|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
7.3.2010 12:06:31   
Lu
Iščem ideje za otroške postelje? Kak fajn link mogoče? Najraje bi pograd v črki L, da max. izkoristimo prostor. 

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
   [Brisano sporočilo]
7.3.2010 12:20:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2227
7.3.2010 12:38:57   
moci
lu, moj mož ti lahko pomaga, slik pogradov nimam, samo galerijo pohištva.

sivkamivka, pri nas je pa par pogumnežev v vasiuser posted image kam greste pa po kosilu?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
   [Brisano sporočilo]
7.3.2010 12:55:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2229
7.3.2010 13:18:42   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

lu, moj mož ti lahko pomaga, slik pogradov nimam, samo galerijo pohištva.  Kje jo pa lahko vidim?

sivkamivka, pri nas je pa par pogumnežev v vasiuser posted image kam greste pa po kosilu?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
7.3.2010 13:41:14   
moci
ti pošljem link na mail

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
8.3.2010 0:39:53   
frrrr
bu

kako ste?
mi smo imeli prav lep vikend... malo prekratek.
danes smo se potepali po gorenjski user posted image in blo LUŠTNO. pikapolona ima za svoje dete že pripravljen ležalnik babybjorn in je Brina ležala v njem vsa presrečna... kot je ne bi imeli s seboj user posted image
moci, Brina in Jaša sta se prav fajn igrala... Jaša je 2 krokodilji solzi potočil, to blo pa tut vse od slabe volje user posted image zdej moremo pa še z Zojo poskusit... pol bomo pa videli ali samo babnce ne gresta skup user posted image
vam morem povedat, da je moj mož tolk navajen ogromne nosečke - mene (lažje me je blo preskočit kot it okrog mene), da me je vprašal ali je pikapolona že čez polovico nosečnosti. mi skoraj ni verjel, ko sem mu povedala, da broji sitno user posted image

še kaj novega? Brino sem prej podojila, pa še ni spala. sem jo vzela kr s seboj do kavča, ker se je film začel (ja, vem da se to ne počne). kot dojenčica je tako naslonila glavo in zaspala v parih minutah. danes pa težila... sem rabla 5 minut, da mi je kapnilo. jo odnesem v sobo, odložim v posteljo, pokrijem in mala spala. noro. še mau, pa bom rekla pejt spat, pa se bo odpuzala do postelje user posted image

lep teden vam želim...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
8.3.2010 7:37:41   
pikapolona2
frrr....lep kompliment....sam moja G pravi da imam ogromen trebuh (kaj pa vem meni je tak čist povprečen) pri brini sem imela pa res majhnega.......sem prišla v Porodnišnico na CTG pa me je una babica skor domov poslala takrat, da tolk kmal pa še ne rabim CTGa....hehe.....tud ni mogla verjet da imam že rok. Ampak v drugo je večji...ja. Pa rit tudiuser posted image user posted image user posted image

Danes je pa mrazzzzzz.....bom kar do 11 počakala pol pa šibam peš v trgovino. V bazen pa ne vem a bi še šla al ne? Kak veš da ti odteče voda če is v bazenu????

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
8.3.2010 8:25:42   
piskot
jutro.

jaz sem pa cist hepi. danes so v vrtcu dobili novo vzgojiteljico. in ko sva sla tja, sva se pogovarjala, pa pravi tamali da upa da bo špela (ena ki je bila pred časom na praksi). in prideva noter in je špela user posted image .

moci dej se enemu firbcu poslji ta link. se ne rabimo, ampak sanjam pa lahko ane.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
   [Brisano sporočilo]
8.3.2010 9:19:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2235
8.3.2010 9:22:08   
pikapolona2
sivkamivka...geni jauser posted image user posted image ...pr nas na stara leta vse ženske v žlahti fuuul shujšajo oziroma se kar posušijo...hehe.....še ene 30 let pa bom suha....sam vse mi bo že dol viselouser posted image

Tehleh brin pa je zdej naokoli a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2236
   [Brisano sporočilo]
8.3.2010 9:44:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2237
   [Brisano sporočilo]
8.3.2010 12:49:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2238
8.3.2010 18:39:23   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

V bazen pa ne vem a bi še šla al ne? Kak veš da ti odteče voda če is v bazenu????

ne veš user posted image , razen če še pol po malem puščaš. ti pa zdej na koncu nosečnosti ne priporočam, ker ni fajn rojevat z vag. vnetjem.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 2239
8.3.2010 20:11:10   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

V bazen pa ne vem a bi še šla al ne? Kak veš da ti odteče voda če is v bazenu????

ne veš user posted image , razen če še pol po malem puščaš. ti pa zdej na koncu nosečnosti ne priporočam, ker ni fajn rojevat z vag. vnetjem.

