|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 11:48:24   
naty28
Zaj pa grem malo likatuser posted image , čeprav mi ni, ampak še mam neke plenice pa cotike, ko me že fullll dolgo čakajo da jih zrihtam.
Pa še sama sem doma, ker je moj na smučanju, pa je tak bedno.

Aja kaj še ma kera mogoče 12.3. ob 11uri CTG v Mariborski porodnišnici? Te se vidimouser posted image


_____________________________

5.4.2010 ob 5.04 min. nas je razveselila lepotička Lara!

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 11:49:18   
NM
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy



Sem dala v album nekaj sličic.




Kakšna cukrčka sta.user posted image user posted image user posted image Vsa ponosna je z njim.  Pridna.


_____________________________

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 11:52:35   
NM
Jessy - a so obiski v P še vedno omejeni?

_____________________________

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 11:56:23   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: NM

Jessy - a so obiski v P še vedno omejeni?


Uradno so, ampak sem potem videla, da kar vsi po vrsti hodijo v P. Ko je bil Tobija pod lučko in smo šli z Nejo v igralnico, so tja hodili vsi, od tet, stricev, nečakov, babic, dedkov in so tam čakali, da so šli v sobo eden po eden. So se izmenjavali. Ali pa so porodnice dojenčka zavile v kovtrček in ga prinesle v igralnico.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 11:58:11   
NM
O, sranje. Sem misnla, da se bolj držijo. 

_____________________________

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 12:03:08   
Anonimen
Evo mene iz pregleda-in to upam da zadnjega...vsaj sestra je rekla da se vidimo po poroduuser posted image . Jutri dopoldan me je poslala na CTG, v ponedeljek pa na amnio in je rekla, naj kar torbo za v P vzamem s sabo...seveda če že kaj prej ne bo treba it.

Dans ponoči sem imela krče oz. verjetno popadke na eno uro, take bolj neredne, potem zjutraj pa približno eno uro na 5 minut, tko da sem misla da bova mogla kr it v P, pa so se pol začeli redčiti na 10 minut in pol ko sem vstala so kar izginiliuser posted image .

user posted image vsem novopečenim mamicam marčevkamuser posted image



(odgovor članu NM)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 12:26:03   
*pupsa*
nosečka24...jst mam tud jutri ctg v KR...kdaj ga pa imaš? men je reku nej pridem enkrat po enajsti uri da mi prej ni treba nč klicat....katero G pa imaš, da ti je rekla da kr prideš rodit?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 12:37:53   
Anonimen
pupsa...enkrat dopoldne je rekla nej pridem imam pa Vrabičevo. Pa mislim, da me ni lih rodit poslala, samo amnio mi bodo delal in za vsak slučaj naj imam vse s sabo, ker je rekla da amnio dostikrat povzroči začetek porodauser posted image No amnio mam 15.3.

< Sporočilo je popravil nosecka24 -- 9.3.2010 12:38:46 >

(odgovor članu *pupsa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 12:45:38   
*pupsa*
Aja...jst sm mela amnio 3krat pa mi jo niso mogli narest ker sm bla čist zaprta....ja možno da se pol res začne kej dogajat....držim pesti da bo v ponedeljek tvoj D-day!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 12:52:32   
malicki
Tudi jaz sem imela danes še zadnji obisk pri svojem G. Imela sem CTG, in klasika merjenje pritiska, tehtanje in lulanje. Se mi je pa danes prvič zgodilo, da nisem mogla lulat. Sem spila pol litra vode, in po CTG poskusila še 1x in sem komaj nekaj nalulala za tisti vzorček user posted image

Tudi tokrat nisem imela vaginalnega pregleda, tako da ne vem nič, če sem že slučajno kaj odprta in zmehčana ali karkoli že pač pogledajo. Samo za CTG je rekel da je izvrsten - karkoli že to pomeni. user posted image je bil lepo živahen, tista druga črta pa merjenje popadkov pa je sicer bolj razgibana (včeraj je bila zelo mirna), ampak je najvišja krivulja samo ena do 60. Ne vem če to kaj pomeni. Popadki baje niso.

Čestitke novopečenim mamicam in user posted image , pa držim pesti za Valen, Vekybel in vsem ostalim - si nisem zapomnila vseh imen.

Jessy - zakaj pa je Tobija podplut? A so ti tako zelo na trebuh pritiskali?

Pa malo pozno ampak - čestitke tudi ob dnevu žena. Jaz sem dobila od lubija nekaj sladkega, tamala pa mi je narisala risbico in naredila čestitko ter mi rekla, da me ne bo jezila. Ah ta moj srček, mi je kar hudo, da bom 1 teden brez nje. Ampak vem, da bo z atijem prav uživala.

