|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
10.3.2010 8:51:30   
Anonimen
Dobro jutro
jao spet ta sneg, men se bo res zmešal od njega, katasrofauser posted image .
Morva bit zdej doma,no sej 1x sva pa lahkouser posted image . Gaja bo pa pri naših prespala ker v takem jest ne morm ponjo.
Taj se pa skoz sam jokca, če me ni zraven,morm se skoz neki ukvarjat z njim, zdele se pa trud da bo zaspal, da grem pol lohk kavo spituser posted image . Spi pa pol natanko 40 minut, ma štoparco v rituser posted image

se bom dons probala mal več javlat k sm doma

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
10.3.2010 8:51:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Špelin@ jst sm ok,delam še slabih 14 dni potem pa juhuhuhuhu,heheheheh.Luka se še kr ni obrnil,tko da komaj čakam na pregled da vidim kako pa kaj...drugače počutja pa zaenkrat spet dobro.user posted image

Tale tvoj Luka je res en lump user posted image A so ti kaj omenjali zunanji obrat ali kar CR? Meni pri veliki piki zun. obrata niso mogli delati, ker je bilo manj plodovnice. Samo pri meni so se na UZ za dobro kilo ušteli, drugače bi mi ravno tako verjetno predlagali CR...
Me veseli, da se dobro počutiš user posted image

Saj poleti, ko bo prijetno toplo in bodo vaši/"naši" user posted image novi user posted image malce večji, se bomo spet dobile v živo na kakšnem kofetku in čvekcu user posted image

O joj... Upam da se bo obrnil. Sam zunanji obrat ne it delat k boli k pras....mi je kolegica povedal pa tud G pr nas (večina) odsvetuje. Če bo pr men tko, vem da bom probala medenično rodit, če ne pa CR.

Jah ginekolog je neki namigoval na CR....medenično rodit...ne vem no kok je to pametno glede na to,da je tamau precej velik...ne vem...bomo videli naslednji teden kako bo na pregledu.

Bistveno je, kakšno je razmerje med merami trebuščka in glavice. Če je glavica večja od obsega trebuščka, delajo CR.

user posted image user posted image user posted image zate, da se Luka vseeno še obrne!!!

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 10.3.2010 8:52:13 >

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
10.3.2010 8:53:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Špelin@ jst sm ok,delam še slabih 14 dni potem pa juhuhuhuhu,heheheheh.Luka se še kr ni obrnil,tko da komaj čakam na pregled da vidim kako pa kaj...drugače počutja pa zaenkrat spet dobro.user posted image

Tale tvoj Luka je res en lump user posted image A so ti kaj omenjali zunanji obrat ali kar CR? Meni pri veliki piki zun. obrata niso mogli delati, ker je bilo manj plodovnice. Samo pri meni so se na UZ za dobro kilo ušteli, drugače bi mi ravno tako verjetno predlagali CR...

Saj poleti, ko bo prijetno toplo in bodo vaši/"naši" user posted image novi user posted image malce večji, se bomo spet dobile v živo na kakšnem kofetku in čvekcu user posted image

O joj... Upam da se bo obrnil. Sam zunanji obrat ne it delat k boli k pras....mi je kolegica povedal pa tud G pr nas (večina) odsvetuje. Če bo pr men tko, vem da bom probala medenično rodit, če ne pa CR.

ZO je pri vsaki ženski drugače. zagotovo pa vem , da če ženska nanj ni psihično pripravljena, bo sam postopek bolel in le malo možnosti je, da bo uspel. govorim iz lastnih izkušenj.
ko mi je G na sredo popoldne povedala, da moram naslednje jutro na ZO, sem bila čisto fertik. 100% sem, da če bi mi ZO res izpeljali že naslednji dan, ne bi uspel. tako pa me je G naročil čez 1 teden in mi postopek lepo razložil. cel teden sem brala o ZO in sem bila res tudi psihično pripravljena. nosečnica mora biti med postopkom sproščena, ker drugače otežuje delo G, saj čez trebušne mišice ne more do otroka.
ZO so mi naredili v porodni sobi na porodni mizi, na kateri sem imela noge malo višje kot glavo, da se je user posted image obrnila navzgor. G je začel z rokami malo krožiti po trebuhu, nato pa je z masažo dvignil user posted image ritko iz moje medenice. počasi je začel potiskati v pravi smeri in kar naenkrat sem sama čutila obrat user posted image
G je bil cel postopek zelo prijazen. skoz sma se pogovarjala, tudi o vsakdanjih stvareh - da me je zamotil. celo uro po ZO sem bila še priklopljena na CTG, da so videli, če je vse vredu.
vem, da mnogo žensk pravi, da jih boli, ampak je res finta samo v sproščenosti. tudi če greste na navadno masažo in boste držale mišice napete, bo masaža bolela. če pa ste sproščene, pa ne boli.
v vsakem primeru pa ZO traja največ 15 min, ker dlje ne poskušajo. če se obrne v tem času, se, na silo pa niti ne poskušajo. v tem času se vidi ali se bo user posted image obrnil ali ne.

