Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 12:37:56
|
|
|
|
Jutta
|
Zdravo punce. Sneg, sneg, sneg... Evo samo komentar na hrano iz vrtca... Baje je ful od vrtca do vrtca različno. Odvisno pač od politike vrtca in od kuharjev... Moja prijateljica ima prijateljico, ki dela v kuhinji vrtca, v katerega gre naš Vid in baje se ful trudijo za zdravo prehrano... Ne vem sicer, če je res, upam pa da ne uporabljajo vegete in podobnega sranja, ker potem bo naš Vid pikast hodil domov...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 12:39:20
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm evo mali še spančka, Miha je glih prdrsal..zdej mal malčva...enga egota pa kos pirinega kruha jz morm pa počas eno korenkovo juhco nardit, pol bomo pa v pečici polovice krompirja,pa porovo omakco za sladico oziroma verjetno kr večerjo bo pa narastek iz prosene kaše in kompot sjmm plizzz recept za ta narastek
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 12:39:55
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Zdravo punce. Sneg, sneg, sneg... Evo samo komentar na hrano iz vrtca... Baje je ful od vrtca do vrtca različno. Odvisno pač od politike vrtca in od kuharjev... Moja prijateljica ima prijateljico, ki dela v kuhinji vrtca, v katerega gre naš Vid in baje se ful trudijo za zdravo prehrano... Ne vem sicer, če je res, upam pa da ne uporabljajo vegete in podobnega sranja, ker potem bo naš Vid pikast hodil domov... moj brat dela v šentviškem vrtcu v Lj in ful zdravo kuhajo, vsak teden orečekiram jedilnik, še kako idejo dobim..in pravi nobenih dodatkov, soli in sladkorja pa bol za vzorc
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 12:41:20
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Zdravo punce. Sneg, sneg, sneg... Evo samo komentar na hrano iz vrtca... Baje je ful od vrtca do vrtca različno. Odvisno pač od politike vrtca in od kuharjev... Moja prijateljica ima prijateljico, ki dela v kuhinji vrtca, v katerega gre naš Vid in baje se ful trudijo za zdravo prehrano... Ne vem sicer, če je res, upam pa da ne uporabljajo vegete in podobnega sranja, ker potem bo naš Vid pikast hodil domov... moj brat dela v šentviškem vrtcu v Lj in ful zdravo kuhajo, vsak teden orečekiram jedilnik, še kako idejo dobim..in pravi nobenih dodatkov, soli in sladkorja pa bol za vzorc no super pol pa upam, da je sam tle tko.... sj če taščica kej kiksne pa itak pol jst popoldne popravim, k se res pazim in ji dajem zdravo za jest....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 12:44:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce eto pa sem grešila- sem naredla zelenjavno rižotko in jo tud jedla se mi je tok zaluštalo prave hrane da nisem mim mogla Grem kuhno pospravt potem pa en obisk dobim, si bom takrat eno kavico privoščila nič hudega sej bo jst sem na tej dijeti zdržala dober teden pol sem pa rekla, da pač to ni zame ker to je blo mučenje.... no zdej jem vse kar imam rada sam meseka ne in sladkarij in sem se dons tehtala in imam 115,3kg začela sem 122,7 .... 