|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
11.3.2010 22:11:24   
Anonimen
Ooooo, Taja je bla pri frizerju user posted image user posted image user posted image

Majch - čestitke na prevoznem sredstvuuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4601
11.3.2010 22:13:20   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Lahko noč tut od mene user posted image

lahko noč!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
11.3.2010 22:13:26   
Anonimen
Kaj, a je v Metliki tut Hofer???!!! Zdej moram pa res že končno v službo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4603
11.3.2010 22:14:05   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

hehhehehhehe, bom še s tola padla..ja mami..kje pa živiš?!!? user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
11.3.2010 22:16:02   
čebelica01
jaknik- sem povedala , da niso vsi za knjigice , da eni listajo in listajo , pa nč drugega eni radi poslušajo , sped drugi samo vejo kako kravica dela , ko pa vprašaš kdo dela mu mu pa ne vejo , ko pa na slikci vidjo pa tkoj vejo da je to ta na sliki ki dela mu . vsak otrok je zase . jaz mam vse rada tudi tiste ki pri treh letiš delajo samo gu gu ga ga user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
11.3.2010 22:16:51   
čebelica01
jaz sem tudi misla , da je samo v črnomlju user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
11.3.2010 22:18:25   
čebelica01
user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
11.3.2010 22:20:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

hehhehehhehe, bom še s tola padla..ja mami..kje pa živiš?!!? user posted image user posted image user posted image user posted image

Res nisem vedla, da je tut v Metliki hoferuser posted image Majke miuser posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4608
11.3.2010 22:21:55   
čebelica01

Res nisem vedla, da je tut v Metliki hoferuser posted image Majke miuser posted image

jaz tud ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
11.3.2010 22:23:12   
rea27
ČRNOMELJ
Belokranjska cesta 24
8340 Črnomelj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ker ga ni..je v črnomlju hehehhehehehheheeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image umrla bom od smeha...

am..men je cela bk metlika...kamorkoli pridem v Belo Krajino je Metlika...zdej se mi je še moj začel režat...

jaknik,...majke mi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4610
11.3.2010 22:24:09   
čebelica01

ČRNOMELJ
Belokranjska cesta 24
8340 Črnomelj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ker ga ni..je v črnomlju hehehhehehehheheeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image umrla bom od smeha...

am..men je cela bk metlika...kamorkoli pridem v Belo Krajino je Metlika...zdej se mi je še moj začel režat...

jaknik,...majke mi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

u rito se ugrizni user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
11.3.2010 22:25:41   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

ČRNOMELJ
Belokranjska cesta 24
8340 Črnomelj

aaaaaahhahhahahah aaaaaaaaaaa hahhahaha..am..čak..ne morem hehehehehehheheh...čak, bom probala še enkrat...ne morem!!! a hahaha ahahaha ahahahahahauser posted image user posted image user posted image ajde bejbe, bežim donat očitno dela svoje heheheh

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4612
11.3.2010 22:26:37   
čebelica01

ČRNOMELJ
Belokranjska cesta 24
8340 Črnomelj

aaaaaahhahhahahah aaaaaaaaaaa hahhahaha..am..čak..ne morem hehehehehehheheh...čak, bom probala še enkrat...ne morem!!! a hahaha ahahaha ahahahahahauser posted image user posted image user posted image ajde bejbe, bežim donat očitno dela svoje heheheh

ah ahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa zdaj se pa jaz režim usta nastav , go donat go donat ahhhhhhhhaaaaaaaahhhhhhhhaaaaaaaa

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
11.3.2010 22:28:26   
Anonimen

jaknik- sem povedala , da niso vsi za knjigice , da eni listajo in listajo , pa nč drugega eni radi poslušajo , sped drugi samo vejo kako kravica dela , ko pa vprašaš kdo dela mu mu pa ne vejo , ko pa na slikci vidjo pa tkoj vejo da je to ta na sliki ki dela mu . vsak otrok je zase . jaz mam vse rada tudi tiste ki pri treh letiš delajo samo gu gu ga ga user posted image

Gu-gu-ga, maš mene tut radauser posted image

Ampak naš Jakob je res fenomen v NEgovorjenju.

