|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
10.3.2010 9:17:43   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika sem pozabla da maš ta starejšga že v šoli in ne more kr špricatuser posted image user posted image user posted image user posted image Potem pa danes izkoristi ata in mal počivaj - a pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je že stisnil rep med noge user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 951
10.3.2010 9:18:16   
petrušk_

čebel@ jaz mu manga še nisem dala. Probaj z banano - ta ponavad kr povsod pašeuser posted image Kolk obrokov ma Hana? Žiga ima 5 obrokov, zjutraj ponavadi kaka mlečna kašica ala gres, polenta, čokolešnik včasih tud kruh z namazom in kakav, potem ima za malico sadje, sledi kosilo, popoldanska malica je ponavadi skutka, jogurt, včasih puding, pa večerja mlečna kašica al pa kej na kruhku + kakav.

sem se čist razpisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

pr nas je podobno, sam da za dopoldne ne vem kolk jo pitajo.....rajš ne vprašam, ker vem da tašča sam da eva mal zajamra leta okrog nje s hrano....sovražim touser posted image user posted image ...ampak....pustmo stat

ej kakav...a mu daš v flaši al vaši otroci že po kozarčku pijejo...evi namreč to ne znese...kako pa naj bi delovala slamca ji pa itak sploh ni jasn.....no ja zj je že mal napredka....že vsaj ven piha user posted image user posted image

ful ma rada hrenovko....res obožuje jo....no verjetn tud zato k ji jo ponudim 1x na 14 dni....hehe....drgač ji pa jogurte turim....otroških sploh ne mara....najboljša je aktivija, sploh takrat k jo z očitam skupi papcata

no sm se še jst mal razpisala...

ritka baje mal boljš - poroča oči, k je dons domauser posted image user posted image user posted image
sm jo pa včeri namakala v kopeli iz hrastovega lubja, pol pa kombinacija daktarina in praška paste

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 952
10.3.2010 9:19:07   
Urša08
Tamika Onasiss zanima prek katere agencije greste na Rab na dopust? Prosim odgovori - zdej je že dvakrat spraševala, pa sem rekla da te ob priliki povprašam - hvala ti

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 953
10.3.2010 9:21:50   
Urša08
petrušk Žigu dam kakav kar v magični lonček. Iz kozarčka pije če mu ga držim, samostojno pa tako da se polijeuser posted image user posted image user posted image user posted image Mleka žal ne mara zato pa dobi kakav. S slamco je najlažje učit tako da mu daš sokec in mal vn stisneš da on pogrunta sistem. Ga še ne navajam - zakaj ne - pojma nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 954
10.3.2010 9:22:35   
Urša08
Sjmm in reckova dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 955
10.3.2010 9:23:20   
TAMIKA3
ONASSIS
RAB HN SAN MARINO HOTEL LOPAR (ta je za socialne probleme user posted image user posted image user posted image user posted image - je neobnovljen, brez klime) - RELAX, ker je cenejši od Sončka cca.200€, drugače smo pa dve leti hodili s sončkom
TERMIN: 3.7. - 17.7.
upam, da sem kaj pomagalauser posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 10.3.2010 9:24:34 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 956
10.3.2010 9:27:15   
Urša08
Tamika a smem vprašat kolk vas pride tale hotel? A je za otroke kej popusta?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 957
10.3.2010 9:28:14   
TAMIKA3
A VSE ZAJTRKUJETE user posted image

user posted image

dober tek user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 958
10.3.2010 9:29:17   
TAMIKA3
pri nas je že vse belo user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 959
10.3.2010 9:30:00   
TAMIKA3
user posted image user posted image user posted image mi ne pokaže zadnje strani user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 960
10.3.2010 9:30:26   
Deja
čebel@ - hvala ti za informacije... bom šla še enkrat zatežit pa ima da mi da....

sej sem vedela da me bo zajeb***** ob prvi priliki ko bo lahko.
ona je namreč edina splošna zdravnica v našem kraju in skoraj vsi vozijo svoje otroke k njej...
jaz pa sem želela da moj otrok hodi k pediatru in zato ga nisem peljala k njej.
In ko je bil star par mesecev me je na cesti zasliševala zakaj ga nisem pripeljala na pregled... in na koncu sem jaz tista ki brezveze kompliciram ko pa želim le najboljše za svojega otroka...user posted image

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 961
10.3.2010 10:13:31   
TAMIKA3

Tamika a smem vprašat kolk vas pride tale hotel? A je za otroke kej popusta?

točne cifre ne vem, ker je moj rihtal - cca.1900€, smo pa v dveh sobah, mislim, da sta tristan in mai zastonj
en otrok do drugega leta in en otrok do šestega leta zastonj

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 10.3.2010 10:18:50 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 962
10.3.2010 10:13:52   
sjmm
Dan!

