|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
9.3.2010 8:24:44   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tasika moja...user posted image user posted image user posted image za nočno nespanje!
Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za Lijiko!

HVALA Kokica.user posted image
Zdaj sem jo dala v posteljco, ker mi je zdaj pr zajtrku skoraj zaspala. Čakam,da zaspi, da lahko grem pospravljat vse povsod, ker mi je nardila raztur iz omar v trenutku user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
9.3.2010 8:41:09   
PERSIDA
tasa - za vsakim dežjem posije sonceuser posted image

Po 14 mesecih imamo mir do pol štirih zjutraj.Vau.Prej sem bla utrujena od nespanosti sedaj ,pa od preveč spanostiuser posted image .Pa bi še .Malo spravljam za nazaj.

Zadnjič srečam eno znanko ,pa pravi ,da njena ne vem kaj ,ki ima dvojčka že pet mesecev ne spi.Vau sem rekla jaz ,pa že celo leto neuser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
9.3.2010 8:46:33   
PERSIDA
user posted image

Vse naj,naj Taj.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
9.3.2010 10:02:29   
Nina00
Dobro jutro, dober dan!

Tale dan je prav zaspan pa še minus je zunaj user posted image  Brin pa sicer brez vročine, ampak šmrka in kašlja, tako da se mi smili že, da ga bom popoldne vlekla s sabo po starejšega v vrtec. Ampak ni druge opcije. Danes nama vsaj zjutraj ni bilo treba na mraz user posted image

Se mu pa prav pozna, da se je navadil na družbo bratca in sedaj mu je prav dolgčas, tako da je veliko več po mojih rokah. Pa naj mu bo. Vsaj ta mesec se bo malo več crkljal user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
9.3.2010 10:11:45   
Nina00
x_srečka_ x sta fletna tvoja dva user posted image

Dana saj bo kmalu pomlad in poletje in s tem manj viroz na pohodu - tako se jaz tolažim user posted image  Bronchomunal pa je preventiva za bakterijska vnetja srednjega ušesa, angine,... Torej yv izogib antibiotikom, virusnih vnetij pa ne prepreči.
A ti pa si v službi lahko več na netu kot doma user posted image  user posted image  user posted image  

Persida user posted image  za prespano noč user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
9.3.2010 10:17:12   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobro jutro!

Mi smo spali katastrofalno slabo user posted image . Če smo spali 4 ure v kosu smo dosti. Kar jokala, jokala in jokala je. Pa to v krču. Zdaj pa ne vem ali so zobki (stalno se na njih izgovarjamuser posted image ) ali pa je boranja, katero so imeli v vrtcu za jest ?!
Tak da sva že od 6h auf, v vrtec danes nebo šla ker sneži in mene je v snegu strah vozit, pa še verjetno tam okoli vrtca ni nič spluženo, tak kot nikdar ni bilo user posted image

Nič, moram šibat...mi je moj dišavec stanovanja prišel naproti.. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Kaj pa je to boranja?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
9.3.2010 10:18:07   
Nina00

TAJ VSE NAJBOLJŠE ZA 1. SVEČKO !!

Poljubček od Lije..

user posted image

Jeeee! VSE LEPO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
9.3.2010 10:21:16   
Nina00

Zdaj sem jo dala v posteljco, ker mi je zdaj pr zajtrku skoraj zaspala. Čakam,da zaspi, da lahko grem pospravljat vse povsod, ker mi je nardila raztur iz omar v trenutku user posted image user posted image
Kaj že sama odpira omare? user posted image  user posted image  user posted image  Brin še ne, ampak v duetu s starejšim pa je naše stanovanje v 5. minutah kot bi tornado šel skozi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
9.3.2010 10:21:17   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00
Kaj pa je to boranja?
http://www.kulinarika.net/recept/enoloncnice/Boranja-10276.html

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
9.3.2010 10:21:49   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Po 14 mesecih imamo mir do pol štirih zjutraj.Vau.Prej sem bla utrujena od nespanosti sedaj ,pa od preveč spanostiuser posted image .Pa bi še .Malo spravljam za nazaj.

