Anonimen -> januarčice (7.7.2005 18:33:56)
|
Sem šele zdaj opazila, da si na novo odprla temo. Bom iz spodnje "preplonkala" sem: Jz sem bila tudi danes pri Strahovi. Joj, kok je fajna! Pa, pregled...to je res eno posebno doživetje. So se mi kar malo orosile oči. Naš mali je spal kot ubit, sploh se ni zmenil za drezanje..ene dvakrat se je leno pretegnil in spal dalje. Ampak mu je na srečo lahko izmerila NS, ki je 1,8 mm, tveganje je 1:8650. Rekla je, da so rezultati krasni! Srček mu bije z 152udarci/min. Teme-trtica je velik 6.9 cm. Škoda da je spančkal...tako rada bi ga videla migat..Eh, očitno je bolj po očiju (rad spi in se ne da motit).....Joj, kolk je blo lepo!!!.....Da bi kar doma imela tako "mašino" - bi ga skoz gledala. Ampak dobila sem pa samo eno slikco pa še ta se mi zdi, če primerjam s slikcami od Nann, bolj slaba Strahova je zelo klepetava...le enkrat vmes je bila čisto tiho..nič ni rekla..nekaj je odkimala z glavo..me je že skrbelo, vendar sem takoj, ko je nadaljevala s srčkom pozabila na to..zdaj doma sem se pa spomnila..upam, da ni kaj slabega videla? Sej bi verjetno povedala, kaj mislite?! Nann..joj kolk maš lepe slikce, ful se razločno vidi. No, pa rok mi je prestavila za dva dni prej .
|
|
|
|