4pikice
|
Še vsem dvojnim pozdravček od mene! Jest sem pa doma! Zadeva je sedaj, upam, da začasno urejena. Kot se je govorilo, je podjetje v katerem sem bila zaposlena šlo v likvidacijo. Po poteku porodniške sem šla sedaj na na zavod, samo v toliko, da sem dobila potrdilo, da sem na zavodu, potem pa na socialno, sedaj pa čakam odločbo, v kateri bo zapisano, da mi bo do nadaljnega država plačevala prispevke (4 otroci pa te fore). Men to seveda ni nič kul, ker to pomeni iskanje nove službe, dobro pa vsaj v toliko, da sem dobila odpravnino. Iskanje službe, v teh časih, pri 4-ih otrocih... Kaj čmo... život ide dalje...sam, da bo zdravje in da se imamao radi pa bo, a ne! Bom nehala morit, že tko je bedno vreme, noki, hvala za sonček! Še besedo, dve o Lini in Ani. Lina je štorček na kubik, kar naprej pada. Sicer še ne hodi, ko pa pleza po kavčih, posteljah, je takoj na tleh, to sploh nič ne gleda... Ima že tri buške. Ana je pa ful pazljiva, je pa tudi ful fajterka, kar naprej Lini jemlje igrače, Lina se pa flegma prav nič ne sekira, vzame drugo pa je. Sedaj sta v vrtcu in vzgojiteljica ju ne more prehvalit. Jesta, spita, ful sta pridni, da bi bili vsi taki, pravi. Sem kar ponosna! Pa še zobki. Ana jih ima 10(8 čisto vzunaj, 2 sta komaj pogledala ven) Lina pa le kaže, da ne bo drakulca ostala, sta včeraj pogledali 2 enki zgoraj na plano, končno, Torej Lina jih ima 4+2=6.
< Sporočilo je popravil 4pikice -- 11.3.2010 10:10:38 >