|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
10.3.2010 10:51:12   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

mene je tudi odrezalo od rr-jauser posted image user posted image user posted image

tamika.......lep danuser posted image

petrušk......user posted image user posted image user posted image  da rita že boljše.....a ti tašča mirka Evo?....pri nas jo tudi kar malo po svoje futra ampak mi HB vse pove in ji ne da tistega kar še ni jedla(jagode,med,...)......pri nas pije le iz aventove flaške(navadne)-drugi kljunčki ji niso ok in je raje žejnauser posted image

deja.....tale hohtarca pa no comentuser posted image .......upam da boš uštimala tko kot je trebauser posted image user posted image user posted image

sjmm....a pri vas je pa spet mamamanija-naj ga hitro tečnoritis spustiuser posted image

ajvy....dober dan in dober tek.....naj ti služba midne tik takuser posted image

ja tašča jo merka ja....ja sj moja tud ne daje jagod, pa medu, ....sam pri kakšnem krompirčku na svinski masti alpa ocvirkih pa krvavici, pa svinjskih hrenovkah pa domačem mleku, k rata čist lišajasta pa to je pa ne prestavim pa da si bog....k itak ne zna kuhat drugač k na masti....no ja upam da ja....sam rajš ne vprašam :)

tud pr nas je rajš žejna k da bi iz česa druzga pila

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 976
10.3.2010 10:52:23   
Urša08
Je pa zgleda Žigca kar zmatralo tole cepljenje, je koj zaspal in še zdaj pančka. Upam da ne bo kake reakcije.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 977
10.3.2010 11:00:48   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika sem pozabla da maš ta starejšga že v šoli in ne more kr špricatuser posted image user posted image user posted image user posted image Potem pa danes izkoristi ata in mal počivaj - a pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je že stisnil rep med noge user posted image user posted image user posted image user posted image

ooo, to pa ni lepo....ma ti rečm k moj...zjutri prav...ej dons sem pa doma...kva bomo počel...pa zvoni gsm...ja, ja, že tečem, koj pridem...bomo zrihtal...mislm....jz pa tok eni načrtovuser posted image user posted image

službo ima od 7-12 in od 14 - 17, sam dokler je vse ok, ni blema user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 978
10.3.2010 11:03:23   
TAMIKA3
tristan  user posted image  

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 979
10.3.2010 11:04:23   
TAMIKA3

Je pa zgleda Žigca kar zmatralo tole cepljenje, je koj zaspal in še zdaj pančka. Upam da ne bo kake reakcije.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 980
10.3.2010 11:12:13   
Katjusa

Aja moja tehtnica kaže -2,8user posted image tehtala sem se zjutraj

user posted image user posted image user posted image user posted image pridna:)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 981
10.3.2010 11:12:19   
Katjusa

jutrouser posted image
sem komaj prišla do računalnika, ga je moj zasedel, ker mu ni bilo za v službo iti user posted image user posted image

mi je poznano to, da možeki radi zasedejo računalnikuser posted image user posted image user posted image user posted image A mata vse otročke doma?

zato pa imamo mi 3 računalnikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 982
10.3.2010 11:12:23   
Katjusa

bošček zdej se mu pa res že vleče toleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 983
10.3.2010 11:12:31   
Čebel@

revček nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 984
10.3.2010 11:13:16   
Čebel@

mi smo imeli pikice,ampak niso nič srbele tko da ni bilo panike

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 985
10.3.2010 11:13:17   
Katjusa

benjamin je bil tud tist dan k je bil cepljen bolj k ne speč.... ostalega ni blo....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 986
10.3.2010 11:13:54   
Čebel@
katjuša.......dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 987
10.3.2010 11:13:56   
Katjusa
dobro jutro:)

zdle sem vam poslala na mail naš letak z velikonočnimi voščilnicami in prosim ne bit hude:)  mal reklame si morem delat:)

