![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 13:33:05
|
|
|
|
Zvezdica
|
Oj čist na hitro da se javim. Nobenga časa ni Bom pol kako rekla, pa za nazaj prebrala. Sam da povem kaj je naš mali danes naredil. Padel je iz posteljice . V bistvu je plezal ven:( in padel. Ne vem kaj naj s tem otrokom nardim, čist je podivjam. Danes ga bom dala v prenosno spat, če bo spet plezal.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 13:47:39
|
|
|
|
marta82
|
Najki zlata si Hvala.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 13:56:17
|
|
|
|
Ploha
|
najki: jest mete ne bom dala v vrtec...ravno zaradi bolezni...pa še doma nas je dovolj, da jo lahko kdo pomerka...ampak itak računam na pomoč prvi mesec ko si še čist aut od poroda (vsaj jest) pol pa upam, da bo šlo... mene bolj zanima kako je bil drugi porod v primerjavi s prvim???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 14:02:33
|
|
|
|
Najki
|
ni za kaj =] zvezdica, mogoce mu snemi ograjco, da bo imel manjso razdaljo do tal. pa dvojno peno daj pred posteljico. ko sem bila jaz se v taki posteljici in mi je bila ograjca do ramen, sem se eno noc zbudila na ograjci, lezala sem na trebuhu na njej in se je z rokami oklepala. pa v tesni spalni vreci sem tja zlezla. potem sem zaspala nazaj, naslednjic pa sem se zbudila na tleh, me ni pa nic bolelo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 14:05:16
|
|
|
|
Ploha
|
omg zvezdica pa ta je pa k živ srebro OK teb vrjetn ni smešn, sam je pa res živahen....falot taprav...mi je patronažna rekla zadnjič ko je bla pri nas, da more bit postlca tko visoka, da je ograjca tam nekje v višini ramen, malenkost nižje je še lahko....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 15:00:54
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica, mogoce mu snemi ograjco, da bo imel manjso razdaljo do tal. pa dvojno peno daj pred posteljico. ne morem sneti ograjice, lahko pa posteljico spremenim v takole (link http://www.cri.si/web/POHISTVO/silviaprvo.html - glej tretjo slikico) in bom to nardila, do nadaljnega bo pa spal v prenosni. V vrtcu imajo ležalnike in je morda čas, da se navadi tudi tako spat. omg zvezdica pa ta je pa k živ srebro OK teb vrjetn ni smešn, sam je pa res živahen....falot taprav...mi je patronažna rekla zadnjič ko je bla pri nas, da more bit postlca tko visoka, da je ograjca tam nekje v višini ramen, malenkost nižje je še lahko.... plohca sej se mal pod rameni, sam on tolk nogo dvigne da jo zajaha ga opazujem že celo popoldne kaj on to dela. Prav nikejr ga ne morem pustit niti za sekundo res.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 16:32:04
|
|
|
|
sonček33
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 16:46:05
|
|
|
|
sonček33
|
mene bolj zanima kako je bil drugi porod v primerjavi s prvim??? čist izi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 16:48:34
|
|
|
|
sonček33
|
Zvezdica, ojej ... najboljše, da ga res daš v prenosno. vranost je na prvem mestu...ker je hudič, če človek nima kam odložit otroka, pa da je siguren, da tisti dve minuti, ko gre na wc, da bo vse ok. Tudi L. je začel plezat povsod..na klop in na kuhinjsko mizo, na kavč in na to na računalniško mizo ... No, v posteljici je zaenaart še varno, zaenkrat.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 16:49:04
|
|
|
|
sonček33
|
Kuhre, evo me...se potepamo...moj ma dopust, pa je skoz akcija.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 17:37:31
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Zvezdica, ojej ... najboljše, da ga res daš v prenosno. vranost je na prvem mestu...ker je hudič, če človek nima kam odložit otroka, pa da je siguren, da tisti dve minuti, ko gre na wc, da bo vse ok. Tudi L. je začel plezat povsod..na klop in na kuhinjsko mizo, na kavč in na to na računalniško mizo ... No, v posteljici je zaenaart še varno, zaenkrat. ja danes bo moj spremenil posteljico v skor ta pravo posteljo, pa ograjico grem kupit, za odlaganje bom pa uporabila prenosno. Ker je res vražiček. Liam ni bil niti pod razno tak. ne pomnim kdaj sem bila nazadnje brezskrbna Pazite ga Kok je že velik lovro lepotko:)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 17:39:17
