|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
9.3.2010 21:29:57   
pikapolona2
piškot ketne gor če greš čez ljubelj! Pa lepo vozi!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
9.3.2010 22:08:04   
frrrr
Lu, ne boste potrebovali nadstreška podirat. ga bo jutri burja podrla user posted image

Lucika prej sms poslala, da so ji za jutri obljubili sprožitev, če prej ne bo kaj. so jo mau raztegovali, pa jo zdej neki šraufa.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
9.3.2010 22:08:40   
frrrr
piškot, srečno jutri na poti

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
10.3.2010 8:55:42   
moci
piškot, a si šlauser posted image
jaz grem na pregled, pa se mi kar ne da iz hiše

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 14:23:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
10.3.2010 15:47:15   
*anč*
lucika  držimo pesti! user posted image

moci 
sej, če ti tok paše in če nisi občutljiva pa ti kar plavaj. problem je, če fašeš kake glivice, ker tok načnejo tkivo nožnice, da se pri porodu hitro strga al pa če že "puščaš" pa tega neveš je tut nevarnost, da pride do infekta.

jooooooooooooj kako je vreme?!?!? fuj user posted image    se že veselim kidanja jutri ob pol 7ih zjutri in iskanja parkinga pred porodnišnico user posted image .  sm že začela s prakso  na ginekološki intenzivni, je čist ok, sam morm bit tam že ob 7ih, tko da že ob pol 6 ih ustajamuser posted image   pa še tristan mi kašlja, tko da  zjutri oba vozim na čuvanje. jutri pa res nevem kako bomo šliuser posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 2256
10.3.2010 16:12:48   
frrrr
lucika je rodila Evana, težkega 4510g in velikega 55cm.
oba sta ok.

ČESTITKE lucika!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
10.3.2010 16:18:03   
moci
sem prišla povedat, da je lucika rodilauser posted image

kapo dol, ni kaj. kakšna kilaža

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
10.3.2010 16:34:38   
Lu
user posted image user posted image user posted image Lucika in čestitke za Evana 

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
10.3.2010 17:17:46   
*anč*
bravo lucika!! user posted image user posted image user posted image   kakšen velikan!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
10.3.2010 17:33:54   
psaša
lucika čestitke za Evana user posted image user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 19:12:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2262
10.3.2010 19:55:26   
pikapolona2
luciika...čestitkeuser posted image user posted image Ni čudno da se fantu ni mudilo ven....poglej kakšen korenjak jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2263
10.3.2010 20:37:38   
piskot
uau, lucika dec da se rece user posted image user posted image user posted image .

in kako se mamica pocutijo? vemo kaj o tem?

evo, jaz sem prezivela en lep dan na drugem koncu alp. se so dnevi, ko je fino it v sluzbo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 2264
11.3.2010 8:41:53   
moci
jutro.
jaz sem včeraj izvedela, da mi pripada bolniška zaradi slakorne. je bom zdaj imela 4 dni, pa 3x bom zaradi tega v ljuser posted image ampak drugo leto bodo 4 dnevi dopusta veliko vredniuser posted image

in včeraj mi je mentorica potrdila diplomsko, danes sem že dobila obrazec in jo lahko oddam user posted image user posted image user posted image se mi je kar nebo odprlo in angelčki so zapeli. zdaj bom imela spet malo težav s  tiskom in najbrž jo bo moral nekdo drug oddat v vezani obliki, ker se to lahko stori prvih 5 dni v mesecu, ampak samo da mi ne bo treba več popravljat. jeeeeeeeej.

zdaj imam pa spet en kup delauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 9:25:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2266
11.3.2010 9:55:22   
pikapolona2
moci...počasi se bo vse odbvilo da bo super zate!user posted image user posted image

sivkamivka
ktero pa sumišuser posted image

pogled ven je pa tako lep....čeprav ni prav nič marčevskiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2267
11.3.2010 9:58:55   
frrrr
moci - super za diplomsko in prišparane dneve dopusta.

