Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 8:24:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasika moja... za nočno nespanje! Pa za Lijiko! HVALA Kokica. Zdaj sem jo dala v posteljco, ker mi je zdaj pr zajtrku skoraj zaspala. Čakam,da zaspi, da lahko grem pospravljat vse povsod, ker mi je nardila raztur iz omar v trenutku
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 8:41:09
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa - za vsakim dežjem posije sonce Po 14 mesecih imamo mir do pol štirih zjutraj.Vau.Prej sem bla utrujena od nespanosti sedaj ,pa od preveč spanosti .Pa bi še .Malo spravljam za nazaj. Zadnjič srečam eno znanko ,pa pravi ,da njena ne vem kaj ,ki ima dvojčka že pet mesecev ne spi.Vau sem rekla jaz ,pa že celo leto ne .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 8:46:33
|
|
|
|
PERSIDA
|
Vse naj,naj Taj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 10:02:29
|
|
|
|
Nina00
|
Dobro jutro, dober dan! Tale dan je prav zaspan pa še minus je zunaj Brin pa sicer brez vročine, ampak šmrka in kašlja, tako da se mi smili že, da ga bom popoldne vlekla s sabo po starejšega v vrtec. Ampak ni druge opcije. Danes nama vsaj zjutraj ni bilo treba na mraz Se mu pa prav pozna, da se je navadil na družbo bratca in sedaj mu je prav dolgčas, tako da je veliko več po mojih rokah. Pa naj mu bo. Vsaj ta mesec se bo malo več crkljal
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 10:11:45
|
|
|
|
Nina00
|
x_srečka_ x sta fletna tvoja dva Dana saj bo kmalu pomlad in poletje in s tem manj viroz na pohodu - tako se jaz tolažim Bronchomunal pa je preventiva za bakterijska vnetja srednjega ušesa, angine,... Torej yv izogib antibiotikom, virusnih vnetij pa ne prepreči. A ti pa si v službi lahko več na netu kot doma Persida za prespano noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 10:17:12
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro! Mi smo spali katastrofalno slabo . Če smo spali 4 ure v kosu smo dosti. Kar jokala, jokala in jokala je. Pa to v krču. Zdaj pa ne vem ali so zobki (stalno se na njih izgovarjam ) ali pa je boranja, katero so imeli v vrtcu za jest ?! Tak da sva že od 6h auf, v vrtec danes nebo šla ker sneži in mene je v snegu strah vozit, pa še verjetno tam okoli vrtca ni nič spluženo, tak kot nikdar ni bilo Nič, moram šibat...mi je moj dišavec stanovanja prišel naproti.. Kaj pa je to boranja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 10:18:07
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m TAJ VSE NAJBOLJŠE ZA 1. SVEČKO !! Poljubček od Lije.. Jeeee! VSE LEPO!!! VSE NAJBOLJŠE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 10:21:16
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj sem jo dala v posteljco, ker mi je zdaj pr zajtrku skoraj zaspala. Čakam,da zaspi, da lahko grem pospravljat vse povsod, ker mi je nardila raztur iz omar v trenutku Kaj že sama odpira omare? Brin še ne, ampak v duetu s starejšim pa je naše stanovanje v 5. minutah kot bi tornado šel skozi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 10:21:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Kaj pa je to boranja? http://www.kulinarika.net/recept/enoloncnice/Boranja-10276.html
