Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:27:58
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Danes je pa lepo samo mrzlo,sem zjutraj poslušala da naj ne bi bilo več snega in da se bodo tud temerature višale in ne več nižale Popoldne morva pa s T po copate za v vrtec sem vidla da ma že čist na koncu prst...pa sm gledala da so cicibanove samo do 26 številke torej ima še dvoje fore ker ima zdaj 24 številko...pol pa ne vem kaj mu bomo dali,najbž balerinke samo ne vem če jih smejo met ...al pa te ala robezke pol pa ne vem kaj sm vidla
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:28:11
|
|
|
|
petrazg
|
Jejjj, če je koalček to kar mislimo na L.... Tanja... v bistvu mi je sedaj lažje ,ker so mi podaljšali. Sva se pa že pred tem dogovorila, da ne grem v službo, dokler ne porihtamo vsega z Lukcem. Bom pač doma z njim, ampak prvo je njegovo zdravje potem pa vse drugo. Seaj bi bilo fino, da je operacija v tem roku in si potem začnem novo službo iskat, če pa ne bo... pa tudi prav...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:29:57
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek ja kaj pa ste mislile ? da sem kakšen špijon ? itak ne bi bilo to nič čudnega Joj špijonov imamo na tej strani kolikor hočeš... ne bi bilo nioč novega... Pa , da se čimprej pozdravite...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:31:40
|
|
|
|
maja1488
|
OooooOOooo koalček....zdej m i je potegnilo! WB! Jst tut še prebolevam angino
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:32:15
|
|
|
|
šivilja
|
Petrazg - nič met slabe vesti. Ko sta bila moja dva tavelika tako majhna kot so rvoji, nisem naredila popolnoma ničesar. Zdaj sta tako velika, da se že veliko sama ali pa skupaj igrata, dostikrat pa zamotita tudi H. za kar dolgo časa. Itak je pa tudi H. neverjetno priden otrok čez dan (o nočeh pa ne bi) tako da lahko kaj naredim. K. je bil pa recimo tako naporen kot dojenček, da sem včasih še kosilo težko skuhala, kaj šele kaj spekla. Kot rečeno pa ni vedno vse pospravljeno in počiščeno, likam v glavnem ne, perilo dostikrat tudi mož obesi ali zloži, pa otroke zrihta spat... Skratka, upam da me boš še pogledala Ja, pa da ne bom samo kritizirala - tast je včeraj s K. več kot eno uro igral šah (oz. ga je učil) Še ene dva tedna neprespanih in predojenih noči pa bom s težo prišla po magičnih 80 S pomladjo bo potrebno pa začer malo migat (komaj čakam kolo po dveh letih), da pridem vsaj blizu željene teže. Diete mi pa trenutno še ne grejo, sem preveč požrešna.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:32:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek sicer pa vsi po vrsti zadnji mesec prebolevamo streptokokno angino potem pa je RR obvezen! petrazg, držim pestke da bo tako kot ste si zamislili!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:36:54
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek sicer pa vsi po vrsti zadnji mesec prebolevamo streptokokno angino potem pa je RR obvezen! petrazg, držim pestke da bo tako kot ste si zamislili!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:38:31
|
|
|
|
Anonimen
|
mah, jaz sem tudi ta teden dobila nazaj kilco, ker se ne držim diete... pa nič gibanja. upam na boljši naslednji teden!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:41:58
|
|
|
|
ledenka
|
jutro vidim, da se je ena zgubljena pokazala WB, koalček! flaska gre katera v center? okoli 12h?
