|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
7.3.2010 13:41:38   
ninasiki
TANE se mi zdi ja da so kr vsi isti no vsaj pr prvih otročkih pol pr drugih so pomoje že navajeni od prvega tko da jst upam da pr drugmu ne vo tako paniko delu kar se pa dojenja tiče to bom pa tud jst probala pa bomo vidl kako bo no vsaj upam da tko k pr teb user posted image

smo mel pa noč katastrofa user posted image user posted image user posted image se mi je mešal k je tooook joku, se najprej podojiva in zaspi pol pa da ga dam nazaj v pojstlco in ko ga lepo počasi dvignem se pa zbudi in v najhujši jok in ne in ne pomirit ni šans sm mojmu rekla naj gre po kremo za zobke ker predvidevam da ga matrajo u sekundi je utihnu in zaspau ampak res v sekundi sm dala na dudiko pa po spodnji dlesni podrgnla in adijo je že sanju user posted image tko da upam da bo fajn pomagala ko ga bo matral user posted image sam pol pa spet itak čez 3 urce budilka user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
7.3.2010 14:39:17   
LINDI
Na fotkah ste ble super,pa koliko vas je bilouser posted image user posted image user posted image Berem vas ves čas...pa ko hočem kaj napisat,se pa zbudimo...tko da.......

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
7.3.2010 15:26:48   
Emilly
Ojla!

Joj ti dedci - no sej mojga moram kar pohvalit. Ko je doma, se tako rad crklja z njo, zelo rad jo previja, vozička ....tko da zaenkrat res nimam pripomb. Uspavam jo sicer v glavnem jaz, ampak je kar pridna. Že slabe dva meseca hodi spat okoli devetih, lepo pojeva, se previjeva, jo dam v posteljico in obvezno dudo, na CD ju zavrtim še vsak večer iste pesmice in v glavnem lepo zaspančka. Spi pa še vedno v glavnem celo noč, no preveč se nočem hvaliti, ker bo lahko spet takoj kaj drugačeuser posted image
Čez dan pa naša spi zato zelo malo že od rojstva dalje v bistvu, naenkrat zaspi največ 20 min do pol urice, ampak se tako lepo zadnje čase sama igra z igračkami, da lahko vmes zelo veliko naredim.

Tane - tudi jaz bi znorela, če bi moj kaj takega prijavil, mislim no!!!

GH - tudi jaz upam da mi uspe z dojenjem vsaj 6 mesecev ali pa še kaj več, bomo videli.

Se pa pridružujem klubu majhnih mamicuser posted image  in sem tudi na žalost že večkrat dobila brco v joško, skoraj vedno jo dobim, ko jo previjamuser posted image  HB še ni pritekla kri, tako da Rižkooo le poročaj o tvojem stanju.

Chrystall - kok si pridna!!!!!! Le pazi na svoje zdravje, ti Rakica tudi.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
7.3.2010 16:58:35   
LINDI
Tašča mi je obarvala s pranjem belo modro majčko,ki je sposojena,kaka ideja,kako nas se tega lotim,pa imava vsaka svoj stroj,ampak je preveč pridnauser posted image ,tko da je zdaj majčka marelične barve

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
7.3.2010 17:00:19   
nina68
Oj!

Jah ti naši dedci, brez njih je težko, z njimi pa včasih še težje. Naš kadar ma muhe je siten ko huuser posted image , se mu je boljš umaknat, ampak ga morm tud pohvalt. Pr nas ni problemov, se lot vsega, sam likanje mu ne greuser posted image user posted image . Najrajši je pa v kuhinji in ustvarja za papcat user posted image , pa tud s Tjašem ga lahko pustim samga, on obvlada sceno, je tamal še bolj priden pr njem ko pr meni, nč ne rab tašče klicat na pomoč. Mam kr mal občutek, da me mali že navija okoli prsta.

Tud midva že papcava GH, sam mu zelenjava ne diši najbolj, so bolj dobre sadne kašice.
Rižkoo maš prav, kakec po GH hrani smrdi za umret. Sem glih dons komentirala kaj šele bo, ko bo začel urnk jest.

