Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 5.3.2010 22:39:01
|
|
|
|
petrušk
|
sjmm....evo je pazla tašča...k je itak že vpeljana kar se pa komunikacije pa tega tiče je pa tud pr nas mal škripnl...sam upam, da bo zj pomlad, k bodo začel ptički pet vse boljš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 5.3.2010 22:41:07
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk sjmm....evo je pazla tašča...k je itak že vpeljana kar se pa komunikacije pa tega tiče je pa tud pr nas mal škripnl...sam upam, da bo zj pomlad, k bodo začel ptički pet vse boljš ja, maš prov...jz tud komi čakam pomladnega zagona..pa upam, da bom slišala kej travce rast
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 5.3.2010 22:46:35
|
|
|
|
petrušk
|
aha...ne bi blo slabo!! k tole nau dolg pelal...no ja sj ni take krize, ampak definitivno ni pa več tko kt je blo....djmo času čas pa bo že enkrat boljš, ane!!! lp
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 5.3.2010 22:51:04
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk aha...ne bi blo slabo!! k tole nau dolg pelal...no ja sj ni take krize, ampak definitivno ni pa več tko kt je blo....djmo času čas pa bo že enkrat boljš, ane!!! lp ja, mal cajta že, če pa predolg čakamo, pa ni gut...je treba kr govorilne uvest, če se dedci po svoje zmišljujejo...no, sej moj je kr ok zadnje cajte....sam jz bi še mal kako iskrico, da je bol lušno...bo treba v dvoje kam drsnit
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 5.3.2010 23:05:23
|
|
|
|
petrušk
|
ja sj nama tud sam to manjka...je blo včer prov zakon, k sva mal odplavala za par urc :))
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 5.3.2010 23:07:47
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk ja sj nama tud sam to manjka...je blo včer prov zakon, k sva mal odplavala za par urc :)) za vaju!!!!!!!!!Jz še delam plan in se močno mučim kdo bo varuška..upam, da mi rata
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 5.3.2010 23:11:55
|
|
|
|
petrušk
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk ja sj nama tud sam to manjka...je blo včer prov zakon, k sva mal odplavala za par urc :)) za vaju!!!!!!!!!Jz še delam plan in se močno mučim kdo bo varuška..upam, da mi rata pridem jst merkat...sj nisi daleč
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 6:52:54
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro no ob 5.00 se je Hani odločila da je naspana in da ne bo več pančkala-tko da je bila malo z nama pokonci,ati je šel v službo,jaz sem ji dala jutranjo dozo AM in sem jo pred pol ure dala nazaj pančkat in je v trenutku zaspala .......no jaz pa ne morem več spati včeraj smo bili na RD-luštno-tortice nismo dočakali ker smo malo do 19.00 že šli-je Hana že na glavo letela......danes ima pa ati delo v delavnici,zvečer gre pa na kolegov RD-s Hano bova doma,ker se v gostilni začne ob 19.00-ona pa takrat že pančka.....sicer malo študeram da bi baby fone nesla dol k tašči in šla zraven-no bomo videli
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 6:53:37
|
|
|
|
baki
|
jutrooooo.sej vem da še spite.nik se je malo prej zbudo,jst sem že rundo cot zložla.eno morem dat prat malo sem tudi poramala po stanovanju.me čaka še posoda.dons ne rabim kuhat gremo k mami na kosilo.bom imela dons ribo+solato .urša.......zgubla sem 5 kg.tk približno k sem se pri mami vagala.ima to navadno vago.pa saj tk približno.jutri povem točno cifro.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 6:55:48
|
|
|
|
baki
|
jutro čebel.a drgač si spala celo noč?jst sem tudi vstala ob 5.00 k je šel moj na šiht.pol pa nisem mogla več spat.sem itak zgodnji tip
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 6:58:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki jutro čebel.a drgač si spala celo noč?jst sem tudi vstala ob 5.00 k je šel moj na šiht.pol pa nisem mogla več spat.sem itak zgodnji tip ja od 21.00-5.00 sem brez motenj spala,tko da sem naspana
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 6:59:38
|
|
|
|
Čebel@
|
vav baki za - kile
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 7:42:14
|
|
|
|
baki
|
evo sem pomila posodo nika nafutrala,katja zdej je.mater je pisala slabo test matematiko.jo piše še enkrat v sredo.morema besedilne naloga ponavlat .samo poštevanko je rekla da drgač zna.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 7:43:40