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:42:14
|
|
|
|
ajetam*
|
Jutro, naše spanje je bilo danes bolj podobno nespanju. Ne vem kaj ga je matral. Mogoče skuta. Pa še pozen sem šla spat, sem do enih visela na FB in klepetala s sošolko, ki je nisem videla pomoje že ene 10let. Ja bliža se 15 obletnica mature, kolk sem staara. Danes bom malo pospravla, pol grem pa k mojim , pa na pilates. Upam, da danes ne bo tok hudo kot zadnjič, a ne ledenka .Mene še vse od prejšnjič boli. Mi je pa Jakob včeraj iz voza padel, seveda, ker ni bil pripet, pa se je nekaj zviral. Ima manjšo buško na čelu. Danes zjutraj se je pa udaril ob posteljo in mima kar fajn modrico na ličku. Pa tečni smo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:44:01
|
|
|
|
KatMat
|
men se bo zmesalo ce bom se en dan skoz notr!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:44:22
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro vidim, da se je ena zgubljena pokazala WB, koalček! flaska gre katera v center? okoli 12h? Po pravici povedano se mi ne da. Bom mogla pa v emporium ene cunje za Izo zamenjat, mi je mož rekel, da sem ji premajhne kupila. Še nakupovat ne znam več, sem čist out.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:45:15
|
|
|
|
lake
|
Sm tud jst dojela kdo je naš koal.cek. wb T. je zaspala. Upam da kakšno urco. Bova pa šle mal ven dons, samo ne vem če glih v mesto, najbrž samo tuki en krogec.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:48:16
|
|
|
|
Dudica1
|
moram dat mulčka spat ker ne ve več kaj bi delal.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:49:45
|
|
|
|
petrazg
|
Moj je že tudi v postelji.... Sem mislila, da bo šel danes kasneje spat, ker se je zbudil šele ob 8, ampak očitno je bolj švoh spal zaradi kašljanja...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:50:24
|
|
|
|
ajetam*
|
Aja pa včeraj sem bila v službi. So mi dvignili pritisk, ker so mi velik stvari iz ordinacije pobral ( za material mi je vseen, ker ima itak rok uporabe), ne pa instrumentarij. Pol se pa še neumne delajo. Se mi kar ne gre nazaj. Rrsno razmišljam, da bi šla iz odraslih na otroke.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:50:52
|
|
|
|
Dudica1
|
maj je pa že 6.30 vstal in ga je mel moj pol še do 7h
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:52:37
|
|
|
|
maja1488
|
Mah....Z ima spet vročimo. Sicer 37.8, sam za ven pa vseeno ni. Pa zeleno ji teče iz noska. Pa tale vročina en dan je, pol je en dan ni, pa spet je. Nej gre nekam . Že en mesec sem sam doma. Zunaj je sonce, me bomo pa zgleda še kr noter. Jutri imamo sistematski, je reku P naj jo vseeno pripeljem. Tut če smrka. Sva pa zadnji naročeni, tko da ne bo nobenega okužla. In spet so ji tile lišaji udarli. Sam po kortikosteroidu je OK, pol naslednji dan pa spet vse izbruhne. Komi čakam naslednji petek!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:52:42
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Aja pa včeraj sem bila v službi. So mi dvignili pritisk, ker so mi velik stvari iz ordinacije pobral ( za material mi je vseen, ker ima itak rok uporabe), ne pa instrumentarij. Pol se pa še neumne delajo. Se mi kar ne gre nazaj. Rrsno razmišljam, da bi šla iz odraslih na otroke. Pa je kaj prostih mest? Menjaj, če lahko... zakaj ne...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:52:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja bliža se 15 obletnica mature, kolk sem staara. ojej, jaz tudi... sem se kar "zgrozila" zdajle, ko sem štela... pa niti se ne morem sklicati na napačno razumevanje matematike... a se ženske tudi lahko primerjamo z vinom?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:53:53
|
|
|
|
Anonimen
|
za J. buške! pa čestitke za 10 mesecev!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:55:19
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Aja pa včeraj sem bila v službi. So mi dvignili pritisk, ker so mi velik stvari iz ordinacije pobral ( za material mi je vseen, ker ima itak rok uporabe), ne pa instrumentarij. Pol se pa še neumne delajo. Se mi kar ne gre nazaj. Rrsno razmišljam, da bi šla iz odraslih na otroke. Pa je kaj prostih mest? Menjaj, če lahko... zakaj ne... Ja na otrocih bi rabili še koga, ker itak hočejo vsi na odrasle. Sam tu na odraslih imaš še kup enega dela zraven , predvsem z zavarovalnico. Moram mal prespat vso stvar.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:56:08
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Aja pa včeraj sem bila v službi. So mi dvignili pritisk, ker so mi velik stvari iz ordinacije pobral ( za material mi je vseen, ker ima itak rok uporabe), ne pa instrumentarij. Pol se pa še neumne delajo. Se mi kar ne gre nazaj. Rrsno razmišljam, da bi šla iz odraslih na otroke. Mogoče sem spregledala, al pa nisi nikoli napisala...kaj pa delaš? Sej veš....firbec
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:57:03
|
|
|
|
majana79
|
mir... je prišla varuška grem pojest pa kolegici sms napisat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 9:57:12
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Aja pa včeraj sem bila v službi. So mi dvignili pritisk, ker so mi velik stvari iz ordinacije pobral ( za material mi je vseen, ker ima itak rok uporabe), ne pa instrumentarij. Pol se pa še neumne delajo. Se mi kar ne gre nazaj. Rrsno razmišljam, da bi šla iz odraslih na otroke. Pa je kaj prostih mest? Menjaj, če lahko... zakaj ne... Ja na otrocih bi rabili še koga, ker itak hočejo vsi na odrasle. Sam tu na odraslih imaš še kup enega dela zraven , predvsem z zavarovalnico. Moram mal prespat vso stvar. Dobro se odloči... kakorkoli se boš, bo prav... za srečo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......