Naš malček ponavadi zvečer zaspi nekje med 21-22 uro in mu dam  večerni obrok odvisno od ure, kdaj je prej jedel zgoščen z mlečno kašico. Če je nekje med 18-19 mu dam za jest predno gre v posteljco, pa potem zdrži nekje do 2.ure, če je pa ob 22. imamo pa mir do 4.zjutraj, ko mu dam ponovno obrok z kašico. Vstane pa sedaj med 7-8 zjutraj. GH pa mu sedaj prakticiram za kosilo.
Upam, da bo ta nočni obrok kmal izpustu, da se bomo končno mal naspal, k mi spanje že kronično primanjkuje. Sem prej hodla spat z kurami (21.h) pa do jutra sem spala ko top, sam včasih sem mela nočne motnje, ko je zraven spal medouser posted image . Čez dan pa spi naš malček v enem kosu po pol ure, več spi samo zunaj v vozičku ali pa v avtu, ko se kam pelje.  
Moja tašča je doma nekaj ulic stran pa jo morem kr pohvalit, da se nč kej velik ne vmešava,  mam včasih občutek, da se me kr malce boji, kr znam kr urnk zaropotat, ko mi kej ne paše, ne šparam jezika. Se vidim, da sem Štajerka.
Pregovor pravi, da če je štajerka pr hiš se ne rab psa...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
7.3.2010 18:22:56   
LINDI
Škoda k nism štajerkauser posted image

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
7.3.2010 18:24:21   
LINDI
Tassika v četrtek a neuser posted image je cepljenje,da spet kaj ne zajuser posted image ,te kličem po tel že 1 mesec,pa še zdaj te nisemuser posted image ,nimam časa,k sem domauser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
7.3.2010 18:31:31   
googica
nina68 hahaha :))) fajn maš to ti zrihtano taščo user posted image
no, moja je tud fuul vredu.. mogoč tud zato, k je eno uro stran doma, pa se bolj redko vidmo user posted image .. ko smo se odločal za voziček je rekla, da če vzamemo gt3ja, da tud mal zravn, k ji je tolk všeč :DDD tud razume da je mami, torej jaz, ta glavna pr jušu, in ponavad za vsako stvar vpraša, če se men zdi ok :) bi pa za pažnjo včas prov pršlo, če bi bla bliži doma..
no, zdej je pa treba decu rečt, da nardi večerjo, pa da Juša skopava.. umazanc, je celo bundo poslinu... drgač pa mu je zdej že dva dni ful vse smešn.. sam mal ga drugač pogledam, pa se že smeje, tko ornk na glas :))).. pa dons se je začel obračat tudi iz trebuha na hrbet, prej ga je blo pa kr mal strah.. ni vedu kam pada... zdej pa razturauser posted image

smo bli v ljubljani.. tak veter da smo šli samo za 20 minut po centru, pol pa na najboljši koktejl... če še niste pile, vam priporočam.. reče se mu jabolčni štrudl, majo ga pri stolnici zadi, v enem lokalu, ne vem kaj je že zaen, zravn Sokola.. je pa vroči koktejl.. jabolčni sok, malibu in cimet.. pa prevreto.. NJAMIuser posted image pa tud za kakšna dva vozička placa je noter :).. ampak se mi vid, da nisem več navajena alkohola, ker sm bla po enem koktejlu kr mal mehka :))))). no ja, so le že mim študentski časi :D

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
7.3.2010 18:32:20   
lilinovy
Evo midva mava pa v torek cepljenje.
Pol pa kakšen sprehod................Lindi se mi boš pridružila?

Naš mali pa danes samo papa.....noro na vsaki dve uri hoče jest......in če ne teče dovolj hitro se kar fajn zjezi in začne kričat kot bi ga iz kože dajali.

Lindi- sem te klicala danes, pa par sms-jev poslala, a jih nisi dobila?

