neboglasnica
|
Hoj, hoj! Otroci v vzgojnovarstvenih ustanovah (ha, kako se tole učeno sliši, ), mati skuhala kosilo (ričet), zdajle se bašem s čokoladnim rogljičem in instant kavo, čez pol ure pa gas po malega in na cepljenje. Sem rekla v vrtcu, da v vsakem primeru ga pripeljem na kosilo in so bili kar malce začudeni. Kako? Ja, lepo. Plačano - pojedeno. Pri nas v šoli vidiš redno starše s kanglicami, če otroka ni. Po mojem bova zelo zelo pozna in ne bo zdržal, da mu skuham kosilo (to sem rekla v vrtcu) in bo lepo pojedel, potem pa domov ajat. Če bo cepljen seveda, drugače ostane v vrtcu. IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 jp, v vrtec zmeraj sporočim, če bo manjkala - smo si dobili tel. št. vzgojiteljice & sporočimo njej ... je pa pri nas tako, da tisti dan, ko sporočiš, da otroka ni (pa tudi, če je to ob 6-ih zjutraj), mu še ne odštejejo hrane enako je za vsak ponedeljek - štejejo hrano, pa tudi, če ima neko resno obolenje & je jasno, da ga še tisti teden ne bo sumim, da VELIKO zaslužijo z vrtcem v našem koncu Metuljčica, nč bat, prehrana je minimalen strošek, mislim da je okoli 1,5 € na dan. IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška a je katera od vas prakticirala, da je za mesec ko so bili otroci od začetka bolani, pa je vedala da se bo vleklo..prakticirala da je dobila potrdilo od P in plačala samo rezervacijo?? Jaz pred leti, ko je bila Ana v bolnici in potem 7 tednov doma. So komaj komaj odobrili. Samo potem poleti ne bo nič oz. samo toliko, kolikor ti bo ostalo. Dajo ti dva meseca pa konec. IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Inigo metuljčica...ne, moj se ne drži, jeva vsak posebej. hočem prit na 54kg....pred nosečnostjo sem jih mela 56, tik pred. drugače pa sem jih mela že 50 tud. tisto je blo že malo pretirano, ajde. malo se sliši za koga (54), samo jaz nisem velika. (167cm). u mater, ti si suhica da je joj! jst jih mam pr 167cm 61kg. o ti bog... grinte suhe... Še moj podpis...
|