Včeraj sem si pa na novo pripravila torbo za porodnišnico, pa verjetno jo bom še vsaj 10x user posted image . Pa še 1x sem pregledala stvari za user posted image - to pa štima user posted image .

Aja jaz sem G tudi vprašala za kontracepcijo, da se malo vnaprej informiram, mi2 sva namreč zelo zelo plodna user posted image . Mirene ne bi imela, obstajajo pa kontracepcijske tabletke Cerazette, ki so brez estrogena in tako primerne za doječe mamice. Čeprav sem si rekla da KT ne bom jemala, ampak glede na izbiro ni kaj dosti možnosti. Tako da to bom imela za začetek, potem bomo pa videli. Mi smo namreč zaključili in smo komplet familija.

Ursa_p super filmček in super da sta ujela trenutek.

Meni tudi user posted image dela take akrobacije, skoraj jočem zraven. Danes ponoči je bilo spet hudo, sem šla spat in se ravno takrat začne pretegovat in me v rebra brcat, se pobožam po trebuščku in zatipam veliko izboklino - verjetno ritko. Do polnoči je norel in jaz seveda nisem mogla zaspati, premetavala sem se iz enega boka na drugega. Ob 4h pa spet ovo na novo.

Zdaj pa grem malo glancat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 13:15:23   
Anonimen
Uf,jaz upam da bo kaj prej mali ven pokukal, ker to je zadnji opomin pred izselitvijouser posted image - sicer je pa 15.3. še luna, tko da računam na kak dan prej-I wish! Pa zdle ko sem na pol v ležečem položaju me spet nekej šraufa...

V  svojo torbo, sem pa jst včerej zbasala še cotke za user posted image , ker se mi ne zdi vredno to posebej v še eni torbi nosit, ker je moja dost velika, lupinco pa dekico bo pa že ati zmogeluser posted image .

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 13:17:02   
ursa_p
Malicki ... tega trenutka ni bilo tezko ujet, ker je pri nas cez cel dan tako divje. Dragiju sem po 1 uri akrobacij rekla, da naj prinese fotoaparat in nastima snemanje. user posted image Pa ko sva koncala se ni bilo konec. Vmes je po par minut miru, potem pa akcija. user posted image user posted image user posted image
Mene so ze v sluzbi gledal, kaj skoz trebuh not tiscim, ampak mene so te brce ta hude res mocno bolele in ga vedno mal "nazaj drzim".

Kontracepcija ... jaz sem imela med Galom in zdej MIRENO ... sem bila ful zadovoljna. Edino strah me je bilo, da bom tezko zanosila, ker ni samo obrocek, ampak spusca tudi neke hormone. No, en mesec po odstranitvi nisva smela narest otrocka, potem pa je uspelo v PRVO. user posted image user posted image user posted image No, po prvi menstruaciji. Tako da jo bom imela tudi v naprej. Pa glede na to, da so moje menstruacije zelo mocne in trajajo po 10 dni, se mi je z mireno vse uredilo. V glavnem super!

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 13:24:15   
malicki
Ursa_p kako dolgo pa si imela mireno? Ker kolikor sem brala je precej žensk po 1 ali 2. letih imelo ozir. čutilo stranske učinke - napihnjenost, slabo počutje, razdražljivost, psiha in libido na nuli... in zato si je ne upam dat vstaviti.
Najbolj pa me je odvrnilo to, da z mireno lahko praktično vsak mesec zanosiš le oplojeno jajčece se nima kje zasidrati v maternici in takorekoč splaviš user posted image . Ne vem koliko to drži, ker se zadnje leto nisem poglabljala v to....

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 13:38:49   
ursa_p
Jaz sem imela mireno vstavljeno 2 leti in nisem imela nobenih stranskih ucinkov, no, edino pri libidu je bolj tako tako in je mozno, da je bilo zaradi mirene. Drugace pa nobene napihnjenosti, nobenega slabega pocutja, psiha ok, ... Edino to, da lahko dejansko vsak mesec zanosis nisem vedela in da lahko spavis. Glede na to, da nama je vedno uspelo v prve, lahko pomeni, da sem bila "vsak" mesec noseca??? Hmmm ... nc ne vem o tem. user posted image
Jo ima pa tudi moja prijateljica ze tretje leto in lahko recem, da je njen libido super ... celo vec kot odlicno in da s tem nima tezav, prav tako ne z nobenim od stranskih ucinkov. user posted image
Se bom pa, ko bo potrebno, malo bolj pozanimlala o tem. Po drugi strani sem ze 100x rekla, da KT pa res ne bom jemala ... vecina mojih prijateljic na KT ni in ni moglo zanosit, ko so enkrat prenehale z njimi. Ene se danes ne po vecih letih truda. Pa nikoli ne ves kaj je narobe, ampak tega je zdej ogromno, vecina pa jih uporablja KT.

