|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
6.3.2010 10:28:01   
Leela
jutro,

Mi smo že iz opravkov, je bilo -8, lepo sončno, brez sapice in dejansko ni nič zeblo.

petrazg lepo se imejte in uživajte...pa čestitke tvojemu.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
6.3.2010 10:32:38   
Dudica1
res je lepo mi gremo popoldne h kolegici in bomo šibali na en sprehodek user posted image

Jutri pa gremo na kosilouser posted image pa ne bo treba kuhat in še mal druženja user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
6.3.2010 10:34:05   
ledenka
jutro

lake user posted image poki user posted image še nekdo? user posted image čestitke za prve korakce user posted image user posted image user posted image

je zunaj še kar mrzlo? moram na sestanek za vrtec, pa na tržnico, pa ne vem, a vzet M. zraven ali ne.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
6.3.2010 10:35:26   
mama11
user posted image  Anej in Taja za hojo. Mi smo še svetlobna leta daleč.

Včeraj sem šla ravno prav k zdravnici, da mi je ugotovila začetek angine. Sem vsa fuč, zunaj pa sonce user posted image . Jutri smo nameravali v toplice, zdaj bo pa moj popokal tamali in svoje starše, pa me bodo pustili, da se pocajtam. Bom izkoristila in se naspala user posted image

Uspavanje - sem že pri starejši prebrala kup zadev na to temo in ugotovila, da pri cca. 3 mesecih otroka najlažje navadiš, da zaspi sam v svoji postelji. Tako da s tem nimamo težav, ne pri starejši ne pri mlajši. Če pa se kdaj začne razburjati, grem k njej, jo umirim na rokah, odložim nazaj v posteljo in spet pustim, da sama zaspi. Vem pa, da vam to zdajle gotovo ni v pomoč... čeprav, mogoče bi pa delovalo, če bi jih navajale, samo verjetno bi trajalo precej dlje kot je pri 3 mesecih. Saj metoda je preprosta - ko je otrok zaspan, ga odneseš v posteljo, odložiš (duda, ninica ali kaj drugega, če je tega navajen), pokriješ in odideš ven. Če/ko začne jokati, se vrneš, ga umiriš (tapkanje po ritki ali na roke ali kar pač deluje) in ga preden zaspi odložiš v posteljo, odideš.... ponavljaš, dokler ne zaspi. Pri 3 mesecih sem to ponovila ene 3x, pa je znala.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
6.3.2010 10:52:34   
KatMat
ja punce dejmo pregnat te bolezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
6.3.2010 11:02:30   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ja punce dejmo pregnat te bolezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
6.3.2010 11:29:20   
Leela
mama11 pozdravi se in spočij se user posted image .

Bo treba južno skuhat.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
6.3.2010 11:47:45   
zoja10
za popiz....

kaj bi vi naredile v dani situaciji..

prejšnji teden smo ble pri P je imela vročino in kašljala,.. je rekla da je sam prehlad..pol ji je cel teden smrkelj teku in je še mal pokašljevala,...bla šekar dobre volje,.. zadnje dva dni se zbuja in kašlja od 3 do 5.. danes se zbudi tečna kot drekec pekec,.. stokca jokca in sam spi... vročince zaenkrat še nima,... sem bla v lekarni mi je dala slezov sirup in mi rekla da če ne bo nč bloljš naj gremo nazaj k P....

kdaj bo tega že koncccccccccc &%%%%%%%%%&//&%$##""#%&/()...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
6.3.2010 12:04:02   
Leela
zoja definitivno, če je nerazpoložena, jo pelji nazaj. Ponavadi gre prehlad lahko naprej na ušesa ali pljuča.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
6.3.2010 12:13:01   
zoja10
mal mi gre narobe ker je danes sobota,... a jo čem peljat kar na urgenco?user posted image
sej ni tolk hudo sam kr ne gre stran ta bolezen.. me že mal skrbi,..

kaj je že če je smrkelj zelen?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
6.3.2010 12:15:16   
KatMat
pelji jo pokazat -škodit ne more