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
7.3.2010 19:16:40   
lenika83
LINDI če hočeš razbarvati zabarvano perilo je fajn , da ga ne posušiš, ampak se ga čimprej lotiš. Jaz sem tudi pobarvala en izposojen pajacek, ampak sem ga rešila. V glavnem jaz sem zmešala skupaj vsa čistila za odstranjevanje madežev, kar sem jih doma našla, pa še malo tekočega detergenta in sem polila po madežu, pa namočilo v vodo in pustila nekaj ur, potem pa še enkrat v stroj, pa je šlo. Drugače pa se dobi v dm-u tudi neka zadeva za razbarvanje. nimam pojma kako se imenuje, ampak je pa pri stvareh za pranje perila. Menda deluje tudi, če se je oblačilo že posušilo.

Crystall sem videla, da kupuješ Blažu oblačila pri Nextu. Daj mi povej kakšne imajo velikosti v primerjavi z H&M ali pa C&A? Sem se kar zaljubila v nekaj kompletkov, pa me je strah, da ne bi kupila čisto mimo velikosti user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
7.3.2010 19:17:34   
nina68
IZVIRNO SPOROČILO: nina68

Oj!

Jah ti naši dedci, brez njih je težko, z njimi pa včasih še težje. Naš kadar ma muhe je siten ko huuser posted image , se mu je boljš umaknat, ampak ga morm tud pohvalt. Pr nas ni problemov, se lot vsega, sam likanje mu ne greuser posted image user posted image . Najrajši je pa v kuhinji in ustvarja za papcat user posted image , pa tud s Tjašem ga lahko pustim samga, on obvlada sceno, je tamal še bolj priden pr njem ko pr meni, nč ne rab tašče klicat na pomoč. Mam kr mal občutek, da me mali že navija okoli prsta.

Tud midva že papcava GH, sam mu zelenjava ne diši najbolj, so bolj dobre sadne kašice.
Rižkoo maš prav, kakec po GH hrani smrdi za umret. Sem glih dons komentirala kaj šele bo, ko bo začel urnk jest.

Naš malček ponavadi zvečer zaspi nekje med 21-22 uro in mu dam  večerni obrok odvisno od ure, kdaj je prej jedel zgoščen z mlečno kašico. Če je nekje med 18-19 mu dam za jest predno gre v posteljco, pa potem zdrži nekje do 2.ure, če je pa ob 22. imamo pa mir do 4.zjutraj, ko mu dam ponovno obrok z kašico. Vstane pa sedaj med 7-8 zjutraj. GH pa mu sedaj prakticiram za kosilo.
Upam, da bo ta nočni obrok kmal izpustu, da se bomo končno mal naspal, k mi spanje že kronično primanjkuje. Sem prej hodla spat z kurami (21.h) pa do jutra sem spala ko top, sam včasih sem mela nočne motnje, ko je zraven spal medouser posted image . Čez dan pa spi naš malček v enem kosu po pol ure, več spi samo zunaj v vozičku ali pa v avtu, ko se kam pelje.  
Moja tašča je doma nekaj ulic stran pa jo morem kr pohvalit, da se nč kej velik ne vmešava,  mam včasih občutek, da se me kr malce boji, kr znam kr urnk zaropotat, ko mi kej ne paše, ne šparam jezika. Se vid, da sem Štajerka.
Pregovor pravi, da če je štajerka pr hiš se ne rab psa...user posted image user posted image user posted image user posted image

HB za pazit pa se je tud že ponudla, smo že enkrat to uporabl, pol je bil pa naš sonček cel dan tok dobre vole, da sem mu rekla, da bo šel večkrat k babici "u taver", jo bomo ponucal, če ne dobimo vrtca.

Sem še mal dodala k prejšnjemu mailu.

