|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
9.3.2010 8:33:08   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Mater jim sneženo... user posted image

Me ravno prejle kliče mož, da se je tik pred njim na AC zgodila nesreča - nadvoz med dvema predoroma je totalno zaledenel (najbrž je nekoga spet presenetilo, ker ni posipano sploh!) in je zavrtelo tovornjak in eno osebno vozilo...
Potem je šel mož iz avta in na ledu - f.u.k.nil, torej veste, da je dejansko na nadvozih na AC živ led in kdo je zatorej krivec za tisto nesrečo --> je.be.mti DARS!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
9.3.2010 8:37:30   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

No, danes smo bili pa na prgledu za očke in je bilo bolj kot ne ok. Je dr. rekel da na blizu vidi ok, na daleč pa se le malce vidi da ji okico potegne, ampak da ni potrebno očal user posted image , vendar imamo čez pol leta spet kontrolo. Sem si kar oddahnila, pa moja pikica ni niti malo zajokalauser posted image , je vse lepo ubogala in točno vem, da zato, ker je nisem rabila na silo nekaj držat.

user posted image user posted image za učke. Jaz moram pa poklicat in naročit na pregled.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
9.3.2010 8:37:54   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Me ravno prejle kliče mož, da se je tik pred njim na AC zgodila nesreča - nadvoz med dvema predoroma je totalno zaledenel (najbrž je nekoga spet presenetilo, ker ni posipano sploh!) in je zavrtelo tovornjak in eno osebno vozilo...
Potem je šel mož iz avta in na ledu - f.u.k.nil, torej veste, da je dejansko na nadvozih na AC živ led in kdo je zatorej krivec za tisto nesrečo --> je.be.mti DARS!

user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
9.3.2010 8:38:40   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Internet mi tako hitro dela,da je kar za user posted image .Še vedno piha kot pri norcih.V vrtec smo šli zaviti kot mumijeuser posted image V vrtcu so bili zelo veseli punčke iz cunj,saj jih je zelo malo staršev sploh prineslo

Avto je zrihtan,sklopka je bila samo staknjena,strošek 15 euruser posted image
Včeraj v službi so se pa potrudili:firma je za vsako sodelavko dala kalanhojo v lončku,moški del kolektiva pa za vsako vrtnico in nageljuser posted image .Za sredo,ko je dan mučenikov,pa baje me pripravljamo za njih,nekaj se je slišalo piksno pira zavitega v trnjeuser posted image user posted image

lepo user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
9.3.2010 8:38:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Nejc je pa včeraj dobil neke pikice po obrazu in vratu, danes jih ima pa že po telesu in rokicah.. tako da gremo do dežurnega...malo sumim na rdečke, upam pa vseeno da niso..

Ej, a ni bil cepljen proti OMR(ošpice-mumps-rdečke)??

Kako je z Nejcem zdaj, kaj ste opravili pri dr.? user posted image user posted image user posted image

je bil ja..ampak se baje vseeno dobijo..
Sva bila pri dežurnem, ki pa nama je rekel da je to najbrž kakšna otroška alergija, no jst mu ne verjamem najbolj, ker je nek starec in ga je na oko pogledal pri slabi luči,le kako bi potem kaj videl?
sicer pikice počasi izginjajo, ampak kašlja pa še vedno preveč.. no ponoči vsaj spi..
Včeraj čez dan ni spal, je pa zato že ob 20h zaspal..

Daj probaj mu naredit to kar je aurora pisala z redkvico, sem pred kratkim tu gor pisala, da to ful pomaga proti kašlju.

bom probala..ampak če naredim luknjo skozi redkev, potem bo ja ves med stekel takoj skozi?

Moja stara mati je tole delala tako, da je v črno redkev izkopala luknjo, vanjo nasula žličko sladkorja in počakala čez noč, da se je v luknji sladkor prepojil s sokom redkve (pride tak gost sirup) in potem sem to dobila za popit - so mi pa dajali to proti vročini ob pljučnici.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
9.3.2010 8:39:15   
špelin@

No, danes smo bili pa na prgledu za očke in je bilo bolj kot ne ok. Je dr. rekel da na blizu vidi ok, na daleč pa se le malce vidi da ji okico potegne, ampak da ni potrebno očal user posted image , vendar imamo čez pol leta spet kontrolo. Sem si kar oddahnila, pa moja pikica ni niti malo zajokalauser posted image , je vse lepo ubogala in točno vem, da zato, ker je nisem rabila na silo nekaj držat.

user posted image user posted image user posted image odlično, Nia.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
9.3.2010 8:39:38   
špelin@

včeraj sem bila pa tako v šoku,da tudi dihat nisem upala preveč naglas.Razlog:Tilen in Nejc sta se tako lepo skupaj igrala,brez kreganja in cufanja

Tudi moja pikica in njen bratranec (4 leta) sta se začela tako lepo igrat, prej je bila, če se spomnite, katastrofa. Se mi zdi da sta oba bila prej tako delikatnih let (mesecevuser posted image ), da sta bila še enostavno premala, zdaj pa se vse zmenita, se mi zdi da je moj razbojnik še šefica gratala, je večkrat po njeno user posted image

