Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:57:17
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja za J. buške! pa čestitke za 10 mesecev! Urbanu tud vse najboljše za obmesečnico.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:57:39
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Ja bliža se 15 obletnica mature, kolk sem staara. ojej, jaz tudi... sem se kar "zgrozila" zdajle, ko sem štela... pa niti se ne morem sklicati na napačno razumevanje matematike... a se ženske tudi lahko primerjamo z vinom? Z vinom ja....moj pravi 'stara koka....boljša župa'
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:57:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat men se bo zmesalo ce bom se en dan skoz notr!!!!!!!!!!!!!!!! meni se je že. še enodnevnega izhoda nimam (če ne štejem včerajšnje banke pa popoldne sem smeti nesla v kanto)...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:58:00
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Aja pa včeraj sem bila v službi. So mi dvignili pritisk, ker so mi velik stvari iz ordinacije pobral ( za material mi je vseen, ker ima itak rok uporabe), ne pa instrumentarij. Pol se pa še neumne delajo. Se mi kar ne gre nazaj. Rrsno razmišljam, da bi šla iz odraslih na otroke. Pa je kaj prostih mest? Menjaj, če lahko... zakaj ne... Ja na otrocih bi rabili še koga, ker itak hočejo vsi na odrasle. Sam tu na odraslih imaš še kup enega dela zraven , predvsem z zavarovalnico. Moram mal prespat vso stvar. a bomo lahko naše k tebi vozile, če greš na otroke?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:58:04
|
|
|
|
petrazg
|
Urban in Jakob čestitke!!! Zdaj sta pa že velika fanta...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:58:30
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mir... je prišla varuška grem pojest pa kolegici sms napisat A ni varuška tam, zato da ti literaturo iščeš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:59:13
|
|
|
|
petrazg
|
Jaz tudi rabim en odklop od mojih moških... Kako je za danes zvečer? A ste se pol kaj zmenile Majana?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:59:14
|
|
|
|
maja1488
|
Čestitke vsem mesečnikom
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:59:19
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mir... je prišla varuška grem pojest pa kolegici sms napisat A ni varuška tam, zato da ti literaturo iščeš tut ja me boš staškala?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:59:50
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Aja pa včeraj sem bila v službi. So mi dvignili pritisk, ker so mi velik stvari iz ordinacije pobral ( za material mi je vseen, ker ima itak rok uporabe), ne pa instrumentarij. Pol se pa še neumne delajo. Se mi kar ne gre nazaj. Rrsno razmišljam, da bi šla iz odraslih na otroke. Mogoče sem spregledala, al pa nisi nikoli napisala...kaj pa delaš? Sej veš....firbec Sem v zobozdravstvu. Vam pa , da se že pocajtate, ker tole se pa res že vleče. A ti si kaj boljše.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 10:00:59
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Jaz tudi rabim en odklop od mojih moških... Kako je za danes zvečer? A ste se pol kaj zmenile Majana? jaz se nič več ne menim razpisala sem uro (20.15 pred Namo), če bo kera prišla, bom vesela, če ne grem pa sama na en kakav in pol domov
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 10:01:13
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Ja bliža se 15 obletnica mature, kolk sem staara. ojej, jaz tudi... sem se kar "zgrozila" zdajle, ko sem štela... pa niti se ne morem sklicati na napačno razumevanje matematike... a se ženske tudi lahko primerjamo z vinom? Z vinom ja....moj pravi 'stara koka....boljša župa'
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 10:01:32
|
|
|
|
Kasija
|
dobro jutro! (no, je že dober dan) IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Ne razumem na kaj se zdej to nanaša?Na sedež ali na family fix podstavek?Mi imamo Easy fix podstavek, najbrž je to okej? pomoje ja samo family sem klicala bc, ker imamo tudi sedežek maxi-cosi. se nanaša na nov isofix podstavek, ki je v prodaji šele kaka 2 meseca. vse kupce bodo pisno obvestili - poiskali podatke po plačilnih karticah ipd. tanja sta dobrodošli na testiranju igrač, itak petrazg gal je v redu, malo mu teče iz nosa, ampak to je itak stalnica. se ni razvilo v kašljanje in upam, da se ne bo. po vrtčevski standardih je zdrav
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 10:01:46
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mir... je prišla varuška grem pojest pa kolegici sms napisat A ni varuška tam, zato da ti literaturo iščeš tut ja me boš staškala? Itak
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 10:01:58
|
|
|
|
KatMat
|
grem....k itak nc pamtnga tuki na racunalniku....se slisimo kaj cez dan...ce ma kera kaksen dober nacrt naj mi sporoci na telefon
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 10:02:16