Zadnjič srečam eno znanko ,pa pravi ,da njena ne vem kaj ,ki ima dvojčka že pet mesecev ne spi.Vau sem rekla jaz ,pa že celo leto neuser posted image .
kaj lažeš? Spiš že celo leto, samo malo manj od povprečja user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
9.3.2010 10:22:10   
Nina00

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
9.3.2010 10:22:47   
tasa_m

Kaj že sama odpira omare? user posted image  user posted image  user posted image  Brin še ne, ampak v duetu s starejšim pa je naše stanovanje v 5. minutah kot bi tornado šel skozi user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image   ja, mora starejši mlajšemu pokazat, kaj mora počet takrat ko starejšega ni doma user posted image user posted image

Lija je zadnje dni začela "pospravljat" ja user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
9.3.2010 10:24:04   
Nina00

Kaj pa je to boranja?
Ojoj! Pa to dajo takim pikecom za jest? user posted image   Bi znalo bit, da jo je matralo. Še mene bi user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
9.3.2010 10:27:56   
tasa_m

Kaj pa je to boranja?
Ojoj! Pa to dajo takim pikecom za jest? user posted image   Bi znalo bit, da jo je matralo. Še mene bi user posted image
ja, sem zdaj 100% da jo je matralo, ker zjutraj je v blatu imela sam fižolček user posted image smrdelo pa je temu primerno user posted image user posted image

Zdaj pa spi že 1,5 ure. Frača mala user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
9.3.2010 10:28:38   
Nina00

user posted image user posted image   ja, mora starejši mlajšemu pokazat, kaj mora počet takrat ko starejšega ni doma user posted image user posted image

Lija je zadnje dni začela "pospravljat" ja user posted image

Saj jih je prav luštno gledat kako raziskujejo, samo potem ali skoz pospravljaš ali pa obstaja nevarnost, da si ob preskakovanju kupov polomiš kakšno okončino user posted image  Sicer je pa prav fino slišat, ko starejši Brinu kdaj razlaga: " Bin ti to še ne smeš. Si še dojenček, veš." ali pa: "Bin neee, to se ne sme. Ti, ti Bin, ne to delat!" user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
9.3.2010 10:29:15   
Nina00

Zdaj pa spi že 1,5 ure. Frača mala user posted image

user posted image

No, sedaj je pa čas, da bi tudi Brin malo zaspal.

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 9.3.2010 10:30:48 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
9.3.2010 10:33:03   
tasa_m
Saj jih je prav luštno gledat kako raziskujejo, samo potem ali skoz pospravljaš ali pa obstaja nevarnost, da si ob preskakovanju kupov polomiš kakšno okončino user posted image  Sicer je pa prav fino slišat, ko starejši Brinu kdaj razlaga: " Bin ti to še ne smeš. Si še dojenček, veš." ali pa: "Bin neee, to se ne sme. Ti, ti Bin, ne to delat!" user posted image
user posted image iii, to mora bit tak lepo poslušat user posted image

Lija pa zadnje dni, vse kontra dela. Ji rečem:" Lija ne sem rekla". Ona meni: DA, pa spet ne, pa spet ona meni nazaj DA.
V soboto pa jo T. kliče in seveda, ker je iz omare vse brisače metala ven, ni imela časa, pa se ni oglasila. Pa jo T. pokliče bolj z resnim glasom: Lija Zemljič. Pa ona čez nekaj časa reče:" DAA" in se začne smejat, midva pa tud user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
9.3.2010 10:54:53   
PERSIDA
A nam kera posodi vaše igrače  ,ker naše so brezvezneuser posted image .Pravita bavca.
Pa kokica jaz se bi s tistimi žogicami igrala ,ki ven letijouser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
9.3.2010 10:56:42   
KOKICA32

Lija pa zadnje dni, vse kontra dela. Ji rečem:" Lija ne sem rekla". Ona meni: DA, pa spet ne, pa spet ona meni nazaj DA.
V soboto pa jo T. kliče in seveda, ker je iz omare vse brisače metala ven, ni imela časa, pa se ni oglasila. Pa jo T. pokliče bolj z resnim glasom: Lija Zemljič. Pa ona čez nekaj časa reče:" DAA" in se začne smejat, midva pa tud user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful dobro!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
9.3.2010 10:57:18   
KOKICA32

A nam kera posodi vaše igrače  ,ker naše so brezvezneuser posted image .Pravita bavca.

Hahhahaa..ste dobrodošli!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
9.3.2010 11:03:05   
tasa_m

user posted image user posted image
samo je zanimiva tista igrača ja...takrat so se vsaj user posted image zamotli user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
9.3.2010 11:07:13   
tasa_m

Hahhahaa..ste dobrodošli!!!user posted image user posted image user posted image

ampak Persida PO 16.uri user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
9.3.2010 11:23:44   
KOKICA32

user posted image user posted image
samo je zanimiva tista igrača ja...takrat so se vsaj user posted image zamotli user posted image

Ja fajna je res, moj V.  je tako posrečen, ko obrazek tja tišči tam, ko piha ven!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
9.3.2010 11:24:32   
KOKICA32

ampak Persida PO 16.uri user posted image

Bravo! Si si zapomnila!!! LAhko pa pridete tudi prej in delate družbo tašči in V.!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
9.3.2010 11:37:31   
Nina00

ja, se že prav vidi, da že veliko razumejo in da znajo biti tudi lumpi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?