piskot - super za lušten dan v službi na drugi strani alp.

lucika je včeraj napisala, da so vsi presrečni. torej je mamica tut vreii user posted image

z Brino sva imele včer sist. pregled. punca je velika 63cm (0.5cm več kot 26.1.) in težka 6750g (730g več kot januarja). vse je ok. bila je drugič cepljena in se ni niti skremžila... prenese čist po žensko user posted image eh, Jaša ji je zjutraj povedal, da jo bo malo zaskelelo, a ne bo hudega. že prvič je bilo isto user posted image

js imam zadnjih 14 dni, mogoče mau več prav čudne sanje... kr neke grozne, da se zbudim od unga straha. ne vem kaj to je. včeraj se mi je sanjalo, da smo šli na sprehod ob rečici tu v bližini. Jaša pogleda proti rečici in na obrežju zagleda nekaj rjavega. pogledam in mu rečem joj tam se ej pa en kužek pokakal. potem pa mau bolj začnem gledat in vidim, da je v resnici krokodil obrnjen proti meni. naslednji trenutek pa je skočil vame in js sm se zbudila. kr neki. če bo šlo tk naprej, bom cele noči tu morila user posted image

Jaša je v vrtcu ta teden enkrat prav užaljeno jokal, ker so mu rekli da črno-bela krava ne daje čokoladnega mleka. on je trdil, da mu je to rekel ati in on menda že ve user posted image
včeraj sta se z možem igrala trgovino. in mali tolk fino vika stranke user posted image pa se je mau zmotil in rekel možu: ti bomo mi dali račun user posted image potem pa račun ni hotel iz blagajne, pa je prijavil še: ah, daj že no (sem sebe slišala) user posted image na koncu je pa še moža poslal domov, naj doma je kar je kupil.
vsak dan kaj luštnega pribije. dans ob odhodu v vrtec je rekel zamujava a ne? vedno naju čakajo. čakajo naju in čakajo, naju pa skoz ni user posted image
ni nam dolgčas user posted image

Maxica - ti že odštevaš kolkrat še v službo?

zdej bo treba pa 4 mesece skoz dežurat na RR, da bom ona tekočem z rojstvi user posted image kolk luštno, jupi

čakam sonček user posted image se mi zdi, da neki bo. zjutraj sem pred hišo kidala. se mi zaluštalo in je mož prestavil teren za pol urce, da sem si željo izpolnila user posted image ampak teh 10cm je še ok. mama mi rekla, da imajo pri njih konkretno več snega. ne vem če se mi da v ves ta sneg hodit. bomo čez vikend verjetno kr v lj. mož in tamau peljeta sposojen avto v mb in z vlakom nazaj. pa bo to dogodek tedna user posted image

lep dan vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 2268
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 11:05:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2269
11.3.2010 11:07:36   
moci
sivkamivka, ti bi morala bit detektivka user posted image

katere so pa na vrstiuser posted image remy? lu?
katera ki se bolj poredko javi?

eh ne, ziher je mukiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2270
11.3.2010 11:52:34   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Maxica - ti že odštevaš kolkrat še v službo?

Eh, bolj odštevam, večkrat imam za iti. user posted image  Zdaj so nam po novem tri dni skenslali, kar pomeni, da še ene 15x. user posted image  Bom videla, no, v torek mi je ginekolog rekel, da imam spet nizko ležečo posteljico, vendar ni videl natančno, do kje sega, tako da grem jutri itak na 3D UZ, pa bomo videli, kaj bodo tam rekli.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
11.3.2010 11:53:17   
Maxica
Sivkamivka, poteši naš firbec, katero sumiš. Katera pa zdaj sploh še ni?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
11.3.2010 11:53:54   
Maxica
Moci, čestitke tako za diplomo kot za prišparan dopust za drugo leto. user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
11.3.2010 11:54:43   
Maxica
Aja, pa seveda še tukaj čestitke naši Luciki za pravega korenjaka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
11.3.2010 11:56:14   
pikapolona2
nene..jst pa mislim da je altatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?