< Sporočilo je popravil nina68 -- 7.3.2010 19:19:15 >

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
7.3.2010 19:49:58   
Crystall
Lenika 83 - če ti kaj pomaga, mi imamo 9 kg in smo veliki 70 cm - nosimo pa oblačila 3-6 mesecev. Mislim, da bi tudi vam bila ta prav. 6-9 mesecev imamo mi samo bundico, ker ima spodaj še en kup drugih oblačil oblečenih. Tale next je res zakon! Jz kupujem kr rabljene oblekce preko ebaya. Včasih pa tudi kaj novega, če dobim ugodno.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
7.3.2010 20:09:47   
sine bine
Mi imamo pa jutri drugo cepljenje in upam, da bo tako kot ta prvo-user posted image se tud oglasu niuser posted image , pa tudi nobenih drugih težav po cepljenju nismo imeli.
tane-zadnjič na srečanju si omenila, da hodita nekam na telovadbo, mi zaupaš kam. Kar se pa moških tiče mi je pa žal zate, ker moj ne bi imel nobenih težav, če bi moral biti par dni sam z malim. Moram priznat, da ko je on doma sem jaz lahko čist frejuser posted image , če hočem seveda.
rižkoo-me neki zanima kar se GH tiče: si mu korenček sama pripravljala al sta jedla hrano iz kozarčkov, pa kok dni si mu dajala korenček, ker sm zdej vidla, da gresta na brokoli.
No zdej pa konc tipkanja, je treba otročka skopat pa nahrant pol pa pančat.user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
7.3.2010 20:58:05   
Anonimen
Oj.. še jst sam na hitco!user posted image
Sm čist konc, vročina 38,6.. vse me boli, glavo mi bo kr razneslo, nos pol...skratka zanič!!!
Kar se naših polovičk tiče... tud jst sm brez besed. Naš je najboljš ati na planetu, mož pa kakor je kašen dan. Pa sej mamo vsi svoje muhe. Skratka, pridn je in z malim uživa... razen, če nima spet kej okol računalnika za delat.... user posted image Uglavnem... mi smo delanje deklice prestavili za čez 2 meseca. Tko sva se odločla...user posted image

sine bine
Z veseljem ti odgovorim. Ja, kašice mu pripravljam sama z bio zelenjavo. Najprej sva poskusla z korenčkom in ga vsak dan po žličko več pojedla. 6 dni. Sm zmešala korenček, pa repično olje, pa moje mleko... mali uživa ko je. Sm pa kr zmrznla za vnaprej. Če sam pripravljaš hrano, ti kr časa vzame... tko pa sam kockice vn vzamem, odtalim v vroči vodi in sina nahranim. Vitamini z zmrzovanjem se pa zanemarljivo zgubijo. Skratka, tko...
6 dni korenček, naslednjih 6 korenček + krompirček. Jutri pa začneva z brokolijem in zdej, ko vidim, da fajn papca... mu bom na 3 dni menjala okuse. Do konca meseca pa bom poskusla, da bo kašica v celoti kosilo, z dojenjem se bo samo odžejal. Pol pa začneva z večernim obrokom oz kako malico.
Če boš rabila kak nasvet... recept :-)... mi piši na zs al pa cifro pa se slišva. Z veseljem povem, če kaj vemuser posted image .

Punce, če pa kera rabi recepte iz paparice, nej mi pošlje mail na zs... pa vam pošljem. SO super enostavni in fajn...

Punce, a vaši otročki pijejo vodo, čaj?? Mate kak nasvet!! Jst skoz neke trike uporabljam... dejstvo pa je, da bi rada, da sam sprejme in pije... kjerkoli sva. Ker tm sred ceste se lih ne morem igračkat s triki..user posted image pa mu špricat v usta in se afnat. Se ne spodobi za mamiuser posted image

ninasiki.., všeč mi je tvoja barva las. Je možnost se v bližnji prihodnosti najavit pri tvoji frizerki?? Kje si rekla, da je??

