![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 18:58:11
|
|
|
|
koala
|
Vitabela trenutno sem samo srednjo šolo, smer predšolska vzgoja.Zdaj pa pospešeno pišem diplomo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 19:25:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Vitabela trenutno sem samo srednjo šolo, smer predšolska vzgoja.Zdaj pa pospešeno pišem diplomo. O ti se tudi z otročki ukvarjaš? Kaj pa bi bila tvoja sanjska služba? V bistvu je to vprašanje za vse - kakašna bi bila vaša sanjska služba?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 20:03:04
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 20:04:45
|
|
|
|
ly117
|
Bi mi znala kera pomagat. Rabla bi navodilo za uporabo pralnega stroja Candy Action 126 plus. Sem jih že sama iskala pa jih ne najdem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 20:08:57
|
|
|
|
tasa_m
|
Večer IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bi mi znala kera pomagat. Rabla bi navodilo za uporabo pralnega stroja Candy Action 126 plus. Sem jih že sama iskala pa jih ne najdem. a nisi dobila zraven nobenih navodil? A sta že v novem stanovanju?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 20:12:05
|
|
|
|
marta82
|
Čer.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 20:16:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Večer IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bi mi znala kera pomagat. Rabla bi navodilo za uporabo pralnega stroja Candy Action 126 plus. Sem jih že sama iskala pa jih ne najdem. a nisi dobila zraven nobenih navodil? A sta že v novem stanovanju? Ne ker ni nov. Nismo še, računama da boma do boma konec drugega tedna.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 20:16:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Kontra.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 20:22:36
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Večer IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bi mi znala kera pomagat. Rabla bi navodilo za uporabo pralnega stroja Candy Action 126 plus. Sem jih že sama iskala pa jih ne najdem. a nisi dobila zraven nobenih navodil? A sta že v novem stanovanju? Ne ker ni nov. Nismo še, računama da boma do boma konec drugega tedna. Saj se nič ne veseliš, ne? Itak boš pogrešala vajino sobico in predvsem taščo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 20:26:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saj se nič ne veseliš, ne? Itak boš pogrešala vajino sobico in predvsem taščo. to ziher ..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 20:31:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saj se nič ne veseliš, ne? Itak boš pogrešala vajino sobico in predvsem taščo. Da bi se veselila? Zakaj pa to? Taščo bom pa pogrešala ja, ziher.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 20:37:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saj se nič ne veseliš, ne? Itak boš pogrešala vajino sobico in predvsem taščo. Da bi se veselila? Zakaj pa to? Taščo bom pa pogrešala ja, ziher. pa Ly, saj ti pa zdaj ne rabi bit nerodno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 20:37:48
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saj se nič ne veseliš, ne? Itak boš pogrešala vajino sobico in predvsem taščo. Da bi se veselila? Zakaj pa to? Taščo bom pa pogrešala ja, ziher. Kako pa je reagirala na novico, da se selite?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 20:38:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saj se nič ne veseliš, ne? Itak boš pogrešala vajino sobico in predvsem taščo. Da bi se veselila? Zakaj pa to? Taščo bom pa pogrešala ja, ziher. pa Ly, saj ti pa zdaj ne rabi bit nerodno
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 20:39:25
|
|
|
|
tasa_m
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 20:40:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saj se nič ne veseliš, ne? Itak boš pogrešala vajino sobico in predvsem taščo. Da bi se veselila? Zakaj pa to? Taščo bom pa pogrešala ja, ziher. Kako pa je reagirala na novico, da se selite? Pa ona vedno reagira enako v smislu "ja in" tako je blo tudi ko sma povedala da boma dobila otroka. Brezveze vglavnem. Se pa ne obremenjujem z njo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 20:40:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 20:41:55
|
|
|
|
ly117
|
Kaj zdaj se kera ukvarja z mojimi navodili ali ne?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 20:46:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj se kera ukvarja z mojimi navodili ali ne? povej kaj rabiš pa ti bomo probali pomagat.. bom zdaj pogledala pri stričku googlu kak ta stroj sploh zgleda.. Mi imamo drugače Gorenje, tak da niam pojma kak je Candy.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 20:49:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj se kera ukvarja z mojimi navodili ali ne? povej kaj rabiš pa ti bomo probali pomagat.. bom zdaj pogledala pri stričku googlu kak ta stroj sploh zgleda.. Mi imamo drugače Gorenje, tak da niam pojma kak je Candy. Pa saj sem jaz že tudi gledala pa ne najdem. Nečeloma pa ste ve punce bolj spretne od mene.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 21:12:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa saj sem jaz že tudi gledala pa ne najdem. Nečeloma pa ste ve punce bolj spretne od mene. saj meni tud ne najde. Napišem tega Candya not pa mi najde vse druga samo pralnega stroja ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 21:16:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa saj sem jaz že tudi gledala pa ne najdem. Nečeloma pa ste ve punce bolj spretne od mene. saj meni tud ne najde. Napišem tega Candya not pa mi najde vse druga samo pralnega stroja ne Pa ja, majo se mi zdi samo novejše modele. Pa bom že.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 21:17:17
|
|
|
|
tasa_m
|
ly dokler neboš kaj skrčla, bo vse OK
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 21:18:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa saj sem jaz že tudi gledala pa ne najdem. Nečeloma pa ste ve punce bolj spretne od mene. saj meni tud ne najde. Napišem tega Candya not pa mi najde vse druga samo pralnega stroja ne meni tudi...tak, da žal ti ne znam pomagat
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 11.3.2010 21:18:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ly dokler neboš kaj skrčla, bo vse OK ali pa pobarvala
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.