Suzy hvala ker si opisala zadevco,če povem po resnici si niti nisem znala najbolj predstavljat kako to poteka,ker sem neki brala o tem po forumih in povsod pišejo samo o tem kako zelo boleč je ta postopek...tko da sem kr odnehala z branjem.Tale tvoj opis je pa čist neki drugega....je pa dejstvo da je velik v glavi!!!tenx!!user posted image

to je to! jst sm si skoz mislila, da bom mela ZO, ampak ko mi je G res rekla "jutri pojdite na ZO" me je pa stisnilo. je pa res, da je mene blo ful strah CR, zato sem bila pripravljena naredit vse, da bi se user posted image obrnila.
če te še karkoli zanima, kar vprašaj! drugače pa držim pesti, da se user posted image sam obrne! user posted image user posted image

Joj, ne govori... Mene je bilo na smrt strah CR, sem bila takoj za, ko so rekli, da gremo normalno rodit - pa magari sem se morala ornk bolj potrudit!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
10.3.2010 8:53:42   
špelin@

helou!
en lep pozdravček! sem zaposlena z anketiranjem učencev in že 2 dni skačem okrog po šolah kot nora. med tednom po šolah, med vikendi pa po obiskih, ker vabila raznašava user posted image

bom drugič več za nazaj komentirala, 2 stvari pa moram zdaj...

Pridna user posted image

Kakšno anketo pa imaš to?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
10.3.2010 8:56:12   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dobro jutro
Morva bit zdej doma,no sej 1x sva pa lahkouser posted image . Gaja bo pa pri naših prespala ker v takem jest ne morm ponjo.
Taj se pa skoz sam jokca, če me ni zraven,morm se skoz neki ukvarjat z njim, zdele se pa trud da bo zaspal, da grem pol lohk kavo spituser posted image . Spi pa pol natanko 40 minut, ma štoparco v rituser posted image

no glej da res user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
10.3.2010 8:56:50   
špelin@

Dobro jutro

Ja, tale sneg nam vse plane pokvari... user posted image

Madonca, gre hitro čas, saj bo Taj že kmalu star 4 mesece!!!

Ej, dec mi je spiz.dil avto, ker ima vivaro letne gume in ne upa v takem nikamor, zdaj ga pa jaz, revčka zasneženega, samo gledam tule z okna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
10.3.2010 9:03:12   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Pokukajte na temo http://www.ringaraja.net/forum/m_5000371/mpage_1/key_/tm.htm#5000371

Bom pogledala, samo da do konca skomentiram user posted image

Glasovala ZA!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
10.3.2010 9:04:51   
Anonimen

Dobro jutro

Ja, tale sneg nam vse plane pokvari... user posted image

Madonca, gre hitro čas, saj bo Taj že kmalu star 4 mesece!!!

Ej, dec mi je spiz.dil avto, ker ima vivaro letne gume in ne upa v takem nikamor, zdaj ga pa jaz, revčka zasneženega, samo gledam tule z okna user posted image

user posted image user posted image ja nimaš kej, zdej se res ne splača zimskih gum gor dajat

ja ja hitr gre to. komi čakam da začne še kej druzga jest, ker s em mlekom je en kup sranja. se kr dere skoz vmes ko je, pol morm pa skoz menjat flašo pa dudo da poje kej

mali bo prov ena maza, no sej je že zdej

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3333
10.3.2010 9:05:37   
Anonimen

Pokukajte na temo http://www.ringaraja.net/forum/m_5000371/mpage_1/key_/tm.htm#5000371

Bom pogledala, samo da do konca skomentiram user posted image

Glasovala ZA!

bom jest tud

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3334
10.3.2010 9:06:54   
Anonimen

