|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
4.3.2010 21:10:05   
štrumfek
ja ta je supeeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
4.3.2010 21:15:15   
čebelica01
gledam zdej tle na youtubu mislim , da dol padeš ni da ni .

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
4.3.2010 21:19:23   
čebelica01
time too sleep

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3653
5.3.2010 8:18:30   
vaney
waaaaaaaaake up, Doloenjke...lejte, kakšen sonček je zunajuser posted image

Tale rr je pa res fajn zadevica za nova prijateljstva. Me se še z Anžetovimi januarčicami večkrat dobimo, pa piknik poleti, pa silvestrovanje...se imamo super, včasih samo mamice, včasih pa cele familije. Pa vidim, da se tudi tukaj začenjajo druženja....superuser posted image user posted image user posted image na kakšno kavico bom tudi jaz kdaj priletela, saj sem drugače podgurske sorte, edino glavo mi je zmešal en belokranjec že desetletje nazajuser posted image

Častim eno virtualno user posted image za lepi dan

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 3654
5.3.2010 8:19:13   
Anonimen
Jutro!

Evo, danes spet cel dan sama. Ta velika mladička sem odpeljala v vrtec in šolo, mali mladiček se krega z eno škatlo na sedežni, jst imam pa coffee time.

Neposredna povezava do sporočila: 3655
5.3.2010 9:10:31   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Jutro!

Evo, danes spet cel dan sama. Ta velika mladička sem odpeljala v vrtec in šolo, mali mladiček se krega z eno škatlo na sedežni, jst imam pa coffee time.

Jutro....

S temi mladički me pa fajn nasmeješ user posted image user posted image user posted image en moj mladiček je v vrtcu, eden pa v mojem naročju in nekaj kašlja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zgleda, da je parket kriv user posted image al pa to ko sem jo za ven že manj oblačila, ko je bil že tak sonček.

Ja RR mi je fajn zadevcauser posted image user posted image

se beremo...user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
5.3.2010 9:13:36   
štrumfek
jutroouser posted image
evo me smov polnem štartuuser posted image user posted image tamala "tepe" pametneka kuzka in vriska zravn, mami je pa seveda mogla na rr pridtuser posted image user posted image

jooj kako čas beži. Taja danes praznuje že 7!!! mesecev user posted image user posted image user posted image (meni se zdi ko da sem ravno prejšni teden iz P prišla)...

Ta vikend mam spet eno torto za narest (jaz najbolj da kar slaščičarno odpremuser posted image user posted image ) moja babi je imela včeraj rostni dan pa gremo v nedeljo k njej in sem se odločila da torto spečem..

tako zdej si grem pa kofetka skuhat.... ga že kr voham user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
5.3.2010 9:15:29   
valentinčica30
Jutro!

Pri nas mamo pa vesele urice. Mali je non stop buden in posledično non stop lačen, kljub večernemu dodatku. Ste tut ve mele take požeruščke, kaj naj naredim, da pridemo v eno normlno hranjenje ob uri? Svojega mleka mam dost, sam mali lahko poje oooooogromno, posledično tut kilce gor letijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 9:20:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3659
5.3.2010 9:27:31   
vaney
valentinčica, probaj še kakšen drug, bolj nasiten dodatek...niso vsi isto nasitni, mogoče bo pa kaj boljše...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
5.3.2010 9:29:30   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

valentinčica, probaj še kakšen drug, bolj nasiten dodatek...niso vsi isto nasitni, mogoče bo pa kaj boljše...

hmm sej pri 1 mescu mu kaj drugega kot AM ne more dat....user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
5.3.2010 9:37:47   
vaney
štrumfek, saj jaz sem mislila AM, samo kakšno drugo vrsto...enim je recimo Novalac super, nam je bil katastrofa, nam je Milumil super...pa mogoče mu bo pa katero drugo mleko dlje zdržalo (Aptamil, Milumil, Beba, Hipp, pa najbrž je še kakšno)