če je katara dobla 2 maila se opravičujem.....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 988
10.3.2010 11:14:07   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Aja moja tehtnica kaže -2,8user posted image tehtala sem se zjutraj

user posted image user posted image user posted image user posted image pridna:)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 989
10.3.2010 11:14:22   
Katjusa

katjuša.......dobro jutrouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 990
10.3.2010 11:15:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

mene je tudi odrezalo od rr-jauser posted image user posted image user posted image

petrušk......user posted image user posted image user posted image  da rita že boljše.....a ti tašča mirka Evo?....pri nas jo tudi kar malo po svoje futra ampak mi HB vse pove in ji ne da tistega kar še ni jedla(jagode,med,...)......pri nas pije le iz aventove flaške(navadne)-drugi kljunčki ji niso ok in je raje žejnauser posted image

deja.....tale hohtarca pa no comentuser posted image .......upam da boš uštimala tko kot je trebauser posted image user posted image user posted image

sjmm....a pri vas je pa spet mamamanija-naj ga hitro tečnoritis spustiuser posted image

ja tašča jo merka ja....ja sj moja tud ne daje jagod, pa medu, ....sam pri kakšnem krompirčku na svinski masti alpa ocvirkih pa krvavici, pa svinjskih hrenovkah pa domačem mleku, k rata čist lišajasta pa to je pa ne prestavim pa da si bog....k itak ne zna kuhat drugač k na masti....no ja upam da ja....sam rajš ne vprašam :)

a res?.....jaz moji tašči kar v pisker dam za Hano,ona le vodo dolije in posoli in na koncu spasira....ji pa zdele par dni daje ene čudne deserte iz banane,ampak Hani nič ne škodi tko da ji ne težim

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 991
10.3.2010 11:16:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dobro jutro:)

zdle sem vam poslala na mail naš letak z velikonočnimi voščilnicami in prosim ne bit hude:)  mal reklame si morem delat:)

če je katara dobla 2 maila se opravičujem.....

bom pogledalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 992
10.3.2010 11:17:33   
Čebel@
malico je celo zbasalauser posted image user posted image user posted image sem ji dala pa malo mangota,pol banane in 1 jabolko+1 piškotekuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 993
10.3.2010 11:20:20   
Katjusa
evo tole še prpopam pol vam dam pa miruser posted image user posted image user posted image user posted image no mislim kar se tiče voščilnicuser posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 994
10.3.2010 11:20:54   
Katjusa

malico je celo zbasalauser posted image user posted image user posted image sem ji dala pa malo mangota,pol banane in 1 jabolko+1 piškotekuser posted image

pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image naš je šele dober zajtrk pojeduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 995
10.3.2010 11:22:37   
Čebel@
katjuša.......full so lepe voščilniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 996
10.3.2010 11:23:41   
Čebel@
no Hana se naliva s čajem-ga ziher pol leta ni hotla pit(je pila le razrečen kompot),no danes sem ji ga pa spet ponudila in pijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 997
10.3.2010 11:24:11   
Čebel@
a imate ve tudi rr čist na levi strani ekrana?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 998
10.3.2010 11:26:48   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

a res?.....jaz moji tašči kar v pisker dam za Hano,ona le vodo dolije in posoli in na koncu spasira....ji pa zdele par dni daje ene čudne deserte iz banane,ampak Hani nič ne škodi tko da ji ne težim

pr men to nebi palilo....že golaž k mam u skrini nakuhanga posebej za evo pa juhico...da nauš mislla da ji kej da user posted image user posted image
kar se tega tiče je res svojeglava...pa po 3x na teden pudinge pa take fore - vse na domačem mleku k je too much premočen....sm ji zanč kr alpsko mleko pa smetano dol nesla in rekla nej ji sam ta mlek daje

pa non stop neki piškoti pa čokolade pa tako....čaj sm zanalašč prah kupla in rekla da obvezno sam 1 žličko na flašo....ker drgače je to 4 žlice cukra na dva deci čaja - no comment

od začetka smo pa sploh mel probleme s pitjem čaja...skoz jo je filala...po 6 flaš dokler nism s šihta pršla - pa sm po 6 ur delala na začetku...pol je bla pa skoz polulana kot balon - pol sm pa zanorela da nej ne pretirava, ker 1 leto star otrok res ne rab tolk pit, no pol smo pa pršli na 1-2 flaši maksimalno....

od mojga nečakinja se je prej merkala pr njej....je res full buška...ma trebušček, da ni šans da obleče kavbojke - sam trenerkice....ful je ješča, to je za tašče itak zakon...in jo je pitala k prašička (brez zamere - ampak beri krvavico za zajtrk pa klobaso pa take fore, pa 2 pečena jajca....), zraven vse te hrane pa še 8 flaš čaja od 8h do 4h.....čaj pa je bil 2 dl vode + 1 limona + tona cukra pa še meduser posted image user posted image user posted image

no a zj vidte zakaj pizdim tolk zarad tega futranja in hranjenja pr nas doma

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 999
10.3.2010 11:26:59   
Urša08

Tamika ojoj bogi Tristan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dej povej a se ti že meša od vsega skupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?