15.2 s tem da sem 15 in 16 jedla meso potem 17 je pa nastopu post.... no pa mi ni težko ker jem tako riž kot testenike, kruh...... in je ful lažje ničesar ne pogrešam ker je najin jedilnik ful raznolik..... sama si si zadala cilj in veš da ga lahko dosežeš sma včasih je treba izbrat malo lažjo pot go urša , go urša , go urša jst sem pa spet me zajebava že spet rahlo krvavim a bom res celo življenje imela težave s tem včasih me kr ma da bi šla do G in da mi da KT ampak kaj k si želimo še enega .... sam zdej s emormo najprej preselit pa rada bi vsaj na 100 shujšala prej če bom pa še več pa še boljše.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 12:44:35
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm evo mali še spančka, Miha je glih prdrsal..zdej mal malčva...enga egota pa kos pirinega kruha jz morm pa počas eno korenkovo juhco nardit, pol bomo pa v pečici polovice krompirja,pa porovo omakco za sladico oziroma verjetno kr večerjo bo pa narastek iz prosene kaše in kompot sjmm plizzz recept za ta narastek RECEPT skuhaš kašo po navodilih...jz jo iz 1 litra mleka, pa ščep soli, pa eno košček...mogoče za pol velike žlice masla...pol jo mal ohladim, ta cajt pa 2 rumenjaka zmešam z 2 žlicama rjavega sladkorja in vanilijevo esenco...1 malo žličko..umešam med kašo, potem naredim sneg iz beljakov in nato ga rahlo primešam kaši...na koncu pa naribam 2 jabolka in dodam mal cimeta pa dobro umešam v kašo...potem pa v pekač....v ogreto pečico za slabe pol urce na 180 , da se zlatorumeno zapeče.......po želji pa lahk dodaš glih katerokoli sadje...fajn je tud suhimi slivami..ki jih predhodno namočiš
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 12:45:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Zdravo punce. Sneg, sneg, sneg... Evo samo komentar na hrano iz vrtca... Baje je ful od vrtca do vrtca različno. Odvisno pač od politike vrtca in od kuharjev... Moja prijateljica ima prijateljico, ki dela v kuhinji vrtca, v katerega gre naš Vid in baje se ful trudijo za zdravo prehrano... Ne vem sicer, če je res, upam pa da ne uporabljajo vegete in podobnega sranja, ker potem bo naš Vid pikast hodil domov... jst doma uporabljam vegeto pa nismo nič pikasti pa tud jušne kocke uporabljam in tud čvepčiče je že jedel.......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 12:47:39
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm evo mali še spančka, Miha je glih prdrsal..zdej mal malčva...enga egota pa kos pirinega kruha jz morm pa počas eno korenkovo juhco nardit, pol bomo pa v pečici polovice krompirja,pa porovo omakco za sladico oziroma verjetno kr večerjo bo pa narastek iz prosene kaše in kompot sjmm plizzz recept za ta narastek RECEPT skuhaš kašo po navodilih...jz jo iz 1 litra mleka, pa ščep soli, pa eno košček...mogoče za pol velike žlice masla...pol jo mal ohladim, ta cajt pa 2 rumenjaka zmešam z 2 žlicama rjavega sladkorja in vanilijevo esenco...1 malo žličko..umešam med kašo, potem naredim sneg iz beljakov in nato ga rahlo primešam kaši...na koncu pa naribam 2 jabolka in dodam mal cimeta pa dobro umešam v kašo...potem pa v pekač....v ogreto pečico za slabe pol urce na 180 , da se zlatorumeno zapeče.......po želji pa lahk dodaš glih katerokoli sadje...fajn je tud suhimi slivami..ki jih predhodno namočiš njamiiii super....pa lahko pol to eva je naslednji dan, če bi jst že zvečer prpravla?? lahko sam u mikri pogrejejo??
