nina68
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina68 Oj! Jah ti naši dedci, brez njih je težko, z njimi pa včasih še težje. Naš kadar ma muhe je siten ko hu , se mu je boljš umaknat, ampak ga morm tud pohvalt. Pr nas ni problemov, se lot vsega, sam likanje mu ne gre . Najrajši je pa v kuhinji in ustvarja za papcat , pa tud s Tjašem ga lahko pustim samga, on obvlada sceno, je tamal še bolj priden pr njem ko pr meni, nč ne rab tašče klicat na pomoč. Mam kr mal občutek, da me mali že navija okoli prsta. Tud midva že papcava GH, sam mu zelenjava ne diši najbolj, so bolj dobre sadne kašice. Rižkoo maš prav, kakec po GH hrani smrdi za umret. Sem glih dons komentirala kaj šele bo, ko bo začel urnk jest. Naš malček ponavadi zvečer zaspi nekje med 21-22 uro in mu dam večerni obrok odvisno od ure, kdaj je prej jedel zgoščen z mlečno kašico. Če je nekje med 18-19 mu dam za jest predno gre v posteljco, pa potem zdrži nekje do 2.ure, če je pa ob 22. imamo pa mir do 4.zjutraj, ko mu dam ponovno obrok z kašico. Vstane pa sedaj med 7-8 zjutraj. GH pa mu sedaj prakticiram za kosilo. Upam, da bo ta nočni obrok kmal izpustu, da se bomo končno mal naspal, k mi spanje že kronično primanjkuje. Sem prej hodla spat z kurami (21.h) pa do jutra sem spala ko top, sam včasih sem mela nočne motnje, ko je zraven spal medo . Čez dan pa spi naš malček v enem kosu po pol ure, več spi samo zunaj v vozičku ali pa v avtu, ko se kam pelje. Moja tašča je doma nekaj ulic stran pa jo morem kr pohvalit, da se nč kej velik ne vmešava, mam včasih občutek, da se me kr malce boji, kr znam kr urnk zaropotat, ko mi kej ne paše, ne šparam jezika. Se vid, da sem Štajerka. Pregovor pravi, da če je štajerka pr hiš se ne rab psa... . HB za pazit pa se je tud že ponudla, smo že enkrat to uporabl, pol je bil pa naš sonček cel dan tok dobre vole, da sem mu rekla, da bo šel večkrat k babici "u taver", jo bomo ponucal, če ne dobimo vrtca. Sem še mal dodala k prejšnjemu mailu.
< Sporočilo je popravil nina68 -- 7.3.2010 19:19:15 >
|