|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
11.3.2010 9:27:58   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Danes je pa lepo samo mrzlo,sem zjutraj poslušala da naj ne bi bilo več snega in da se bodo tud temerature višale in ne več nižale user posted image

Popoldne morva pa s T po copate za v vrtec sem vidla da ma že čist na koncu prst...pa sm gledala da so cicibanove samo do 26 številke torej ima še dvoje fore ker ima zdaj 24 številko...pol pa ne vem kaj mu bomo dali,najbž balerinke samo ne vem če jih smejo metuser posted image ...al pa te ala robezke

pol pa ne vem kaj sm vidla

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
11.3.2010 9:28:11   
petrazg
Jejjj, če je koalček to kar mislimo na L.... user posted image user posted image user posted image

Tanja... v bistvu mi je sedaj lažje ,ker so mi podaljšali. Sva se pa že pred tem dogovorila, da ne grem v službo, dokler ne porihtamo vsega z Lukcem. Bom pač doma z njim, ampak prvo je njegovo zdravje potem pa vse drugo. Seaj bi bilo fino, da je operacija v tem roku in si potem začnem novo službo iskat, če pa ne bo... pa tudi prav...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
11.3.2010 9:29:57   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

ja kaj pa ste mislile ? da sem kakšen špijon ? itak ne bi bilo to nič čudnegauser posted image

Joj špijonov imamo na tej strani kolikor hočeš...user posted image user posted image user posted image user posted image ne bi bilo nioč novega...

Pa user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite...

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
11.3.2010 9:31:40   
maja1488
OooooOOooo koalček....zdej m i je potegnilo! WB!

Jst tut še prebolevam angino user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
11.3.2010 9:32:15   
šivilja
Petrazg - nič met slabe vesti. Ko sta bila moja dva tavelika tako majhna kot so rvoji, nisem naredila popolnoma ničesar. Zdaj sta tako velika, da se že veliko sama ali pa skupaj igrata, dostikrat pa zamotita tudi H. za kar dolgo časa. Itak je pa tudi H. neverjetno priden otrok čez dan (o nočeh pa ne bi) tako da lahko kaj naredim. K. je bil pa recimo tako naporen kot dojenček, da sem včasih še kosilo težko skuhala, kaj šele kaj spekla. Kot rečeno pa ni vedno vse pospravljeno in počiščeno, likam v glavnem ne, perilo dostikrat tudi mož obesi ali zloži, pa otroke zrihta spat... Skratka, upam da me boš še pogledala user posted image user posted image
Ja, pa da ne bom samo kritizirala - tast je včeraj s K. več kot eno uro igral šah (oz. ga je učil)user posted image

Še ene dva tedna neprespanih in predojenih noči pa bom s težo prišla po magičnih 80 user posted image user posted image S pomladjo bo potrebno pa začer malo migat (komaj čakam kolo po dveh letih), da pridem vsaj blizu željene teže. Diete mi pa trenutno še ne grejo, sem preveč požrešna.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
11.3.2010 9:32:29   
Anonimen

sicer pa vsi po vrsti zadnji mesec prebolevamo streptokokno anginouser posted image

user posted image  
potem pa je RR obvezen!

petrazg, držim pestke da bo tako kot ste si zamislili!user posted image

(odgovor članu koala.cek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1056
11.3.2010 9:36:54   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

sicer pa vsi po vrsti zadnji mesec prebolevamo streptokokno anginouser posted image

user posted image  
potem pa je RR obvezen!

petrazg, držim pestke da bo tako kot ste si zamislili!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
11.3.2010 9:38:31   
Anonimen
mah, jaz sem tudi ta teden dobila nazaj kilco, ker se ne držim diete... pa nič gibanja.
upam na boljši naslednji teden!

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
11.3.2010 9:41:58   
ledenka
jutro user posted image

vidim, da se je ena zgubljena pokazala user posted image WB, koalček!

flaska user posted image user posted image user posted image

gre katera v center? okoli 12h?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
11.3.2010 9:42:14   
ajetam*
Jutro, naše spanje je bilo danes bolj podobno nespanju. Ne vem kaj ga je matral. Mogoče skuta.
Pa še pozen sem šla spat, sem do enih visela na FB in klepetala s sošolko, ki je nisem videla pomoje že ene 10let. Ja bliža se 15 obletnica mature, kolk sem staara.

Danes bom malo pospravla, pol grem pa k mojim , pa na pilates. Upam, da danes ne bo tok hudo kot zadnjič, a ne ledenkauser posted image .Mene še vse od prejšnjič boli.

