|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
12.3.2010 13:24:14   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Mojškra, ne jaz sem poslala samo za razgovor, da vidim, kako tam potekajo stvari in v slučaju neuspeha bi potem verjetno še tam probala, magari mi to sploh ne paše, saj nevem kako se bom vozila vsaj dan na UZ iz KP v MBuser posted image
Nevem pa, če je enak postopek v MB za naročanje, kot v LJ, sem poslala mail, pa še nobenega odgovora? Ali je boljše, da pokličem?

pokliči, telefon je...02 321 24 48, naročajo pa od 14. do 15. ure

BEBIII-evo je že mismis odgovorila, pokliči in javi. Držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 926
12.3.2010 13:31:17   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

URSHY-glej jo, si se vstala komaj user posted image user posted image user posted image . A si ti šla v službo? Kdaj si ti poklicala splošno ginekologinjo-po tem ultrazvoku, ali istočasno kot si se naročila pri GK LJ.

Jaz sem pa ful vesela, ker nimam več krčov, tako da je super, in tudi dober se počutim ,razen da sem zaspana-to je pa mešanica pomladanske utrujenosti in povišanih hormonovuser posted image user posted image user posted image .

Čuvaj se, lepo bodi in božaj svojega sončka  pod srčkom (v smeri urnega kazalca)

mojškra, sem danes že od 6. ure zjutraj pokonci, me je včeraj zmanjkalo ob 6ih zvečer user posted image user posted image
ne, danes sem še na bolniški, v ponedeljek grem pa že delat. po eni strani kar komaj čakam.
svojo G sem klicala včeraj, ko je bil UZ za mano. samo se mi zdi da me je ful pozno naročila, šele 8. aprila, takrat bom noseča okoli 11 tednov user posted image ta punca, ki je imela isti dan ET ima pa že čez en teden UZ. moram poklicati v ponedeljek še enkrat, da ni sestra kaj pobluzila user posted image

no super, da so se krči umirili user posted image user posted image user posted image

tudi ti lepo božaj sončka, enega ali dva, to bo pa kmalu jasno user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 927
12.3.2010 13:36:52   
mojškra
URSHY- ja res je, vsaj 14 prej bi mogla. Kaj so ti pa tam rekli. Jaz sem se že zdaj naročila pri svoji pa mam že 12.4., tako da bi ti mogla prej verjetnouser posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 928
12.3.2010 13:41:25   
Urshy78
mojškra, ma se men tut zdi da je sestra neki zamutila user posted image
me je vprašala kdaj sem imela ET in potem je nekaj na veliko računala..
no, sej bom v ponedeljek poklicala še enkrat, danes sem že prepozna.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 929
12.3.2010 14:01:00   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

baguska, najbolj da si zrihtaš un ketonal (mislim da se reče forte), ki počasi spoušča učinek in dlje časa traja...

Samo tole se pa verjetno ne dobi brez recepta ane!?user posted image A ma katera za 'posodit' kaksnega!?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 930
12.3.2010 14:05:55   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
Ampak kot sem jaz ze veliko in ogromno prebrala je ta bolecina res od posta do posta drugacna oz se zelo razlikuje - in ne samo od samih posameznic, ampak tudi od punkcije do punkcije. Torej ena punkcija npr jih boli ZELO, druga ne, tretja spet itd. - SE POPOLNOMA STRINJAM S TEM
Drugac pa je tud mene danes ZELO ozmerju,- KAKŠNO PRAVICO NAS IMA KDO ZMERJATuser posted image Jaz osebno sem zelo občutljiva na take besede, če se človek zdravi, je toliko bolj občutljiv, vsaj jaz, pač ene preslišijo-kar ne verjamem, vsaka hoče slišat nekaj dobrega, če že ne dobro besedo, vsaj malo prijaznosti in razumevanja a neuser posted image  Nikoli ne bom rekla, da je on slab Dr.,ampak meni je osebno rekel po punkciji: JA GOSPA, VI SPLOH NE RABITE VEČ HODIT NA UMETNO OPLODITEV, KER VAS TAKO BOLIuser posted image user posted image user posted image user posted image to sploh ni noben način oprosti. Uhhhh prav mi je pasalouser posted image

Jah ne izbira besed.... ampak kot sem rekla ze, skoz eno uho notri in skoz drugo ven. Ce se le da!! Kaj je vse nama ze reku... ampak ce bi ga vzela zares oz ce bi si vzela njegove besede k srcu, potem bi lahko ze prvic zapustila njegovo ambulanto. Ne spoznam se ravno na pravice kaj kdo lahko in cesa ne sme, definitivno ni ravno lepo od njega, da je zaljiv. Ampak treba je ze v samem startu vedet kaksen je in ga vzet za rezervo. Ce si to sposoben je kul, drugac pa ni kul. Zate predvsem! Ker je res da zna clovek ob takih besedah zelo trpet... Vsak pa ima seveda svoje meje tolerance in potrpezljivosti. user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 931
12.3.2010 14:09:04   
Fargesia

baguska, najbolj da si zrihtaš un ketonal (mislim da se reče forte), ki počasi spoušča učinek in dlje časa traja...

