Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 10:51:12
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mene je tudi odrezalo od rr-ja tamika.......lep dan petrušk...... da rita že boljše.....a ti tašča mirka Evo?....pri nas jo tudi kar malo po svoje futra ampak mi HB vse pove in ji ne da tistega kar še ni jedla(jagode,med,...)......pri nas pije le iz aventove flaške(navadne)-drugi kljunčki ji niso ok in je raje žejna deja.....tale hohtarca pa no coment .......upam da boš uštimala tko kot je treba sjmm....a pri vas je pa spet mamamanija-naj ga hitro tečnoritis spusti ajvy....dober dan in dober tek.....naj ti služba midne tik tak ja tašča jo merka ja....ja sj moja tud ne daje jagod, pa medu, ....sam pri kakšnem krompirčku na svinski masti alpa ocvirkih pa krvavici, pa svinjskih hrenovkah pa domačem mleku, k rata čist lišajasta pa to je pa ne prestavim pa da si bog....k itak ne zna kuhat drugač k na masti....no ja upam da ja....sam rajš ne vprašam :) tud pr nas je rajš žejna k da bi iz česa druzga pila
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 10:52:23
|
|
|
|
Urša08
|
Je pa zgleda Žigca kar zmatralo tole cepljenje, je koj zaspal in še zdaj pančka. Upam da ne bo kake reakcije.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:00:48
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika sem pozabla da maš ta starejšga že v šoli in ne more kr špricat Potem pa danes izkoristi ata in mal počivaj - a prav je že stisnil rep med noge ooo, to pa ni lepo....ma ti rečm k moj...zjutri prav...ej dons sem pa doma...kva bomo počel...pa zvoni gsm...ja, ja, že tečem, koj pridem...bomo zrihtal...mislm....jz pa tok eni načrtov službo ima od 7-12 in od 14 - 17, sam dokler je vse ok, ni blema
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:03:23
|
|
|
|
TAMIKA3
|
tristan
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:04:23
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Je pa zgleda Žigca kar zmatralo tole cepljenje, je koj zaspal in še zdaj pančka. Upam da ne bo kake reakcije.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:12:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Aja moja tehtnica kaže -2,8 tehtala sem se zjutraj pridna:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:12:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 jutro sem komaj prišla do računalnika, ga je moj zasedel, ker mu ni bilo za v službo iti mi je poznano to, da možeki radi zasedejo računalnik A mata vse otročke doma? zato pa imamo mi 3 računalnike
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:12:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 tristan bošček zdej se mu pa res že vleče tole
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:12:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 tristan revček no
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:13:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Je pa zgleda Žigca kar zmatralo tole cepljenje, je koj zaspal in še zdaj pančka. Upam da ne bo kake reakcije. mi smo imeli pikice,ampak niso nič srbele tko da ni bilo panike
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:13:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Je pa zgleda Žigca kar zmatralo tole cepljenje, je koj zaspal in še zdaj pančka. Upam da ne bo kake reakcije. benjamin je bil tud tist dan k je bil cepljen bolj k ne speč.... ostalega ni blo....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:13:54
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.......dobro jutro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:13:56
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro:) zdle sem vam poslala na mail naš letak z velikonočnimi voščilnicami in prosim ne bit hude:) mal reklame si morem delat:) če je katara dobla 2 maila se opravičujem.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:14:07
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Aja moja tehtnica kaže -2,8 tehtala sem se zjutraj pridna:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:14:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......dobro jutro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:15:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mene je tudi odrezalo od rr-ja tamika.......lep dan petrušk...... da rita že boljše.....a ti tašča mirka Evo?....pri nas jo tudi kar malo po svoje futra ampak mi HB vse pove in ji ne da tistega kar še ni jedla(jagode,med,...)