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 10:21:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa - za vsakim dežjem posije sonce Po 14 mesecih imamo mir do pol štirih zjutraj.Vau.Prej sem bla utrujena od nespanosti sedaj ,pa od preveč spanosti .Pa bi še .Malo spravljam za nazaj. Zadnjič srečam eno znanko ,pa pravi ,da njena ne vem kaj ,ki ima dvojčka že pet mesecev ne spi.Vau sem rekla jaz ,pa že celo leto ne . kaj lažeš? Spiš že celo leto, samo malo manj od povprečja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 10:22:10
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa - za vsakim dežjem posije sonce Po 14 mesecih imamo mir do pol štirih zjutraj.Vau.Prej sem bla utrujena od nespanosti sedaj ,pa od preveč spanosti .Pa bi še .Malo spravljam za nazaj. Zadnjič srečam eno znanko ,pa pravi ,da njena ne vem kaj ,ki ima dvojčka že pet mesecev ne spi.Vau sem rekla jaz ,pa že celo leto ne .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 10:22:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj sem jo dala v posteljco, ker mi je zdaj pr zajtrku skoraj zaspala. Čakam,da zaspi, da lahko grem pospravljat vse povsod, ker mi je nardila raztur iz omar v trenutku Kaj že sama odpira omare? Brin še ne, ampak v duetu s starejšim pa je naše stanovanje v 5. minutah kot bi tornado šel skozi ja, mora starejši mlajšemu pokazat, kaj mora počet takrat ko starejšega ni doma Lija je zadnje dni začela "pospravljat" ja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 10:24:04
|
|
|
|
Nina00
|
http://www.kulinarika.net/recept/enoloncnice/Boranja-10276.html IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Kaj pa je to boranja? http://www.kulinarika.net/recept/enoloncnice/Boranja-10276.html Ojoj! Pa to dajo takim pikecom za jest? Bi znalo bit, da jo je matralo. Še mene bi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 10:27:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 http://www.kulinarika.net/recept/enoloncnice/Boranja-10276.html IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Kaj pa je to boranja? http://www.kulinarika.net/recept/enoloncnice/Boranja-10276.html Ojoj! Pa to dajo takim pikecom za jest? Bi znalo bit, da jo je matralo. Še mene bi ja, sem zdaj 100% da jo je matralo, ker zjutraj je v blatu imela sam fižolček smrdelo pa je temu primerno Zdaj pa spi že 1,5 ure. Frača mala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 10:28:38
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj sem jo dala v posteljco, ker mi je zdaj pr zajtrku skoraj zaspala. Čakam,da zaspi, da lahko grem pospravljat vse povsod, ker mi je nardila raztur iz omar v trenutku Kaj že sama odpira omare? Brin še ne, ampak v duetu s starejšim pa je naše stanovanje v 5. minutah kot bi tornado šel skozi ja, mora starejši mlajšemu pokazat, kaj mora počet takrat ko starejšega ni doma Lija je zadnje dni začela "pospravljat" ja Saj jih je prav luštno gledat kako raziskujejo, samo potem ali skoz pospravljaš ali pa obstaja nevarnost, da si ob preskakovanju kupov polomiš kakšno okončino Sicer je pa prav fino slišat, ko starejši Brinu kdaj razlaga: " Bin ti to še ne smeš. Si še dojenček, veš." ali pa: "Bin neee, to se ne sme. Ti, ti Bin, ne to delat!"
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 10:29:15
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa spi že 1,5 ure. Frača mala No, sedaj je pa čas, da bi tudi Brin malo zaspal.