Mi je pa Jakob včeraj iz voza padel, seveda, ker ni bil pripet, pa se je nekaj zviral. Ima manjšo buško na čelu. Danes zjutraj se je pa udaril ob posteljo in mima kar fajn modrico na ličku. Pa tečni smo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
11.3.2010 9:44:01   
KatMat
men se bo zmesalo ce bom se en dan skoz notr!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
11.3.2010 9:44:22   
ajetam*

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro user posted image

vidim, da se je ena zgubljena pokazala user posted image WB, koalček!

flaska user posted image user posted image user posted image

gre katera v center? okoli 12h?

Po pravici povedano se mi ne da. Bom mogla pa v emporium ene cunje za Izo zamenjat, mi je mož rekel, da sem ji premajhne kupila. Še nakupovat ne znam več, sem čist out.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
11.3.2010 9:45:15   
lake
Sm tud jst dojela kdo je naš koal.cek. wb user posted image user posted image user posted image

T. je zaspala. Upam da kakšno urco. Bova pa šle mal ven dons, samo ne vem če glih v mesto, najbrž samo tuki en krogec.

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
11.3.2010 9:48:16   
Dudica1
moram dat mulčka spat ker ne ve več kaj bi delal.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
11.3.2010 9:49:45   
petrazg
Moj je že tudi v postelji.... Sem mislila, da bo šel danes kasneje spat, ker se je zbudil šele ob 8, ampak očitno je bolj švoh spal zaradi kašljanja...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
11.3.2010 9:50:24   
ajetam*
Aja pa včeraj sem bila v službi. So mi dvignili pritisk, ker so mi velik stvari iz ordinacije pobral ( za material mi je vseen, ker ima itak rok uporabe), ne pa instrumentarij. Pol se pa še neumne delajo.user posted image user posted image user posted image Se mi kar ne gre nazaj. Rrsno razmišljam, da bi šla iz odraslih na otroke.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
11.3.2010 9:50:52   
Dudica1
maj je pa že 6.30 vstal in ga je mel moj pol še do 7h user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
11.3.2010 9:52:37   
maja1488
Mah....Z ima spet vročimo. Sicer 37.8, sam za ven pa vseeno ni. Pa zeleno ji teče iz noska. Pa tale user posted image  vročina en dan je, pol je en dan ni, pa spet je. Nej gre nekam user posted image . Že en mesec sem sam doma. Zunaj je sonce, me bomo pa zgleda še kr noter. Jutri imamo sistematski, je reku P naj jo vseeno pripeljem. Tut če smrka. Sva pa zadnji naročeni, tko da ne bo nobenega okužla.
In spet so ji tile lišaji udarli. Sam po kortikosteroidu je OK, pol naslednji dan pa spet vse izbruhne.

Komi čakam naslednji petek!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
11.3.2010 9:52:42   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Aja pa včeraj sem bila v službi. So mi dvignili pritisk, ker so mi velik stvari iz ordinacije pobral ( za material mi je vseen, ker ima itak rok uporabe), ne pa instrumentarij. Pol se pa še neumne delajo.user posted image user posted image user posted image Se mi kar ne gre nazaj. Rrsno razmišljam, da bi šla iz odraslih na otroke.

Pa je kaj prostih mest? Menjaj, če lahko... zakaj ne...

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
11.3.2010 9:52:45   
Anonimen
Ja bliža se 15 obletnica mature, kolk sem staara.

ojej, jaz tudi... sem se kar "zgrozila"user posted image zdajle, ko sem štela... pa niti se ne morem sklicati na napačno razumevanje matematike...
a se ženske tudi lahko primerjamo z vinom?user posted image

(odgovor članu ajetam*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1070
11.3.2010 9:53:53   
Anonimen
user posted image  za J. buške! pa čestitke za 10 mesecev!user posted image

(odgovor članu ajetam*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1071
11.3.2010 9:55:19   
ajetam*

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Ja na otrocih bi rabili še koga, ker itak hočejo vsi na odrasle. Sam tu na odraslih imaš še kup enega dela zraven , predvsem z zavarovalnico. Moram mal prespat vso stvar.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
11.3.2010 9:56:08   
maja1488

Mogoče sem spregledala, al pa nisi nikoli napisala...kaj pa delaš? Sej veš....firbec user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
11.3.2010 9:57:03   
majana79
mir...

je prišla varuška

grem pojest pa kolegici sms napisat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
11.3.2010 9:57:12   
petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Ja na otrocih bi rabili še koga, ker itak hočejo vsi na odrasle. Sam tu na odraslih imaš še kup enega dela zraven , predvsem z zavarovalnico. Moram mal prespat vso stvar.

Dobro se odloči... kakorkoli se boš, bo prav... user posted image za srečo...

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......