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
5.3.2010 9:41:49   
štrumfek
ajaaauser posted image user posted image ja to pa user posted image Vaney nč zamert sej veš da sem bla včas blonduser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
5.3.2010 9:46:22   
Anonimen
Valentinčica - pri našem Aljažu je blo tako, ko je imel preskoke v rasti. Takrat je po par dni non stop na zizi visel. Pa še sedaj to dela, ko ima preskok (vražiček mali še zmeri ne porajta preveč GH). Jst sem ga takrat pač par dni več pristavljala (beri:mela ves čas na ziziuser posted image ), pol se je pa spet umiril, do naslednjega preskoka. Z AM ga jst nisem mogla potolažit, ker ne zna po flaški pit, tako da mi druzga kot en koš potrpežljivosti ni preostalo.

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3664
5.3.2010 9:58:26   
majch
jutro

malčica nam spi, ker je že od 6 pokonci. Bi ziher spila mleko, pa šla nazaj spat, a kaj, ko ati ne more, da je ne bi pocartal prej ko gre v službo, tak da se je čisto zbudilauser posted image . Mami pa bi še potegnila, ker mi manjka kaka urica, ker sva včeri z mojim gledala film o življenju Johnnyja Casha do enih. Lojzeka taprava, nimaš kaj...

Heksnšus maaaamuser posted image , majko...sem Živi eno kocko pobirala, pa me je zagrabl. Ne morem v levo pa dol gledat. Sucks.

Danes mam na sporedu zlaganje slik v album pa malo pucanja...peglezn pa bi mi tud rad kaj povedal. Bomo vidli...

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
5.3.2010 10:11:09   
cukr07
Štrumfek čestitke za 7 mesecev.user posted image

Mi smo jih pa včeraj dopolnili šest.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majch

Heksnšus maaaamuser posted image , majko...sem Živi eno kocko pobirala, pa me je zagrabl. Ne morem v levo pa dol gledat. Sucks.

Zgleda da se je moj heksenšus preselu k teb.user posted image Mene je pa v torek usekalo, sam na drugo stran..............no danes je stanje že skoraj dobro.

Naš mali tut trenutno spi, tako da mam jst pol ure cajta zase, dlje tako al tako ne bo spal.user posted image

Dejte mi povedat, če so se vaši malčki tudi matrali pri kakanju, ko ste začel uvajat gosto hrano? Naš se tako matra da je joj, pa ma blato mehko. Točno vem kdaj se bo pokakal, ker se začne dret na ves glas, pa čist napet rata. Kaka ful malo in to večkrat na dan. Se mi pa revček tako smili, ko ga to tako muči.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
5.3.2010 10:15:02   
majch
ne, naša ni mela teh problemov, razen, če sem ji dala kako klasično zapiralno hrano - banana, korenček. Potem je jokala, da je bla vijolčasta. Tako, da sem to malo zmanjšala, pa ji dala janežev čaj - ji takoj pomaga.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
5.3.2010 10:19:32   
Mala_princeska
Majch user posted image user posted image user posted image da te spet ne useka. Ja jst pa kar en čuden občutek v hrbtu čutim, pa ko jo kopam me boli - posledica 2 porodov in dvigovanja obeh - taveliko še zdej kdaj dvignem, čeprav je že prava bikica tko al pa drugač.
Hm.....ni ga jutra, ko gre moj v službo in tavelika v vrtec, da je ne bi zbudila - je tako nekaj občutljiva/čuteča ratala.....

user posted image user posted image user posted image Taji za že dopolnjenih 7 mesecev, ja čas leti.....čez skor 2 meseca grem že nazaj v tlako user posted image
Majch a pa imaš malo kam dat, ko maš luknjo med službo in vrtcem? Dej naj te Čebeli malo odrešiuser posted image user posted image user posted image

Aja včeraj se pa hb nismo nič kregal, smo se kar lepo imeli... :-))) Pa upam, da danes ponovimo situacijo.

