|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
10.3.2010 23:42:25   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

jaz sem bla ene 2x na kofetu tam...je luštno

nič..grem zdaj...

user posted image user posted image

greš hopa cupa user posted image user posted image

jaz pa mal pred tv pol pa menda kaj v miže

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
10.3.2010 23:43:37   
čebelica01
good night

user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
10.3.2010 23:45:33   
Mala_princeska
Delovni čas Pretorian NM user posted image
-pon-čet: 07.00 23.00
pet-07.00-03.00
sob- 09.03.00
ned- 15.00-22.00
Lahko noč al pa sneg kidat..............

Nočko :-)

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 4353
11.3.2010 6:41:04   
cukr07
Jutrouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

ej babe mater nas bodo klele jutri naše babnice , k bodo mele tolk strani naklanfane . viaaa nam dogaja . bodo misle da smo nore gobe jele user posted image

Tole ste pa zadele u piko.user posted image Sem že misla, kva hudiča se je pomembnga zgodilo tle gor, da naklofate tolk strani v dveh urah................pa vidim da je sam babji čvek.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 4354
11.3.2010 7:27:45   
TRIŠ
zmajčica si me ganila do solz,ne upam si niti zamišljat kako bi bilo meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ostani močnauser posted image user posted image user posted image user posted image

lepe slikice vaših sončkov so pravi možakarčkiuser posted image

rea mi pošlješ kar znesek pa ti nakažem,prosiiiiiiim,da nimam skrbiuser posted image

Sem rekla da vas bom vsaj en dan prebrala ,pa tudi to ni šlo,ker me nekdo že kličeuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 11.3.2010 7:28:41 >

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 8:16:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TRIŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4356
11.3.2010 8:21:22   
BBAJA

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

BBAJA nakazilo sem dobila!! Hvala..Sem morala po znesku iskat..hehe..M.N. tvoj lubi...sem pričakovala tebe..tko da sem bila za min mal zmedena...

ostali bebeji in otroci so pa kjutkani na kvadrat!!!!!

Super!Sm kr njega zaposlilauser posted image ...al si najbrž debelo pogledala,kaj ti to za en tip denar nakazujeuser posted image user posted image user posted image ..no,zdej veš,kam pašeuser posted image ..sm,da je pršlo do tebe

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
11.3.2010 8:32:02   
BBAJA
Zmajčicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 8:40:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BBAJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4359
11.3.2010 8:40:21   
BBAJA
Kje pa ste zdej nočne ptice?!user posted image user posted image Sej vem,mora najprej ena doza kave pastuser posted image

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
11.3.2010 8:54:43   
štrumfek
jutro

ja madonca majch, bzzzz. princes.... kolk ste ga pa ve včeraj dejansko spileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej BBAJA veš kaj, glede na to da smo me2 toook deleč narazen bi se lahko pa valda skup na kakem kofetu doble, kaj ti pravš??

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
11.3.2010 8:58:06   
Anonimen
Kolko ste naklofaleuser posted image . Sm rabla 20 min, da sem vse te čveke prebrala. Tako, zdej mi je pa cajta zmanjkal, ker  moram it otroka podojit.user posted image

(odgovor članu BBAJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4362
11.3.2010 9:09:22   
BBAJA

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

jutro

ja madonca majch, bzzzz. princes.... kolk ste ga pa ve včeraj dejansko spileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej BBAJA veš kaj, glede na to da smo me2 toook deleč narazen bi se lahko pa valda skup na kakem kofetu doble, kaj ti pravš??

Mislm,da so ble na Redbullu..kasnej se pa še neki Absinth omenjauser posted image user posted image user posted image user posted image prou fajn so se mele..mi je kr žal,da nism bla zraven.

Ja,ne vem,če bom zmogla to ogromno razdaljo do KK premagatuser posted image user posted image user posted image ..sm čez teden sem mobilna šele po 16.uri,čez vikend pa načeloma kadarkol..ja res se mormo dobit na enem čveku v živouser posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
11.3.2010 9:11:15   
rea27
heheh, jutro...madoniš...kaj pa je to blo včeri kaka kriza? hehehehehe

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
11.3.2010 9:12:35   
majch
jutrooo

user posted image nič nismo spila, čisto tako BTW...če bi, pol sploh spat ne bi šle. ah, no ja...deci so fuzbal gledal me smo pa čvekale...mal je blo treba ventile spucat.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
11.3.2010 9:14:03   
štrumfek
user posted image user posted image user posted image sam da ste jih spucaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
11.3.2010 9:26:31   
Mala_princeska

user posted image user posted image user posted image sam da ste jih spucaleuser posted image user posted image user posted image

smo smo, pile pa nismo - sj sm napisala da sem vino stran zlila user posted image user posted image user posted image
Ja rabim kavico, pol pa po delu - kako nej se naučim tega pregovora - ne odlašaj na jutri kar lahko storiš danes???? Sem včer dva stroja cot oprala in samo enega obesila.