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 9.3.2010 10:30:48 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 10:33:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Saj jih je prav luštno gledat kako raziskujejo, samo potem ali skoz pospravljaš ali pa obstaja nevarnost, da si ob preskakovanju kupov polomiš kakšno okončino Sicer je pa prav fino slišat, ko starejši Brinu kdaj razlaga: " Bin ti to še ne smeš. Si še dojenček, veš." ali pa: "Bin neee, to se ne sme. Ti, ti Bin, ne to delat!" iii, to mora bit tak lepo poslušat Lija pa zadnje dni, vse kontra dela. Ji rečem:" Lija ne sem rekla". Ona meni: DA, pa spet ne, pa spet ona meni nazaj DA. V soboto pa jo T. kliče in seveda, ker je iz omare vse brisače metala ven, ni imela časa, pa se ni oglasila. Pa jo T. pokliče bolj z resnim glasom: Lija Zemljič. Pa ona čez nekaj časa reče:" DAA" in se začne smejat, midva pa tud
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 10:54:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
A nam kera posodi vaše igrače ,ker naše so brezvezne .Pravita bavca. Pa kokica jaz se bi s tistimi žogicami igrala ,ki ven letijo .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 10:56:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Saj jih je prav luštno gledat kako raziskujejo, samo potem ali skoz pospravljaš ali pa obstaja nevarnost, da si ob preskakovanju kupov polomiš kakšno okončino Sicer je pa prav fino slišat, ko starejši Brinu kdaj razlaga: " Bin ti to še ne smeš. Si še dojenček, veš." ali pa: "Bin neee, to se ne sme. Ti, ti Bin, ne to delat!" iii, to mora bit tak lepo poslušat Lija pa zadnje dni, vse kontra dela. Ji rečem:" Lija ne sem rekla". Ona meni: DA, pa spet ne, pa spet ona meni nazaj DA. V soboto pa jo T. kliče in seveda, ker je iz omare vse brisače metala ven, ni imela časa, pa se ni oglasila. Pa jo T. pokliče bolj z resnim glasom: Lija Zemljič. Pa ona čez nekaj časa reče:" DAA" in se začne smejat, midva pa tud ful dobro!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 10:57:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A nam kera posodi vaše igrače ,ker naše so brezvezne .Pravita bavca. Pa kokica jaz se bi s tistimi žogicami igrala ,ki ven letijo . Hahhahaa..ste dobrodošli!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 11:03:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A nam kera posodi vaše igrače ,ker naše so brezvezne .Pravita bavca. Pa kokica jaz se bi s tistimi žogicami igrala ,ki ven letijo . samo je zanimiva tista igrača ja...takrat so se vsaj zamotli
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 11:07:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A nam kera posodi vaše igrače ,ker naše so brezvezne .Pravita bavca. Pa kokica jaz se bi s tistimi žogicami igrala ,ki ven letijo . Hahhahaa..ste dobrodošli!!! ampak Persida PO 16.uri
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 11:23:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A nam kera posodi vaše igrače ,ker naše so brezvezne .Pravita bavca. Pa kokica jaz se bi s tistimi žogicami igrala ,ki ven letijo . samo je zanimiva tista igrača ja...takrat so se vsaj zamotli Ja fajna je res, moj V. je tako posrečen, ko obrazek tja tišči tam, ko piha ven!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 11:24:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A nam kera posodi vaše igrače ,ker naše so brezvezne .Pravita bavca. Pa kokica jaz se bi s tistimi žogicami igrala ,ki ven letijo . Hahhahaa..ste dobrodošli!!! ampak Persida PO 16.uri Bravo! Si si zapomnila!!! LAhko pa pridete tudi prej in delate družbo tašči in V.!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 11:37:31
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Saj jih je prav luštno gledat kako raziskujejo, samo potem ali skoz pospravljaš ali pa obstaja nevarnost, da si ob preskakovanju kupov polomiš kakšno okončino Sicer je pa prav fino slišat, ko starejši Brinu kdaj razlaga: " Bin ti to še ne smeš. Si še dojenček, veš." ali pa: "Bin neee, to se ne sme. Ti, ti Bin, ne to delat!" iii, to mora bit tak lepo poslušat Lija pa zadnje dni, vse kontra dela. Ji rečem:" Lija ne sem rekla". Ona meni: DA, pa spet ne, pa spet ona meni nazaj DA. V soboto pa jo T. kliče in seveda, ker je iz omare vse brisače metala ven, ni imela časa, pa se ni oglasila. Pa jo T. pokliče bolj z resnim glasom: Lija Zemljič. Pa ona čez nekaj časa reče:" DAA" in se začne smejat, midva pa tud ja, se že prav vidi, da že veliko razumejo in da znajo biti tudi lumpi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?