|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
11.3.2010 9:55:48   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Rea jaz sem znesek pozabila... ga imaš slučajno kje napisanga al moram nazaj brskatuser posted image

kr brskaj nazaj..kaj si pa lena user posted image user posted image user posted image joke..evo ti ga: 23,50 eur

ja priznam lena sem user posted image hvala lepa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
11.3.2010 9:56:38   
rea27
evo, da vam še jaz Evine podvige zaupam: včeraj je prvič sama pokazala, kako je Eva močna..: stisne pesti, odpre usta, pokaže tista dva mala zobka spodaj in tako stisne pesti, da se kr malo strese..hehehehhehe, smo se skor vsi polulal od smeha..pa še..da se sedaj že kak teden iz sedečega položaja dvigne samostojno na nogice...sicer je kot en mali pijanček, a se ji zdi tako super, da se zraven kar sama smeje...ej, pravo zadovoljstvo je gledat takole svojega otroka ko napreduje user posted image user posted image user posted image

aha, pa še ta malenkost: zdaj jo zjutraj že naluštam, da da očitu enga lupčka, da se zbudi..in potem ga čist zaslini po laseh in ličkih hehehehehhe..oči se pa čiiist raztopi!!!user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
11.3.2010 9:58:35   
rea27

ja priznam lena sem user posted image hvala lepa user posted image user posted image user posted image

nč lena, pridrsej se v nm na kak čvek pa kofe!!user posted image user posted image počasi, da ne boš kakega šumaherja posnemala...počasi in po pameti..ajdi, kofi kliče, lokacijo pa lahko zamenjamo, če vam je tam premajhno...sej smo lahko na loki, tam je dost placa za parkirat avte in vozičke...

rea27

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
11.3.2010 10:01:40   
majch
o kaminek, lepo, da se še kaj oglasiš. Baje si spet razturala z eno torto. Pridna.user posted image

Rea, barvo Eviciuser posted image no, če se postavlja na noge, potem boste pa kmalu mobilni. Super.

Naša pa pokaže, kako je velika, pa v knjigi s prstom kaže stvari, če jo vprašaš. Da bi pa kaj bolj šibala okrog pa ne. Je izpilila tehniko valjanja, tako da se ji ne zdi vredno poskušat kake nove metode.user posted image

< Sporočilo je popravil majch -- 11.3.2010 10:02:20 >

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
11.3.2010 10:04:43   
kaminek
majch, sej sm vidla tud jst tvoje mojstrovine, bravouser posted image

bom pa dons še zastavla za eno torto-riba Nemo, ker je moj riba po horoskopu, tko da bo mal heca.

drugače pa vidm, da lepo čebljate.

pri nas so začeli rasti zgornji zobki, tko da se imamo kr fletno. pa pride že tud kamorkoli češ, pa dela most naprej in se skuša vstat, tko da je kr pestro. pa na igrački tud pokaže kje so oči, nos, usta;) mi je prav smešna

lepo se mejte do nadalnjega

< Sporočilo je popravil kaminek -- 11.3.2010 10:07:58 >

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
11.3.2010 10:05:59   
rea27
pa še živki sem dolžna odgovor glede kofeta..jaz načeloma lahko v soboto, a samo popoldan..dop imam inšt., tako da...no go..razen če se dobimo ob 9 zjutraj..ob 10 imam namreč inšt.

kar pa se tiče moje porodniške..sej ni tako hudo, hvala vseeno vsem, ki skrbite. Vmes bom dober mesc tako na bolniški, ker so mi že lani "naklafali" preeklampsijo, tako da se tudi ta nočnost smatara za kao rizično...

zmajčica..tako, kot so ti že moje predhodnice pisale...ne morem ti napisati nič kar bi ti olajšalo bolečine..ni takih besed..lahko ti stojimo ob strani in smo zate tukaj ko nas boš potrebovala..Imam pa občutek, da si ti ena močna mami, ki se ne bo kar tako dala..tako, da..vso srečo ti želim pri vzgoji dojenčice Laure in da vama bo v življenju kar se da lepo..

princesi..kaj ti hotmama..ti ravnotko nisi bla že celo večnost v nm..

majch..ti še nisem uspela čestitat za avto...no, zdej boš pa lahko kej do nas prišla..avto na parkerplac na novi trg, zvonec ding dong..in kofi!!!!

