|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
11.3.2010 21:36:04   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: nya

štrumfek - naš se je že 2x obrnil v tem času

ah naša tutuser posted image user posted image  sam v budnem stanjuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
11.3.2010 21:36:45   
Anonimen
aha - no fajn

sam mi je pa tko smešen - sploh ko ga gledaš, kako on to govori user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4577
11.3.2010 21:38:00   
čebelica01
štrumfa - tle so ene prikrajšane slikic tvoje taje pri frizerju . mater je tak cuker

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 4578
11.3.2010 21:39:12   
čebelica01

aha - no fajn

sam mi je pa tko smešen - sploh ko ga gledaš, kako on to govori user posted image user posted image user posted image

to je tudi odvisno koliko knjigic bereš , koliko si ustvarjalen , kakšen besedni zaklad imate doma itd

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
11.3.2010 21:42:20   
čebelica01
da me ne bo kera narobe zastopla - npr. kuža je kuža in ne kuja

- hiša je hiša in ne hica

lisica- sica  , da z otrokom komuniceraš v pravilni obliki , da ne ponavljaš za njim ., tko kot on reče ampak ga popraviš za vsako besedo k jo po svoje reče  in potem osvoji pravi jezik

Neposredna povezava do sporočila: 4580
11.3.2010 21:45:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

štrumfa - tle so ene prikrajšane slikic tvoje taje pri frizerju . mater je tak cuker

sam res je cukrček

Neposredna povezava do sporočila: 4581
11.3.2010 21:46:17   
Anonimen

aha - no fajn

to je tudi odvisno koliko knjigic bereš , koliko si ustvarjalen , kakšen besedni zaklad imate doma itd

jaz ga ponavad tud med pesmicami popravljam, sam zdej nism hotla, da se ga sliši bolj - s tem sem pa mislila mimiko na obrazuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4582
11.3.2010 21:46:56   
štrumfek

evo še tukej

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 11.3.2010 21:47:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 4583
11.3.2010 21:47:27   
Anonimen

lisica- sica  , da z otrokom komuniceraš v pravilni obliki , da ne ponavljaš za njim ., tko kot on reče ampak ga popraviš za vsako besedo k jo po svoje reče  in potem osvoji pravi jezik

naš reče: hiša - šiša

Neposredna povezava do sporočila: 4584
11.3.2010 21:48:47   
čebelica01

aha - no fajn

jaz ga ponavad tud med pesmicami popravljam, sam zdej nism hotla, da se ga sliši bolj - s tem sem pa mislila mimiko na obrazuuser posted image

no sej tko stroga pa nisem profesorica user posted image user posted image user posted image . samo povem , sem tudi na seminarje zdej hodla pa tko , pa mi je malo ostalo sicer se pa spomnim kako je blo pri nas in še zdej pravijo da kako mata našedva lep besedni zaklad pravilno slovensko , pa ne govorimo pravilno , ko se pogovarjamo . ampak ko smo se učili , smo pa pravilno. in knjigice so pri nas zakon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
11.3.2010 21:50:17   
Anonimen

aha - no fajn

no sej tko stroga pa nisem profesorica user posted image user posted image user posted image . samo povem , sem tudi na seminarje zdej hodla pa tko , pa mi je malo ostalo sicer se pa spomnim kako je blo pri nas in še zdej pravijo da kako mata našedva lep besedni zaklad pravilno slovensko , pa ne govorimo pravilno , ko se pogovarjamo . ampak ko smo se učili , smo pa pravilno. in knjigice so pri nas zakon

pri nas pa pesmice tud - trenutno je še vedno IN tole

Neposredna povezava do sporočila: 4586
11.3.2010 21:50:20   
čebelica01

naš reče: hiša - šiša

sej prav in jaz v takem primeru rečem bravo ja hiša je . poznam primer oz več primerov , ko doma govorijo z otrokom tako kot on pravi šiša in starši rečejo ja bravo šiša je . ja haloooo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
11.3.2010 21:52:14   
čebelica01
ha ha ha zvočnik na pločnik user posted image

pri nas pa lady ga ga al kaj je že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa jaz poslušam , sem vam danes prlimala link , če ste pogledale  ( čokolino čokolino , medvedek lino )user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4588
11.3.2010 21:57:20   
majch
čau evo mene, ponosne lastnice malega avtkaaaaaauser posted image

Zmajčica, danes nisem mela cajta niti dihat, kaj šele kofe spit, ampak, ko bom spet kaj v črnomlju, se pa komot lahko kje dobimo.

Sem vas naluštala s pijano nevesto, a?user posted image Sem glih nardila probo in je kar užitna. Ne bo nič ostalo.

NO, zdaj sem jaz rabla en lep kos časa, da sem prebrala vse vaše pisanje...maščevanje za včeraj, ha?user posted image

Tatuji, ja...zgledalo je precej boleče, ko sem gledalo svojo kolegico, ki se ji je v Bratislavi tako naluštalo Krtkota, da si ga je dala nardit na trebuh. Maaa...je sicer ful lep izpadu...turisti, kaj češ. Jaz bi drugače mela en rdeč feferonček na bolj posvečenem mestuuser posted image , ampak ne vem no...nisem se še odločila za kaj takega.

user posted image
DRgač pa..eh ne folgam, o čem vse ste govorile...

