katy83
|
pozdravček še enkrat. Sem šla prej nazaj spat, ker, sem... Ah saj boste z mojega posta vse izvedele. Nax - super, da si doma, čeprav verjamem, da bi bila raje pri svojem sinčku. Želim ti, da tudi Tai pride čimprej domov v vajin objem. Pa še enkrat iskrene čestitke za prvega aprilčka. Kepica - ajoj, še nič ne dogaja. Bogica. samo kolikor jo poznam je kar močna punca, tako da bo zdržala. No, pa saj bomo vse, ne? zdaj pa se vam bom malo potožila. Ne vem ali sem jaz čudna, ali je to normalno, ampak jaz bom res znorela. Problem je v tem, da sem že 3 mesece doma, vsak dan bulim v ta računalnik, preklela sem že ves internet, jem, lulam, kaj naredim in je to to. Moj dragi v službi, večinoma takšna smena, da sem non stop sama. Od Mb sem oddaljena ravno toliko, da je treba avto vzet, pa gre bencin, pa potem še kaki brezvezni € za ne vem kaj, s kolegicami se sicer pogovarjam po telefonu, ampak imam že občutek, da jim samo težim o bebeku, tak da... No, in potem je še tu moj zlati . Priden 100/uro, ampak njegova "napaka" je, da je obseden z delom, čistočo,.... Fora je, da tudi če bi jaz non stop ležala, bi on vse sam naredil po hiši. No, seveda, ni tako, ker potem bi se jaz še slabše počutila. Ampak on pride domov, me malo pocarta, pa že išče kaj bi delal. Pa mi gre to tak na živce. RES!!!! Potem pa mu rečem kaj, pa me čudno gleda, .... No, taka je moja zgodba. Vem, marsikatera bo rekla, kje je problem. Tudi moja svakinja, ki bo to brala. Ampak, meni je to problem. Verjetno zato, ker sem bila vajena bit non stop v nekem pogonu (služba, šola), zdaj pa naenkrat to. Al pa me samo hormoni dajejo. Vem, da bo bolje in se nočem sama sebi smilit, ampak včasih pač malo izbruhnem. In včeraj sem v taki jok padla, da nisem mogla nehat. no, zdaj sem napisala kar sem mislila. ne pričakujem nobenega sočustvovanja od katere od vas. Zanima me samo, če sem edina taka ali je to pač vse skupaj povezano z nosečnostjo? nič, saj bo vikend boljši. Danes pride že ob 15.uri domov, pa dobiva obiske , jutri pa bo tudi že ob 13.uri doma. Bova vsaj nekaj skupaj. Pa v torek grem z vami na tortico. Ja, evo, pa bo že boljše.
|