|
|
|
|
mimi30
|
....delam, delam, delam, delam kot zamorc... mal na kmetiji, mal v službi za Patrika in njegovo mamico, ki se je zaradi padca verjetno zelo prestrašila....sam, da je vse ok....zdaj pa hitro v posteljo z ogrado ....naša je še tud v kinderpetu, s podom čist dol spuščenim ta teden je bila špela doma, ker je varuška zbolela....od srede naprej je bila moja mami pri nas in jo je pazla....kolk je fajn, ko prideš domov in je skuhano, zlikano, dans še posesano,.... malecka je pogruntala kolk je fajn plezat in zdaj vlači okol mali stol in si ga prisloni na mizo in pol spleže na njega aha, vidim da nismo edini.... Lovro tud teb za plezanje..... lep kot šus, afnica mala mene bolj zanima kako je bil drugi porod v primerjavi s prvim??? Ploha, predvsem hiter in inten****.....nč hujšega, 1,2,3 dete prihrumi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 17:48:05
|
|
|
|
mimi30
|
še enkrat je objavlo , čeprav je javilo neko napako in sem zbrisala
< Sporočilo je popravil mimi30 -- 5.3.2010 17:49:27 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 18:18:22
|
|
|
|
marta82
|
O lej jo Mimi...tebe pa bolj poredko beremo zadnje cajte. Štajerke in ostale mobilne - kaj če bi se kaj na našem koncu dobile?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 19:31:52
|
|
|
|
Zvezdica
|
malecka je pogruntala kolk je fajn plezat in zdaj vlači okol mali stol in si ga prisloni na mizo in pol spleže na njegauser posted image bistra bučka mimi, kje se skrivaš?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 19:48:27
|
|
|
|
marta82
|
Sonček kakšen luškan navihanec.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 20:54:14
|
|
|
|
Ploha
|
zvezdica: kdaj se dobiva na kavi?? ti si prva v vrsti s katero morm na kufe, se že tolk cajta menim, da me je sram
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 20:54:52
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Sonček kakšen luškan navihanec. jaaaa zelooo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 20:57:31
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 mene bolj zanima kako je bil drugi porod v primerjavi s prvim??? Ploha, predvsem hiter in inten****.....nč hujšega, 1,2,3 dete prihrumi o fajn...zdej je blo 3 ure...upam, da bo zdej res še manj...si me mal pomirila
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 21:08:26
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha zvezdica: kdaj se dobiva na kavi?? ti si prva v vrsti s katero morm na kufe, se že tolk cajta menim, da me je sram ponedeljek?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 21:08:33
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Sonček kakšen luškan navihanec. jaaaa zelooo aneda :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 21:10:29
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 mene bolj zanima kako je bil drugi porod v primerjavi s prvim??? Ploha, predvsem hiter in inten****.....nč hujšega, 1,2,3 dete prihrumi o fajn...zdej je blo 3 ure...upam, da bo zdej res še manj...si me mal pomirila jast v prvo v 2, 35 min (prihod v porodno ob drugi uri ponoč moji popadki), drugič pa patrik ni hotel ven, um pop cel popoldan čeprav sam porod (iztis) je bil v drugo simpl
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 21:11:56
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 o kak frajer je pravi fant je že
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 21:12:44
|
|
|
|
sonček33
|
Zvezdica, hvala nisem te vprašala, a sej ej Patrik kej udaril?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 5.3.2010 21:31:03
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Zvezdica, hvala nisem te vprašala, a sej ej Patrik kej udaril? ne Hvala bogu mu nič ni bilo, sem ga opazovala vse do spanja. vse ok. Sem se pa jast res ustrašila, še ene tri ure po tem sem bila čist fertik. Sicer pa naš akrobat spi v prenosni posteljici, jutri grem po ograjico pol pa bo spal spet v pravi postelji.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.