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 10:11:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4382
11.3.2010 10:13:24   
majch
sam res, živka, marketing mate čist zaničuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
11.3.2010 10:16:32   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Rea, kaj pa vem itak ni interesa za kofi, se meni zdi. Bo treba bolj oglaševat user posted image

hmm..za zamislt se je..očitno bo treba začet pozivat na deci refoška?!?!user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
11.3.2010 10:19:03   
majch
punce, sam če ste pogledale čez okno, ste lahko vidle, da ni lih motivacije za ven ituser posted image , kofe gor al pa dol.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
11.3.2010 10:19:24   
štrumfek
hmm jaz sem bol za sladka vina user posted image user posted image user posted image

ve sam povejte kak dan prej pa mi2 pripleševa v NM....
Pa še BBajo gremo iskat.. pa pridemo vse skup (če bo seveda za)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
11.3.2010 10:21:34   
rea27

hmm jaz sem bol za sladka vina user posted image user posted image user posted image

ve sam povejte kak dan prej pa mi2 pripleševa v NM....
Pa še BBajo gremo iskat.. pa pridemo vse skup (če bo seveda za)user posted image user posted image user posted image

to so besede!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čak da še bzzz gor pribrenči pa se bomo zmenle...

rea27

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 10:23:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4388
11.3.2010 10:27:45   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: majch

punce, sam če ste pogledale čez okno, ste lahko vidle, da ni lih motivacije za ven ituser posted image , kofe gor al pa dol.

party breaker!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
11.3.2010 10:32:04   
majch

party breaker!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuu, bom tako spakirala za kofe...reina sveta jeza...user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
11.3.2010 10:33:10   
štrumfek

uuuu, bom tako spakirala za kofe...reina sveta jeza...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
11.3.2010 10:33:36   
majch
mala spi (ne vem, kako more tolk protestirat), grem si glavo oprat, pa mal kako stvar na svoje mesto dat...da poludiš...skooooz neko pucanje pa pospravljanje.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
11.3.2010 10:41:11   
štrumfek

mala spi (ne vem, kako more tolk protestirat), grem si glavo oprat, pa mal kako stvar na svoje mesto dat...da poludiš...skooooz neko pucanje pa pospravljanje.
hvala enako.. je tud mal prej zaspala... pa že zaspi pa spet uluft...  nevem kaj jo matra... pomankanje frišnga zraka njbrž...sončka biii

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
11.3.2010 10:45:50   
rea27

hvala enako.. je tud mal prej zaspala... pa že zaspi pa spet uluft...  nevem kaj jo matra... pomankanje frišnga zraka njbrž...sončka biii

hvala enako..jst mislm, da je to res luft..Včerej smo šli v tistem orkanskem vetru mal ven - do babi, vsaj tolk da se je mal nadihala..in seveda po noči tudi čudežno pančkala..tako,d a..klinc..pa na balkon..tako kot je majch rekla..mal jih mora preluftat...nas pa tut!!

rea27

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
11.3.2010 10:49:03   
štrumfek
ja sem tud jaz rekla, da dans pa gremo ven pa če vile dol padajo... pa me un k vreme rihta očitn mal posluša... sonček se nam je pokazaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
11.3.2010 10:52:39   
Anonimen

hvala enako..jst mislm, da je to res luft..Včerej smo šli v tistem orkanskem vetru mal ven - do babi, vsaj tolk da se je mal nadihala..in seveda po noči tudi čudežno pančkala..tako,d a..klinc..pa na balkon..tako kot je majch rekla..mal jih mora preluftat...nas pa tut!!

Mah, mi tut na balkon ne mormo....pri nas otroc sam po poročilih vidijo, da je zunaj mraz, pa so že bolniuser posted image .

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4396
11.3.2010 10:56:42   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Mah, mi tut na balkon ne mormo....pri nas otroc sam po poročilih vidijo, da je zunaj mraz, pa so že bolniuser posted image .

ja hudouser posted image user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
11.3.2010 10:57:17   
Alex01
Dan še od naju user posted image

Pa lep dan user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
11.3.2010 10:58:21   
BBAJA
Končno je zaspal!!!!user posted image user posted image user posted image in to v svoji sobici!!!Se je danes zbudil ob 6.15 in je bla seveda takoj akcija...do zdele...vse je njegovo in po njegovo..pravi mali diktator je tale najin tamaučuser posted image ..zdej pa štopam,do kdaj bo v mirovanjuuser posted image .Ma katera kakšno idejo,kaj naj danes kuham?

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
11.3.2010 10:58:25   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Dan še od naju user posted image

Pa lep dan user posted image

čau alex!!

kaj boste kuhale..nimam več idej!!!user posted image

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?