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 12:47:39
|
|
|
|
Katjusa
|
mi imamo pa danes boranjo brez mesa kot mi je predlahala sjmm mogoče sem kejs pustila in dodala krompirček ampak diši čudovito kaka je pa po okusu vam pa mal kasneje povem.... si jo morem najprej zagret sem sinoči kuhala pa je mamica prišla in s eni mogla načudit kako v naši kuhinji lepo diši
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 12:49:45
|
|
|
|
Čebel@
|
tole sem včeraj kupila a je taprav?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 12:53:15
|
|
|
|
claud
|
Hej hoj! Mi smo bli dons po opravkih.... Zjutri najprej na banko po en hiter kredit, da dobim ta teden en avtoček Pa na občino zrihtat začasno prebivališče, pa u vrtec oddat vlogo....itd. Ju3 mam že en razgovor za službo!!!!! Se že takoj sliši bolje kot tisto zadnjič Bomo vidl kako bo.... Dietkarce svaka čast Tamika Hrana....mam srečo ker se vsi trudimo da kuhamo in jemo zdravo.....včasih se zgodi kakšno cvrtje piščanca in ga dam tud Larissi ampak sam meso, tiste drobtine dam stran.... Vegete mi tud ne uporabljamo.... Je pa tko blo spet da mi je učer na pregledu spet zarad teže neki težila...miljaužnt vprašanj, kako je lahko tko pol je pa pogruntala da sva oba pr ta visokih in da sm jst tud bl k ne posušena.... No pol se je umirila Drugač pa mi nobene stvari ne pasiramo več, večinoma hoče vse jest sama, sadja nč ne kombiniram, ga kr v roke prime in je.... Sneg
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 12:54:21
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Zdravo punce. Sneg, sneg, sneg... Evo samo komentar na hrano iz vrtca... Baje je ful od vrtca do vrtca različno. Odvisno pač od politike vrtca in od kuharjev... Moja prijateljica ima prijateljico, ki dela v kuhinji vrtca, v katerega gre naš Vid in baje se ful trudijo za zdravo prehrano... Ne vem sicer, če je res, upam pa da ne uporabljajo vegete in podobnega sranja, ker potem bo naš Vid pikast hodil domov... jst doma uporabljam vegeto pa nismo nič pikasti pa tud jušne kocke uporabljam in tud čvepčiče je že jedel....... ja jz tud včasih uporabim kako kocko od alnature..pa nismo imeli težav do sedaj...se pa nagibam bol k svežim zeliščem z domače okenske police kot pa kej drugega
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 12:55:38
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm evo mali še spančka, Miha je glih prdrsal..zdej mal malčva...enga egota pa kos pirinega kruha jz morm pa počas eno korenkovo juhco nardit, pol bomo pa v pečici polovice krompirja,pa porovo omakco za sladico oziroma verjetno kr večerjo bo pa narastek iz prosene kaše in kompot sjmm plizzz recept za ta narastek RECEPT skuhaš kašo po navodilih...jz jo iz 1 litra mleka, pa ščep soli, pa eno košček...mogoče za pol velike žlice masla...pol jo mal ohladim, ta cajt pa 2 rumenjaka zmešam z 2 žlicama rjavega sladkorja in vanilijevo esenco...1 malo žličko..umešam med kašo, potem naredim sneg iz beljakov in nato ga rahlo primešam kaši...na koncu pa naribam 2 jabolka in dodam mal cimeta pa dobro umešam v kašo...potem pa v pekač....v ogreto pečico za slabe pol urce na 180 , da se zlatorumeno zapeče.......po želji pa lahk dodaš glih katerokoli sadje...fajn je tud suhimi slivami..ki jih predhodno namočiš njamiiii super....pa lahko pol to eva je naslednji dan, če bi jst že zvečer prpravla?? lahko sam u mikri pogrejejo?? ja, seveda..sej je ok hladno ali toplo...naši še malo javorjevega sirupa gor polijejo in je fajn
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 12:57:03
