Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 15:18:05
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: šopka bravo mojškra! kdaj si pa merite temperaturo a zjutraj preden vstanete al kr tko čez dan? kdaj naj bi bila TT povišana? Šopka- jaz sem si ponavadi merila popoldan, nikoli zjutraj, tako da ne vem, ali je bila prisotna že zjutraj, po moje je bila čez cel dan. Tudi zdaj imam vročino
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 15:20:02
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m Ojla punce, hvala vam za odgovore. Vode pa kar precej pijem in tudi redno hodim "odvajat" . Pa trebuha tudi nimam napihnjenega - no ne preveč, boleče prsi pa so kar zelo. Občutek imam skratka kot da bo pritekla ta , vendar je še skoz belina - nobenih izcedkov. Mislim da bo odločilen ta vikend ki prihaja - ker takrat bo čas za mojo . Joj, je res dolga ta pot do testov ali bo + ali bo -. Kakorkoli že bo, bo treba iti naprej. Lep dan vam želim!!! in še enkrat hvala. m. VRTNICA- to so dobri znaki, jaz sem imela čisto iste znake kot jih navajaš ti. Držim pesti
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 15:23:58
|
|
|
|
Rakica_80
|
Urshy78, jeeeeeeeeeeej, čestitam za srčeka, naj lepo raste in uživajte skupaj še 8 mescev Suzi, jaz sem se ful težko odločila, se bojim spet k Rešu, ker sem umirala od bolečine na punkciji, ne rečem, da je v LJ neboleče, ampak, glede na to koliko sem imela v LJ foliklov, je bilo rožnato proti punkciji pri Rešu z eno celico in par majhnimi Res pa je, da Reš ne da nobene protibolečinske enekcije, kot da smo u praveku
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 15:29:50
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mojškra,jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjj, sem ful vesela zate veš UŽIVAJ MI MAKSIMALNO
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 15:32:52
|
|
|
|
mojškra
|
URSHY- ŠE ENKRAT JUHUUUUUUUU
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 15:33:58
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Mojškra,jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjj, sem ful vesela zate veš UŽIVAJ MI MAKSIMALNO BEBIII - hvala. Saj ti boš pa tudi kmalu za mano, a ne da boš?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 15:42:34
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Urshy78, jeeeeeeeeeeej, čestitam za srčeka, naj lepo raste in uživajte skupaj še 8 mescev Suzi, jaz sem se ful težko odločila, se bojim spet k Rešu, ker sem umirala od bolečine na punkciji, ne rečem, da je v LJ neboleče, ampak, glede na to koliko sem imela v LJ foliklov, je bilo rožnato proti punkciji pri Rešu z eno celico in par majhnimi Res pa je, da Reš ne da nobene protibolečinske enekcije, kot da smo u praveku BEBIII- pejdi tja kjer ti je boljše. Če ti je bolje v LJ raje počakaj en mesec, pa boš bolje naredila, kot pa da boš trpela in se spraševala, kaj bi bilo, če bi bila vLJ. Res, če misliš, da bo LJ bolje, pejdi tja, zakaj bi po nepotrebnem trpela in se venomer spraševala.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 15:50:00
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mojškra, sej jaz resnično nevem kaj je najboljše, če povem po resnici sem čisto zmedena, naj mi kakšna prosim svetuje, kaj bi bilo najbolj pametno Sem že za tabo kdaj pa bo, bomo videli
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 16:03:54
|
|
|
|
baguSka
|
BEBIII - ce se ti nikamor ne mudi tok zlo... in ce si pripravljena zelo na izi vse skupi peljat... in ce se ti da tam okol hodit, potem pejd tja itak!! Sploh ce si ziher da te bo tam manj bolelo... Ampak kot sem jaz ze veliko in ogromno prebrala je ta bolecina res od posta do posta drugacna oz se zelo razlikuje - in ne samo od samih posameznic, ampak tudi od punkcije do punkcije. Torej ena punkcija npr jih boli ZELO, druga ne, tretja spet itd. Da te pa RES ne bo bolelo, je pa kot vem edina opcija potem ambulanta MB, ker tam pa to delajo v splosni anesteziji.. ne? Jaz sicer se tezko govorim o takih bolecinah in sem sedaj se zelo pametna... ne vem kako bom razmisljala po punkciji in transferju, ampak verjetno ne dost drugace. Mi2 sva se namrec odlocila za Resa, kljub temu da sva vedela kaksen je, ampak izkljucno zarad hitrosti postopkov, ker nama je ZELO blizu in ker naj bi bil eden najbolj priznanih strokovnjakov pri nas. Drugac pa je tud mene danes ZELO ozmerju, ampak: skozi eno uho gre notri in skoz drugo gre (MORA) ven!! S protibolecinskimi tabletami se bom pa kr sama doma nafilala in upam da vsaj kej pomagajo...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 16:20:05
