mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka včeraj je blo fajn sam kelnar bi lahk še prišu vprašat, če bomo kaj pile Pa kaj je to punce, da imate tako pogosto težave s kelnarji??? A izgledate tako hude IZVIRNO SPOROČILO: eelyy Vem da bo teško prve mesece,samo jst mislim če se bom tega strašila in vsa zaskrbljena že do roka ki ga imam 30.7 bo stvar res še hujša in bo čist zgubljena. To ti pa res ni treba, saj nisi prva, pa tudi zadnja ne, ki bo skrbela za dva majhna mulčka obenem. Rabila boš par tednov, da boste našli svoj ritem, pa bo šlo. Glede Tianovega spanja pa ne skrbi, do julija se bo novega bivališča že povsem navadil. IZVIRNO SPOROČILO: lake Maks, jure, Filip, vse najboljše Podpis, podpis, IZVIRNO SPOROČILO: Kasija kakšni predlogi? a se preveč pritožujem, ker mi je predobro Ja, definitivno se . J. vstaja malček pred 7h, dojenje ji tudi ne zadošča več, zato po tem, ko je T. dostavljena v vrtec dobi še zajtrk - kakšen jogurt ali skuto, ki ga večer prej postavim iz hladilnika, ali pa keksolino/rižolino in podobno. Hrane v posteljo pa ne dajem - nima smisla, ker tako ali tako ne zaspi nazaj. Sicer je večerjo okoli 19h, kašico Milupa 7 žit okoli 2 dcl (ja, uporabljam kar kravje mleko, sem ga tudi že pri starejši), po umivanju in oblačenju v pižamico se še podoji in nekje med 20-20:30 je v postelji in spi. Ponoči ne je od pepelnične srede (post, post ). IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Aja...za seznam...Z ima sistematski šele 12.3. (glih 8 dni pred 10 m.) J. pa 16.3., 4 dni pred 10 meseci. Sem kar slabe volje, ker nimam točnih mer od sistematskega v novembru Sicer pa je bila danes noč ok - zbudila se je, ko sva se midva spravljala spat ob pol enajstih in ko sva šla na stranišče/pit malček čez 4h. Pa zategnila do 6:45. Vseeno sem vsa čudna - mislim, da me spet daje nizek pritisk, ker me zadaj tišči glava, pa po malem se mi vrti. Še dobro, da sem se končno zrajtala in naročila k osebni zdravnici za danes ob pol enih - bi rada preverila en kup zadev - pritisk, holesterol, materina znamenja (eno se mi je med nosečnostjo spremenilo po barvi in velikosti) - pa zase nikoli ne najdem časa. Aja - pa včeraj sem dobila že drugi klic iz službe (prvi je bil že novembra ). Me pogrešajo in sprašujejo, kdaj se vrnem. Zdaj sem dogovorjena, da bom s 3.5. nazaj. Me je kar malo groza, se mi zdi, da so se mi možgani v tem letu popolnoma zasušili... Se bom pa morala dogovoriti glede delovnega časa - če odidem ob 16h, ni šanse, da ujamem zapiralni čas vrtca na Škofljici (16:30) .
|