Samo tole se pa verjetno ne dobi brez recepta ane!?user posted image A ma katera za 'posodit' kaksnega!?

user posted image jst mam 4 tabletke... sem jih dobila takrat od diane (tukaj gor je)...in sem zdele pogledala in niso zapakirane, ampak tko "prosto ležeče"...če hočeš, ti jih lahko pošljem. pa zaldiar imam tudi... od kod si? in kdaj naj bi mela punkcijo?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 932
12.3.2010 14:24:16   
mojškra

BAGUŠKA-jaz mam ketonale doma, sem iz Ljubljane

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 933
12.3.2010 14:26:48   
baguSka
Kaj pa je Zaldiar!?user posted image

Drugace sem iz Lj. Ampak mi ni panike pridt na konec sveta ponje, ce bo kaj pomagalo pri punkciji.user posted image

Ne vem se sicer cist tocno datuma kdaj naj bi jo mela, ampak predvidevam da ze v naslednjem tednu enkrat.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 934
12.3.2010 14:27:23   
baguSka
Mojškra - a Forte!?user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 935
12.3.2010 14:27:59   
baguSka
Kok naenkrat jih pa lohk vzamem da bo zihr!?user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 936
12.3.2010 14:31:27   
Rakica_80
BaguSka, res je se popolnoma strinjam s tebojuser posted image ampak očitno sem preveč občutljiva na take stvari, kar ni dobro zame sevedauser posted image zato se bojim takoj nazaj k njemu, samo zaradi te bolečine, raje spet grem v LJ, pa če bo spet tam neuspešno, bom že šla nazaj k Rešu- do takrat bom verjetno vse pozabilauser posted image
Meni je spunktiral vse folikle + moje ciste in to je zelo bolelo, drugače bi bila punkcija pri meni verjetno skoraj nič boleča, kvečjemu neprijetna.

Imam pa eno vprašanje, danes sem začela spet krvavet, ampak niuser posted image ,je že šla mimo, spet so rjavi izcedki, včeraj zvečer pa me je zvijalo kot imam kakšno močno ovulacijo in jajčniki kot da se mi bojo raznesliuser posted image .Naj se grm pokazat G ali naj počakamuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 937
12.3.2010 14:31:29   
Fargesia
baguska, jaz sem iz okoli Lj, pa bom drug teden 2x v LJ, pa se lahko dobiva, da ti jih prinesem. zaldiar je na podobno foro...piše da je za zmerne do močne bolečine.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 938
12.3.2010 14:34:34   
mojškra

Kaj pa je Zaldiar!?user posted image

Drugace sem iz Lj. Ampak mi ni panike pridt na konec sveta ponje, ce bo kaj pomagalo pri punkciji.user posted image

Ne vem se sicer cist tocno datuma kdaj naj bi jo mela, ampak predvidevam da ze v naslednjem tednu enkrat.user posted image

BAGUŠKA

Ne priporočam ti Zaldiar, ker ima večje stranske učinke. Jaz imam ketonale, ni problema, ti jih posodim. Kdaj imaš punkcijo? Iz katerega konca si? Prav tako se ob takih prilikah dajejo ketonali.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 939
12.3.2010 14:36:56   
mojškra

Mojškra - a Forte!?user posted image

BAGUŠKA - jaz imam ketonal 100 mg (ker me je pred punkcijo vsekalo v križu, tako da sem dobila te ketonal, in mislim da so ti ok.  Lahko jih prideš iskat, ali pa ti jih jaz kam dostavim.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 940
12.3.2010 14:37:22   
baguSka
BEBIII - itak naredi tako kot ti vest govori!!! Glede na to da si iz KP. Kaj pa o Merlotu, si ze premisljevala? O PO?

Glede krvavitev pa nisem pametna. Tud jaz ne vem kaj bi nardila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 941
12.3.2010 14:38:36   
mojškra

BaguSka, res je se popolnoma strinjam s tebojuser posted image ampak očitno sem preveč občutljiva na take stvari, kar ni dobro zame sevedauser posted image zato se bojim takoj nazaj k njemu, samo zaradi te bolečine, raje spet grem v LJ, pa če bo spet tam neuspešno, bom že šla nazaj k Rešu- do takrat bom verjetno vse pozabilauser posted image
Meni je spunktiral vse folikle + moje ciste in to je zelo bolelo, drugače bi bila punkcija pri meni verjetno skoraj nič boleča, kvečjemu neprijetna.

Imam pa eno vprašanje, danes sem začela spet krvavet, ampak niuser posted image ,je že šla mimo, spet so rjavi izcedki, včeraj zvečer pa me je zvijalo kot imam kakšno močno ovulacijo in jajčniki kot da se mi bojo raznesliuser posted image .Naj se grm pokazat G ali naj počakamuser posted image

BEBIII- če te boli, se pejdi pokazat, ali je možno da imaš ovulacijo?