LINDI, ja.. v DM ju maš prav zadevo za razbarvanje... + krpice lovilec barv. Ene par jih skup not flikc, pa to za razbarvat.... na mal višjo temperaturo, npr 60... pa ti zna uspet. Meni je, ko sm mojmu vse najljubše majce pobarvala.user posted image

googica... uf, to sm pa že nekje slišala. Ahhhhaaa.. zadnjič je ena pri frizerki govorila o tem napitku. Zanimivo in za poskusit. Mnjami... malibu!! Uf, sm ga spila v svojih cajtihuser posted image

Emilly... hvala za skrb,...jutri poročam o svojem stanju. Ja... kot sm napisala. Prednosti in slabosti mamo... user posted image Sm mejhna, jezna pa za velke...user posted image

Drugač je pa naš mali... neki grdega sanjal in je blo ponoči tako dretje 10 min in velik solzic.... sm se skor jokala z njim. Nič ni pomagalo..., nič. Tud mamine rokice in polupčki ne. Bog si ga vedi kaj se tem našim otročkom odvija v glavi. Ja sej ni čudno, ko je pa toliko novih stvari vsak dan, novih ljudi... predmetov, obrazov... Bogeci.

Punce, lahko noč..
Jst gremuser posted image taka bolana kr mal zaplavat.. pol pa zadremat.. pod tem senčnikom. Ne zbujajte me.

user posted image

(odgovor članu sine bine)
  Neposredna povezava do sporočila: 3214
7.3.2010 21:59:07   
malaMravljica
Tane, ne ne.. nic ni strokovno dokazano, da bi 2 dodatna tedna kaj pripomogla proti alergijam, sama sem si to rekla, ker tako zelo uzivam v dojenju, da bom k 6 mesecem dodala se 2 tedna izkljucno dojenja. Skodilo ze ne bo. In vem vse to, da se zelo postopno zacne uvajat GH, samo to je vseeno velik in prakticno en prvih korakokov k samostojnosti, za mamico vcasih kar velik korak.

Aha nova tema so pa nasi partnerji. Ah ja, saj moj tudi ne pocne ne vem kaj pri opravilih pri malem, sam ko je ponoci jokal je vprasal, ce vstane on, pa sem rekla ne. Moj pac zelo veliko dela in zato mu ne predajam hudih del z malim, meni je lepse, da uzivata in se cartata, ko sta skupaj. Vem pa, ce bi se meni kaj zgodilo bi znal fenomenalno poskrbeti za malega in vem, da ima moj mali sreco, ker ima super ocija in bomo se zelo veliko poceli skupaj in se imeli lepo. Pa se to, ta teden, ko sva z malim od doma sem videla, da ga mali pogresa, je prav lep obcutek, komaj caka, da ga ocka spet dobi v narocje, kaksno veselje bo na obeh straneh.

Rizkoo, o te tvoje plazice, kok bi pasalo lezat pod kaksno palmo kje.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
7.3.2010 23:23:47   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Moj bi sicer malo brez problema sam porihtal in uspaval,ampak se mala ne da Brez zize se zvečer ne da zaspati, ker noče flaške in zaradi tega pač tudi ob takšnem času nikamor ne morem. Se pač organiziram tako da sem okrog 20.30 vedno doma.

Ja sej ravno to pravim - uspavanje! Prejšnji teden smo šli proslavljat rojstvo enega fantka in sem jo prvič pustila zvečer tašči in tastu. Pa sem jo že skopala, podojila in dala v posteljico - samo še ni spala. Ja ni šans! Cel večer so se matrali, vmes je zaspala za 15min, pol pa nič do polnoči, dokler jo niso spokali v vozička in vozli po dnevni sobi... A poklicali pa niso jst pa tudi ne, ker sem si govorila, da če bo kaj narobe, se bojo že javli, hm... Sem jo pa že parkrat pustila njej in razen 1x ni blo nobenega problema, tudi z uspavanjem... samo nikoli ni blo zvečer.
Ja mojemu pa jo tudi večinoma pustim, ko je mala dobre volje, da se imata lepo in se zabavata...

malaMravljica - a ti se se v Slo pripeljala sama  s tamalim? Sem en dan prav razmišljala, če si napisala da gre tudi mož zraven al ne - to pa je moral bit podvig, a? No sej meni Maruša tudi lepo spi v avtu, samo to je max 1,5h od Lj do morja. Pa me je vedno strah da tokrat pa ne bo šlo... zaenkrat je!

