lucika
|
vekybel, na moji flaški piše na tešče, 1-2 žlici. tu gor je ena nalepila opis, tam je pisalo, da se lepo spočiješ in naješ prej... ponoči sem skor znorela. zdaj ko imam res nahod, mi operil prime na vsak 5 poiskus. ful fino, ponoči dobivam take panične napade, ker ne moram dihat. pol me grlo boli, malo uho, ponoči me je še zob. a naj grem taka rodit? in naty, ja, tud moje noge do grozne, me prav koža boli na dotik. sem sprobala juho z veliko peteržilja. si lahk misliš, kak je to nagravžno. pol sem si dobila ene tablete za odvajanje vode. sem vzela en dan 1/4 in drug dan 1/2..pomagalo ama popolnoma nič. nimaš kaj, čimveč noge v luft in čakaj, da rodiš. kot sem že pisala, v prvo se mi je začelo zatekanje že konec junija, začetek julija in je držalo do konc oktobra, ko sem rodila. ampak, ko sem rodila, sem imela noge ko srnica, prav že med porodom mi je vse vodo ven potegnilo. tak da nič bat, najkasneje takrat bo ok. lahko se pa gres v porodnišnico pokazat, pa te bodo dali na prisilno ležanje. ne bi fajn, pa tud voda ne bo šla ven... vekybel a si že?
|