špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čeeeeeeeer Sem malo gledala, kdaj se je šefica nazadnje oglasila na naši temi in vidim, da zadnji dan preteklega leta. Škoda, da je potem kar brez besed izginila Samo peščica nas je še, ki vztrajamo in občasno celo klepetamo... Pošteno povem, da sem kar žalostna, res. Povejte mi, a je na FB kaj več "prometa" med bivšimi majskimi čvekami?? Ni kaj bistveno več prometa. Nekatere bivše majčice so se zavestno odločile, da se ne bodo več oglašale zaradi takih in drugačnih razlogov. Forum ne pogrešajo, ker če bi bilo tako, bi se oglasile in kakšen nasvet delile. Jaz spoštujem njihovo odločitev in če si katero želim slišat imam gsm za kak kratek čvek Moram pa priznat, da sem tudi sama razmišljala, da bi prenehala brskat in pisat na RR, samo mi ni še ratalo. ja baje da zaradi določenih oseb, se nekatere ne oglašajo več.. [color=#0033ff]Kasso kr opusti to misel Ja sej vidiš, da jo opuščam. Samo, da ne bo kake pomote. Jaz o tem razmišljam izključno zaradi osebnih razlogov. Nobena od vas nima nič pri tem. Imam premalo samodiscipline. Druge stvari v mojem privat življenju trpijo, ker jih ne utegnem narest. V primeru, da ne bi tle čvekala, bi bilo veliko več storjenega. Ampak jaz pogrešam družbo in ve ste mi fajn, tako da....se bom še dolgo javljala. Bom pa vseeno 1x poskusila abstinirat . Zdej vsaj kako urco ne bom gor, ker moram na goriško, pa me ne bo neki časa nazaj Vidiš, pri meni je pa ravno obratno: ko takole pospravljam, sesam, likam, kuham,..., mi prav paše vmes skakat sem gor, ker se zraven sprostim, sem v družbi, se nasmejim ipd. In potem hitreje in bolj živahno opravim delo Je pa res, da si ob intelektualnem delu RR ne morem privoščiti, takrat bi me motilo in mi kradlo čas, priznam.
|