Moja koka se je do malo prej zbujala na 15 min... sem mislila, da vas ne bom uspela prebrat No zdej ji je očitno ratalo zaspat. Aja, sem jo pa danes kopala v čebričku, sposodla od svakinje. Je katera že probala? Ji je blo kar všeč, čeprav je v banji več prostora in lahko lepo brca in čofota. Najbrž ej pa to fajn rešitev za na dopust.

Aja, katera me je svarila pred mrazom? user posted image Ja, se kar lepo zavijeva v tem vetru, ma na mraz smo itak navajeni od te dooolge zime. Sicer pa danes ni blo tako grozno.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
8.3.2010 0:25:10   
frrrr
o možeh govorite... moj je pa prav fajn očka. že pr sinu je bil. se verjetno pozna, da sta obe babici uro in pol vožnje stran in sva za vse sama. ko sem pričela delat, je tut sina en mesec on čuval (prvi teden bil čist adijo user posted image ), potem sta pa začela z uvajanjem v vrtec. ker zaradi zdravstvenih težav ni šlo, sta še en mesec preživela doma, potem pa spet uvajanje v vrtec, ki blo uspešno. Brina uživa v njegovi družbi... mene potrebujeta le zaradi jošk user posted image

vikend mimo, bil kr mau prekratek... lep teden vam želim!

< Sporočilo je popravil frrrr -- 8.3.2010 0:27:00 >

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
8.3.2010 7:35:02   
boob
dobro jutro punce

za vse punce, žene, mamice . . . user posted image  

Moj možek pa kr sam zrihta tamalo in tud sm jih pustila že same doma zvečer, tako da to pri nas ni problema. . . in tud drgač nimam problemov z njim user posted image

rozilu naša dvomim da bi zdržala v čebričku ker nemara utesnjenih stvari, pa še razgrajat nemore.

Joooj ta mraz,še vedno čutim posledice Žabarja, grlo se mi sploh noče pozdravit. . .

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
8.3.2010 7:58:54   
pinky girll
Drage ženske, danes je naš dan. Pustite se malo razvajatiuser posted image

[url=http://www.Slikomat.com/slika/4320262.htm]user posted image [/url]

< Sporočilo je popravil pinky girll -- 8.3.2010 8:05:01 >

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
8.3.2010 8:50:11   
Anonimen
Punce, sam na hitrco.. sm fertik čist.
user posted image

(odgovor članu pinky girll)
  Neposredna povezava do sporočila: 3220
8.3.2010 9:08:18   
gorenka
Jutro vsem in en lep praznik na ta sončen dan!user posted image user posted image user posted image

Boob, rižko, vidve pa upam da se čimprej pocajtata! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
8.3.2010 9:24:30   
googica
vsem skupaj želim lep praznik vseh žena.. upam da bo veter popustil, da bomo mele lep dan z našimi sončki :)

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
8.3.2010 9:49:44   
tassika
Tudi jaz se pridružujem vsem čestitkam, zdaj pa počakam da se zoja zbudi, potem pa šibava vn, dežno prevleko čez košaro, pa ji je prav lepo toplo v vozičku, men bo pa frizuro spihal, pa bouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
8.3.2010 10:16:22   
nina68
Drage mamice in seveda žene!

Lep in sončen praznik vam želima s Tjašem in lepo praznujte.user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
8.3.2010 10:23:06   
Crystall
Punce, dobila sem en krasen sms - pa vam ga kar prepišem ...

Noben cvet ni tako lep kot ŽENSKA.
Noben vetrič ne piha tako nežno, kot je nežna ŽENSKA.
Noben kamen ni tako trd, kot je trdna ŽENSKA.
Noben vihar ne prenese toliko dežja, kolikor solz pretoči ŽENSKA.
In nihče ne premore toliko ljubezni, kot jo ima v sebi ŽENSKA.

Vse lepo ob dnevu ŽENA user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......