To je pa lepo slišati user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
9.3.2010 8:43:22   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
Špelin@ jst sm ok,delam še slabih 14 dni potem pa juhuhuhuhu,heheheheh.Luka se še kr ni obrnil,tko da komaj čakam na pregled da vidim kako pa kaj...drugače počutja pa zaenkrat spet dobro.user posted image

Tale tvoj Luka je res en lump user posted image A so ti kaj omenjali zunanji obrat ali kar CR? Meni pri veliki piki zun. obrata niso mogli delati, ker je bilo manj plodovnice. Samo pri meni so se na UZ za dobro kilo ušteli, drugače bi mi ravno tako verjetno predlagali CR...
Me veseli, da se dobro počutiš user posted image

Saj poleti, ko bo prijetno toplo in bodo vaši/"naši" user posted image novi user posted image malce večji, se bomo spet dobile v živo na kakšnem kofetku in čvekcu user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
9.3.2010 8:44:15   
špelin@

Dobro jutro!

Internet mi tako hitro dela,da je kar za user posted image .Še vedno piha kot pri norcih.V vrtec smo šli zaviti kot mumijeuser posted image V vrtcu so bili zelo veseli punčke iz cunj,saj jih je zelo malo staršev sploh prineslo
A si punčko kaj poslikala? Me zelo zanima, kaj ste ustvarili.

Včeraj v službi so se pa potrudili:firma je za vsako sodelavko dala kalanhojo v lončku,moški del kolektiva pa za vsako vrtnico in nageljuser posted image .Za sredo,ko je dan mučenikov,pa baje me pripravljamo za njih,nekaj se je slišalo piksno pira zavitega v trnjeuser posted image user posted image
O, potem si imela včeraj totalno pozitiven dan user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
9.3.2010 8:52:32   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image Čer punceuser posted image

Me je danes kasso pocukala za rokav, samo sem imela GSM doma in nisem pred večerom vidla. Kaj naj rečem; sem ter tja malo preletim poste in nikoli mi ne rata napisati kaj konkretnega. Nisem se pa zavestno odločila , da ne sodelujem več v čveku. Poleg službe, kjer sem 150% zasedena in ne uspem priti do neta, se doma ubadam s težavo po imenu Andraž. Ta mi pije kri od prihoda domov do večera, ker delava za šolo. Mali pamž kar koncentracijo zgubi, ko niso v špilu igrce ali TVuser posted image . Prijavila sem ga še k kliničnemu psihologu, da bi morda lahko odpravili to njegovo "živahnost".

Alja je še vedno zdrava, hodi v vrtec in veselo trmari. Še vedno nismo bogsigavedi kakšni jedci, a dokler je zdrava me to niti ne skrbi.
Moje zdravje je tudi bolj tako tako. Kot sem že pred meseci jamrala o križu, ni z njim nič boljše, zato sem šla do zdravnika in na slikanje, kjer se je izkazalo, da imam totalno obrabljen hrustanec in kostni del na L5-S1, na eno prsno vretence in 3 vratna vretenca. Tako, da samo čakam lahko, kdaj bo disk počil. Dala me je na fizeoterapijo s katero začnem 15.3.

Špelin@: Dober detektivuser posted image Nekako nisem verjela, da sem se zadnjić javila 31.12 in sem šla preverit user posted image

tally: Pravi mali frajeruser posted image  Sedaj imaš 2 čupkotauser posted image . Kako se pičutiš?

Tako, grem pod tuš in spat, me jutri čaka naporen danuser posted image

OOOOO, ŠŠŠŠEEEEEEEEEEEEFFFFFIIIIIIIIIIIIIIICCCAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image

kasso, hvala, ker si ji povedala, da ena sitnoba teži, naj se kaj javi user posted image

Estrella*, verjamem, da si zelo obremenjena in ti je RR res zadnja briga, ko si zvečer vsa podrta user posted image user posted image user posted image Res sem te pogrešala user posted image Super, da je Alja zdrava in ji je v vrtcu lepo. Glede Andraža pa je najbrž res težko - veš, jaz gledam našo malo piko in njeno trmo, ihto, zahtevnost,... Se bojim, da bo nam ta punca dala še konkretno vetra user posted image Upam, da je ta klinični psiholog, kamor gresta, dober oz. bo znal kaj konkretno pomagat, vsaj s kakšnimi preverjenimi napotki, zavedam se, da bi ti v danem momentu karkoli koristilo, samo da bi bil premik na bolje user posted image Itak da ti vse skupaj izpije vso energijo user posted image
Potem pa še tvoja hrbtenica - nisem si mislila, da je tako hudo user posted image Pazi nase, mogoče res ne bi bilo slabo, če bi poskušala prosit za hospitalno obravnavo v Valdoltri - tam je bila lani jeseni kolegica ravno zaradi težav s hrbtenico in so resnično majstri, pa še spočila se je malo v tistih 14 dneh. Veliko user posted image user posted image user posted image zate.