ZO je pri vsaki ženski drugače. zagotovo pa vem , da če ženska nanj ni psihično pripravljena, bo sam postopek bolel in le malo možnosti je, da bo uspel. govorim iz lastnih izkušenj.
ko mi je G na sredo popoldne povedala, da moram naslednje jutro na ZO, sem bila čisto fertik. 100% sem, da če bi mi ZO res izpeljali že naslednji dan, ne bi uspel. tako pa me je G naročil čez 1 teden in mi postopek lepo razložil. cel teden sem brala o ZO in sem bila res tudi psihično pripravljena. nosečnica mora biti med postopkom sproščena, ker drugače otežuje delo G, saj čez trebušne mišice ne more do otroka.
ZO so mi naredili v porodni sobi na porodni mizi, na kateri sem imela noge malo višje kot glavo, da se je user posted image obrnila navzgor. G je začel z rokami malo krožiti po trebuhu, nato pa je z masažo dvignil user posted image ritko iz moje medenice. počasi je začel potiskati v pravi smeri in kar naenkrat sem sama čutila obrat user posted image
G je bil cel postopek zelo prijazen. skoz sma se pogovarjala, tudi o vsakdanjih stvareh - da me je zamotil. celo uro po ZO sem bila še priklopljena na CTG, da so videli, če je vse vredu.
vem, da mnogo žensk pravi, da jih boli, ampak je res finta samo v sproščenosti. tudi če greste na navadno masažo in boste držale mišice napete, bo masaža bolela. če pa ste sproščene, pa ne boli.
v vsakem primeru pa ZO traja največ 15 min, ker dlje ne poskušajo. če se obrne v tem času, se, na silo pa niti ne poskušajo. v tem času se vidi ali se bo user posted image obrnil ali ne.

Suzy hvala ker si opisala zadevco,če povem po resnici si niti nisem znala najbolj predstavljat kako to poteka,ker sem neki brala o tem po forumih in povsod pišejo samo o tem kako zelo boleč je ta postopek...tko da sem kr odnehala z branjem.Tale tvoj opis je pa čist neki drugega....je pa dejstvo da je velik v glavi!!!tenx!!user posted image

to je to! jst sm si skoz mislila, da bom mela ZO, ampak ko mi je G res rekla "jutri pojdite na ZO" me je pa stisnilo. je pa res, da je mene blo ful strah CR, zato sem bila pripravljena naredit vse, da bi se user posted image obrnila.
če te še karkoli zanima, kar vprašaj! drugače pa držim pesti, da se user posted image sam obrne! user posted image user posted image

Joj, ne govori... Mene je bilo na smrt strah CR, sem bila takoj za, ko so rekli, da gremo normalno rodit - pa magari sem se morala ornk bolj potrudit!

baje se v Kranju full pripravijo na ZO, si 4 dni tm,mal se pozanimi

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3335
10.3.2010 9:08:30   
Anonimen
grem zdej solato natrebit, za nazaj ne bom brala pa komentirala, bom pa sproti, če boste kej zgovorne.k če bom zdele tuki visela ne bo kosilauser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3336
10.3.2010 9:17:28   
tilči

baje se v Kranju full pripravijo na ZO, si 4 dni tm,mal se pozanimi

V KR sem imela v sobi eno,ki so ji 3x delali ZO,pa se je mali vsakič nazaj obrnil.Je bila že naročena na CR,na koncu je šla rodit vaginalno in je bila vsa potrgana.Bi bilo bolje,ko bi opravili CR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
10.3.2010 9:29:56   
tilči
Pri nas se je pa čisto umirilo.No,malo še piha,snega pa tudi ni skoraj ničuser posted image
Upam,da to ostane
koliko imate drugje snega,da se pripravim za popoldne

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
10.3.2010 10:17:18   
špelin@
Kaj naj dedcu pripravim za mučenike? Kup snega - mu naredim snežaka??? user posted image

Sem ravno iz trgovine - zadnjič me je kasso "zrajcala" z njoki, ampak sem ugotovila, da mi je zmanjkalo krompirja.