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tole sem včeraj kupila a je taprav? ja, ta prav! tist v rumeni pakungi je pa še bolš za mlečni zdrob...ta je pa fino za kake cmokce...sam je tud za mlečnega ok
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 12:59:30
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Hej hoj! Mi smo bli dons po opravkih.... Zjutri najprej na banko po en hiter kredit, da dobim ta teden en avtoček Pa na občino zrihtat začasno prebivališče, pa u vrtec oddat vlogo....itd. Ju3 mam že en razgovor za službo!!!!! Se že takoj sliši bolje kot tisto zadnjič Bomo vidl kako bo.... Dietkarce svaka čast Tamika Hrana....mam srečo ker se vsi trudimo da kuhamo in jemo zdravo.....včasih se zgodi kakšno cvrtje piščanca in ga dam tud Larissi ampak sam meso, tiste drobtine dam stran.... Vegete mi tud ne uporabljamo.... Je pa tko blo spet da mi je učer na pregledu spet zarad teže neki težila...miljaužnt vprašanj, kako je lahko tko pol je pa pogruntala da sva oba pr ta visokih in da sm jst tud bl k ne posušena.... No pol se je umirila Drugač pa mi nobene stvari ne pasiramo več, večinoma hoče vse jest sama, sadja nč ne kombiniram, ga kr v roke prime in je.... Sneg za kaj že so vam zaradi teže težil?????KOK pa ima???..naš je imel 10350 pri 79,8 cm..pa je reku P, da je super
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 12:59:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tole sem včeraj kupila a je taprav? ja, ta prav! tist v rumeni pakungi je pa še bolš za mlečni zdrob...ta je pa fino za kake cmokce...sam je tud za mlečnega ok so imeli samo tega in lumpijevega ...tok da vem za drugič
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 13:00:39
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tole sem včeraj kupila a je taprav? ja, ta prav! tist v rumeni pakungi je pa še bolš za mlečni zdrob...ta je pa fino za kake cmokce...sam je tud za mlečnega ok so imeli samo tega in lumpijevega ...tok da vem za drugič sej Lumpi je tak k ta rumen...joj, sorči..sej nism hotla kej zakomplicirat...gres je pač gres
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 13:01:09
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm evo mali še spančka, Miha je glih prdrsal..zdej mal malčva...enga egota pa kos pirinega kruha jz morm pa počas eno korenkovo juhco nardit, pol bomo pa v pečici polovice krompirja,pa porovo omakco za sladico oziroma verjetno kr večerjo bo pa narastek iz prosene kaše in kompot sjmm plizzz recept za ta narastek RECEPT skuhaš kašo po navodilih...jz jo iz 1 litra mleka, pa ščep soli, pa eno košček...mogoče za pol velike žlice masla...pol jo mal ohladim, ta cajt pa 2 rumenjaka zmešam z 2 žlicama rjavega sladkorja in vanilijevo esenco...1 malo žličko..umešam med kašo, potem naredim sneg iz beljakov in nato ga rahlo primešam kaši...na koncu pa naribam 2 jabolka in dodam mal cimeta pa dobro umešam v kašo...potem pa v pekač....v ogreto pečico za slabe pol urce na 180 , da se zlatorumeno zapeče.......po želji pa lahk dodaš glih katerokoli sadje...fajn je tud suhimi slivami..ki jih predhodno namočiš njamiiii super....pa lahko pol to eva je naslednji dan, če bi jst že zvečer prpravla?? lahko sam u mikri pogrejejo?? ja, seveda..sej je ok hladno ali toplo...naši še malo javorjevega sirupa gor polijejo in je fajn ej ta javorjev sirup je pa ful popularen - sploh u ameriških filmih - alias palačinke sam jst ga pa sploh ne prakticiram....za kaj se ga pa vse da uporabit? za kaj ga ti vse uporabljaš??