Pr nas pa sneži....

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
5.3.2010 10:24:09   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

[
Majch a pa imaš malo kam dat, ko maš luknjo med službo in vrtcem? Dej naj te Čebeli malo odrešiuser posted image user posted image user posted image

Ne vem točno, kaj misliš...sicer pa bomo vidli sproti, kaj bo, ko bomo zalaufali vse skupaj. Drugače mava najbližje sorodnike v BK, tak da sva na splošno sama, oziroma sameuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
5.3.2010 10:26:31   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Mi smo jih pa včeraj dopolnili šest.user posted image

Dejte mi povedat, če so se vaši malčki tudi matrali pri kakanju, ko ste začel uvajat gosto hrano? Naš se tako matra da je joj, pa ma blato mehko. Točno vem kdaj se bo pokakal, ker se začne dret na ves glas, pa čist napet rata. Kaka ful malo in to večkrat na dan. Se mi pa revček tako smili, ko ga to tako muči.

user posted image user posted image user posted image Lenart :-)))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in mami za 6 mesecev, pa saj si še včeraj s trebuščkom okoli skakala user posted image user posted image

Ja na začetku je tudi M. imela težave s kakanjem, najverjetneje je bila banana razlog in kak korenči preveč, kamilice so ji pomagale....ko so bili samo mali bobki.
Zdaj pa na srečo težav s kakanjem ni več - kaka vsak dan najmanj enkrat ali pa 2 x. Vsak dan dobi nekaj mlečnega poleg moje zize, ki je še vedno zakon in kaka ko tavelk user posted image
Pa probajta raje s kakim kuhanim jabolčkom - tko je kolegica začela, ko je bil mali bogi - 7m ima sedaj in je ok....jah enim res zelenjava probleme dela....
ko bosta špinačo probala, se pa na bombe v plenici pripravi user posted image user posted image user posted image
Naša po kiviju obilno kaka, samo do nadaljnega ga ne bom več dajala, ker ima po njem in verjetn po pomarančah rdečo ritko.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
5.3.2010 10:28:43   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

[

Ne vem točno, kaj misliš...sicer pa bomo vidli sproti, kaj bo, ko bomo zalaufali vse skupaj. Drugače mava najbližje sorodnike v BK, tak da sva na splošno sama, oziroma sameuser posted image

Zastopla sem te tko, da greš prej v službo - da ti prej porodniška poteče - pred majem, ko gre Živika v vrtec in da nimaš varstva in da bi ti jo Čebeli lahko pazla takrat.....
Sorrrrrrryyyyyyyy če sem kaj narobe zastopla....Drugač bi ti pa jaz z veseljem priskočila na pomoč z varstvom, če bi bila bližje doma.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
5.3.2010 10:35:43   
majch
Nene, živa bi lahko šla konec aprila v vrtec, ampak so takrat itak sami neki prazniki, tako da bo šla z istim dnem, ko grem jaz delat: 3. maja. Ni nobenga problema vmes. Na splošno jamram samo zato, ker je vsa logistika na meni, da tud popoldne nimam kake ure sama zase - ampak to smo že obdelaliuser posted image Nisem prva, ne edina, pa bo že. Drgač, hvala za ponudbouser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
5.3.2010 10:51:07   
Mala_princeska
No pol pa ok Majch.user posted image user posted image user posted image user posted image
You will survive user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
5.3.2010 10:53:08   
majčica20
majch vsaj kakšen teden prej jo začni mal uvajat, drugač bo za ta malo prevelik šok - sprememba. sicer se mi zdi da v NM nimajo preveč radi take prakse. v LJ vem da saj tam kjer poznam si uvajanja želijo, da je potem lažje tako za otroke kot delavke, da jih 14 hkrati ne jokca
Lp M

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
5.3.2010 11:49:57   
čebelica01
ojla punčare , vozičkate ??

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?