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Mojškra, sej jaz resnično nevem kaj je najboljše, če povem po resnici sem čisto zmedena, naj mi kakšna prosim svetuje, kaj bi bilo najbolj pametno Sem že za tabo kdaj pa bo, bomo videli BEBIII- O Bebiii moja, vem kako ti je. Kaj če bi ti se zdaj odločila, da boš svoje telo mal sprostila, in poskusila uživati maksimalno kot se da. Potem pa ti jaz svetujem, da greš na GK LJ, se tam prijaviš, in ., če sem te prav razumela si rekla, da bi v maju prišla na vrsto. Glej maj je tako lepi mesec ...zakaj ne bi poskusila še enkrat tam? Kaj te zadržuje? Mislim, da je čas, da se telo malo sprosti, počakaj,
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 16:28:33
|
|
|
|
Rielka
|
Dan Mojskra super,cestitke ,srecno do konca! Urshy78 tudi tebi cestitke,lepo se naprej Baguska kot pravis skozi eno notr,skozi drugo ven ,samo da se nekaj dogaja,a ne. miklarom skoda,bo pa naslednjic uspesno,bos vidla! BEBIII ti premisli kam it,ce pa gres v LJ,se boljse,si bomo delale kompanijo . No da vam povem,vceri sem sprasevala za posto,danes sem klicala sestro Tatjano in je rekla naj jo pricakujem enkrat sredi drugega tedna-upam!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 16:58:38
|
|
|
|
mojškra
|
No da vam povem,vceri sem sprasevala za posto,danes sem klicala sestro Tatjano in je rekla naj jo pricakujem enkrat sredi drugega tedna-upam! [/quote] SUPER
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 16:58:50
|
|
|
|
Fargesia
|
baguska, najbolj da si zrihtaš un ketonal (mislim da se reče forte), ki počasi spoušča učinek in dlje časa traja...
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 17:00:07
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mojškra, sej se mi res nikamor ne mudi res mi paše kakšno vaše mnenje, ker bom takrat bolj pomirjena Rielka, jaz upam, da bomo res si delale kompanijo , samo nevem kdaj bom začela s postopkom, glede na to, da je moja mimo- posvet imam 24.3, takrat bo lih 18 dan mojega cikla, špikat pa se začne na 22 dan, tako, da bomo še videli, če bom padla v ta krog ali maja meseca, ne glede na vse itak da se vidimo Tebi pa želim, da začneš čim prej s postopkom pošta bo hitro boš videla, lahko že v ponedeljek joooj ko se spomnem moje pošte iz LJ, sem se prav zjokala od sreče ja tako je to, ko veš da si bližje svojemu cilju
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 17:11:35
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ampak kot sem jaz ze veliko in ogromno prebrala je ta bolecina res od posta do posta drugacna oz se zelo razlikuje - in ne samo od samih posameznic, ampak tudi od punkcije do punkcije. Torej ena punkcija npr jih boli ZELO, druga ne, tretja spet itd. - SE POPOLNOMA STRINJAM S TEM Drugac pa je tud mene danes ZELO ozmerju,- KAKŠNO PRAVICO NAS IMA KDO ZMERJAT Jaz osebno sem zelo občutljiva na take besede, če se človek zdravi, je toliko bolj občutljiv, vsaj jaz, pač ene preslišijo-kar ne verjamem, vsaka hoče slišat nekaj dobrega, če že ne dobro besedo, vsaj malo prijaznosti in razumevanja a ne Nikoli ne bom rekla, da je on slab Dr.,ampak meni je osebno rekel po punkciji: JA GOSPA, VI SPLOH NE RABITE VEČ HODIT NA UMETNO OPLODITEV, KER VAS TAKO BOLI to sploh ni noben način oprosti. Uhhhh prav mi je pasalo
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 17:22:27
|
|
|
|
Rielka
|
BEBIII ja da ti povem,komi cakam pismo,da cimprej startam.Sej tudi jaz ne vem kdaj se lotim,racunala sem da ze s to M,ki jo dobim okrog 18 tega meseca sej itak imam baje dolg postopek in posta naj bi prisla lih okrog 18.Kaj mislis,da ulovim ze ta termin? Kaj menite ostale,vem sem zelo nestrpna .