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
11.3.2010 21:59:18   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

čau evo mene, ponosne lastnice malega avtkaaaaaauser posted image

Zmajčica, danes nisem mela cajta niti dihat, kaj šele kofe spit, ampak, ko bom spet kaj v črnomlju, se pa komot lahko kje dobimo.

Sem vas naluštala s pijano nevesto, a?user posted image Sem glih nardila probo in je kar užitna. Ne bo nič ostalo.

NO, zdaj sem jaz rabla en lep kos časa, da sem prebrala vse vaše pisanje...maščevanje za včeraj, ha?user posted image

Tatuji, ja...zgledalo je precej boleče, ko sem gledalo svojo kolegico, ki se ji je v Bratislavi tako naluštalo Krtkota, da si ga je dala nardit na trebuh. Maaa...je sicer ful lep izpadu...turisti, kaj češ. Jaz bi drugače mela en rdeč feferonček na bolj posvečenem mestuuser posted image , ampak ne vem no...nisem se še odločila za kaj takega.

user posted image
DRgač pa..eh ne folgam, o čem vse ste govorile...

oooo majchi pa si le pršla , čestitam ponosni lastnici za nov avtekuser posted image user posted image user posted image

ljuti feferočiči na p...... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
11.3.2010 22:01:54   
Alex01
majch - čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa veliko varno prevoženih kilometrov user posted image

štrumfek - kaka faca je mala , pravi cukr user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
11.3.2010 22:02:01   
čebelica01
 AJA JAZ GREM V SOBOTO V SPLIT , TKO DA MENE NI , ČE GRESTE NAPIT SE GA !!!! 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko pa jutri ob 20 pridem na kaki koktejlič

Neposredna povezava do sporočila: 4592
11.3.2010 22:02:45   
Alex01

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

greš v tople kraje user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4593
11.3.2010 22:03:20   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

greš v tople kraje user posted image user posted image user posted image

upam , da bo kaj topleje ja

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
11.3.2010 22:05:23   
Alex01
Naš ta velik sanja, da bi mel  studio za tetoviranje  (je gledal na Discovery oddajo o tetoviranjuuser posted image ). jaz bi pa tut ful mela tatu, pa bom še mal počakala, da bom velikauser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
11.3.2010 22:06:02   
Anonimen
čebelica - sem vidla ja user posted image user posted image user posted image

majch - user posted image user posted image user posted image  za avto, naj ti čimbolje služi

Neposredna povezava do sporočila: 4596
11.3.2010 22:06:44   
majch
joj bejbe...crknjena sem...grem u horizontalo. SE tipkamo še kaj. Jutri.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
11.3.2010 22:07:09   
Anonimen

V prvi vrsti je pa pomembno, da otroku vse to leži in da se mu da. Naš Jakob je začel govorit pred cca 3 meseci(čez 3m pa bo star 3 leta), pa še zdej govori tako, da ga zastopimo sam najbližji, pa smo mu prebral miljavžent knjigic, presedeli ob slikanicah, jst sm itak čveka na kubik, pa risali, pa se igrali glasove (pesmica A, E, I, O, U)... Pa ne gre pa ne. Pa sm se ful razp... enkrat, ko mi je ena pametna mamca rekla:,, Ja kaj še nič ne govori? Berte mu, berte, čez knjige se otroc vse naučijo.,, Ja ne ga lomt user posted image , kar berem mu naj, ja kdaj bom pa pol kofe pila, pa kdaj kadila, pa šopingirala???!!!Jst mam otroke zato, da jih postavim v kot, pa da tam molčijo.user posted image

Sovražim smrkce!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4598
11.3.2010 22:07:44   
Alex01
Lahko noč tut od mene user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
11.3.2010 22:10:32   
rea27
hoj hoj.. ma ste res ultra te dni..tut jst več ne folgam..

sem se samo oglasila, da povem, da sem super duper hepi, ker mi je prijateljica iz francije naštimala tako fini fajn popust, da se kr kreše..Sem si predko La Redoute naročila nekaj nosečniških oblačil..no in prvotna cena, ki naj bi jo jaz plačala (in bi jo) je bila okoli 150 eur plus poštnina, ki znaša prav tako dobrih 30-40 eur. No in pol ona men pravi,d a mi bo zrihtala popust, i n mi ga da res 15%..danes pa zvem,d a mi ga je dala še 25%!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Tako, da me bo prišlo okli 80 EUR!!!!! Uauauauaua!!! yes, yes!!user posted image user posted image user posted image

bli v hoferju, kupli, prišli domov, čebelico dali pančkat, mami peče zgaga za umret..dongam donat, tako da...bom abstinenco tolkla pred kofetom, čaji, čokolado, paradajzom in podobnimi zadevščinami..
Pol prestavmo kofe na drug teden..okej, pa še lepš vreme bo..

štrumfa..nisem ti zvonila, ker smo letel v hoferja..pa še to se je moj premislu in me je peljal v metliko...user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?