Oglasi se še kaj!!!

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 9.3.2010 8:54:44 >

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
9.3.2010 9:10:52   
jana81

Dobro jutro!

DOBRA IDEJAuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
9.3.2010 9:10:55   
jana81

WTF?????
PRI NAS HB NE SNEŽI..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
9.3.2010 9:15:59   
špelin@

Kaj je to zaena banda darsovska, ej user posted image user posted image user posted image Po omenjeni nesreči je prišla posipalna skupina z druge strani (v kontra smeri vožnje so pripeljali do mesta nesreče, obrnili in začeli posipat!) in zdaj posipajo pred kolono - a prej se pa noben ku.r.ac ni dvignil, da bi preveril stanje na AC?! Ker je bilo poledenelo, kot bi zamrznila 1 cm debela luža! Tovornjakar, ki ga je obrnilo, je ves penast, ker bosta z žensko, ki jo je tudi zavrtelo, najbrž dobila za plačat kazen - kao razmeram neprilagojena vožnja. A mi lahko nekdo pove, kako lahko prilagojeno voziš po živem ledu na AC??? Razen če nabaviš (nedovoljene!) gume z bodicami user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 9.3.2010 9:19:06 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
9.3.2010 9:16:08   
kasso
Pri nas pa sneži in piha burja kot pri norcih user posted image
Po pravici povedano, me je kar malo strah, če bo res tako hudo, kot napovedujejo. Strašijo kot že dolgo ne. Popoldne imam za it v POuser posted image . Pa še sposojen avto imam....

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
9.3.2010 9:17:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Po pravici povedano, me je kar malo strah, če bo res tako hudo, kot napovedujejo. Strašijo kot že dolgo ne. Popoldne imam za it v POuser posted image . Pa še sposojen avto imam....

Joj, kasso, jaz res upam, da ne bo tako hudo kot napovedujejo user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
9.3.2010 9:19:20   
kasso
Jutri pa imajo v šoli kulturni dan in gredo otroci v LJ v narodno galerijo...zdej me pa kar malostrašiš špelin@ s tem ledom. Ko sem včeraj mojemu omenila, da kaj pa če bi naš ostal doma, je bil takoj ogenj v strehi. Če bodo šli, bo šel tudi on.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
9.3.2010 9:21:33   
jana81

Joj si ne želim biti te dni na vašem koncu, mene že tu zebe , kako mrzlo mora bit šele pri vas..

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
9.3.2010 9:22:55   
špelin@
Jutri pa imajo v šoli kulturni dan in gredo otroci v LJ v narodno galerijo...zdej me pa kar malostrašiš špelin@ s tem ledom. Ko sem včeraj mojemu omenila, da kaj pa če bi naš ostal doma, je bil takoj ogenj v strehi. Če bodo šli, bo šel tudi on.

Po moje nimaš kaj skrbet, ker zdaj DARS vidi, da so razmere resne, in bodo vsaj nekaj dni nonstop na terenu in si ne bodo več dovolili kiksa.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
9.3.2010 9:47:42   
kasso

Po moje nimaš kaj skrbet, ker zdaj DARS vidi, da so razmere resne, in bodo vsaj nekaj dni nonstop na terenu in si ne bodo več dovolili kiksa.

ja, upam, da bo res tako.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
9.3.2010 9:55:11   
tilči

pozabilauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
9.3.2010 9:57:25   
jana81
ŠPELIN@ dobila pošiljko ..hvalauser posted image
So pa velike številke, jih bo imel za jeseni..user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
9.3.2010 10:04:38   
špelin@

pozabilauser posted image

O škoda. Potem jo pa opiši, prosim user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
9.3.2010 10:05:45   
špelin@

ja, upam, da bo res tako.

Nič ne skrbi user posted image Saj bodo tudi na šoli in pri prevozniku prej preverili stanje, ne bodo šli kar na slepo v slabe razmere, če bo res kriza.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
9.3.2010 10:08:44   
špelin@

Ja, so večje št. Ampak sem pomerila ob Gregcu in so mu izgledale samo malo predolge. Št. 86/92 je pa bistveno manjša, recimo Gregcu bi bilo premajhno, ker so precej ozke in jih ne bi stlačila nanj user posted image Zanimivo je, da so ji pri nas še včeraj imeli, očitno le ni šlo tako hitro po njih.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
9.3.2010 10:10:17   
jana81

Ja, so večje št. Ampak sem pomerila ob Gregcu in so mu izgledale samo malo predolge. Št. 86/92 je pa bistveno manjša, recimo Gregcu bi bilo premajhno, ker so precej ozke in jih ne bi stlačila nanj user posted image Zanimivo je, da so ji pri nas še včeraj imeli, očitno le ni šlo tako hitro po njih.

ja 86/92 bi bila tud Nejcu premajhna.. sedaj nosi 92, bodije pa 98.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?