ajauser posted image
meni pa ful paše, pa še kar nekaj kart imam.
potem mi ostane samo še hoja. dolgčasuser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
8.3.2010 20:12:26   
moci
jaz sem pa zdaj dobila napravico za cuker merit in zvezek za pisat. so rekli, da moram pisat rezultat, tud če mi ni všečuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
8.3.2010 20:17:01   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

po malem itak skoz spuščam...hehe...ne sam na skretu sem skoz da polulam 3 kapljice.user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
9.3.2010 8:17:17   
moci
meni se je pa lulanje malo umirilo, se mi zdi. je precej lažje živetuser posted image

zoja je šla danes nazaj v vrtec, kakšen jok. meni je bilo prav hudo, ona jokajoč od doma, jaz pa doma. samo zdaj pa mora nazaj, kaj čmo. itak imam pa vsak dan kakšen opravek, ne bi šlo, da je pri meni. v vrtcu je pa od osmih (zajtrk) do pol 3h, ko vstanejo. hudega ji ni, po mojem jo spanje nervira.

včeraj smo šli v ikeo in je bila tako pridna, da sem imela kar odprta usta. ful je uživala, še po poti je pela. super. takih otrok bi imela komot enih petuser posted image sem pa videla, da se mamice tam zbirajo v restavraciji, lepo čvekajo za mizo, otroci so se pa podili povsod okrog. luštno.

no, pište kaj, jaz sem tuuser posted image dokler nam hiše ne odpihne kam.

Neposredna povezava do sporočila: 2243
9.3.2010 9:12:18   
frrrr
moci, pr nas tut zutr tamau rekel, ne v vrtec user posted image ma doma se jim čist premau dogaja. zdaj se mi že zdi, da se pozna, če s kom skregajo. no, šel je brez solz. samo poskusi pa in tut naredi se kk bo jokal user posted image pa ne trznem, pol pa sploh ne začne user posted image

lucika je pa pristala v bolnici tako kot oktobra06. upa, da je ne bodo predolgo pustili čakat. js pa upam, da že finišira user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
9.3.2010 10:00:27   
Lu
Go Lucika, go user posted image user posted image user posted image user posted image

moci a pol ti je dolgcajt al kako? Jaz pa full bizi user posted image

Mi tudi nismo danes jokali za v vrtec. je bil mali kar pogume. Ponedeljki so pri nas res težki.

Maja pesem zase. Ona komaj čaka, da gre v vrtec. Greve pa danes nazaj k P, ker mi kljub jemanju AB ( še do čet. ga mora jemati ) potoži, da jo boli uho user posted image Upam, da spet ni kaj.

V petek pa spet delamo nadure user posted image Bo celo noč žur. Spet akcije pr Oplu user posted image

V nedeljo pa naj bi šli na KRK. Sam če bo takle, kar ne vem.

Šibam workat user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
9.3.2010 10:05:44   
moci
mah, dela imam dovolj, samo komaj sem čakala eno mirno dopoldne, pa tu visim, printam, obračam, mejlam, delam sezname, ...

lu, kako se pa prodajajo avti zdaj?

a misliš, da se pride na krkuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
9.3.2010 14:00:10   
pikapolona2
evo jst sem dobila napotnico za rodit it...hehe...mi ni treba več k ginekologinji hodit. Od zdej naprej se javljam še samo v porodnišnici. ampak še ni panike.....otrok se še tud mal ni spustu tak da bom ziher lepo na rok ali malo čez.

Lucika pa upam da se hitro reši tega in pride kmalu dommov.....smotano v bolnici ležat in čakat.

Lu .... kaj boste v takem na morju počel....brrrrr.

a čm jutri kar doma tamalo obdržat.....če bo tako pihalo? Včeraj je blo noro zvečer....danes pa pr nas zaenkrat sploh ne piha.......bom vidla zjutraj.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
9.3.2010 19:24:25   
Lu
Joj pikapolona a je že cajt za rodit al kako? Ampak gre res hitro tale čas.

Morje. V bistvu bi šli pomagat podirat en nadstrešek. Če bo pihalo ne gremo, če ne bo, pa gremo malo na svež zrak.

moci. Moram rečt, da je kar ok glede prodaje vozil, da user posted image

Zdaj grem pa še domačo nalogo naredit z malimadvema. Pol pa spat. Danes malček kasneje user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 2248
9.3.2010 20:29:44   
piskot
kaj gre hitro cas ... a zdaj boste pa kar rojevale ze!?

prvi izzivi sluzbe so se zaceli, danes sem zmetala vase en kup ene cokolade medtem ko sem skusala en server nazaj postavit. banda hekerska!
sem pa vsa nesrecna, ker moram jutri v villach. no saj, ce pogledam z druge strani vseeno bolje kot da bi morala it v gorico user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 20:35:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?