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
6.3.2010 12:20:21   
eelyy
evo pri nas Tian lepo spančka jst pa pospravljam in obešam cunje imam še kr nekaj dela:)

ktja: ne za tista BC ki je zraven elektra..ma skos neki vidim na reklami od bc na zadnji strani da imajo odprodajo eksponata,vozičke ene tud do -50% znižane..tako da nevem...ah sej bohved če bomo sploh prišli,ker dela samo do 17h,moj mi je obljubil da bo prišel prej iz službe no zdj pa pravi da neve,če bo uspel vse narditiuser posted image

mal počitke tle na rr....zdej pa grem posodo pomit,potleh pomit,potem se bo že Tian zbudil in bo lačen....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
6.3.2010 13:10:30   
Dudica1
zoja jaz mislim da če ni nekaj hudo...vročina,slaba za pogledat,tečna..ni nič hudega,prehlad lahko traja do 3 tedne je meni rekla P.Mislim no da ti vsaj na urgenco ne bo treba,da jo pelješ v ponedeljek.

eelyy si pa pridna,jaz se skoz lotevam pospravljat pa me oba tako nervirata da nisem kaj dosti nardila

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
6.3.2010 13:42:27   
Anonimen
zoja, kar pelji jo k zdravniku. ampak če je le mogoče ne k istemu.
naš je peljal Uja kar na Metelkovo (dežurna) in so ga tam temeljito preiskali in predpisali antibiotik. mu je bilo kar hitro bolje. pa user posted image da bo vse okej z malo!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4864
6.3.2010 13:45:54   
Anonimen
eelyy, možno, da ga zapirajo? čeprav se mi zdi, da imajo kar dovolj prometa tam,...
pridna si s pospravljanjem... mi smo danes vsi 4je doma pa se mi nič ne da. iščem škatlico za zobno ščetko pa je nikjer ne najdem. otrok pa seveda tudi ne ve kam jo je vtaknil. saj, ko je ne potrebuješ, se valja povsod...

sva bila pa z Ujem zunaj - prekrasno danes!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4865
6.3.2010 14:00:39   
Dudica1
pri nas neki sneg pada,nekaj smeti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
6.3.2010 15:04:06   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

a maš Pumice?

Tudi ja user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

majana zdej k si pisala da jih strga tolk, sem si ga tko predstavljala da je kot en majk delfino (ju now wat ajm toking abaut)... user posted image

sem mogla it googlat... pa ne gledam kućanic, tako da mi razložta  user posted image

A ti res ne veš kdo je majk delfino?????

user posted image

No.....to je majk user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
6.3.2010 15:05:30   
maja1488
Glava me boli....moj in M delata čevapčiče in prebranac in krompir, Z spi.  Sem pa mal boljše. Oči niso več zatečene, sam počutje je še mal user posted image

mama11...pozdravi se čimprej!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
6.3.2010 15:29:57   
majana79
maja, sem pač kmetica, ne morm pomagat user posted image sam še zmeri ne vem kaj ma on s trganjem hlač user posted image

ej maja, prjatlca... ko boš zdrava, če boste v vašem Hoferju k je tko, bolj izven civilizacije, mel še kake copatke 19, bi te prosila če mi jih vzameš user posted image

glava pa danes tut mene boli, mogoče je od vremena user posted image bo treba spet kej spit user posted image

aja, dudi, mi imamo tretji zobek user posted image po težkih mukah!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
6.3.2010 15:30:30   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

pri nas tut, zihr flaska tepihe zunej klofa user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
6.3.2010 15:38:14   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
6.3.2010 15:44:54   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
6.3.2010 15:48:16   
Dudica1

ej maja, prjatlca... ko boš zdrava, če boste v vašem Hoferju k je tko, bolj izven civilizacije, mel še kake copatke 19, bi te prosila če mi jih vzameš user posted image

JAZ BI TUD ŠE ENE...user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
6.3.2010 15:52:17   
majana79
dudi, a si se šla gužvat pol? user posted image

sam so res fine, nč slabše od robeezk, k sva mu jih probala zadnjič...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
6.3.2010 15:59:06   
Dudica1

dudi, a si se šla gužvat pol? user posted image

sam so res fine, nč slabše od robeezk, k sva mu jih probala zadnjič...

ne jaz sem mu zdaj ene tukaj naročila  http://www.mojalbum.com/manuela1978...in T. tud...pa bi mela še ene al kaj sej ne vem kaj bi rabila še ene user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?