Šibam....da ne bo moja ababa-vavavava(njene besede ) kaj razbila, razmetala ali pa se uščipnila, ko s hojico okol šiba 100/h. user posted image user posted image user posted image

Sem pa ravno včer video posnetke tavelike žabe gledala in je shodila med 10. in 11. mesecem brez pripomočkov, pa na kolena in po kolenih se je full bolj postavljala - ok otrok ne smem primerjat user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
11.3.2010 9:28:00   
Mala_princeska
Aja štrumfetki sem od včer še dolžna odgovor glede pudinga - ja kakšno žličko ga pa moja že dobi, ga pa kuham z 1,6 mlekom. Do zdej ji ni nič škodilo. In čokolino tud že dobi.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
11.3.2010 9:28:07   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

rea mi pošlješ kar znesek pa ti nakažem,prosiiiiiiim,da nimam skrbiuser posted image

imaš z.s.

rea27

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
11.3.2010 9:34:41   
štrumfek
Rea jaz sem znesek pozabila... ga imaš slučajno kje napisanga al moram nazaj brskatuser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
11.3.2010 9:36:43   
Anonimen
Princeska - moj Nik je shodil konec 10. meseca, Jakob pa pri 14. mesecih, tako da jih res ni za primerjat. Men je blo že to u iber hudo, ko si napisala, da Manca že pri sedmih plazi. user posted image Naš Aljaž sicer pleza, pa na kolena se postavlja, pa na vse štiri tut, sam nikakor mu pa ne ,,vžge,, kak je sistem za plazenjeuser posted image . Pa ga z mojim primeva za kontra noge in roke in mu kaževa, on se pa reži ko zmešan. Sicer je pa tako hudo živahen, ampak res je orenk živahen, da se menva, da je morda bolje, da začne kasneje plazit in hodit, ker ko bo enkrat začel, verjetno ne bo čist nobenga mira. Se spomnim, da je bil Nik tut zelo poln energije, ko je bil mali, ampak zdej pa vidim, da je bil v primerjavi z Aljažem prav krotekuser posted image . Jakob je pa itak poglavje zase. To je pa eno tako flegma dete, pri njem je vse u izi, sicer je napreden in skor sam za sebe poskrbi, ampak vse res u izi, brez  sikerancije....(tut rit si že sam obriše-ok, res da  še zmeri preverim, ampak je načeloma ok izvedeno.....za primerjavo....Niku smo jo brisal do 7-ega leta.....babi do 8-egauser posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 4371
11.3.2010 9:41:09   
Anonimen
Aja, pa še nya je menda spraševala, če je bil Aljaž miren pri frizerju. Ja, po besedah atija je bil. Sicer zna naš ati včasih čist preveč hvalt otroke, ampak glede na to, da Aljaž res skor nič ne joka in da tudi če joka, se mu mora neki res hudo fržmagat, verjamem, da je bil res miren.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4372
11.3.2010 9:42:24   
*zmajčica*
Jooooj babe ampak res...kaj vam je dogajal včeri nekej??
Jsz sm šla pa pol kr kmau spat, k mi je mala Laura le omagala...in potem spala celo noč...se splača cel dan čut in ubadat z njo...je pa pol ponoč lepše... user posted image user posted image

Triš, Lee Ann in BBaja...hvala tudi vam za besede in vse objemčke...pomaga...resnično... :-(

Nč dokončam kasneje...Pikica kliče

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
11.3.2010 9:51:01   
rea27

Rea jaz sem znesek pozabila... ga imaš slučajno kje napisanga al moram nazaj brskatuser posted image

kr brskaj nazaj..kaj si pa lena user posted image user posted image user posted image joke..evo ti ga: 23,50 eur

rea27

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
11.3.2010 9:51:01   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: majch

princesi, zdj sem pa skor s stola padlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja ziher je bil to moj dragiuser posted image .

uh čebelca, tam gor u pretorianu ma pa kaminek veze. In tam bi lahko celo meli to zadevo.

sam da se nis polomilauser posted image user posted image user posted image , no mi je moj takrat reku, da je to en belokranjc in se ni zmotu, a ne

ja kaminek ima veze.....če jo bomo rable, jo pokličem - brez problema

sm mogla se mal javit, če boste puce kej rable, ni problema, sam povejte, pa vam kej zrihtam, kar bo v moji moči;)

Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?