Kr uspešna nočka!

sam je še zmer tečkica...se ne smem tud premaknit od njega...zdej sem mu dala en lonec velikih kamno z morja...pa si jih ogleduje...3 minute mogoče???

urša...jz sem tud pozabla knjižco pa niso nč težil...eni so res modeliuser posted image
U sem glih hotla mal po jedilniku bejbijev, no, mačkov povprašat, pa si že napisala, no, tkole pa naš papca:
okol 6h....150-200am + 7 žit
zajtrk....200 mlečne kašice, gres, polenta
malica...jogurt + sadje ali sam sadje
kosilo....juhica, glavna jed ali mineštra oziroma gosta juha + kak posladek( puding, skuta, pol palačinke)
malica....sadje ali jogurt...včasih samo piškot ali mandarinca, če je blo kosilo bol pozno
večerja....podobno kot zajtrk
pred spanjem...tam do 150am ali napitek od milupe

mango....ponavadi mešam z banano

tamika...vau tvoj zu hause....to se pa ne zgodi velikat k je bol tak k mojuser posted image user posted image user posted image , kako kej tristan??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse - kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem še mal prečekirat kva ste načvekaleuser posted image

kolumbo...kako ste kaj pri vas????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 963
10.3.2010 10:15:59   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

čebel@ jaz mu manga še nisem dala. Probaj z banano - ta ponavad kr povsod pašeuser posted image Kolk obrokov ma Hana? Žiga ima 5 obrokov, zjutraj ponavadi kaka mlečna kašica ala gres, polenta, čokolešnik včasih tud kruh z namazom in kakav, potem ima za malico sadje, sledi kosilo, popoldanska malica je ponavadi skutka, jogurt, včasih puding, pa večerja mlečna kašica al pa kej na kruhku + kakav.

sem se čist razpisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

pr nas je podobno, sam da za dopoldne ne vem kolk jo pitajo.....rajš ne vprašam, ker vem da tašča sam da eva mal zajamra leta okrog nje s hrano....sovražim touser posted image user posted image ...ampak....pustmo stat

ej kakav...a mu daš v flaši al vaši otroci že po kozarčku pijejo...evi namreč to ne znese...kako pa naj bi delovala slamca ji pa itak sploh ni jasn.....no ja zj je že mal napredka....že vsaj ven piha user posted image user posted image

ful ma rada hrenovko....res obožuje jo....no verjetn tud zato k ji jo ponudim 1x na 14 dni....hehe....drgač ji pa jogurte turim....otroških sploh ne mara....najboljša je aktivija, sploh takrat k jo z očitam skupi papcata

ritka baje mal boljš - poroča oči, k je dons domauser posted image user posted image user posted image
sm jo pa včeri namakala v kopeli iz hrastovega lubja, pol pa kombinacija daktarina in praška paste

naš sploh noče slišat za kak kozarček al pa un magični lonček od aventa...sam une cuclje tommie tippie

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 964
10.3.2010 10:16:14   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image mi ne pokaže zadnje strani user posted image user posted image user posted image

je blo neki narobe - mene sploh ni na forum pustil.-...sm že mislla da so mi u službi kej naštimaluser posted image user posted image user posted image
sm že kar mal cviknla hehehe

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 965
10.3.2010 10:18:46   
sjmm

je blo neki narobe - mene sploh ni na forum pustil.-...sm že mislla da so mi u službi kej naštimaluser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 966
10.3.2010 10:18:57   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

naš sploh noče slišat za kak kozarček al pa un magični lonček od aventa...sam une cuclje tommie tippie

pr nas mamo celo zbirko magičnih lončkov v omari - nuk, avent, nuby.....
ampak edino kar pali je navadna flaška od MAM
sicer je pa zakon, samo dokupujem in stran mečem, ko se znucajo....MAM je res super, sploh prve mesce pr krčkih je bla nepogrešljiva :)

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 967
10.3.2010 10:19:32   
sjmm
tale sneg....mislm........gggrrrrrrrrrr

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 968
10.3.2010 10:20:43   
sjmm
naš je tak k vreme....grem mal kocke zlagat...so kamni že zgubil pozornostuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 969
10.3.2010 10:23:21   
sjmm

Tamika sem pozabla da maš ta starejšga že v šoli in ne more kr špricatuser posted image user posted image user posted image user posted image Potem pa danes izkoristi ata in mal počivaj - a pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je že stisnil rep med noge user posted image user posted image user posted image user posted image

ooo, to pa ni lepo....ma ti rečm k moj...zjutri prav...ej dons sem pa doma...kva bomo počel...pa zvoni gsm...ja, ja, že tečem, koj pridem...bomo zrihtal...mislm....jz pa tok eni načrtovuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 970
10.3.2010 10:31:13   
Ajvy
oi....zajtrkujem...potem pa kar počasi v službico.....

Dietkarce...le tako naprej user posted image user posted image user posted image

Sneg..no comment...je lepo..če ni bi tako pihalo, da mi bo še kosti prehladiluser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 971
10.3.2010 10:42:11   
Čebel@
mene je tudi odrezalo od rr-jauser posted image user posted image user posted image

tamika.......lep danuser posted image

petrušk......user posted image user posted image user posted image  da rita že boljše.....a ti tašča mirka Evo?....pri nas jo tudi kar malo po svoje futra ampak mi HB vse pove in ji ne da tistega kar še ni jedla(jagode,med,...)......pri nas pije le iz aventove flaške(navadne)-drugi kljunčki ji niso ok in je raje žejnauser posted image

deja.....tale hohtarca pa no comentuser posted image .......upam da boš uštimala tko kot je trebauser posted image user posted image user posted image

sjmm....a pri vas je pa spet mamamanija-naj ga hitro tečnoritis spustiuser posted image

ajvy....dober dan in dober tek.....naj ti služba midne tik takuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 972
10.3.2010 10:42:40   
Čebel@

te je že panika zagrablauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 973
10.3.2010 10:44:17   
Čebel@
midve poslušava otroške pesmice in majčkeno pedenčkava stanovanjeuser posted image ...mi je pa skos pod nogami tko da še čudno da jo ne pohodimuser posted image user posted image .....dzele greva pa malicat,pol gre pa Hana že počasi v Mižuleuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 974
10.3.2010 10:49:16   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

te je že panika zagrablauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja ma veš da me je resuser posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?