mami - mani
salama-mamauser posted image
komar-maj
pajek-maj
muha - mua
kuža-odiuser posted image (ker je naš pes odi, so vsi psi odi ali ou-ou)
mami Helena-mani jena
oči Željko - ati jeto
Nik-nit
Aljaž-jaz
krava-muuuuuuu
konj a-a-i (namesto i-ha-ha)
babi-babiuser posted image
stric Borut-tit bojo
Lovro-jojo
.
.
.
.
.
ja in nič čudnega, da se pol stare tete zgražajo nad njegovimi starši user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4614
11.3.2010 22:28:27   
Mala_princeska
Govor - ja tud mi smo nekako N. učili knjižno in ne otroško, sam zdej bom pa imela težave, ker se bo N.pootročla in bo hotla otroško govort - o pomanjševalnicah mislim.
Knjige-zdaj je pa problem, ker so risanke user posted image al se pa ne spravimo brat user posted image

nič......grem tudi jaz v horizontalo.

čebeli hvala za predloge, ji bom posredovala

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 4615
11.3.2010 22:30:47   
čebelica01

Gu-gu-ga, maš mene tut radauser posted image

mami - mani
salama-mamauser posted image
komar-maj
pajek-maj
muha - mua
kuža-odiuser posted image (ker je naš pes odi, so vsi psi odi ali ou-ou)
mami Helena-mani jena
oči Željko - ati jeto
Nik-nit
Aljaž-jaz
krava-muuuuuuu
konj a-a-i (namesto i-ha-ha)
babi-babiuser posted image
stric Borut-tit bojo
Lovro-jojo
.
.
.
.
.
ja in nič čudnega, da se pol stare tete zgražajo nad njegovimi starši user posted image .

seveda mam tud tebe rada , uglavnem delajte tko kot se vam zdi prav . vse bojo osvojili

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
11.3.2010 22:31:29   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Govor - ja tud mi smo nekako N. učili knjižno in ne otroško, sam zdej bom pa imela težave, ker se bo N.pootročla in bo hotla otroško govort - o pomanjševalnicah mislim.
Knjige-zdaj je pa problem, ker so risanke user posted image al se pa ne spravimo brat user posted image

nič......grem tudi jaz v horizontalo.

čebeli hvala za predloge, ji bom posredovala

ni zakaj princesi , ti sam povej če boš še kaj rabila

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
11.3.2010 22:32:02   
Mala_princeska

ne sekiraj se......je pa gotovo na kakem drugem področju boljši?
pri 5. letih imaš logopeda, do takrat bo pa že boljš :-) če te pa skrbi, se pa s strokovnjakom pomeni

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
11.3.2010 22:33:26   
Anonimen
Rea - kaj naj ti rečem? Ma ne moreš....ampak preprosto res ne moreš menjat Črnomelj in Metliko. A ti sploh veš v kako depresijo si me spravla, ko sem mislila, da sm zdej pa že res čist zakrnela v tem Suhorju. A ti sploh veš kako mi je.......user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4619
11.3.2010 22:34:23   
čebelica01

Rea - kaj naj ti rečem? Ma ne moreš....ampak preprosto res ne moreš menjat Črnomelj in Metliko. A ti sploh veš v kako depresijo si me spravla, ko sem mislila, da sm zdej pa že res čist zakrnela v tem Suhorju. A ti sploh veš kako mi je.......user posted image user posted image user posted image

ha ha ha , kaj si ti na suhorju pred metliko zdej doma , al kako jaknik user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
11.3.2010 22:35:07   
Anonimen

je pa gotovo na kakem drugem področju boljši?

Aja, na katerem pa ???   heeeeeeecam se!

Neposredna povezava do sporočila: 4621
11.3.2010 22:35:57   
čebelica01

da nebo kakal tam kjer so pajki user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
11.3.2010 22:36:52   
Anonimen

ha ha ha , kaj si ti na suhorju pred metliko zdej doma , al kako jaknik user posted image user posted image

Draga moja čebelica, naj ti razložim kako je s temi suhorji......to je tako kot npr. sela....nametani so po celi Sloveniji, zdej pa vedi na katerem si doma!?user posted image

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 11.3.2010 22:37:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 4623
11.3.2010 22:37:52   
čebelica01

Draga moja čebelica, naj ti razložim kako je s temi suhorji......to je tako kot npr. sela....nametani so po celi Sloveniji, zdej pa vedi na katerem si doma!?user posted image

menda veš al si pred metliko al si čez metliko user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
11.3.2010 22:37:58   
Anonimen

da nebo kakal tam kjer so pajki user posted image

Kaj ni cukr user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?