|
|
|
|
petrušk
|
oooo baki ti pa res razturaš:))) bravo z a-5kg čebel@ bravo za spanje dobro jutro punce...... pr nas je norooooo....sonček....komi čakam da se malček zbudi da gremo na kavico
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 7:45:39
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro no ob 5.00 se je Hani odločila da je naspana in da ne bo več pančkala-tko da je bila malo z nama pokonci,ati je šel v službo,jaz sem ji dala jutranjo dozo AM in sem jo pred pol ure dala nazaj pančkat in je v trenutku zaspala .......no jaz pa ne morem več spati včeraj smo bili na RD-luštno-tortice nismo dočakali ker smo malo do 19.00 že šli-je Hana že na glavo letela......danes ima pa ati delo v delavnici,zvečer gre pa na kolegov RD-s Hano bova doma,ker se v gostilni začne ob 19.00-ona pa takrat že pančka.....sicer malo študeram da bi baby fone nesla dol k tašči in šla zraven-no bomo videli čebel.kr tk naredi.baby fon nesi k tašči,pa pet zraven dragega.sej če ponavadi spi bo tudi danes.tašča te še zmeri lahk pokliče.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 7:47:13
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro petrušk pri nas je tudi sonček ampak je baje minus zunaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 7:48:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro no ob 5.00 se je Hani odločila da je naspana in da ne bo več pančkala-tko da je bila malo z nama pokonci,ati je šel v službo,jaz sem ji dala jutranjo dozo AM in sem jo pred pol ure dala nazaj pančkat in je v trenutku zaspala .......no jaz pa ne morem več spati včeraj smo bili na RD-luštno-tortice nismo dočakali ker smo malo do 19.00 že šli-je Hana že na glavo letela......danes ima pa ati delo v delavnici,zvečer gre pa na kolegov RD-s Hano bova doma,ker se v gostilni začne ob 19.00-ona pa takrat že pančka.....sicer malo študeram da bi baby fone nesla dol k tašči in šla zraven-no bomo videli čebel.kr tk naredi.baby fon nesi k tašči,pa pet zraven dragega.sej če ponavadi spi bo tudi danes.tašča te še zmeri lahk pokliče. ja sej drugače res ne gremo daleč od doma,ampak jaz kar nekaj kompliciram-kaj če se bo glih danes zbujala -bom videla kakšne volje bom zvečer
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 8:02:01
|
|
|
|
baki
|
jutro petrušk......upam da ko bo konc diete zagledam 8ko spredaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 8:02:45
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro petrušk pri nas je tudi sonček ampak je baje minus zunaj zunaj je fullllll mrzlo.-8.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 8:08:22
|
|
|
|
baki
|
urša a zdej ko je pa možek doma nas pa ne šmirklaš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 8:14:51
|
|
|
|
baki
|
no a zdej pa ni nobene več
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 8:19:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki no a zdej pa ni nobene več jaz sem tukaj-sem šla Hano zbudit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 8:26:51
|
|
|
|
baki
|
jst tk malo kaj umes še postorim pa sem spet tu.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 8:28:00
|
|
|
|
baki
|
zdej bom malo pometla pol morem pa po tleh obrisat.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 8:52:19
|
|
|
|
sjmm
|
helov, baki, petrušk, čebel@...vau ste zgodnje mi smo se še malo po postelji valjali...maj ful uživa...pa AM dozo je spil, pol se je pa še kr crkljal.....je bil pa dons od 10h-pol7h zjutraj v svoji postelji...mišn imposibl uspela , pa še zvečer se je sam 2x zbudil k je dudico zgubil...sem bla ob pol6h že čist naspana Janči in saška še koma, Miha in Majči pa risanke gledata, pa še oči je zravn,,,otroc pač grem na mislije, pa kofetek prstavt petrušk....hvala za ponudbo...ej če bo skrajna sila te kr za besedo primem...po ti ob prilki jz vrnem čebelc@....če mala pridno spi, bi jz tud z dragijem šla....lep dan s hanči urša ima zgleda spalni podaljšek k je bla včeri neki zmatrana...sej 1x se je treba mal spočit baki...besedilne smo tud pri nas vedno mogli fajn zvadit, se zmer kaka caka najde not evo še kofica za vse : pa še en čajček a bi še zajtrk?' Dober tek!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?