|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarčice
7.7.2005 18:15:33   
bevetko
danes sem bila po 4 tednih za polovicni delovni cas v sluzbi. Bilo je super, predvsem to, da sem prišla nazaj med klapo. Upam, da bo zdaj vse v redu in da so se stvari umirile.
:):nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   januarčice
7.7.2005 18:33:56   
Anonimen
Sem šele zdaj opazila, da si na novo odprla temo. Bom iz spodnje "preplonkala" sem:

Jz sem bila tudi danes pri Strahovi. Joj, kok je fajna! Pa, pregled...to je res eno posebno doživetje. So se mi kar malo orosile oči. Naš mali je spal kot ubit, sploh se ni zmenil za drezanje..ene dvakrat se je leno pretegnil in spal dalje. Ampak mu je na srečo lahko izmerila NS, ki je 1,8 mm, tveganje je 1:8650. Rekla je, da so rezultati krasni! Srček mu bije z 152udarci/min. Teme-trtica je velik 6.9 cm. Škoda da je spančkal...tako rada bi ga videla migat..Eh, očitno je bolj po očiju (rad spi in se ne da motit).....Joj, kolk je blo lepo!!!.....Da bi kar doma imela tako "mašino" - bi ga skoz gledala. Ampak dobila sem pa samo eno slikco pa še ta se mi zdi, če primerjam s slikcami od Nann, bolj slaba
Strahova je zelo klepetava...le enkrat vmes je bila čisto tiho..nič ni rekla..nekaj je odkimala z glavo..me je že skrbelo, vendar sem takoj, ko je nadaljevala s srčkom pozabila na to..zdaj doma sem se pa spomnila..upam, da ni kaj slabega videla? Sej bi verjetno povedala, kaj mislite?!

Nann..joj kolk maš lepe slikce, ful se razločno vidi.

No, pa rok mi je prestavila za dva dni prej .

(odgovor članu bevetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   januarčice
7.7.2005 19:43:26   
AlenkaIST
V glavnem ste že bile na NS. Koliko pa vas gre še na THT (tri hormonski test)? Zasledila sem, da ga je opravila le LE&TA. Glede na to, da je NS v redu ali je potrebno opraviti še to? NS naj bi bila 80%, THT pa samo 60%. :zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   januarčice
7.7.2005 21:38:23   
mayflower
ja, jst sem bla tud pr Strahovi. Čisto poseben pregled, pa še tata je prvič videl svojega potomca. Sicer je rekla, da je vse super NS:1,9, razmerje pa 1:6800, sem vsa vseeno dat kri. To je v bistvu dopolnilo tega pregleda - tudi izvid je skupen. Se mi je po pregledu krvi razmerje občutno popravilo na 1:15000

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   januarčice
7.7.2005 22:05:05   
rija
na tht grem ne glede na rezultate ns.

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   januarčice
7.7.2005 22:47:23   
Nannn
ijojjjjj punce k vas berem tole pa je dozivetje ane ane :bravo::bravo: tudi jest bi cel dan in celo noc gledala mojo pikico....kaj bi dala da mi samo za en dan posodi UZ...pomoje bi ga cist razstelala :)-:)-

Vazno da ste uzivale in da je z vasimi pikicami vse v redu...zdej pa mene skrbi zakaj nisem sla na un test po NS ki das kri...se sama ne vem kaj je to :ups: pa ce mi lahko katera mal razlozi pa kam naj grem na ta test...

Na 3D UZ bom pa res sla k dr.Pusenjaku in sem se ze slisala z njim pa pravi da okoli 23 tedna je fajn pridet...

Lepo panckajte in bozajte svoje busije...

Nannn :nosecka:

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   januarčice
7.7.2005 22:48:26   
Nannn
LE&TA kdaj imas PDP?

