petrazg
|
Dobro jutro bejbike... Spoali nismo ok, ker je L nekaj pokašljeval ponoči in jokcal. Mislim, da so na pohodu spet zobki, ker ima dlesni čisto zatečene Bogi revček,8 jih že ima... Prvič smo imeli rdečo rito (no enkrat že na pek od antibiotikov) in to od pleničk... Itak jih imamo preveč, jih tudi jaz odmikam in če mi uspe kdaj prestrežit kakšno igračo jo tudi jaz spravim v omaro. Jo dobi kasneje, pa še boljše volje je... Sedaj so pri nas zanimive tiste s katerimi se igra Anže, dopoldne pa mizica, ki jo pred sabo poriva, pa stoli, škatla s kockami, predali so super točka za igranje , časopis, v bistvu niti ne igrače. Je pa čisto nor na kopalnico in izkoristi vsako priliko , da gre tja, potem pa stoji ob banji in vriska... Ja, smo poredni... So pa zame Duplo kocke zakon in nas že kar obogajo z darili, nekaterim je pa še vedno bolj pomembno , da več izgleda, tudi če je klump... Flaska... da ne bi niti pomislila, da si ti kriva... Pač je sedaj takšno obdobje, maladva pa malo bolj občutljiva. Kasija... kako je Gal? Papua... lepe mere (berem še malo nazaj) Tanja... super za službo. Sedaj, če ti je všeč in je to to, sprejmi... Šivilja... kapo dol. S tabo se sploh ne bom več družila. Imam vedno kar slabo vest, kako ti to vse zmoreš... Meni se pa včasih ob dveh fuzla, pa ne šivam, ne pečem tako redno kot ti, ne delam ogrlic... Ma super si!!!! evo je že dretje... mami tebe hočem, nočem se sam igrat, igrače niso zanimive....
|