Mi boste malo pomagale? Za prihodnji vikend (20. marec) bi rada našla kakšno čimbolj ugodno ponudno slovenskih term, hotelov ipd. od Primorske do Štajerske (Prekmurje ne pride v poštev, ker gremo gor maja) za dve osebi, najraje dve nočitvi (s petka na soboto in s sobote na nedeljo). A je kje kaj finega?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
10.3.2010 10:20:57   
kasso

Kaj naj dedcu pripravim za mučenike? Kup snega - mu naredim snežaka??? user posted image

Sem ravno iz trgovine - zadnjič me je kasso "zrajcala" z njoki, ampak sem ugotovila, da mi je zmanjkalo krompirja.

Mi boste malo pomagale? Za prihodnji vikend (20. marec) bi rada našla kakšno čimbolj ugodno ponudno slovenskih term, hotelov ipd. od Primorske do Štajerske (Prekmurje ne pride v poštev, ker gremo gor maja) za dve osebi, najraje dve nočitvi (s petka na soboto in s sobote na nedeljo). A je kje kaj finega?

Sej boš naredila njoke ;)

Glede slovensih term pa res ne vem veliko.user posted image Najboljše da pokličeš in povprašaš.

< Sporočilo je popravil kasso -- 10.3.2010 10:21:20 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
10.3.2010 10:40:35   
špelin@
Kaj pravite na tole:
http://www.terme-catez.si/si/obala/ugodno/?pid=634

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
10.3.2010 10:40:46   
Anonimen
Pa kaj je s tem rr, kr neki ni delu spetuser posted image

špelin@ pojma nimam za toplice. a to te bo tvoj pelu za roj.dan

Tilči pr ns se je tud umiril, sam še mal naletava.

joj kolk je Taj sitenuser posted image , nč mu ni všeč, sam dere se. zaspan pa ne spat, jao men se bo zmešal

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3342
10.3.2010 10:46:26   
špelin@

Pa kaj je s tem rr, kr neki ni delu spetuser posted image

špelin@ pojma nimam za toplice. a to te bo tvoj pelu za roj.dan
Ja, je nekaj omenil... Zdaj pa moram hitro kaj najti, preden se premisli, je potem že malo jamral - saj veš: kuj železo, dokler je vroče user posted image

Tilči pr ns se je tud umiril, sam še mal naletava.

joj kolk je Taj sitenuser posted image , nč mu ni všeč, sam dere se. zaspan pa ne spat, jao men se bo zmešal
user posted image Ven bi šel user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
10.3.2010 10:49:52   
špelin@
Jao, se ne morem spomnit - katere so že tiste toplice na Hrvaškem, takoj čez mejo od Podčetrtka??

Aaaaaaa, mi je potegnilo: Terme Tuhelj.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 10.3.2010 10:50:45 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
10.3.2010 10:50:35   
kasso

Kaj pravite na tole:

Me moti, ker je hotel v centru Kopra, vse ugodnosti pa na drugem koncu v Žusterni

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
10.3.2010 10:52:53   
špelin@

Kaj pravite na tole:

Me moti, ker je hotel v centru Kopra, vse ugodnosti pa na drugem koncu v Žusterni

Aha, vidiš, tole je dobrodošla informacija. A je daleč od ene do druge lokacije - se da it peš?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
10.3.2010 10:57:18   
kasso

Kaj pravite na tole:

Aha, vidiš, tole je dobrodošla informacija. A je daleč od ene do druge lokacije - se da it peš?

Evo http://www.viamichelin.co.uk/web/Itineraires
slaba 2 km, ja seveda se da it peš.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
10.3.2010 10:59:58   
špelin@

Kaj pravite na tole:

Evo http://www.viamichelin.co.uk/web/Itineraires
slaba 2 km, ja seveda se da it peš.

O, potem je pa ok user posted image Itak bi se rada malo sprehajala (menda se bo burja do takrat že umirila user posted image ), ker moj dec bi se samo vozil...

Pišuka, jaz že sama pri sebi plane delam, pa niti varstva za otroke še nimam user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
10.3.2010 11:25:10   
tilči
Kajdela olje čajevca,saj to ne moreš verjeti,če ne sprobaš!Včeraj sem Tilnu parkrat  namazala glavo z njim,razredčenega z vodo in mu je že precej prhljaja izginilo.Tudi praska se že manjuser posted image user posted image To mi delej!user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
10.3.2010 11:27:20   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Kajdela olje čajevca,saj to ne moreš verjeti,če ne sprobaš!Včeraj sem Tilnu parkrat  namazala glavo z njim,razredčenega z vodo in mu je že precej prhljaja izginilo.Tudi praska se že manjuser posted image user posted image To mi delej!user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?