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   januarčice
8.7.2005 0:53:28   
Anonimen
Ojla! Še ena januarčica se vam pridružuje tu. Danes (no, glede na uro je bilo že včeraj) sem bila tudi jaz pri dr. Strahovi na nuhalni in sem čisto navdušena. Naš pikec se je pa prav veselo premikal in je kar poskakoval, kot da se mu kolca, pa praskal se je in odrival z nogicami. Sva oba z očkom čisto fascinirana. Nuhalna je bila 1.5, tveganje za Downov sindrom imam 1:10252, kar je ful dober rezultat. Nam je pa za en dan popravila PDP. Prej smo imeli 16.1., zdaj imamo pa 17.1.

(odgovor članu bevetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   januarčice
8.7.2005 6:58:32   
Natasa-6
Dobro jutro vsem! Še en zaspan dan...
Včeraj sem si za večerjo naredila skutni kolač, tako mi je pasal, še vroč! Pa še danes zjutraj sem ga jedla z jogurtom. Končno nekaj, kar mi je pasalo, poleg sladoleda! Kako pa kaj druge?

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   januarčice
8.7.2005 7:34:50   
puri
Joj, ko vse tole berem o nuhalni, sem pa še bolj neučakana,...no, pa saj danes je že petek, ki sem se ga že tudi zelo veselila,... vikend bo pa itak tako hitro minil in potem bom tudi jaz spet videla svojo pikico:sloncek:

Caffee, koliko si pa potem zdaj ti noseča, ker je:duda: velik 6,9cm ?

lp;)

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   januarčice
8.7.2005 8:07:45   
soncka
Ojla punce,
jaz sem pa danes klicala v Postojno, ki mi je najbližje, da se naročim za NS, pa mi je sestra rekla, da ne bo šlo, ker je zdravnica na dopustu:ups:, da moram it kam drugam. Malo sem brskala po temah ma ne vem kam naj grem. Kje pa dela dr. Pušenjak? A se da kar naročit? A pozanate kakšnega dobrega v LJ? Haval za nasvete in :rozica:

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   januarčice
8.7.2005 9:08:48   
Anonimen
soncka, dr. Strahova je iz Domžal in je zelo fajn!

puri, sem v 12t 4/7. Velikost ploda je od temena do trtice, z nogicami vred pa je mislim da okrog 10 cm.

Ja, mene tudi zdaj malo skrbi, ker nisem šla dat krvi po NS. A vas je to gin. poslal/a, al ste šle na lastno pobudo? A je to mogoče povezano s tem, da ste že enkrat rodile in ste potem šle dat kri al kako?
Nann, si ti prvič noseča?

(odgovor članu bevetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   januarčice
8.7.2005 9:23:15   
pinka1
Hej Tašonka - Taši? Zdej sva pa sam še en dan narazen glede PDP.(moj je 18.1.) Super.

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   januarčice
8.7.2005 10:22:29   
renan
Ponavadi te pošlje gin. brezplačno na nadaljne preiskave, če NS ni v redu. Drugače pa ne. Jaz tudi nisem šla na kri pa niti ne mislim iti.

Lp

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   januarčice
8.7.2005 10:25:14   
pikica*
Vidim, da je vse več januarčic že dalo skozi NS. Jaz pa še čakam. Ampak je že zelo blizu. V torek zvečer:)
Me pa veseli, da vse počasi prihajamo k sebi in je tisto najslabše počutje pri večini že mimo. Moje slabosti so minile in včeraj sem bila končno spet polna energije. Danes pa me je zagrabil prehlad:((. Sem se ga nalezla od mojega :love:. Še dobro, da je pred menoj vikend in bom lahko vse skupaj več ali manj preležala. Ampak prehlad vseeno veliko lažje prenašam kot slabosti. Itak me bo pa pokonci držala misel na torek, ko bova končno videla svojo :duda:. Se že prav veselim 9nebesa

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   januarčice
8.7.2005 10:26:00   
renan
Še nekaj: A ima katera rok 10. ali 11. januarja? In kako je velika pikica trenutno? Jaz si poskušam računati od NS nekak približno velikost, pa mislim da je trenutno ok. 7,5 cm.