......pri nas pije le iz aventove flaške(navadne)-drugi kljunčki ji niso ok in je raje žejna deja.....tale hohtarca pa no coment .......upam da boš uštimala tko kot je treba sjmm....a pri vas je pa spet mamamanija-naj ga hitro tečnoritis spusti ajvy....dober dan in dober tek.....naj ti služba midne tik tak ja tašča jo merka ja....ja sj moja tud ne daje jagod, pa medu, ....sam pri kakšnem krompirčku na svinski masti alpa ocvirkih pa krvavici, pa svinjskih hrenovkah pa domačem mleku, k rata čist lišajasta pa to je pa ne prestavim pa da si bog....k itak ne zna kuhat drugač k na masti....no ja upam da ja....sam rajš ne vprašam :) tud pr nas je rajš žejna k da bi iz česa druzga pila a res?.....jaz moji tašči kar v pisker dam za Hano,ona le vodo dolije in posoli in na koncu spasira....ji pa zdele par dni daje ene čudne deserte iz banane,ampak Hani nič ne škodi tko da ji ne težim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:16:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobro jutro:) zdle sem vam poslala na mail naš letak z velikonočnimi voščilnicami in prosim ne bit hude:) mal reklame si morem delat:) če je katara dobla 2 maila se opravičujem..... bom pogledala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:17:33
|
|
|
|
Čebel@
|
malico je celo zbasala sem ji dala pa malo mangota,pol banane in 1 jabolko+1 piškotek
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:20:20
|
|
|
|
Katjusa
|
evo tole še prpopam pol vam dam pa mir no mislim kar se tiče voščilnic
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:20:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ malico je celo zbasala sem ji dala pa malo mangota,pol banane in 1 jabolko+1 piškotek pridna naš je šele dober zajtrk pojedu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:22:37
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.......full so lepe voščilnice
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:23:41
|
|
|
|
Čebel@
|
no Hana se naliva s čajem-ga ziher pol leta ni hotla pit(je pila le razrečen kompot),no danes sem ji ga pa spet ponudila in pije
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:24:11
|
|
|
|
Čebel@
|
a imate ve tudi rr čist na levi strani ekrana?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:26:48
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mene je tudi odrezalo od rr-ja tamika.......lep dan petrušk...... da rita že boljše.....a ti tašča mirka Evo?....pri nas jo tudi kar malo po svoje futra ampak mi HB vse pove in ji ne da tistega kar še ni jedla(jagode,med,...)......pri nas pije le iz aventove flaške(navadne)-drugi kljunčki ji niso ok in je raje žejna deja.....tale hohtarca pa no coment .......upam da boš uštimala tko kot je treba sjmm....a pri vas je pa spet mamamanija-naj ga hitro tečnoritis spusti ajvy....dober dan in dober tek.....naj ti služba midne tik tak ja tašča jo merka ja....ja sj moja tud ne daje jagod, pa medu, ....sam pri kakšnem krompirčku na svinski masti alpa ocvirkih pa krvavici, pa svinjskih hrenovkah pa domačem mleku, k rata čist lišajasta pa to je pa ne prestavim pa da si bog....k itak ne zna kuhat drugač k na masti....no ja upam da ja....sam rajš ne vprašam :) tud pr nas je rajš žejna k da bi iz česa druzga pila a res?.....jaz moji tašči kar v pisker dam za Hano,ona le vodo dolije in posoli in na koncu spasira....ji pa zdele par dni daje ene čudne deserte iz banane,ampak Hani nič ne škodi tko da ji ne težim pr men to nebi palilo....že golaž k mam u skrini nakuhanga posebej za evo pa juhico...da nauš mislla da ji kej da kar se tega tiče je res svojeglava...pa po 3x na teden pudinge pa take fore - vse na domačem mleku k je too much premočen....sm ji zanč kr alpsko mleko pa smetano dol nesla in rekla nej ji sam ta mlek daje pa non stop neki piškoti pa čokolade pa tako....čaj sm zanalašč prah kupla in rekla da obvezno sam 1 žličko na flašo....ker drgače je to 4 žlice cukra na dva deci čaja - no comment od začetka smo pa sploh mel probleme s pitjem čaja...skoz jo je filala...po 6 flaš dokler nism s šihta pršla - pa sm po 6 ur delala na začetku...pol je bla pa skoz polulana kot balon - pol sm pa zanorela da nej ne pretirava, ker 1 leto star otrok res ne rab tolk pit, no pol smo pa pršli na 1-2 flaši maksimalno.... od mojga nečakinja se je prej merkala pr njej....je res full buška...ma trebušček, da ni šans da obleče kavbojke - sam trenerkice....ful je ješča, to je za tašče itak zakon...in jo je pitala k prašička (brez zamere - ampak beri krvavico za zajtrk pa klobaso pa take fore, pa 2 pečena jajca....), zraven vse te hrane pa še 8 flaš čaja od 8h do 4h.....čaj pa je bil 2 dl vode + 1 limona + tona cukra pa še med no a zj vidte zakaj pizdim tolk zarad tega futranja in hranjenja pr nas doma
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 11:26:59
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 tristan Tamika ojoj bogi Tristan dej povej a se ti že meša od vsega skup
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?