ugotovila...moja porodniška je ful premejhna glede na to kulk stroškou mam!! haha...a mislte da če grem na socialo mau skričat, da bo kaj bolje??? Nekej bi vas še uprašala, če je katera dobra na tem področju... Torej...Tisti gospod...v katerem objektu se je ponesrečil moj dragi je pripravljen mali Lauri mesečno nakazovati rento...Torej ker se čuti krivega (čeprav pravi da ni)...bo vseeno plačeval...nč ni reku kolko niti koliko časa...sam dal je to možnost...tako da sem šla Lauri na banko odpret račun...zdej sem se pa spomlna, če bo on njej to mesečno nakazoval...bodo meni zmanjšali otroške dodatke, a ne?? Pa tudi v dohodnino bo šlo, ne?? Zdej pa ne vem kaj naj...Spet mi je pa bedno, da bi mi na roke dajau in da bi ja to nekje v bajti zbirala...nekak mi ni varno...nikol ne veš kje se kdo najde!! help please...kaj naj nardim??? Čebela....Kopalke so takooo lepeeee...pa kaj čm, če sm tako STRIJASTA ...Da nima smisla tako lepih kopalk oblačit!! Nč grem počasi na južno...pa spakirat...šibamo z Lauro mal k mojim čez vikend...sej ne deleč sam ene 10 km stran...hehe...Pa še sestra mi je danes v bolnici pristala... JO JE včeri neki zvilo...žolčni kamni...gre danes (ali pa ju3) na operacijo! Fajn bodite...pa nekarte spet preveč pisat, k pol komaj sfolgam z branjem in odgovarjanjem...haha Sm prehitr kliklna potrdi...pa sm zdej mau ofarbala, da je bolj pregledno...haha
< Sporočilo je popravil *zmajčica* -- 12.3.2010 14:41:17 >
|