Še enkrat lp:)

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   januarčice
8.7.2005 11:41:47   
Nannn
caffe jest bom prvic rodila in sem se tud jest mal zasekirala ker me dr.Strah nio vprasala se za ta krvni test...ma sem slisla da sploh ni panike in da nam ni treba it delat ker nam je NS pokazala da je vse v redu...in baje je NS bolj sigurna...jest ne bom delala panike...

Renan jest mam po NS novi rok in to je 10.01.in moja pikica je velika ene 7cm...se sama ne vem vec...

LP Nannn :nosecka:

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   januarčice
8.7.2005 11:42:18   
Nannn
Kok pa sploh naj bi zrastel bebe v enem tednu?

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   januarčice
8.7.2005 11:58:53   
tinkamiška
Ojla:rozica:

Nannn, a s Pušenjakom si se pogovarjala na isti št. kot se naročiš za NS, al si se preko MON-a? A on sploh že izvaja 3D, al ga samo preizkuša? Kolk pa stane?

En kup vprašanj:)-:)-:ups:

Meni so na NS prestavili datum iz 28.12. na 31.12. mens e pa zdi, da bo januarček(a):)-:)-:)-

Tinka

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   januarčice
8.7.2005 12:11:08   
Nannn
tinkamiska jest sem mu pisala na MON-u ...baje dela na UZ ker mi je dr.Stahova povedala da je fuuuul zaseden...je pa ista cifa 051....(nimam zdej pri roki)nimam pa pojma kok to stane...ziher ene 15 cukov...

Jest mam pa feeling da bom prej rodila ker mi skoz prestavljajo PDP...

LP Nannn :nosecka:

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   januarčice
8.7.2005 12:12:16   
renan
Meni je gin povedala, da zrase ok. 1 cm na teden. Pozneje se mi zdi, da še hitreje rase...

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   januarčice
8.7.2005 12:14:06   
LE&TA
Puri in pikica, pred vama je še en krasen pregled, izkoristita in si pikico dobro oglejta. Občutki so res enkratni, kar solzne oči ti postanejo, ker si ne morš predstavljat da je to bitjece res v tebi!! Pa za slikco morte rečt!!:sloncek: Uživajta!! Ostale ki še niste ble pa tudi!!

Kar se tiče dvojnega hormonskega testa, je pa tko, mene je G sam informirala, ni mi predlagala da naj grem, ampak sem se sama odločila, Moj rezultat na NS je bil 1: 3991, ni tko visoka cifra, sam je odvisno tud od starosti, jst mam 28 let. Rekla je da je OK! Jst ji zaupam! Sem si pa rekla raj nardim zdej še test s krvjo, da mi ne bo kdaj žal! Odločite se same!!

Nannn, sem lih prej objavla PDP na seznam in sicer 14.1.!Smo blizu!

Lep dan vsem :nosecka:

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   januarčice
8.7.2005 12:15:32   
LE&TA
Ne vem kje sem zasledila, NAnnn, da naj bi :duda: zrasel v enem dnevu 2mm! Popravite me če je narobe!!

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   januarčice
8.7.2005 12:18:59   
renan
Jaz sem nekje prebrala, da 1-2 mm na dan..Na NS je tudi meni povedala, da po velikosti moj pikec 5 dni prehiteva. Mogoče bo pa samo zrasel tako velik kot očka: 194 cm in jaz doma več sploh ne bom lestve rabila:)

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   januarčice
8.7.2005 12:49:30   
puri
Hvala Le&TA, sigurno bova uživale:sloncek:in potem tudi poročale:)

Nannn, jaz sem tudi prebrala, da :duda:zraste 2mm na dan,...samo čisto na začetku raste bolj počasi.

lp;)

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?