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 13:02:44
|
|
|
|
sjmm
|
no, bejbe...sem en kapučinček spila...a ga pijete z vodo al z mlekom??? jz z vodo, ker je pol tu mač kalorij, če ga z mlekom evo še en za vas...pol pa tečem kuhat
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 13:03:09
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: claud Hej hoj! Mi smo bli dons po opravkih.... Zjutri najprej na banko po en hiter kredit, da dobim ta teden en avtoček Pa na občino zrihtat začasno prebivališče, pa u vrtec oddat vlogo....itd. Ju3 mam že en razgovor za službo!!!!! Se že takoj sliši bolje kot tisto zadnjič Bomo vidl kako bo.... Dietkarce svaka čast Tamika Hrana....mam srečo ker se vsi trudimo da kuhamo in jemo zdravo.....včasih se zgodi kakšno cvrtje piščanca in ga dam tud Larissi ampak sam meso, tiste drobtine dam stran.... Vegete mi tud ne uporabljamo.... Je pa tko blo spet da mi je učer na pregledu spet zarad teže neki težila...miljaužnt vprašanj, kako je lahko tko pol je pa pogruntala da sva oba pr ta visokih in da sm jst tud bl k ne posušena.... No pol se je umirila Drugač pa mi nobene stvari ne pasiramo več, večinoma hoče vse jest sama, sadja nč ne kombiniram, ga kr v roke prime in je.... Sneg za kaj že so vam zaradi teže težil?????KOK pa ima???..naš je imel 10350 pri 79,8 cm..pa je reku P, da je super mi smo mel pa 9400 pa 79 pa je blo tud cool
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 13:03:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tole sem včeraj kupila a je taprav? ja, ta prav! tist v rumeni pakungi je pa še bolš za mlečni zdrob...ta je pa fino za kake cmokce...sam je tud za mlečnega ok so imeli samo tega in lumpijevega ...tok da vem za drugič sej Lumpi je tak k ta rumen...joj, sorči..sej nism hotla kej zakomplicirat...gres je pač gres ok tenks
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 13:04:22
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm evo mali še spančka, Miha je glih prdrsal..zdej mal malčva...enga egota pa kos pirinega kruha jz morm pa počas eno korenkovo juhco nardit, pol bomo pa v pečici polovice krompirja,pa porovo omakco za sladico oziroma verjetno kr večerjo bo pa narastek iz prosene kaše in kompot sjmm plizzz recept za ta narastek RECEPT skuhaš kašo po navodilih...jz jo iz 1 litra mleka, pa ščep soli, pa eno košček...mogoče za pol velike žlice masla...pol jo mal ohladim, ta cajt pa 2 rumenjaka zmešam z 2 žlicama rjavega sladkorja in vanilijevo esenco...1 malo žličko..umešam med kašo, potem naredim sneg iz beljakov in nato ga rahlo primešam kaši...na koncu pa naribam 2 jabolka in dodam mal cimeta pa dobro umešam v kašo...potem pa v pekač....v ogreto pečico za slabe pol urce na 180 , da se zlatorumeno zapeče.......po želji pa lahk dodaš glih katerokoli sadje...fajn je tud suhimi slivami..ki jih predhodno namočiš njamiiii super....pa lahko pol to eva je naslednji dan, če bi jst že zvečer prpravla?? lahko sam u mikri pogrejejo?? ja, seveda..sej je ok hladno ali toplo...naši še malo javorjevega sirupa gor polijejo in je fajn ej ta javorjev sirup je pa ful popularen - sploh u ameriških filmih - alias palačinke sam jst ga pa sploh ne prakticiram....za kaj se ga pa vse da uporabit? za kaj ga ti vse uporabljaš?? včasih zamenjam sladkor v kakih domačih polnozrnatih piškotih, pa za na palačinke ali pa šmorn tudi, pa kak narastek ali pa mlečni riž, pa na panna cotto tud paše....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 13:04:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tole sem včeraj kupila a je taprav? ja, ta prav! tist v rumeni pakungi je pa še bolš za mlečni zdrob...ta je pa fino za kake cmokce...sam je tud za mlečnega ok kako pa nardiš cmoke ????a velja kr navaden pšenični zdrob al morem prav griz kupit?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 13:05:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm a ga pijete z vodo al z mlekom??? jaz ga ne pijem(kofeta sploh),moj mož ga pije pa z vodo,ker mu je bolj piten kot z mlekom
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 13:06:10
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tole sem včeraj kupila a je taprav? ja, ta prav! tist v rumeni pakungi je pa še bolš za mlečni zdrob...ta je pa fino za kake cmokce...sam je tud za mlečnega ok kako pa nardiš cmoke ????a velja kr navaden pšenični zdrob al morem prav griz kupit? jz delam cmoke iz tega na slikci...ti napišem recept..sam ga grem poiskat..pa juhco prstavt ..ok!?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?