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Jaz tudi rabim en odklop od mojih moških... Kako je za danes zvečer? A ste se pol kaj zmenile Majana? jaz se nič več ne menim razpisala sem uro (20.15 pred Namo), če bo kera prišla, bom vesela, če ne grem pa sama na en kakav in pol domov Mogoče pridem tud jaz, sam še ne vem kakšne plane ima moj zvečer. Včeraj je bil do polnoči na pokru. Spet nekaj novega.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 10:03:00
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Aja pa včeraj sem bila v službi. So mi dvignili pritisk, ker so mi velik stvari iz ordinacije pobral ( za material mi je vseen, ker ima itak rok uporabe), ne pa instrumentarij. Pol se pa še neumne delajo. Se mi kar ne gre nazaj. Rrsno razmišljam, da bi šla iz odraslih na otroke. Mogoče sem spregledala, al pa nisi nikoli napisala...kaj pa delaš? Sej veš....firbec Sem v zobozdravstvu. Vam pa , da se že pocajtate, ker tole se pa res že vleče. A ti si kaj boljše. O kr na otroke pojdi...ti M z veseljem pride pokazat kako NE rada umiva zobke Jst sem mal boljše, hvala...imam nov AB, ki deluje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 10:03:29
|
|
|
|
Kasija
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat men se bo zmesalo ce bom se en dan skoz notr!!!!!!!!!!!!!!!! meni se je že. še enodnevnega izhoda nimam (če ne štejem včerajšnje banke pa popoldne sem smeti nesla v kanto)...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 10:04:03
|
|
|
|
Kasija
|
vem, kako se počuitš, da še smeti šteješkot izhod ojojojoj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 10:04:51
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat men se bo zmesalo ce bom se en dan skoz notr!!!!!!!!!!!!!!!! meni se je že. še enodnevnega izhoda nimam (če ne štejem včerajšnje banke pa popoldne sem smeti nesla v kanto)... Ja...v bistvu sem zadnje čase kr vesela, ker imamo ful smeti. Če slučajno ni nič v kanti, grem mal po sobah, pa je spet razlog za nest ven
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 10:05:46
|
|
|
|
ajetam*
|
Jaz odhajam na pospravljalni shod. Me čakajo kupi perila, pa še kaj zraven.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 10:07:02
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mir... je prišla varuška grem pojest pa kolegici sms napisat A ni varuška tam, zato da ti literaturo iščeš tut ja me boš staškala? Itak ne boš, ker moraš najprej novo taško pridet kupit
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 10:07:55
|
|
|
|
FLASK_A
|
Papua, hvala za ponudbo samo mislim da ji tega rajši ne bi dajala. Zdej upam da bo boljš, sem kupila inhalator... Bom videla čez kak dan ali dva. Z drugimi stvarmi pa rajši ne bi packala. Pa hvala, punce Kolk je svet lepši z vami
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 10:08:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Toaste sm zažgala , prov mi je kaj pa igrce špilam po FB. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG uf kati...kaj je pa blo? zobki....tud enkrat na dan mi driska....tko da....nimam druge razlage...pol pa zaspim z njo v postelji pol ko se moja dva draga raztegneta pa ne ostane kaj dosti prostora za mami IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek sicer pa vsi po vrsti zadnji mesec prebolevamo streptokokno angino potem pa je RR obvezen! pa dobrodošla IZVIRNO SPOROČILO: KatMat men se bo zmesalo ce bom se en dan skoz notr!!!!!!!!!!!!!!!! a prideš po vročino, prehlad in bronhitis? IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Aja pa včeraj sem bila v službi. So mi dvignili pritisk, ker so mi velik stvari iz ordinacije pobral ( za material mi je vseen, ker ima itak rok uporabe), ne pa instrumentarij. Pol se pa še neumne delajo. Se mi kar ne gre nazaj. Rrsno razmišljam, da bi šla iz odraslih na otroke. Mislim ej... To pa ne štekam. Kreteni. IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Mah....Z ima spet vročimo. Sicer 37.8, sam za ven pa vseeno ni. Pa zeleno ji teče iz noska. Pa tale vročina en dan je, pol je en dan ni, pa spet je. Nej gre nekam . Že en mesec sem sam doma. Zunaj je sonce, me bomo pa zgleda še kr noter. Jutri imamo sistematski, je reku P naj jo vseeno pripeljem. Tut če smrka. Sva pa zadnji naročeni, tko da ne bo nobenega okužla. In spet so ji tile lišaji udarli. Sam po kortikosteroidu je OK, pol naslednji dan pa spet vse izbruhne. Komi čakam naslednji petek! Če bi ble bližje bi lahko ena pri drugi visele, itak imava skos bolane otroke IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat men se bo zmesalo ce bom se en dan skoz notr!!!!!!!!!!!!!!!! meni se je že. še enodnevnega izhoda nimam (če ne štejem včerajšnje banke pa popoldne sem smeti nesla v kanto)... jojoj, kolk nas je... še zate
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 10:10:44
|
|
|
|
Tanja_
|
Majana sej zvečer je fiksna ura a ne?Samo pogruntat moram s kero žavbo bom tale herpes prekrila Omilila-prekrit ga itak ne morem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......