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 9.3.2010 13:42:19 >

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 13:44:13   
*pupsa*
A ni najboljš mehanska kontracepcija...k se odločiš maš otroke, če pravilno uporabljaš kondome je drugače zelo majhna verjetnost da zanosiš...zakaj bi mogle dajat v telo neke umetne zadeve če dejansko ni treba....jst nikol nism zanosila pa sva skoz na kondomih...k sva se odločla sm pa takoj obakrat... tko d prisegam na mehansko zaščito!user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 13:45:22   
Zvezdici
Še okrog 20 user posted image nas je (tiste ki se recimo, da javljamo bolj redno), s tem, da so 3 v P.
user posted image user posted image


_____________________________

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 13:58:16   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: malicki


Jessy - zakaj pa je Tobija podplut? A so ti tako zelo na trebuh pritiskali?



Verjetno zato, ker so mi pritiskali na trebuh in je potem z glavco močneje pritiskal na kosti.

Midva bova kar na kondomih dokler bom dojila. Sva tako tudi prvič in se je obneslo. user posted image

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 14:00:00   
*pupsa*
kaj če greva midve skupi rodit k sva ravno zdej tle gor na forumuuser posted image user posted image ...npr. danes....si za to al bi še mal počakala user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 14:17:42   
NM
Pa sem zapolnila vsaj eno urco tega dooolgega časa, ko sem sama doma - sla sem delat rezance - sam še na hrano mislim. Včeraj zvečer kruh, pa sladice pa ...


Jst sem tud kar se kontr. tiče kr za kondome. Zaenkrat se mi zdi najmanj "nevarno" za telo.

< Sporočilo je popravil NM -- 9.3.2010 14:18:34 >


_____________________________

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 14:18:40   
mammamia
kakšna je razlika med povijalno in tetra pleničko?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 14:28:23   
malicki
Tetra plenice so kvadratne oblike, povijalna je pa zožena v predelu kjer pride med nogicami in s trakci, da lahko zavežeš in vse skupaj drži.

Jaz tudi nisem navdušena nad KT, kondome sva nekaj časa poskusila prakticirati, pa nama ni šlo.

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 14:30:47   
mammamia
ali mora še katera jutri v Postojno na pregled-baje je tam kr kriza in jutri naj bi bilo še slabše....non stop gledam vreme, pa nič kaj dobrega ne kaže. Bom videla kako bo zvečer, pa bom mogoče si prestavila na četrtek ali petek....

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 14:31:13   
malicki
za lažjo predstavo:

http://images.google.si/images?um=1&hl=sl&tbs=isch%3A1&sa=1&q=povijalne+plenice&aq=f&oq=&start=0

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 14:39:12   
t_anja
Dober dan user posted image !

Evo mene s pregleda. Sem mela CTG v Postojni. Ob 8 sem šla not in v 20 minutah sem bla fertik. Me je pol poslala še h G ...tam pa mi je samo na hodniku pogledau izvid od CTG-ja in reku, da je vse v redu. Vprašau, če imam popadke in kdaj imam rok...pol pa prav "zdaj pa hitro domou, da vaju ne bo zamedlo"...Zmerla mi je še pritis in mam 120/50. Mi ni blo nč jasno kaj mi je zdaj tolk padu...celo nosečnost sm mela namreč visokega... Sm pa G omenila, da imam itak drug teden še pri svojmu G pregled in me je poslal domou.

Ko sva z user posted image šla v pritličje je ena punca predihavala popadke na vrhu stopnic user posted image - se mi je prav zasmilila. Uboga...kaj me čakauser posted image user posted image

Pol sva šla z še malo po trgovinah in sem ugotovila, da za nekaj časa pohajkovanje po teh vročih štacunah ni zame. Kar moči v nogah mi je mankalo in sva mogla kar večkrat počivat. Tako, da naju je vse minilo in sva se v takem vremenu odpravila kar domou.


Čestitke Lena70 za user posted image Živo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Zoey. Da bo hitro mimo. Pa tudi za Vekybel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: Marčevke 2010 - 4. del
9.3.2010 14:39:39   
NM
IZVIRNO SPOROČILO: mammamia

ali mora še katera jutri v Postojno na pregled-baje je tam kr kriza in jutri naj bi bilo še slabše....non stop gledam vreme, pa nič kaj dobrega ne kaže. Bom videla kako bo zvečer, pa bom mogoče si prestavila na četrtek ali petek....


Jst grem zjutraj v PO na pregled. Tu grozno piha, sneži sicer ne več. Jutri zna bit kar kriza. mene sicer to ne skrbi, ker sem blizu P.

Kdaj pa nameravaš prit?


_____________________________

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?