Neposredna povezava do sporočila: 942
12.3.2010 14:41:01   
baguSka
Ok Fargesia in mojškra - jaz sem drugace iz Šiške.user posted image In v zelo kratkem casu izvem, ce jih lahko dobim preko ene veze. Ce jih ne bom dobila, potem bi vseeno prosila eno od vaju, da bi se dobile. Kolk pa jih lahko najvec naenkrat pojem? Jaz bi itak najrajsi celo skatlico, da bi ja bolecina bla ciiiim manjsa... user posted image

Pa se to: a si lahko izmenjamo telefonske stevilke po ZS, ce se slucajno tukaj ne ujamemo!?user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 943
12.3.2010 14:44:51   
mojškra

Ok Fargesia in mojškra - jaz sem drugace iz Šiške.user posted image In v zelo kratkem casu izvem, ce jih lahko dobim preko ene veze. Ce jih ne bom dobila, potem bi vseeno prosila eno od vaju, da bi se dobile. Kolk pa jih lahko najvec naenkrat pojem? Jaz bi itak najrajsi celo skatlico, da bi ja bolecina bla ciiiim manjsa... user posted image

Pa se to: a si lahko izmenjamo telefonske stevilke po ZS, ce se slucajno tukaj ne ujamemo!?user posted image

BAGUŠKA-jaz sem iz Bežigrada tik ob obvoznici, ni panike. Te tablete ki jih imam so močne, zato lahko vzameš le 2 na dan. Sicer pa zakaj ne rečeš Rešu za inekcijo Ketonala? Pa saj povsod dajejo inekcije, drugje celo delajo pod lokalno, to mi ni jasno čisto. Glej ti samo reči, ni problema.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 944
12.3.2010 14:45:57   
baguSka
Ja ne vem ce. Sem brala da on NE daje. Vsaj ne vedno.user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 945
12.3.2010 15:00:41   
mojškra

Ja ne vem ce. Sem brala da on NE daje. Vsaj ne vedno.user posted image

BAGUŠKA-če mu rečeš ti pa ja mora dati, saj imaš pravico, pismo, to je res čudno meni. Že pri zobozdravniku ti dajo inekcijo, kako da je pri punkciji ko ti prepikajo mehko tkivo ne dajo.  To se mi pa zdi čist mim pri njem.

Glej če boš rabila ketonalčke, ni problema, ti jih dam.  Kdaj jih rabiš? Mene čez vikend ne bo doma, grem na štajersko, pridem šele v nedeljo zvečer. Tako da če jih rabiš pred ponedeljkom, mi sporočil.
Na punkciji pa sem jaz tako imela, ketona inekcijo v rito, ker me je vsekalo v križu, pa tableto eno ketonal, pa še eno inekcijo-tako da sem bila čisto nafilana.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 946
12.3.2010 15:01:30   
mojškra
BEBIII-si poklicala v toti MB?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 947
12.3.2010 15:06:08   
baguSka
Ufff ti si pa bla nafilana mojskra!! A pa je potem vseeno se kaj bolelo, al je blo ok??user posted image

No lej, jaz mam v nedeljo UZ, tko da bom mal vec vedela kdaj bom mela punkcijo.. pricakujem nekako, da bo v naslednjem tednu, ampak se ne vem tocno kdaj. Kdaj tocno se on sploh odloci za STOP inekcijo? A ce npr on v nedeljo vidi da je vse 'zrelo' mi lahko ze takoj da stop inekcijo, al sele zvecer (sem enkrat zasledila)? In potem v roku 36ih ur mi mora opravit punkcijo? Torej ČE se on npr odloci da mi da STOPko v nedeljo zvecer, bom v torek zjutri mela punkcijo?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 948
12.3.2010 15:14:42   
mojškra

Ufff ti si pa bla nafilana mojskra!! A pa je potem vseeno se kaj bolelo, al je blo ok??user posted image

No lej, jaz mam v nedeljo UZ, tko da bom mal vec vedela kdaj bom mela punkcijo.. pricakujem nekako, da bo v naslednjem tednu, ampak se ne vem tocno kdaj. Kdaj tocno se on sploh odloci za STOP inekcijo? A ce npr on v nedeljo vidi da je vse 'zrelo' mi lahko ze takoj da stop inekcijo, al sele zvecer (sem enkrat zasledila)? In potem v roku 36ih ur mi mora opravit punkcijo? Torej ČE se on npr odloci da mi da STOPko v nedeljo zvecer, bom v torek zjutri mela punkcijo?

JA  mene skoraj nič ni bolelo, ampak sem vzela še en ketonal potlej user posted image user posted image user posted image .Če bodo folikli dovolj veliki, je možno da ti reče za stop inekcijo, da si jo zvečer daš, in potem boš v torek že na punkciji, vsaj mislim da je tako, pišovka s temi dnevi sem čisto zmešanauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 949
12.3.2010 15:17:18   
baguSka
sem ti poslala ZS!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.