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 18:15:19
|
|
|
|
jona klara
|
urshy-čestitke iz dna srca!!!!!!!!!!!!!!! enako tebi mojškra,uživajta v tej radosti in sreči, upam tudi jaz na kaj takega, jutri hgrem po špikule, začnem v ponedeljek,ve pa le glejte nase in se predajte užitkom nosečnosti
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 18:16:20
|
|
|
|
jona klara
|
urshy- a je bil tomaževič uredu, kaj je kaj rekel, to pa mora biti nor filing ane
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 18:19:17
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo, da vam poročam, moja , je pravkar prišla z vso svojo veličino in bolečino, točna bolj kot urca , tako da gremo aprila v nove boje, kaj moramo, tako nam je usojeno, enkrat bo, saj me v skrinji čakajo še 4.lepi pingvinčki., in mi se ne damo miklarom- pa ne noooooo, zakaj? res mi je hudo, počivaj in takoj v nov boj!!!!!!!!!!!!!!!držim pesti za naprej, sedaj pa misli le nase
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 18:31:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Jaz sicer se ne oglašam veliko, Vas pa večkrat berem in skupaj z vami trepetam in držim pesti da nam uspe. Trenutno sem v postopku, danes sem imela transfer, v torek je bila punkcija. Popoldan sem imela že trikrat sluz z malo krvi, ko sem se obrisala s toaletnim papirjem. Ali mi lahko katera kaj pove-ali je to kaj v zvezi s transferjem da se je kaj poškodovalo, ali se ježe kaj končalo? Malo se mi vseeno zdi prehitro ...prosim povejte mi kaj..
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 18:36:15
|
|
|
|
jona klara
|
kdaj je priporočljiv pir in jajca, ko začneš s hormoni? kaj pa pred punkcijo zjutri že doma lahko vzamem kak tablet kljub injekciji, ki jo dobim tam?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 18:46:11
|
|
|
|
Rielka
|
jona klara po moje zacnes z birco in jajcki,ko se zacnes spikat,to bo pri tebi kmalu,a ne?Kaj ti si cakala dolgo posto,ko si jo dobila,si prisla takoj na vrsto,mislim v postopek?Jaz jo cakam,cakam,cakam...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 18:46:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene! Jaz sicer se ne oglašam veliko, Vas pa večkrat berem in skupaj z vami trepetam in držim pesti da nam uspe. Trenutno sem v postopku, danes sem imela transfer, v torek je bila punkcija. Popoldan sem imela že trikrat sluz z malo krvi, ko sem se obrisala s toaletnim papirjem. Ali mi lahko katera kaj pove-ali je to kaj v zvezi s transferjem da se je kaj poškodovalo, ali se ježe kaj končalo? Malo se mi vseeno zdi prehitro ...prosim povejte mi kaj.. nikakor to ni konec, ta krvava sluz je samo ostanek po transferju, lahko da so te ob prenosu malo ranili, to se lahko zgodi. Pa veliko sreče
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 19:16:49
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rielka BEBIII ja da ti povem,komi cakam pismo,da cimprej startam.Sej tudi jaz ne vem kdaj se lotim,racunala sem da ze s to M,ki jo dobim okrog 18 tega meseca sej itak imam baje dolg postopek in posta naj bi prisla lih okrog 18.Kaj mislis,da ulovim ze ta termin? Kaj menite ostale,vem sem zelo nestrpna . Ja seveda začneš takoj , ko dobiš pismo, takoj pokliči sestro Milico in ona ti bo dala evidenčno številko in po njej prideš 22 dan tvojega cikla po špike Mislim, da je tako no,nevem točno Ma kaj sem že pozabila In sploh nisi nestrpna, pač te zanimajo stvari, kot vsako od nas Anonimna, to sigurno ni konec, lahko imaš to krvavo sluz še od punkcije, pa se ti čisti. Srečno, pa tudi tebi želim da postaneš
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 11.3.2010 19:19:26
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara jutri hgrem po špikule, začnem v ponedeljek, Ooo super, želim ti uspešno špikanje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.